Femdom handjob

Als ik mijn e-mail open, zie ik dat ik weer een aantal e-mails als reactie op mijn oproep heb ontvangen. De meeste zijn standaard en ontvangen dan ook een standaard antwoord. Dan valt mijn oog op de e-mail van Pia en Sebastiaan. Ze geven aan zelf een oproep te plaatsen waarin ze aangeven op zoek te zijn naar een extra vrouw voor een Femdom handjob. Pia vindt het leuk om Sebastiaan een handjob te geven en daarbij volledig in controle te zijn over zijn orgasme. Sebastiaan ligt dan vastgebonden op bed en Pia is de baas over zijn pik. Hij wordt afgetrokken, geteased, uitgedaagd en soms vernederd. 

Ze vragen me of ik het leuk vind om te komen kijken hoe Pia Sebastiaan op deze manier aan mij tentoonstelt en of ik al geschreven heb over een 'ruined orgasm'? Een 'ruined orgasm' wil zeggen dat je precies stopt op het moment dat een man klaarkomt, zodat er wel zaad uitstroomt, maar hij niet het orgasme zelf beleeft. Uiteraard ben ik geïnteresseerd en kom graag kijken. We spreken af om 's middags even te videobellen. Het klikt en we spreken af dat ik diezelfde avond bij hen langs ga. 

's Middags ontvang ik een berichtje of ik mijn bikini mee wil nemen. Dan kunnen we kennismaken is hun nieuwe jacuzzi. Ik begrijp dat het een grapje is, maar ik vind het eigenlijk wel een leuk idee en neem mijn bikini mee. Als ik aanbel, doet Sebastiaan niet veel later de deur open. Hij heet me welkom in hun huis en we drinken een drankje aan de keukentafel. Hij vraagt me of ik echt mijn bikini heb meegenomen. Ik geef aan dat dat inderdaad het geval is en we besluiten een drankje te doen in de jacuzzi.

's Ochtends heb ik de e-mail ontvangen, 's middags bellen we en 's avonds zitten we samen in de jacuzzi in de achtertuin. Hoe mooi en makkelijk kan het leven soms zijn als je af en toe een beetje risico neemt. We trekken onze zwemkleding aan en gaan naar buiten. In de hoek van de tuin staat de jacuzzi. Het water is al lekker op temperatuur. Als we in de jaccuzi zitten, vertellen Sebastiaan en Pia hun fantasie. Niet veel later gaat het regenen. Blijkbaar zijn de weergoden ons niet gunstig gezind. We trekken ons niks van de regen aan en blijven gezellig zitten en kletsen rustig verder. 

Als we uit gebubbeld zijn, pakt Sebastiaan badjassen voor ons en in onze zwemkleding en badjas gaan we naar boven. Sebastiaan schenkt beneden wat te drinken, terwijl Pia zich omkleedt en de spullen klaarzet. Nog steeds in mijn badjas neem ik plaats op de stoel naast het bed. De badjas is inmiddels al aardig nat geworden van mijn natte bikini. Als Sebastian weer boven is met de glazen, trekt hij zijn zwembroek uit en gaat naakt op het bed liggen. Pia komt tevoorschijn in een mooi kort, zwart jurkje. Onder het jurkje prijken mooi rode, lakleren pumps.

Ze pakt het touw van de tafel en loopt richting het bed. Ze rolt het touw af, gaat op het bed zitten en wikkelt het touw rond de polsen van Sebastiaan. Zijn polsen worden vastgemaakt aan het hoofdeinde van het bed. Dan gaat Pia naast Sebastiaan op het bed zitten en streelt zijn lichaam. Tijdens een tantraweekend heeft ze geleerd hoe je iemand aan kan raken zonder je daarbij meteen op de edele delen te storten. Ze vraagt Sebastiaan of hij wil klaarkomen of niet. Als hij klaar wil komen, moet hij zijn zaad zelf oplikken. Als hij niet klaar wil komen dan likt Pia zijn zaad op.

Na kort na te hebben gedacht, besluit hij dat hij niet klaar wil komen. Ondertussen draait Pia achtjes om zijn tepels zonder deze aan te raken. Ik zie hoe zijn tepels hard worden onder haar aanraking. Met zachte aanrakingen streelt ze zijn hele lichaam. Ze vermijdt daarbij zijn meest gevoelige plekjes. Sebastiaan vraagt of hij Pia mag zoenen. Dat mag. Als ze zijn lichaam voldoende heeft gestreeld, begint ze zijn pik te strelen. Ze geeft hem de opdracht om zijn pik keihard te maken voor ons. Haar hand schuift rustig over zijn pik heen en weer. Langzaam komt er beweging in zijn pik.

Ik zit inmiddels op het puntje van mijn stoel om alles goed te kunnen zien. Ik weersta de verleiding om mee te doen. Pia staat op en pakt een ijsblokje uit het glas op de tafel. Met het ijsblokje streelt ze langzaam zijn warme pik totdat het ijsklontje volledig gesmolten is. Pia voelt hoe hard zijn pik ondertussen is geworden. Ze is niet tevreden over het resultaat en vraagt hem nogmaals zijn best te doen. Anders kan ze niet uitsluiten dat hij sommetjes krijgt. Hij doet zijn best, maar zijn pik wordt niet stijf genoeg.

Pia vraagt mij om een som te bedenken. Ik zeg de som hardop en Sebastiaan geeft het antwoord. '113 Zegt hij. Of nee 112.' Dat is inderdaad de uitkomst van de som. Het is me nog niet helemaal duidelijk waarom hij tijdens het aftrekken moet rekenen. Wellicht om de focus terug te brengen? Pia geeft aan dat hij nog niet klaar is met rekenen. De uitkomst moet hij nog door acht moet delen. Al snel volgt het juiste antwoord: veertien. Ik wacht op de volgende som, maar die blijft uit. Dan zie ik dat Pia het topje van zijn pik tussen haar vingers vasthoudt en ze begint met tellen.

Na een paar tellen heb ik door dat dit zijn straf is. De uitkomst van de som bepaalt hoeveel tikken Sebastiaan op zijn pik krijgt. Hij doorstaat de straf met glans. Zijn pik wordt er harder door. Pia vraagt me om zijn bril af te doen en op het nachtkastje neer te leggen. Daarna vraagt ze me om de kaars te pakken die op de tafel staat aan te geven. Ik geef haar de kaars en zie hoe ze het kaarsvet over de pik van Sebastiaan giet. Hij reageert hier meteen op. Het blijkt geen gewone kaars te zijn, maar een massagekaars. Ze smeert de  olie uit over zijn pik en zijn onderbuik en begint hem weer te strelen. 

Ik besluit mijn natte badjas uit te doen en op de rand van het bed te gaan zitten, zodat ik het nog beter kan zien. Pia gaat onverminderd door. Hij wil even aan billen voelen. Het is niet duidelijk aan welke billen, dus vraagt Pia hem om duidelijkheid. Hij wil graag aan haar billen voelen. Ook dat mag. Niet veel later wil hij ook aan mijn billen voelen. Pia kijkt me aan en vraagt me of ik dat wil. Ik geef aan dat geen probleem te vinden. Ik voel hoe zijn handen over mijn billen glijden. Sebastiaan vraagt of Pia op zijn gezicht wil komen zitten. Dat wil ze wel.

Als Pia op zijn gezicht zit en hij haar likt, blijft ze onverminderd zijn pik strelen. Ik zoek oogcontact met Pia en gebaar naar haar of ik haar mee kan helpen door zijn benen te strelen. Ze knikt dat het oké is. Ik streel langzaam zijn rechterbeen, terwijl Pia zijn pik blijft strelen. Ik streel ook zijn linkerbeen. Pia concentreert zich op zijn pik. Dan strelen we tegelijkertijd zijn lichaam. Pia streelt de rechterzijde en ik de linkerzijde. Steeds dichter kom ik met mijn hand bij zijn pik. Zijn pik is na een tijdje keihard. Pia showt tevreden zijn harde pik.

Ik zie aan het lichaam van Sebastiaan dat hij op het randje van een orgasme balanceert. Steeds wanneer hij dreigt klaar te komen, legt Pia haar hand op de juiste plek en zorgt ervoor dat zijn orgasme wordt tegengehouden. Dan kan Sebastiaan het niet langer tegenhouden. Het zaad spuit krachtig tegen de boezem van Pia. Zijn zaad landt op haar jurkje. Ze gaat naast hem zitten en likt zoals afgesproken het zaad van zijn buik op. Dan is het tijd voor een pauze. Sebastiaan mag even wat water drinken.

Hij vond het een leuke ervaring om door twee vrouwen aangeraakt te worden en stelt voor om beneden nog wat te drinken. Pia geeft aan dat het nog niet klaar is. Ze heeft nog een leuk idee voor ronde twee. Pia stuurt Sebastiaan naar beneden om nog wat te drinken in te schenken voor ons. Terwijl hij beneden drinken inschenkt, overleggen we wat het plan wordt voor ronde nummer twee. Pia vraagt me of ik mee wil doen en zijn pik wil aanraken. Dat wil ik wel. Ik stel voor om hem te blinddoeken. Pia heeft haar jurk uitgedaan en wil die gebruiken als blinddoek. 

Als Sebastiaan terug is, mag hij weer plaatsnemen op het bed. Pia doet hem de blinddoek voor. We beginnen weer met het  strelen van zijn lichaam. We strelen zijn hele lichaam en Pia streelt ook zijn pik. Nog een laatste keer streelt Pia over zijn pik en dan gebaart ze mij dat het mijn beurt is. Ik streel zijn pik. Eerst zachtjes en langzaam en daarna steeds sneller en harder. Het duurt even voordat hij weer stijf is. Ik stel voor dat we hem een handje helpen. Ik zeg dat ik mijn natte bikinitopje uitdoe.

In werkelijkheid hou ik die nog aan, maar dat weet Sebastiaan natuurlijk niet. Nu hij geen zicht heeft, werken de andere zintuigen des te beter. In zijn fantasie kan hij zich best een beeld vormen van hoe dat eruit moet zien. We gaan rustig verder met waar we mee bezig zijn. Mijn topje is nog erg nat en ik besluit om deze echt uit te doen. Ik maak de sluiting open en de cups blijven op mijn borsten hangen. Ik pak mijn top eraf en leg die neer op de buik van Sebastiaan, zodat hij weet dat die echt uit is.

Niet veel later schuift Pia de bandjes van haar badpak naar beneden. Ze draagt een zwart badpak dat tussen haar borsten mooi opengewerkt is. Ze heeft mooie, volle borsten. Ik fluister in haar oor dat ze met haar borsten over het lichaam van Sebastiaan heen en weer moet gaan. Uit ervaring weet ik dat mannen daar erg van kunnen genieten. Zeker met zulke mooie, grote borsten als die van Pia. Ze buigt zich voorover en streelt met haar borsten het lichaam van Sebastiaan. Hij geniet zichtbaar en hoorbaar.

We gaan verder met de strelingen. Dan gebaart Pia mij dat ik haar voorbeeld moet volgen. Ik buig mezelf voorover en ga met mijn borsten over zijn lichaam. Net als Pia heb ik niet achteraan gestaan toen ze de borsten uitdeelden. Sebastiaan kan onze aanrakingen wel waarderen. Wel vindt hij het uiteraard erg jammer dat hij niks kan zien. Als ik naar beneden ga, denk ik een hand van Pia op mijn borst te voelen. Het voelt goed aan. Ik heb er geen bezwaar tegen als ze me aan zou raken. We pakken nog wat olie en maken zijn pik nog wat harder.

Hij geeft aan dat hij het lekker vindt als zijn pik stevig wordt vastgepakt. Dat is niet tegen dovemansoren gezegd. Ik pak zijn pik stevig beet. Stevig beweeg ik mijn hand over zijn pik heen en weer. Hij zegt dat ik door moet gaan, maar het idee van Femdom is juist niet dat de man, maar de vrouw bepaalt wat er gebeurt. Net op tijd stop ik. Pia neemt het weer van me over. Het duurt even, maar uiteindelijk zie ik dat er nog wat zaad uit zijn penis ontsnapt. Sebastiaan komt wederom klaar, maar ook dit is een 'ruined orgasm'.

Ik vraag Sebastiaan hoe een 'ruined orgasm' voor hem aanvoelt. Hij geeft aan dat de opbouw heel lekker is, ook al weet je dat het eventueel verpest zal worden. 'Dat maakt het tegelijkertijd juist ook spannend. Het wordt steeds lekkerder, lekkerder en dan ineens...een niet zo lekker gevoel. Je hebt het gevoel dat je niet klaar komt, ook al is er zaad. Fysiek is het  onbevredigd, maar de sensatie dat de vrouw toont hoe ze je in haar macht, heeft is tegelijkertijd wel lekker.'  Het is dus een dubbel gevoel.

Na afloop van de tweede ronde drinken we nog wat. Sebastiaan vindt het heerlijk dat er twee vrouwen zijn die naar hem kijken. Hij wil kijken of hij nog een derde keer klaar kan komen. Dit keer mag hij zichzelf naar een hoogtepunt brengen. Hij slaat de hand aan zichzelf en kijkt Pia en mij om en om aan. Hij geniet zichtbaar. Ik vind het erg leuk om te zien.  Aangezien hij al eerder zijn kruit heeft verschoten, komt er geen zaad meer uit. Het gevoel is er echter niet minder om. Dit keer geen 'ruined orgasm', maar een echt orgasme.

Het was een hele leuke, relaxte avond en een hele leuke ervaring die smaakt naar meer.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
8 stemmen