Een vreemde fantasie

Ingezonden door Jeroen

De gedachte liet me niet los. Stel je voor dat het echt zou gebeuren. Dat kan bijna niet. Niemand doet dit. Zelfs op internet had ik er nog nooit een plaatje van gezien, terwijl er toch heel erg veel te vinden is op het web. Hoe extreem iets ook is of hoe vies het ook is; altijd is er wel een video of een foto te vinden van iemand die het doet. Maar niet hiervan. Echt niet. Alsof niemand dit ooit heeft geprobeerd. Nou ja, ooit las ik een keer iets. Het was niet meer dan een paar zinnen van iemand die schreef de neiging te hebben om het te doen.

Het was niet eens een verlangen om het echt te proberen, maar alleen een neiging. Ik had het wel gedaan en ik wilde het weer. Ik wilde dat ik het met iemand kon delen die het ziet gebeuren, maar hoe doe je dat? Waar vind je iemand die iets wil meemaken wat zo bizar vreemd is? Iets dat zo vies is dat je het niet kunt willen. Als je al zo pervers zou zijn dat je dit wilt, dan zou je dat stiekem in je eentje doen en er vooral nooit met iemand over praten. Wat nu als je het wel met iemand wilt delen en je juist wil dat iemand het ziet? 

Steeds weer schoot die gedachte door mijn hoofd en steeds weer stelde ik vol schaamte vast dat dit echt niet kon. Om me helemaal dood te schamen, zo extreem is het. Dit kun je niet willen! Ik moet dit loslaten en weer normaal doen. Zulke gedachten zijn te vreemd om er zelfs maar over te denken om het uit te voeren. De gedachte komt echter steeds terug. Zou ik het dan toch voorstellen? Nee, dat kan niet. Ze zal het raar vinden en het contact onmiddellijk verbreken. 
Wat als ze het contact nu eens niet onmiddellijk verbreekt? Stelt dat ze instemt? Ik kreeg een erectie bij die gedachte.

Nee, ik moest mezelf niet toestaan om zoiets te denken. Weer probeerde ik het los te laten, maar het bleef knagen. Ik leek het te moeten vragen. In een opgewonden bui besloot ik haar het voor te stellen. Ze ontweek mijn voorstel in haar antwoord. Ik was heel zenuwachtig en drong heel subtiel aan. Ik kon niet wachten om haar antwoord te lezen. Steeds keek ik of er al een antwoord was. Dat was er natuurlijk niet en ik legde mij erbij neer dat ze dit niet wilde en ook geen behoefte meer had om mij terug te mailen. Waarom had ik dit dan ook gedaan? Dit had ik ook wel kunnen weten.

Tot ik mijn e-mail opende en zag dat ze me een bericht had gestuurd. Mijn hartslag schoot omhoog. Ik klikte het snel open, terwijl ik me troostte met de gedachte dat het ongetwijfeld een afwijzende reactie zou zijn. Vol spanning las ik snel het bericht en ik kon niet geloven wat ik las: ze staat open voor nieuwe dingen en ze wil het online meemaken. Niet te geloven. Het stond er echt! Ik klikte het gauw weg, beschaamd om wat ik had aangericht. Nu zat ik eraan vast. Dit mocht niet gebeuren, want het is zo ontzettend fout en smerig.

Maar het verlangen bleef. Het verlangen nam zelfs alleen maar toe nu het echt zou kunnen gaan gebeuren. Ik besloot haar te antwoorden. Ze had me gevraagd aan te geven wanneer het kon. Ja echt, dat stond er. Gewoon alsof je iets leuks afspreekt. Ik gaf een paar data op. Eigenlijk ging ik ervan uit dat ze alsnog zou weigeren of domweg niet meer zou reageren, maar ze reageerde wel. Ze wilde zelfs dat ik met mijn gezicht in beeld kwam, zodat we alles konden doen wat ik wilde en ze het allemaal kon zien. Nu werd ik echt wild van de spanning. Ook dat nog.

Dus niet alleen dat ene, maar ook nog... Ik stond mezelf niet toe om de gedachte af te maken, maar ja, het stond er wel. En ik wilde het dolgraag. Het liet me niet los. Ik wilde het, maar ik durfde niet en schaamde me er vreselijk voor. Ik wil het en zij wil het ook, dus moest het gebeuren. Vreselijk nerveus was ik. We zaten allebei voor de camera. Ik had mijn kleren nog aan. We hadden afgesproken dat ik niets zou zeggen. Mijn taak was om uit te voeren wat we hadden afgesproken. Ik begon mezelf uit te kleden. Dit voelde zo fout, maar ook zo opwindend. Kort daarna was ik naakt.

Daar zat ik dan. Dit was zo vreselijk gênant. Dit kon echt niet, maar ik deed het, trillend van opwinding. Ik ging gehurkt zitten. Onder mij lag een laag papier. Nauwelijks durfde ik haar aan te kijken. Ik zag dat ze naar me keek. Zelden had ik me zo fout en vies gevoeld. Langzaam voelde ik een stevige drol uit me glijden, terwijl zij toekeek. Te extreem voor woorden. Ik schaamde me. Een stevige drol plofte op het papier. En nu.... Nu werd het pas echt erg. Ik bewoog me naar achteren. De drol lag voor me. Het stonk vreselijk. De gedachte dat ik het ging doen, maakte me nog zenuwachtiger dan dat ik al was.

Nu stoppen, was niet aan de orde. Daarvoor had ik het te lang en te graag gewild. Het van plan zijn, is toch heel wat makkelijker dan het ook daadwerkelijk doen. Langzaam bewoog ik mijn mond naar de drol toe. Wat een bizar idee, maar ik deed het. Ik opende mijn mond en deed mijn tong naar buiten. Het leek een eeuwigheid te duren voor mijn tong de warme drol raakte. Ik likte met mijn tong langzaam de hele drol. Het was extreem vies, maar ook extreem opwindend. Ik keek haar aan. Knikte ze? Ja, ze knikte! Ik zuchtte. Opnieuw deed ik wat we hadden afgesproken. Ik stak mijn tong in de drol, steeds dieper. Ik keek haar aan.

Ze knikte nog een keer. Nog dieper ging mijn tong erin. En toen? Ze knikte voor de derde keer. Met mijn lippen ging ik om de drol heen, terwijl mijn tong er nog in zat. Even duurde het voordat ik haar opnieuw aankeek. Ik opende mijn mond en liet de drol los. Met de stront nog aan mijn mond bewoog ik mijn gezicht weg. Ik ging nu op mijn zij liggen met mijn middel bij de drol. Mijn loodrechte pik met een glimmend rode eikel wees naar de drol. Langzaam bracht ik mijn pik dichterbij de drol. De opwinding was nu echt niet te omschrijven. Mijn hart ging tekeer.

Ik liet mijn eikel over de drol heen glijden en zag hoe de stront deels achterbleef op  mijn eikel. Wat voelde dat lekker. Zo lekker fout, zo vies, maar het was ook echt een heel lekker gevoel. Ik drukte mijn pik dieper in de drol. Lekker diep de stront in; heerlijk vies. De drol werd helemaal geplet door mijn bewegingen. Met neukbewegingen ging mijn pik op en neer door de stront. Het was een geweldig lekker gevoel en ik voelde dat ik al bijna ging klaarkomen. Alles wat er aan stront in en aan mijn mond was, likte ik naar binnen en slikte het in. Wat was het fout. Wat was het spannend dat ik dit deed!

Het gevoel was te fijn en de opwinding te groot om nog schaamte te voelen of zelfs maar aan stoppen te denken. Steeds sneller bewoog ik mijn pik door de stront. Hij zat nu helemaal onder. Het was een gevoel wat zo extreem fijn was. De lekkere, zachte stront voelde heerlijk aan mijn eikel. Het was zo fijn om iets te doen wat echt vies is. Niet een beetje vies, maar echt heel vies! Ik wilde meer en meer, dieper in de stront met mijn pik. De laatste beetjes in mijn mond had ik met heel veel genot ingeslikt. Had ik maar meer stront in mijn mond genomen. 

Het was niet langer meer uit te stellen. Schokkend kwam ik klaar in de stront. Een grote klodder sperma lag in en op de restanten van een drol. Mijn pik zat helemaal onder. De laatste druppels vielen uit mijn eikel op de stront. Ik keek je aan. Ik had het gedaan! Ik schaamde me nu ineens vreselijk. Hoe kon ik dit nou doen? Veel tijd was er niet. Ik had nog wat op te ruimen en schoon te maken. Snel zwaaide ik en schakelde de verbinding uit. Ik had het gedaan!

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
4 stemmen