De handyman

Ingezonden door Twan

Na mijn ervaringen met Suzan waren misschien alweer drie tot vier maanden verstreken. Zo nu en dan kwam ik haar nog wel eens tegen op de gracht, maar veel verder dan een gezamenlijke kop koffie bij Zuster Francina was het niet meer gekomen. Suzan had mij nog wel verteld dat zij inmiddels een vriendje had gevonden. Een foto van hem toonde een vrolijke twintiger, die met blauwe ogen onderzoekend de wereld in keek. Een grote bos krullend haar maakte zijn gezicht compleet. Bas heette hij. Bas was precies het tegenovergestelde van mij.

En -voor mij heel geruststellend- van haar eigen leeftijd. Suzan was inmiddels dus niet meer dan een dierbare herinnering. Groot was dan ook mijn verbazing toen ik op een woensdagavond in hartje zomer haar telefoonnummer op mijn display zag verschijnen. Wat kon dit betekenen? Ik beantwoordde de oproep en hoorde haar stem. Meteen moest ik denken dat ik diezelfde stem inmiddels meermalen ‘oef’ had horen hijgen. Tja, Suzan zou ik niet snel vergeten. Ze vertelde dat zij een contract met Ziggo had afgesloten voor internet en televisie.

Er was een hele doos vol kabels en apparatuur voor haar bezorgd, die voor haar een groot abracadabra vormde. Voor haar zat er geen begin en geen einde aan die kabels. Een bijkomend probleem was dat de aansluiting bij haar huisbazin op de begane grond zat en zij op twee hoog op de zolderverdieping woonde. ‘Of ik alsjeblieft haar wilde komen helpen?’ Vandaag zou dat niet lukken, maar ik beloofde Suzan om morgen na mijn werk langs te zullen komen. Suzan zei zelf over niet meer gereedschap dan een kromme schroevendraaier te beschikken.

Ik beloofde haar om ook wat gereedschap mee te nemen. De volgende dag laadde ik een boormachine en alles wat ik dacht nodig te zullen hebben in mijn auto. Beter mee verlegen, dan om verlegen, dacht ik nog. Mijn woongemeente had in al haar wijsheid besloten om van al het verkeer in mijn woonplaats éénrichtingsverkeer te maken. Suzan woonde hooguit anderhalve kilometer bij mij vandaan, maar met de auto moest ik zeker vier kilometer omrijden. Gelukkig was er plaats op de gracht en kon ik mijn auto vrijwel voor nummer achtenzestig kwijt.

Ze woonde in een typisch grachtenpand met een klokgevel. Ter hoogte van de zolderverdieping leek een soort van dakkapel tegen de gevel aangeplakt. De ramen van de uitbouw stonden wagenwijd open. Ik zag Suzan’s blonde koppie in het kozijn verschijnen. Meteen kwamen mijn herinneringen aan de laatste keer dat ik Suzan in een raamkozijn had zien zitten terug. Suzan’s hele bovenlichaam bewoog mee in haar enthousiaste begroeting vanuit het raam. Ik opende de kofferbak van mijn auto en begon al het gereedschap uit te laden.

Waarschijnlijk had ik veel teveel meegenomen. Overladen met hulpstukken stak ik over en wilde ik met mijn neus de knop van de deurbel indrukken. Volstrekt overbodig, want Suzan trok de deur al open. Suzan was meteen weer Suzan. Alles aan haar bewoog in haar begroeting. Suzan was gekleed in een lichtblauw topje en een donkerblauwe short. Blauwe slippers sierden haar voeten. Weer zag ik het bewijs van haar voor gevoel voor detail. Ze had vandaag haar teennagels blauw gelakt. Ik kon erom lachen.

Ik kreeg alvast een dikke zoen voor al het werk dat ik nog zou gaan doen. Tussen de hamer, schroevendraaiers en weet ik wat nog meer door, keek ik naar Suzan. Weer werd ik getroffen door de absolute schoonheid van deze jonge vrouw. Bas was een geluksvogel. Elk grachtenpand waar ik tot nu toe in ben geweest, kenmerkt zich ondermeer door smalle, hoge trappen, liefst met minimaal één draai erin. Oudegracht nummer achtenzestig vormde daar geen uitzondering op. Het was hartje zomer en bij elke traptrede leek de temperatuur verder toe te nemen.

Ik weet dat warmte altijd naar boven opstijgt en dat ondervond ik nu aan den lijve. Als een vlinder fladderde Suzan voor mij de trappen op. Haar kamer was een echte studentenkamer. Rechts om de hoek van de deur, nog met matglas erin, stond een eenpersoons bed. Het dekbed lag nog opengeslagen. Tegenover het bed stond een gammel bureautje met een stapel boeken erop. Ik vreesde dat het gewicht van al die boeken in de zeer nabije toekomst weleens het einde van dat bureautje zou kunnen betekenen.

Suzan had zelf al wat aan het wiebelen gedaan door een dubbelgevouwen bierviltje onder één van de bureaupoten te schuiven. Tegels van gevlochten stro bedekten de vloer, die tijdens het belopen kraakte. Wat verwachtte je ook van een houten vloer uit de achttiende eeuw? Links van de deur stonden twee hele kleine stoeltjes die ook duidelijk betere tijden hadden gekend. Een tafeltje op drie poten maakte het zitje compleet. Achter het zitje was een wastafel tegen de muur aangebracht. ‘Ik heb hier zelfs warm water’, meldde Suzan trots.

De douche en wc zaten een etage lager en werden met nog twee huisgenoten gedeeld. Ik begon eerst maar eens de inhoud van de grote doos van Ziggo door te nemen. Ik vond een modem, nog wat aanvullende attributen en twee rollen computerkabel. Na alle trappen een keer op en neer te hebben gelopen wist ik dat ik minimaal twaalf meter kabel van de aansluiting beneden tot het modem op zolder nodig zou hebben. Een complicerende factor zou zijn dat ik de kabel dwars door een muur van de woonkamer van de huisbazen zou moeten trekken.

Het zou Suzan helemaal niet verbazen als mevrouw daar moeilijk over zou doen. Dat viel gelukkig honderd procent mee, want toen ik zachtjes op haar deur had geklopt ,deed een dame van dik zeventig jaar de deur open. In mijn meest verregaande staat van onderdanigheid legde ik het doel van mijn komst en mijn wens om even door de muur te mogen boren aan haar uit. ‘Geen probleem. Ga uw gang’, was haar reactie. Suzan viel van verbazing bijna achterover. Ik lachte. Suzan was niet de enige die met charmes iets kon bereiken.

Drie boorgaten, zo’n vijfendertig snoerzadeltjes, een klap van een hamer, een zere duim en een vloek later vroeg ik Suzan om het stekkertje in het modem te steken en het modem aan te zetten. Na enkele seconden knipperde het computer-scherm van haar laptop een paar keer en meldde dat Suzan een aantal codes in moest voeren. Om de werking van het modem te controleren, vroeg ik aan Suzan om even te Googelen op Tanah Lot. Dat is een hindoe-tempel op een eilandje voor de zuidkust van Bali. Nog geen seconde later kreeg ik heimwee bij het zien van de beelden.

Missie geslaagd! Ik raapte al mijn spullen op en wilde die naar beneden brengen. Suzan pakte ook wat van mijn gereedschap en huppelde achter mij aan de trappen af. Alles verdween op de gracht in mijn kofferbak. Toen ik aanstalten maakte om in te stappen, protesteerde ze. 'Ik dacht toch niet dat zij mij zomaar weg zou laten rijden? Ik heb speciaal een lekker Belgisch biertje voor jou in huis gehaald’, protesteerde die kleine blondine. De gedachte om met deze verleidelijke vrouw op haar kamer samen nog wat te gaan drinken, kwam op mij niet als een straf over.

Suzan hoefde dus ook geen verdere argumenten in de strijd te gooien om mij weer naar twee hoog te krijgen. Ik nam aan dat wij aan het zitje van de twee stoelen en de tafel met drie poten zouden gaan zitten. Terwijl ik alvast ging zitten, trok Suzan haar stoel iets naar achteren. Op datzelfde moment viel één van de stoelpoten spontaan uit de zitting. We lagen blauw van het lachen. Na iets bijgekomen te zijn stelde Suzan dat zij op haar bed zou gaan zitten. Dan kon ik in de stoel blijven hangen. ‘Dan breekt straks ook een poot van die stoel af zeker’, grapte ik.

Suzan reageerde ad rem dat ik dan maar naast haar op het bed moest komen zitten. Heel naïef (en dom) ging ik op haar uitnodiging in. Suzan fladderde de trap af naar een verdieping lager waar kennelijk haar koelkast stond. Met twee flesjes La Chouffe in haar handen huppelde Suus haar kamer weer in. Ik kreeg meteen een gevoel van herkenning toen ze zei dat zij nog maar één bierglas over had. De rest was in de loop van haar verblijf hier al gesneuveld. In mijn studententijd was dat absoluut niet anders geweest. Ik stelde dat ene glas ridderlijk aan Suzan ter beschikking.

Ze babbelde weer honderduit en praatte mij helemaal bij over haar leven, studie en vriendje Bas. Suzan had Bas op haar stageplek in Utrecht ontmoet. Met ‘Een lieve jongen hoor, maar geen blijvertje’, gaf Suzan de slagingskans van deze relatie treffend weer. Suzan zei meer in een man te willen zien: meer energie, meer initiatief en vooral meer passie! Ik kreeg een gevoel, waar ik met een grap aan probeerde te ontsnappen. ‘Dus eigenlijk iemand als ik, maar dan twintig jaar jonger’?

Meteen werd duidelijk dat ontsnappen geen optie meer was, want Suzan reageerde met een: ‘Neen, niet twintig jaar jonger’. Hoe Suzan het zo snel voor elkaar kreeg weet ik niet, maar in één en dezelfde beweging wist zij haar glas op de grond te zetten, het bierflesje uit mijn hand te trekken, mij achterover op het bed te duwen en bovenop mij te gaan zitten. Als een zuignap zogen haar lippen zich vast op de mijne. Nu was het Suzan die probeerde haar tong in mijn mond te steken. Gretig opende ik mijn mond en onze tongen begonnen aan een wilde Zuid-Amerikaanse dans.

Haar tong was overal. Geen enkele smaakpapil bleef onaangeroerd. Ik greep het blonde staartje van Suzan vast en trok haar gezicht nog dichter naar mij toe. Voor zover dat mogelijk was tenminste. Terwijl ze op mij zat, begon ze met haar short over mijn penis heen en weer te rijden. Vakkundig wist Suzan haar kutje precies over mijn pompende penis te laten glijden. Ook nu stond ik er weer versteld van hoe snel Suzan mij hard wist te maken. Deze vrouw was echt in staat om het onderste uit mijn zak te krijgen. Ik wist haar topje over haar hoofd uit te trekken. Ze droeg vandaag geen bh’tje.

Haar eigenwijze tietjes leken mij met hun tepels aan te staren, maar ook uit te dagen. Op mijn rug liggend, greep ik beide tietjes en ik leefde mij daarop uit. Ik wreef ze, kneedde ze, trok aan ze en kneep in de tepels. Die waren weer spijkerhard en keken mij brutaal aan. Net zoals Suzan mij nu brutaal aankeek. Ooit had een vrouw eerder in opperste geilheid tegen mij gezegd dat ik haar moest neuken. Suzan ging een stapje verder door te zeggen dat ik haar strak moest nemen. Wat zij daar precies mee bedoelde, begreep ik toen nog niet.

Suzan kroop van mij af, maar wilde dat ik bleef liggen. Ze schopte haar slippers uit en trok haar short naar beneden. Ze nam niet eens de moeite om alle knoopjes van haar short los te maken. Met een ruk zat de short op haar knieën en lag hij niet veel later op de grond naast de slippers. Of dit voor Suzan normaal was wist ik niet, maar feit was wel dat ze die avond niet alleen geen bh’tje droeg. Ik keek meteen in Suus’ schaamstreek. Haar kutje nog steeds glad geschoren, maar net iets boven haar venusheuvel was een beginnend klein driehoekje van kortgeknipt donkerblond schaamhaar zichtbaar.

Ik ben een voorstander van een totaal geschoren kutje, maar deze aanblik werkte voor mij ook. Suzan liet mij geen moment uit het oog, maar liep wel naar de enige nog bruikbare stoel. Die trok zij dichterbij. Ze ging zitten en opende haar benen. Nu wees het driehoekje haar kutje duidelijk aan als een soort van verkeersbord dat eenrichtingsverkeer aangeeft. Suzan’s handen gleden via haar lichaam vlot richting haar poes. Met haar benen gespreid, wreef Suus langs de binnenkant van haar dijen. Zo nu en dan wist zij met haar beide wijsvingers haar roze schaamlippen te openen.

Ik zat op de eerste rang om bij haar naar binnen te kijken. Suzan’s vingers speelden met haar schaamlippen en haar kietelaar. Terwijl haar rechterhand haar rechterschaamlipje iets opzij trok, stopte ze twee vingers van haar linkerhand in haar halfopen gleufje. Daarmee begon zij zichzelf te vingeren. Op de enige manier die bij haar leek te passen: intens en op het brutale af. Ik genoot van wat ik zag en ik besloot om met haar mee te doen. Toen ik nog maar half overeind zat, stond Suzan razendsnel op uit haar stoel en deed zij een stap in mijn richting.

Op het moment dat ik opstond stopte ze haar linker-wijsvinger in mijn mond. Ik proefde de zacht zilte smaak van haar genotstempeltje. Dat riep herinneringen aan vroeger tijden op. Terwijl Suzan mijn mond aan het vingeren was, wist ik mijn broek en boxer uit te schoppen. Halfnaakt liet ik mij achterover op het bed vallen. Het was mijn bedoeling om Suzan in mijn val mee te nemen, maar ze wist zich van mij los te maken. Ik was helemaal klaar om van haar verdere show te genieten, maar in plaats van weer op haar stoel te gaan zitten, liep ze naar haar bureautje en toverde uit één van de drie laden een vuurrode vibrator.

Suzan had op datzelfde moment mijn onverdeelde aandacht. Nog voordat ze weer op de stoel ging zitten, hield zij zich met één hand aan het bureau vast en tilde zij haar linkerbeen op. Terwijl ze stond wist zij de rode vibrator bij zichzelf in te brengen. Langzaam ging het rode monster in uit uit haar. Ik zat al met een flinke erectie, maar bij het zien hiervan voelde ik nog meer bloed in mijn lul gepompt worden. De huid van mijn eikel stond vreselijk strak en glom in het zonlicht dat door de dakkapel naar binnen scheen.

Ik begon openlijk aan mijn lul te trekken en ik gaf Suzan aanwijzingen voor wat ik wilde dat zij met die vibrator deed. Waar ze anders niet zo volgzaam was, voldeed zij nu opeens aan al mijn verzoeken. Van het langzaam zichzelf bevredigen tot het aflikken van de vibrator nadat die uit haar was gekomen. Het idee dat Suzan haar eigen sapjes proefde maakte mij gek. Ze had dat natuurlijk in de gaten en maakte het voor mij nog geiler door telkens de vibrator één keer helemaal in zich op te nemen om hem daarna tot aan de zwarte draaischakelaar in haar mond te laten verdwijnen.

Hierbij was zij mij constant uitdagend aan het aankijken. Ik gaf haar de opdracht om weer op de stoel pal voor mij te gaan zitten en haar spel met de vibrator voort te zetten. Tot mijn verbazing gehoorzaamde ze me, maar waarschijnlijk alleen omdat dat in haar strategie paste. Wat dat betrof, maakte ik mij geen illusies. Suzan voerde de spanning op door eerste de vibrator uitgebreid te pijpen. Haar lippen en tong deden dingen met die rode staaf waar mijn pik jaloers op was.

Aan de andere kant was het maar goed dat het niet mijn pik was, want ik had waarschijnlijk mijn hele lading zaad in haar mond en keel gespoten. Ze voerde de spanning wat verder op door de vibrator aan te zetten. Ik hoorde het monotone gebrom van het door batterijen aangedreven motortje. Ze zette het trillende puntje van de staaf één voor één op haar beide tepels. Die reageerden meteen door fel in mijn richting te wijzen. Haar ogen volgden het blikveld van haar tepels totdat zij mij recht in mijn ogen keek.

Alleen die blik in haar ogen was al voldoende om mijn sperma door mijn eikel naar buiten te jakkeren. Als ik nu niet stopte met masturberen dan zou mijn zaad binnen vijf trekken op mijn buik belanden. Ze deed er nog een schepje bovenop. Weer stond ze op en liep ze naar het bureau. Uit dezelfde la als net haalde ze nog een vibrator tevoorschijn, iets dikker dan de rode en groen van kleur. Terwijl ze terugliep naar haar stoel stopte zij de rode staaf weer half in haar poes. De groene legde ze op haar uitgestoken tong.

Toen ze, na wat een eeuwigheid leek te duren, weer in haar stoel zat, zette zij het puntje van de brommende rode vibrator op haar clitje. Met de groene vibrator begon zij zichzelf te neuken. Na tien tellen hoorde ik die avond voor het eerst ‘oef’. Door haar orgasme was ik weer begonnen met mijzelf te spelen, maar toen ze opeens opstond en ze de groene vibrator zo uit haar kutje voor mijn lippen hield, moest ik mijn paal meteen loslaten. Het alternatief zou spetters sperma op haar dekbed hebben opgeleverd. Ik kon het niet laten om met mijn tong langs de vibrator te gaan.

Suzan deed precies hetzelfde aan haar kant van het groene gevaar. Zo nu en dan staken Suzan of ik onze tongen even om de groene vibrator heen, waarbij de ander dan probeerde om in de tong te bijten. Een soort van tikkertje met verlos. Op dat moment vond ik het hoog tijd om het initiatief over te nemen. Ik duwde Suzan omver, zodat zij zijdelings op haar bed viel. Ik duwde haar verder om. Suzan lag nu op haar rug naast mij. Ik sloeg mijn rechterbeen over haar bovenbenen. Met mijn rechterhand draaide ik haar gezicht naar mij toe.

Ik beet op haar onderlip en liet mijn tong in haar mond verdwijnen. Terwijl ik haar tongde, vond mijn hand haar kleine parmantige borstjes. Hoewel die klein waren, vond ik het heerlijk om ze in mijn handen te voelen. Suzan’s tepels bleven mij uitdagen. Hoe ik ook probeerde ze daarvoor te straffen, niets hielp. Daarom besloot ik te stoppen met straffen en er liefkozend aan te gaan zuigen en ze te zoenen. Ik hoorde geen protesten. Ik was erg benieuwd naar waarom Suzan er een tweede vibrator bij had gepakt. Op mijn vraag daarover antwoordde ze niet.

In plaats daarvan pakte zij de rode vibrator van haar stoel en stak die, nog steeds brommend, in haar kutje. Ik vermoedde dat het groene exemplaar in haar mond zou verdwijnen. Nadat ze ook de groene vibrator aan het brommen had gezet, verplaatste zij deze vanaf haar navel langzaam ook in de richting van haar kutje. De groene vriend maakte met zijn punt even een tussenstop op haar kietelaar om daarna heftig brommend een bezoekje aan Suzan’s roze lipjes te brengen. Suzan was zichzelf nog steeds heftig aan het neuken met de rode vibrator.

Dat deed zij in een steeds hoger tempo en door de staaf tot aan de schakelaar in zich te laten verdwijnen. De groene vibrator werd weer op haar clitje gedrukt. Gedrukt? Nee, geperst. Ik zag het knopje door haar drukken wit worden. De ademhaling van Suzan versnelde. Haar bekken kwam omhoog, ze schokte een keer of vijf waarna ik een heel langgerekt ‘oefffff’ uit haar mond hoorde komen. Ook nu weer bleek dat ook dit orgasme voor haar niet voldoende was. Zij neukte door met de rode staaf. De groene ging heen en weer tussen haar mond en tepels.

Ze had haar ogen gesloten en leek halverwege ons zonnestelsel te zijn aangekomen. Waar het idee bij mij vandaan kwam weet ik niet, maar ik pakte de groene vibrator van haar af. Ik trok de groene vibrator in de lengterichting door haar kletsnatte gleuf. De botsing tussen de rode en groene vibrator leek zijn uitwerking op Suzan niet te missen. Meteen kwamen haar billen los van het bed, hopend op een nieuw contact. Dat kwam er bewust niet. Althans niet op dat moment. De rode vibrator bleef in Suzan trillen.

Ze neukte zichzelf er mee. Ik bleef haar met de groene staaf plagen. Op een moment waarop zij dat niet verwachtte, tikte ik met de groene vibrator even de rode aan. Telkens kwamen haar billen even los van het bed. Ik merkte dat ze daar gemengde gevoelens bij had. Ze was niet het type vrouw dat de controle graag uit handen geeft en dat ik nu bepaalde of en wanneer ik haar heupen liet springen, vond zij duidelijk maar zo zo. Helaas voor haar was dat niet anders, dus ik bleef er nog even mee doorgaan.

Toen zag ik mijn kans schoon om een ander fantasietje van mij tot uitvoering te brengen. Ik ging met mijn hoofd richting de lies van Suzan. De groene vibrator nam een verticale positie aan. Nadat ik haar clitje nog even had bezocht, tikte ik weer tegen de rode vibrator aan. Echter dit keer trok ik hem niet terug. Haar billen kwamen weer omhoog. Ik hoorde iets dat op een protest leek, maar daar trok ik mij niets van aan. Integendeel. De groene vibrator verdween simultaan met de rode in haar zeiknatte poes. Allemachtig! Alleen die aanblik liet mij bijna spontaan klaarkomen!

Suzan schokte niet meer met haar billen, maar het leek erop alsof zij zichzelf aan die twee vibrators reeg. Ik hoorde ‘Oef, Oef! Oeffffff!’. Suzan was niet meer op deze planeet. Suzan leek zichzelf gelanceerd te hebben. Bij mij, of beter nog met mij, moest er nu ook dringend wat gebeuren. Zo langer doorgaan zou een kwak sperma tegen haar bovenbeen hebben opgeleverd. Ik tilde haar rechterbeen iets op en wist mijn bekken tussen haar benen te manoeuvreren. Mijn balzak raakte de binnenkant van haar linkerdij. Mijn pik wees zijn doelwit aan en ging in de aanval.

Ik was in de geilheid van dat moment helemaal vergeten dat de beide vibrators nog in haar kutje zaten. Toen ik mijn eikel tussen haar schaamlipjes wilde sturen, raakte die de onderkant van één van de vibrators. De trilling bereikte via mijn eikel mijn prostaat en ballen. Ik schrok er zo van dat ik terugtrok. Daarbij gleed de rode vibrator uit Suzan. De groene bleef in haar achter. Weer wilde ik mijn pik bij haar naar binnen stoten. Dat lukte deze keer wel. Enthousiast en bloedgeil pompte ik er vol overgave op los. Zo nu en dan raakte mijn pik de trillende vibrator in Suzan.

Dat gaf haar al een sterke sensatie, maar ik werd er gek van! Ik schat dat ik maximaal tien keer in en uit Suzan ben gegaan. Toen al zorgde de trillende vibrator langs mijn pik ervoor dat mijn zaad met ongekende kracht diep in Suzan spoot. Mijn hemel, wat was ik heftig klaargekomen. Suzan lag schokkend naast mij. Ik zou echt niet weten of ook zij net was klaargekomen. Haar naschokken deed mij vermoeden van wel. Ik wilde mij eigenlijk uit Suzan terugtrekken, maar anders dan normaal verslapte mijn lul niet. Zoals altijd was mijn eikel na het orgasme dikker van daarvoor.

Misschien omdat de groene vibrator ook nog in haar kutje aan het brommen was, maar in elk geval bleef ik hard. Toch moest ik even bijkomen. Nahijgend lagen haar benen en de mijne geschaard. De warmte van haar kutje straalde in mijn pik door. Onwillekeurig begon ik haar weer te neuken, maar wat ik nog niet eerder met haar had meegemaakt, gebeurde nu wel. Ze fluisterde dat zij geen energie meer had. Zij voelde zich letterlijk suf geneukt. Dat klonk me als muziek in mijn oren. Nadat ik was opgestaan, bleef Suzan nog even op het bed liggen.

Haar benen waren nog steeds enigszins gespreid. Ik kon het niet laten om nog even een kus op haar kutje te drukken. Ze keek tussen haar wimpers door en lachte flauwtjes. Ze was echt helemaal ‘op’. Suzan en ik hebben contact gehouden. Zoals zij al had aangegeven verdween Bas al heel snel uit beeld. Suzan is afgestudeerd en mag nu drs. voor haar naam zetten. ‘Het klasje’ heeft zij niet gehaald, maar zij werkt nu wel voor een grote NGO in Madrid.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.3333333333333 sterren
3 stemmen