Shemale wapdate

Ingezonden door Vincent

Het is denk ik zo'n drie jaar geleden begonnen toen ik de eerste (Braziliaanse) shemale leerde kennen via social media. Na een paar keer gechat te hebben via social media hebben we in Amsterdam afgesproken bij een dragqueen bar. Ze stelde zichzelf voor als Laetitia. We hebben een leuke avond gehad waarin er niks gebeurde. Na deze avond volgde er nog vele ontmoetingen. De avonden/nachten brachten we samen door met muziek, drank en gezelligheid. Het contact met Laetitia heeft mijn interesse in transgenders, shemales en travestieten aangewakkerd.

Het was ook dezelfde tijd dat ik nieuwsgierig werd naar het wappen. Ik ben heel erg experimenteel ingesteld en wil altijd nieuwe dingen uitproberen. De eerste twee keer dat ik drugs gebruikte was dat voor mij even wennen. Ik wist niet zo goed hoe ik met xtc om moest gaan. Naarmate ik vaker xtc gebruikte ging dat steeds beter. Ze zeggen dat de eerste keer dat je het gebruikt het altijd intenser aanvoelt. Dat was bij mij ook het geval. De allereerste keer dat ik xtc gebruikte was dat tijdens een wapdate met Laetitia.

Ze had me verteld dat er die avond nog iemand anders zou komen, maar ik kon niet vermoeden dat zij een T-girl (Sylvia) zou zijn. Die avond was één van beste avonden van mijn leven. Sindsdien gebruik ik tijdens mijn ontmoetingen met Laetitia regelmatig een pilletje. Kamagra (soort Viagra) is voor mij het meest succesvol. Hier wordt mijn pik ook lekker actief van. Een avond met Laetitia ziet er als volgt uit; Laetitia doucht ze en als zij klaar is met douchen ga ik onder de douche. Terwijl ik onder de douche sta maakt zij zichzelf op.

Als ik klaar ben met douchen leg ik de matrassen op de grond neer en steek de kaarsjes aan. Soms bouwen we ook een sling op. Dit is vooral heerlijk bij anaal contact. Laetitia verzorgt de muziek. Meestal is dat trance, maar soms ook hip hop of lounge muziek. Korte tijd later nemen we ons eerste halfje en we noteren het ook. Dat doen we bij alle middelen die we gebruiken en is ook raadzaam om te doen. Je kan dan beter timen wanneer je eventueel de volgende pil neemt en mocht er iets mis gaan dan weten de omstanders/medici vrij snel wat we genomen hebben.

Als we naar het toilet gaan, laten we de deur ook altijd open. Mocht er iets misgaan, wat gelukkig nog nooit is gebeurd, dan kan er iemand naar je toe komen. Op het moment dat het effect van het pilletje binnen begint te komen, beginnen we elkaar te strelen, te kussen en nemen soms tussendoor ook een trekje van een pure joint. Vervolgens gaan onze handen richting haar borsten en ons beider penissen. Ondertussen komt ook Sylvia binnen. We spelen om en om met elkaar.

Ik geef Laetitia ook weleens een massage (soms body to body) en terwijl ik dit doe zit Laetitia met de pik van Sylvia te spelen. Dan nemen we even pauze om wat te drinken en nemen we ondertussen een tweede halfje. Deze komt wat eerder en ook krachtiger binnen dan de eerste. Dit zorgt ervoor dat Sylvia meer vrij spel heeft om met ons te spelen en om ons van achteren te nemen. De Kamagra heeft op mij meer uitwerking dan op Laetitia, die overigens iets zwaarder is dan ik. Sylvia neemt op zo'n avond geen pilletjes of iets dergelijks.

Af en toe spreek ik alleen met Laetitia af. Dan beginnen we rond 21.00 uur en eindigen we om ongeveer 03.00 uur. Wij nemen tijdens deze ontmoetingen xtc en roken daarbij af en toe een jointje. Dit doe ik overigens alleen op vrijdagavond of zaterdagavond. Doordeweeks werk ik gewoon en dan moet ik dus wel weer enigszins fit op mijn werk verschijnen. Inmiddels heeft er zich een groepje gevormd van ongeveer vijf mensen die vast met elkaar seks (geen gangbang) hebben.

Als we elkaar zien gaat dat niet alleen om seks, maar kunnen we ook gewoon met elkaar praten en lachen. Vaak ga ik er in de middag al heen om daar te eten. Meestal eet ik alleen, maar soms neem ik ook weleens iemand mee naar een restaurant, een stadje of naar een piercingstudio. Laetitia heeft in haar tepels piercings laten zetten en ook "down under" heeft ze een piercing. Tijdens een van de wapdates heb ik mezelf over laten halen om ook een piercing in mijn penis laten zetten, maar daar heb ik zeker geen spijt van. 

Ik ben vrijgezel, heb weinig sociale contacten en zijn dit soort avondjes een avondje uit waarbij ik gewoon mezelf kan zijn. Niets hoeft, alles mag. Nou ja, in ieder geval heel veel. Daarbij komt deze vorm van daten ook nog eens een beetje in de buurt van mijn fantasietjes. Er worden veel speeltjes bij gebruikt en er wordt flink gesekst. Anaal, oraal, massages, knuffels en meer..... Die avonden en nachten zijn iedere keer anders. Er zit ook verschil in de sterkte van de pilletjes die we tijdens de date gebruiken.

De ene pil is sterker dan de andere. Hoe sterker het pilletje, hoe minder actief je wordt. Het is natuurlijk ook afhankelijk van hoe je in je vel zit. Soms moet je vanaf het moment dat het pilletje gaat werken één uur of twee uurtjes (soms iets langer) wachten voordat er wat kracht van dat pilletje af is en je dus weer actief kan zijn. Het kan ook zijn dat de pil niet zo heftig binnenkomt. Dan kun je gelijk wat actiever zijn. Het kan in beide gevallen een lekker gevoel geven. Meestal beginnen we met een half pilletje en ongeveer twee uur later nemen we dan nog een halfje.

Gemiddeld genomen nemen we zo'n anderhalf pilletje verspreid  over de avond/nacht. Af en toe nemen we er Kamagra of iets anders bij. Nadat we het laatste pilletje hebben ingenomen is het vaak wel gedaan met de activiteiten. We gaan dan voornamelijk chillen en een beetje "uitwappen".  Ik ga zo ongeveer iedere maand één keer naar Laetitia toe. Sylvia (die trouwens een heel stuk jonger is dan wij) blijft ook nog steeds komen. De laatste maanden is dat natuurlijk niet het geval i.v.m. Corona.

Tijdens deze avonden/nachten relaxen we ook op zijn tijd. Soms wil ik een momentje voor mezelf en ga ik naar het toilet. Dat schijnt normaal te zijn tijdens het wappen. Heerlijk dat je niks moet, heel veel mag en vooral gewoon lekker jezelf kan en mag zijn. Ik durf onder invloed ook wat meer dan normaal en dan doe ik weleens dingen die ik anders nooit zou doen of bij mij laten doen. Wappen is iets wat je opbouwt en dan kom je in een flow terecht. Wappen is voor mij iets sociaals.

Het is niet alleen maar seks, maar ook het samenzijn met anderen, lol hebben en toch ook goede/serieuze gesprekken voeren. Voor mij is het ook een uitje. Er wordt op zo'n avond of nacht toch wel regelmatig met speeltjes gespeeld zoals knijpers, kaarsvet, dilators, (voorbind)dildo's, elektrische dingetjes, cockringen/afbindtouwtjes en nog veel meer. Een dilator is een staafje die je in de plasbuis aanbrengt en dan op en neer beweegt. Je kan hem ook even stil houden en met je andere hand de pik op en neer bewegen.

Uiteraard wordt de dilator voor gebruik ontsmet met alcohol en wordt er vervolgens glijmiddel op gedaan. De cockringen (of touwtjes) doen we om onze balzak. Het helpt ons om de hardheid langer te behouden. De knijpers gebruiken we vaak voor onze tepels en met name Laetitia zet er ook nog wel eens stroom op. Dat heb ik zelf ook geprobeerd, maar ik laat het liever aan haar over. Dildo's, butplugs en meer van dat speeltjes gaan ons kontje in ter voorbereiding op het grote werk. Daarnaast brengen we ze ook in, omdat we het gewoon lekker vinden.

We hebben nog wel meer speeltjes en zo die wij gebruiken, maar de voorgenoemde speeltjes gebruiken we het vaakst. Ik vind het ook heerlijk om vastgebonden te worden. Bij het vastbinden gebruiken ze BDSM touw, omdat dat veel minder snijdt en het ook lekkerder aanvoelt. Af en toe gebruiken we ook wel eens boeien. Ze binden me ook weleens vast in de sling of op een stoel. Het materiaal  op zich wind me niet zo op, maar het is de machteloosheid en de overgave aan hun, uiteraard binnen de afgesproken grenzen, die mij opwind.

Ik vind het heerlijk om mezelf te laten gaan en lekker te genieten, terwijl ze met me bezig zijn. Als ik eenmaal vastgebonden ben, gaan ze met me aan de slag. Er vloeit dan kaarsvet over mijn rug en ik voel vingers of speeltjes in mijn kontje. Als ik dan teveel kreun proppen ze een string in mijn mond en dan draaien ze me weer om of gaan ze mijn pik bewerken. Soms schuiven ze een dilator in mijn plasbuis. Nadat ze me weer losgelaten hebben, hebben de beide dames even zin in elkaar.

Leuk om ook die twee even bezig te zien en het geeft me ook even de gelegenheid om even naar het toilet te gaan en even lekker even een momentje voor mijzelf te hebben. Af en toe nemen we nog een derde halfje. Dat hangt ook af van de tijdstip, hoe we onszelf voelen en of we voor lief nemen dat het gedaan is met onze pikken. Als we een derde halfje nemen, zullen die even niet meer gaan werken. Heel af en toe wil ik in de laatste minuutjes ook nog wel eens een beetje poppers opsnuiven. Vind ik zo op zijn tijd wel eens lekker.

Als je Kamagra genomen hebt moet je wel altijd oppassen, want heel ongevaarlijk is het dan niet. Aan het einde van de avond nemen we nog wel eens een blunt en drinken we nog even een kopje thee. Sylvia woont niet al te ver van Laetitia vandaan en gaat dan naar huis. Ik blijf daar dan slapen.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.625 sterren
8 stemmen