Tuinfeest

Volgende week ben ik jarig. Aangezien ik veertig word, ga ik het dit jaar groter vieren dan andere jaren. De weersvoorspelling is goed, dus ik besluit een tuinfeest te geven. Op mijn laptop zoek ik naar een leuke foto om op de uitnodiging te zetten. Ik vind al snel een leuke vakantiefoto en besluit dat dat een goede foto is voor op de uitnodiging. Op een website knutsel ik een uitnodiging in elkaar en druk op verzenden. De uitnodigingen kan ik volgens de website morgen al ophalen bij de vestiging bij mij in het stadscentrum. Het maken van de uitnodiging kan ik afstrepen op mijn to-do-lijst.

Nu nog een tent voor in de tuin en een cateraar. Internet blijkt hierbij een uitkomst. Ik google op de benodigde onderwerpen en in no-time vind ik precies wat ik nodig heb. Ik e-mail verschillende bedrijven en vraag om een offerte. Van alle bedrijven die ik heb gemaild, krijg ik vrijwel meteen een antwoord. Ik vergelijk de prijzen met elkaar en bel de bedrijven met wie ik graag in zee wil gaan. Beide bedrijven hebben nog tijd en ruimte om volgende week de tent te komen plaatsen en de catering te komen verzorgen. Dat is in ieder geval geregeld.

De volgende dag haal ik de uitnodigingen op en ik ben tevreden met het resultaat. Voor de voorzijde van de uitnodiging heb ik gekozen voor een foto van mijn laatste vakantie. Op de foto draag ik een leuk kleurrijk zomerjurkje met bijbehorende schoenen. Dit past perfect bij het thema dat ik in gedachten heb voor het feest. Ik heb mijn gasten gevraagd om iets luchtigs en kleurrijks aan te doen volgende week. Ik fiets naar huis en leg de uitnodigingen op tafel. Ik pak de adressenlijst erbij en schrijf de namen op de enveloppen.

Als ik daarmee klaar ben, stap ik weer op mijn fiets en ga de uitnodigingen bezorgen. Korte tijd later heb ik bijna alle uitnodigingen bezorgd. Alleen de uitnodiging van mijn zus is nog over. Aangezien mijn zus zowat om de hoek woont, ga ik die als laatste bezorgen. Ik zet mijn fiets tegen het hek en loop richting de brievenbus. Als ik de uitnodiging in de brievenbus wil doen, zwaait de deur open. Mijn schoonbroer staat in de deuropening en vraagt me om binnen te komen en samen een kopje koffie te drinken. Vanmiddag heb ik geen andere plannen, dus ik loop met hem naar binnen.

We gaan aan de bar in de keuken zitten en hij loopt naar de koffie automaat. Als hij met zijn rug naar me toe staat, neem ik hem eens goed in me op. Gekleed in een trainingsbroek en t-shirt staat hij voor me. In zijn trainingsbroek komen zijn billen erg goed uit. Hij heeft hele mooie strakke billen valt me nu op. Nog steeds met zijn rug naar me toe vertelt hij me dat hij net thuis in van het sporten en zo gaat douchen. Zijn t-shirt is inderdaad nog nat van het zweet. Als de koffie klaar is, pakt hij beide kopjes vast en draait zich om. Hij zet een kopje voor me neer en het andere kopje zet hij voor zichzelf neer op de bar.

Ik drink mijn koffie en we kletsen gezellig wat. Als we allebei onze koffie op hebben vraagt hij of ik nog een kopje koffie wil. Ik besluit nog een kopje te doen en dan weer richting huis te fietsen. Terwijl de koffie wordt gezet, vraagt hij me of ik er bezwaar tegen heb als hij zijn t-shirt uit doe. Ik geef aan dat ik daar geen bezwaar tegen heb. Niet lang daarna doet hij zijn bezwete t-shirt uit en loopt weg om die op de trap te leggen. Mijn ogen kan ik niet maar losmaken van zijn lichaam. Ik volg hem de hele weg van de keuken naar de trap en weer terug.

Als hij weer in de keuken voor me staat, kijkt hij me met glimlachend aan. Pas dan heb ik door dat ik nog steeds mijn blik volledig gefocust heb op zijn heerlijke lichaam. Ik verontschuldig me hiervoor, maar hij geeft aan dat het geen probleem is. Hij lijkt het wel grappig te vinden. Dit keer gaat hij niet op zijn kruk zitten, maar blijft staan. Ik weet bijna zeker dat hij dit expres doet, zodat ik zijn bovenlichaam kan blijven zien. Terwijl ik met hem praat, merk ik dat mijn ogen constant afdwalen naar zijn bovenlichaam. 

Sinds hij gestart is met trainen, is zijn lichaam veel slanker en gespierder geworden. Mijn zus boft maar met zo'n man met zo'n heerlijk lichaam. Mijn gedachten dwalen af en ik zie voor me hoe we samen in mijn bed liggen. Als ik een hand op mijn bovenarm voel, merk ik pas dat mijn gedachten zijn afgedwaald. Als ik weer voor me kijk, zie ik dat hij is opgestaan van zijn kruk. Ik wil mezelf omdraaien, maar voordat ik dat heb gedaan voel ik dat hij achter me staat. Zijn lichaam raakt het mijne en hij fluistert in mijn oor dat hij zag hoe ik naar hem keek. Ik voel hoe mijn wangen verkleuren.

Het is dat hij de man van mijn zus is, anders zou ik het wel weten. Ik zeg dat het tijd is om naar huis te gaan en hij gaat naast me staan, zodat ik de kruk naar achter kan schuiven. Ik sta op van mijn kruk en loop naar de deur. Als ik mezelf omdraai om gedag te zeggen, zie ik dat hij dicht bij me is komen staan. Ik wil hem ter afscheid drie zoenen op zijn wang geven. Ik geef hem twee zoenen op zijn wang . Als ik de derde zoen ook op zijn wang wil geven, merk ik dat hij zijn hoofd heeft gedraaid. In plaats van op zijn wang kus ik hem nu op zijn mond. Verschrikt maak ik mezelf los uit zijn kus.

Ik kijk hem in zijn blauwe ogen en zie hoe hij naar me kijkt. Niet veel later buigt hij zich naar voren om me opnieuw te zoenen. Het blijft nu niet bij een zoen op de mond. Al snel vinden onze tongen elkaar. Hij trekt me tegen zich aan en kust me passievol. Hij kan heerlijk zoenen. Ik weet dat het eigenlijk niet kan, maar ik kan er niet mee stoppen nu. Dit is te lekker. Hij duwt me met mijn rug tegen de muur en ik voel hoe zijn lichaam tegen het mijne aan schuurt. De bobbel in zijn broek verraadt dat hij het ook erg lekker vindt. Mijn handen glijden over zijn ontblote bovenlichaam.

Ik voel hoe heerlijk gespierd hij is en kan niet van hem afblijven. Zijn lichaam voelt ook erg zacht aan. Mijn handen glijden over zijn rug naar zijn billen. Nu kan ik ze eindelijk aanraken. Zijn billen zijn lekker strak en voelen heerlijk aan in mijn handen. Al snel glijden mijn handen in zijn broek. Al zoenend glijden zijn handen onder mijn t-shirt en vinden mijn borsten. Ik voel hoe mijn tepels hard worden in zijn handen. Mijn t-shirt blijft niet lang aan. Net als mijn broek. Halfnaakt sta ik daar in zijn gang. Het zoenen met hem maakt dat ik erg opgewonden raak. Het is nu zijn beurt om wat uit te doen.

Zijn trainingsbroek glijdt gemakkelijk over zijn billen richting zijn enkels. Hij stapt eruit en schopt zijn broek aan de kant. Ik heb echt onwijs veel zin in hem. Ik schuif zijn boxershort over zijn billen en neem zijn pik in mijn hand. Het voorvocht loopt al uit zijn pik. Zo te voelen is hij minstens net zo opgewonden als ik. Het zoenen maakt ons beiden erg opgewonden en nieuwsgierig naar meer. Hij zoent mijn nek en zakt iets door zijn knieën waardoor hij mijn borsten een voor een in zijn mond kan nemen. Mijn tepels worden opnieuw keihard. Niet normaal hoe opgewonden ik van hem raak. 

Langzaam gaat hij steeds iets verder naar beneden met zijn mond. Ik voel hoe de muur koud aanvoelt aan mijn rug. Staand tegen de muur schuift hij mijn slip over mijn billen en ik stap eruit. Hij gaat door zijn knieën en zoent de binnenkant van mijn dijen. Dit maakt me zo mogelijk nog meer opgewonden dan dat ik al was. Hij zoent me kort daarna op mijn meest gevoelige plekje tussen mijn benen. Dit voelt echt heerlijk. Bijna meteen zit ik op het randje. Ik fantaseer over wat er nog komen gaat. Ik probeer dit heerlijke gevoel zolang mogelijk vast te houden en mijn orgasme zo lang mogelijk uit te stellen.

Dit lukt me maar heel even. De aanraking van zijn tong op mijn clit zorgt ervoor dat ik snel, maar een ongekend heerlijk hoogtepunt bereik. Nog nagenietend van mijn orgasme wil ik hem in mij voelen. Ik pak zijn hand en begeleidt hem omhoog. Als hij weer voor me staat, zoenen we weer heftig. Ondertussen tilt hij mijn been op en schuift zijn pik bij me naar binnen. Zijn pik voelt heerlijk aan binnen in mij. Zijn pik heeft de juiste vorm, zodat hij het juiste plekje raakt. Terwijl hij in mij op en neer beweegt voel ik de naweeën van mijn orgasme. Dit is een heerlijk gevoel.

Ik druk mijn been stevig tegen zijn billen en zorg ervoor dat hij makkelijk bij me naar binnen kan stoten. Ik span de spieren in mijn vagina aan, zodat ik hem nog beter in me voel. Na een paar laatste heftige stoten komt hij in me klaar. Ik beweeg zachtjes nog wat heen en weer om zijn orgasme nog wat te verlengen. Als hij enigszins is bijgekomen van zijn orgasme neemt hij me mee naar boven en douchen we samen. Als we beiden weer aangekleed zijn, gaan we naar beneden en nemen afscheid in de gang. Dit keer zoen ik hem vol op zijn mond en met een heftige tongzoen neem ik afscheid.

Ik neem me voor mijn zus niet in te lichten over het feit dat ik seks heb gehad met haar man. Hij heeft beloofd hetzelfde te doen. Dat lijkt me ook het beste. Ik moet niet denken aan de gevolgen als dit uit zou komen. Onderweg naar huis heb ik een glimlach op mijn gezicht van oor tot oor. Dit was de lekkerste seks die ik ooit heb gehad. Hoe slecht ook, maar toch hoop ik stiekem dat het niet bij deze ene keer zal blijven. In de week die volgt, ga ik naar mijn werk en tel de dagen af naar het feest. Zaterdagochtend haal ik de laatste boodschappen in huis en dan is het tijd om mezelf om te kleden voor het feest.

De tent staat inmiddels in de tuin en ook de catering is er helemaal klaar voor. Ze hebben heerlijk hapjes meegenomen en ook met de drank komt het wel goed zo te zien. Ik loop naar boven en pak het jurkje uit de kast dat ik ook aan heb op de foto van de uitnodiging. Ik kijk goedkeurend in de spiegel. Ik borstel mijn haren en werk mijn make-up bij. Tenslotte doe ik bijpassende schoenen aan en dan ben ik helemaal klaar voor het feest. Als ik beneden ben, gaat de bel al. De eerste gasten zijn gearriveerd. Ik open de deur en nodig mijn ouders uit om met me mee te lopen naar de tuin. 

Het is inderdaad heerlijk weer geworden en de gasten zien er allemaal even zomers uit. Als bijna iedereen er is, gaat wederom de bel. Ik open de deur en zie dat mijn zus en mijn schoonbroer voor de deur staan. Mijn zus stapt als eerste naar binnen en feliciteert me met mijn verjaardag. Mijn schoonbroer doet hetzelfde, maar pakt me niet bij mijn middel zoals de andere gasten, maar ik voel hoe zijn handen mijn billen aanraken tijdens de drie zoenen. Hij knijpt er even kort in en loopt vervolgens door alsof er niets is gebeurd. Ik loop met hen mee naar de tuin.

Nu alle gasten aanwezig zijn, wil ik een toast uitbrengen. De catering voorziet iedereen van een glas champagne en we toasten op mijn verjaardag. Ik bedank alle aanwezigen voor hun komst en zeg dat we er vanmiddag een mooi feestje van gaan maken met elkaar. Het feest is in volle gang en iedereen heeft het naar zijn of haar zin. Ik loop naar de garage en merk dat er iemand achter me aan loopt. Ik loop de garage in en open de koelkast. Ik voel hoe iemand zijn hand op de mijne legt en draai mezelf om. Het is mijn schoonbroer.

Hij zegt dat hij het de laatste keer echt heerlijk vond met mij en dat we dat maar snel een keer over moeten doen. Ik zeg tegen hem dat ik het ook heerlijk vond met hem. Dat is voor hem blijkbaar voldoende om me te zoenen. Meteen reageert mijn lichaam op zijn aanraking. Alles staat meteen op scherp. Ik geniet van elke aanraking van zijn hand op mijn naakte huid. Hij zegt dat hij hier al zin in had sinds hij thuis is vertrokken. Het idee dat hij mij zou zien, wondt hem enorm op. De hele weg hierheen heeft hij gefantaseerd over hoe we een moment samen konden hebben.

Dit was het moment waarop hij heeft gewacht. Hij zegt dat hij nog een speciaal cadeau voor me heeft. Hij neemt me mee naar de vrieskist en zoent me opnieuw. Ik voel zijn hand onder mijn jurkje en hij ontdoet me van mijn slip. De slip legt hij op de rand van de vrieskist. Hij tilt me op en zet me op de rand van de vrieskist. Hij schuift mijn jurk omhoog en zakt door zijn knieën. Hij weet dat ik wat nu gaat komen het lekkerst vind wat er bestaat en gaat er vol overgave voor. Hij zoent de binnenkant van mijn dijen en weer kan ik niet wachten tot hij mij op het meest gevoelige plekje van mijn lichaam zoent.

Alsof hij mijn gedachten kan lezen, verplaatst hij zijn mond naar dat ene gevoelige plekje. Weer zit ik bijna meteen op het randje. Na een paar laatste ferme likken kom ik heftig klaar met zijn hoofd tussen mijn benen. Hij laat me even zitten om lekker na te genieten en tilt me dan van de vrieskist af en kust me vol vuur. Ik doe mijn slip weer aan en geef hem nog een laatste kus. Dan keren we een voor een weer terug naar het feest. Het feest gaat tot in de laatste uurtjes door. De mensen op het feest hebben geen idee van wat er zich zojuist vlak naast hen heeft afgespeeld en dat hou ik ook graag zo.

Als het feest op zijn einde is, laat ik de laatste gasten uit. Ik ruim samen op met de mensen van de catering en plof daarna snel neer in mijn bed. Als ik in mijn bed lig, denk ik terug aan een leuk feest met een heel speciaal cadeau. Dat er nog maar vele mooie feesten met speciale cadeaus mogen volgen.. 

  

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.2 sterren
10 stemmen