Mijn eerste keer betaalde seks

Ingezonden door Chris

In 2018 kwam ik via Sexjobs voor het eerst in aanraking met een vrouw die betaald wilde worden voor ontvangst bij haar thuis. Ik dacht dat ik het niet echt wilde, maar ik schreef haar toch. Zij vroeg me wat ik graag wilde. Na over en weer foto's uitgewisseld te hebben, heb ik toch een afspraak gemaakt. Zelfs toen ik er heen ging, met geld op zak, dacht ik dat het niet zou gebeuren. Een combinatie van angst en adrenaline gierde door mijn lijf. Het was op vijftien minuten fietsen van mijn huis. Op het moment dat er bij mij thuis niemand was, ben ik op de fiets naar haar toe gegaan . 

De vrouw woonde in een heel arme buurt. Toen ze open deed, was ze al naakt. De adrenaline en zenuwen schoten nu nog harder door mijn lijf. Ze was een wat vollere Indische vrouw met overal prachtige tatoeages en mooi lang, zwart haar. Ik werd met een wat zwaardere rokersstem en een glimlach binnengehaald. Zwaar onder de indruk mocht ik met haar naar boven, naar haar slaapkamer. We gingen eerst wat kletsen en tijdens het kletsen gaf ze aan waar ik mijn kleren kon neerleggen. Het geld hoefde ze nog niet. Ze vertelde me over haar ex en haar kinderen en ik haar over mijn zieke vrouw.

Zij had zelf vaak migraine en last van astma. Ik ging mij uitkleden. Mijn hart zat nu in mijn keel, want nu werd het pas echt. Voor mij was deze vrouw prachtig, maar ze zag er alles behalve standaard uit. Ik kon nog net zien dat ze een kies miste. Ze vroeg mij wat ik wilde. Ik had zeventig euro meegenomen en wilde gepijpt worden. Ze legde kussens voor mij klaar op het hoofdeinde en daar moest ik dan met mijn rug tegenaan gaan liggen. Mijn pik was nog half slap van de spanning, denk ik. Ik liet het gebeuren en genoot volop van haar naakte lijf.

'Hier houd je van, hè? Hahaha', zei ze lachend tegen mij en ze draaide een rondje voor mij. Ik bleef wat stil, maar had een glimlach van oor tot oor. Ze kwam het bed op kruipen en pakte mijn pik vast. 'Ik vind het fijn eerst te teasen....mmmhhh...' Met haar hand masseerde ze mij al wat stijver en af en toe ging ze met haar tong over mijn eikel. Ik was helemaal in extase. Dit had ik nog nooit zo beleefd. Ze nam mijn pik steeds meer en vaker in haar mond en ging anders zitten. Ze pijpte mij nu vanaf de zijkant en ik kon haar billen aanraken. 'Je mag mij wel aanraken hoor', zei ze.

Eerst ging ik met mijn handen door haar lange, zwarte haren en daarna over alles waar ik maar bijkom met mijn rechterhand. Via haar billen kwam ik bij haar kutje. Het was niet afgesproken, maar ze liet mij toe. Ik wreef zachtjes heen en weer bij haar en ik kreeg de indruk dat zij ook genoot. Blijkbaar was dat belangrijk voor mijn 'mood', want mijn pik was nu stijver dan ooit daarvoor. Eigenlijk wilde ik nu nog veel meer. Ze begon steeds heftiger te trekken en te pijpen. Eerst om en om en dan weer tegelijk, terwijl mijn vinger in een heerlijk, warm en nat kutje zat.

Ik ging zachtjes in en uit en heen en weer. Ik voelde steeds meer aankomen dat ik ging klaarkomen. Nog nooit was die aanloop zo lang en zo lekker en voor ik het wist kwam ik in haar mond klaar. Ze hield het zaad in haar mond, maar slikte het niet door. Ze ging even weg om het weg te spoelen, want ze vond het helemaal niet lekker. Ik verontschuldigde mij voor mijn sperma, maar voelde mij tegelijkertijd super gelukkig om wat mij net gebeurde. Ik probeerde begrip op te brengen dat ik zojuist in haar mond was klaargekomen. Ik had geen idee hoe dat zou smaken.

Op het moment dat ze weer in haar kamer was, gingen we naast elkaar zitten en kletsten nog wat na. 'Wil jij niet... klaarkomen?' vroeg ik nog wat onwennig. 'Nee, het is goed zo', zei ze lachend. Ik kreeg nog een knuffel van haar. Ik wilde nog graag wat voor haar betekenen. Nu begon ik over het geld en vroeg hoeveel ze wilde hebben. We hadden zestig euro afgesproken en ik wilde haar mijn zeventig euro geven, desnoods bijpinnen voor meer. Ze wilde zestig hebben en vertelde mij dat ik bij een eerstvolgende keer er niet in moest trappen als ze meer vroegen. Maar ik wilde geen eerstvolgende keer...

Ik wilde haar, dacht ik meteen. Eenmaal beneden vroeg ze: 'Je bent nu toch niet verliefd op mij?' Ik zei: 'Nee...nee...ik ben niet verliefd.' Ik probeerde het wat stoer te zeggen, maar eigenlijk had ik geen idee wat er nu precies met mij aan de hand was. We gaven elkaar een intense, lange knuffel. Ik werd uitgezwaaid met een kushand, terwijl zij nog naakt in de deuropening stond. Eenmaal thuis heb ik een bad vol lavendel genomen en haar een e-mail gestuurd hoe fijn ik het vond. Ik heb haar gevraagd wat zij ervan vond.

Dit was het begin van honderden stiekem in bad verstuurde e-mailtjes. Ik heb haar ook nog af en toe een bezoek gebracht waarbij haar genot ook aan bod kwam.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.5 sterren
8 stemmen