Nymfomane Debbie

Ingezonden door Twan

Het is alweer enige tijd geleden dat deze gebeurtenis plaatsvond, maar hij heeft toch genoeg indruk op mij gemaakt om het nu nog op te schrijven. Het was weer eens zover. Ik mocht een paar dagen op training. Misschien herken je het wel: zo’n training met drie dagdelen op één dag. Qua luxe en omgeving had ik het niet beter kunnen treffen. Ondergebracht worden in hotel Val Monte in Berg en Dal is geen straf. Dus op dinsdagmorgen, compleet met rolkoffer, kwam ik aan in het hotel en checkte in. Ik kreeg een kamer op de eerste verdieping toegewezen.

Toen ik de deur van mijn kamer opende, liep ik nog even terug om het kamernummer te controleren. Klopte dit wel? Zou ik hier drie dagen en twee nachten doorbrengen? Oké dan. Om 10.30 uur stond de groepskennismaking op het programma. Er waren twaalf deelnemers van allerlei pluimage en herkomst. Mannen en vrouwen en van beide onge-veer evenveel. Na een kop koffie gingen we van start. Het onderwerp, de inhoud en de presentatie waren interessant. Ook na de lunch en het avondeten werden we op een prettige manier begeleid.

Toen we rond 22.00 uur de eerste dag afsloten, was ik toch behoorlijk gaar. De meeste andere deelnemers verdwenen meteen naar hun kamer, maar ik had zin in een biertje en dus zocht ik de bar op. Die was nagenoeg leeg. Op een jonge-dame na was ik de enige klant. Ik bestelde een biertje en nam de omgeving in mij op. De jongedame een paar barkruk-ken verderop kon niet veel ouder zijn dan een jaar of achtentwintig. Een leuk typje met een beetje arrogante houding, maar dat kon inderdaad een houding zijn en hoefde niets over haar als persoon te zeggen.

De barman had weinig oog en tijd voor mij. Hij was constant met de dame in gesprek. Ik kreeg de indruk dat zij elkaar kenden. Hoe dan ook ik had op de site van het hotel gelezen dat er een inpandig zwembad was en dus had ik thuis ook mijn zwembroek ingepakt. Ik vroeg aan de barman tot hoe laat het zwembad geopend was. Volgens hem tot 22.00 uur, maar hij ging dat even voor mij navragen. Toen hij terugkwam, vertelde hij triomfantelijk dat het zwembad inderdaad tot 22.00 uur open was geweest.

Hij had speciaal voor mij kunnen regelen dat ik nu nog even kon zwemmen. Dat liet ik mij geen twee keer zeggen. Ik dronk snel mijn glas leeg, wenste de barman en jongedame een fijne avond verder en ging naar mijn kamer om mijn zwembroek aan te trekken. Vooruitdenkend aan een heerlijke duik liep ik in mijn badjas in mijn zwembroek naar het souterrain. Toen ik de deur met het boordje 'Pool' opende, kreeg ik weer die neiging om op de gang nog even te controleren of ik wel goed zat. Pool? Dit was een zwemparadijs! Hup uit de badjas en met een duik letterlijk het diepe in.

Ik voelde de vermoeidheid van die dag van mij afglijden. Ik nam de omgeving in mij op. Op dat moment ging de deur open. De jongedame uit de bar stapte naar binnen. Zij droeg alleen een bikini waarvan het broekje zo strak zat dat ik meteen kon zien dat er geen haar op haar venusheuvel groeide. Ook het topje liet niet veel aan de verbeelding over. Ik groette de dame en draaide mij om voor mijn volgende baantje borstcrawl. Achter mij hoorde ik een plons en toen ik mij aan de rand van het bad omdraaide, zag ik dat de jongedame in mijn richting zwom.

Zij kwam vlakbij mij staan. Voordat wij tot een gesprek konden komen, verdween ik weer onder water voor mijn volgen-de baantje. Weer zwom de dame naar mij toe toen ik aan de overkant mezelf weer aan de rand vasthield. Ze stopte vlak naast mij. Toeval? Hetzelfde gebeurde nog een keer of twee en steeds zwom ik vrijwel meteen weer weg. Dat deze dame wat anders van plan was en kennelijk had verwacht, bleek wel toen zij voor de zoveelste keer naar mij toe kwam zwem-men. Alleen was dit keer net even anders.

Een meter of vijf voor mij verdween zij onder water om na een paar seconden pal voor mij op te duiken. Triomfantelijk hield zij haar topje met gestrekte arm omhoog. Hoe duidelijk kan een dame zijn? Dat had zijn uitwerking bij mij, want ik voelde iets in mijn zwembroek gebeuren. Ik stond aan de rand van het zwembad met mijn armen naar beide kanten uitgestrekt. De jongedame nestelde zich in mijn linkeroksel en zwaaide speels, of was het uitdagend, haar topje voor mijn ogen heen en weer. Zij stelde zichzelf voor als Debbie.

Debbie vertelde negenentwintig te zijn, uit Vlaardingen te komen en als advertentieverkoopster voor de Gele Gids te werken. Daardoor verbleef zij vaak in hotels. Ze was ook al een paar keer eerder in Val Monte geweest. De barman was 'een goede vriend' van haar geworden. Ik was haar in de bar opgevallen, juist omdat ik geen aandacht aan haar had besteed. Ook nu weer had mijn onverschilligheid haar alleen maar uitgedaagd om een gesprek met mij aan te knopen. En nog wel meer, dacht ik.

Debbie vroeg of ik nog lang wilde blijven zwemmen. Ik vroeg quasinonchalant waarom zij dat vroeg. 'Omdat we zo uit het zwembad gestuurd zouden worden', antwoordde ze. 'Of ik nog verdere plannen voor die avond had?' Ik voelde natuurlijk allang welke kant dit opging, maar ik vond dat plagen wel leuk, dus hield ik mij van de domme. Ik vertelde dat ik zo mijn kamer en bed op wilde zoeken. Het was een lange en intensieve dag geweest. Wat er toen gebeurde, zorgde ervoor dat zelfs ik ging blozen. En geloof mij, daar is heel wat voor nodig.

Debbie vroeg recht in mijn gezicht of ik mezelf vanavond nog ging aftrekken. Pardon? Had ik dat goed verstaan? Ja echt, of ik mezelf nog ging aftrekken? Voordat ik van mijn stomheid was hersteld, zei Debbie daar meteen achteraan dat zij dat jammer zou vinden van een mooie erectie. Oké, die had ik ook niet aan zien komen. Ik vermoed dat ik iets nietszeg-gends heb geantwoord. Debbie duwde zich op uit het water. Vlak voordat zij, nog steeds met blote borstjes, door de deur verdween, riep zij nog snel haar kamernummer.

Terug op mijn kamer moest ik mijzelf bijna knijpen om te controleren of wat net gebeurd was geen droom was geweest. Toen besefte ik dat het niets anders was geweest dan een uitnodiging voor een spannende avond en nacht. Waarom niet? Debbie zag er leuk genoeg voor uit. Haar directheid beviel mij eigenlijk wel. Ik besloot het chloor van mij af te douchen en spoot daarna wat Hugo Boss over mijn lichaam. Omdat ik vermoedde dat ik, eenmaal in de kamer van Debbie, niet lang mijn kleren aan zou houden, besloot ik er dan ook maar helemaal voor te gaan.

Met alleen mijn badjas aan, liep ik de trap op naar Debbie’s verdieping. Al snel zag ik het nummer van haar kamer en ik klopte aan. Het leek wel binnen één seconde, zo snel ging de deur open. Daar stond Debbie. Poedelnaakt en, inderdaad, met een geschoren kutje. Ik had dat dus goed gezien in het zwembad. Mijn penis was nog steeds enigszins opgewonden van mijn douchepartij van zonet, maar hij schoot al meteen in de overdrive bij het zien van die mooie, uitdagende dame. Mijn badjas vertoonde halverwege een uitstulping en ik zag Debbie ernaar kijken.

Ik duwde Debbie zachtjes, maar beslist haar kamer in en sloot de deur. Ik wilde niet van wat ik vermoedde dat Debbie wilde: elkaar meteen bespringen. Ik had besloten om het geduld van deze dame op de proef te stellen, dus ging ik in de chesterfield stoel zitten en deed ik mijn benen iets uit elkaar. Daardoor viel mijn badjas een beetje open. Niet veel, maar net genoeg om mijn eikel en een stukje van mijn lul zichtbaar te laten worden. Debbie keek er gebiologeerd naar. Ik deed de badjas nog iets verder open. Debbie kon zo zien dat ik mijn lul en balzak netjes geschoren had.

Ik zei haar dichterbij te komen en voor mij op haar knieën te gaan zitten. Wat was Debbie opeens gehoorzaam. Een heel andere Debbie dan net in het zwembad. Debbie begon te ratelen. Zij had bij eerdere verblijven in dit hotel al een paar keer met de barman geneukt. Zij had wel een vaste vriend, maar die zei dat zij nymfomaan was. Debbie erkende boven-matig seksueel actief te zijn. Eigenlijk moest zij elke dag wel seks hebben. Daarom had zij ook altijd een paar dildo’s bij zich. Debbie bekende dat zij zelfs weleens een gigolo had laten komen.

Toen zij mij in de bar had gezien, moest en zou zij vannacht met mij neuken. Ik duwde mijn lid met de top van mijn duim van mij af in de richting van Debbie’s mond. Expres vroeg ik haar niets, maar gaf ik haar opdracht om mijn lul te pakken en mij te laten zien dat zij mij nog harder kon maken. Debbie mompelde iets onverstaanbaars en ik vond haar stem hees klinken. Met een overgave, als wilde zij mijn lul eraf bijten, deed Debbie haar mond open en stak haar tong uit. Zij likte over de hele lengte van mijn lul. Van de onderkant van mijn balzak tot en met het topje van mijn eikel.

Met haar hand begon zij mij met krachtige halen te melken. Na een paar halen, nam Debbie telkens mijn eikel in haar mond. Ik zat nog steeds in mijn stoel, maar eigenlijk vond ik mijn dominante spelletje van die avond wel leuk, dus trok ik Debbie’s hoofd van mijn piemel. Verbeeldde ik het me nou of hoorde ik nog een smakgeluid? Ik tilde Debbie op en ja, smeet haar gewoon op het tweepersoonsbed. Debbie leek er geen moeite mee te hebben dat ik de regie had overgeno-men. Ik wilde haar neuken. Ik wilde haar lichaam om mijn pik zien kronkelen.

Ik wilde haar geluiden laten maken waar zij zich later voor zou schamen. Ze lag op haar rug dwars over het bed. Ik ging boven haar hangen in de negenenzestig-positie. Debbie had haar benen al geopend, maar zodra zij in de gaten had dat ik haar wilde beffen, spreidde zij haar benen nog verder. Met mijn handen onder haar billen door kon ik met mijn middelvingers net de roze lipjes van Debbie aan de kant duwen. Haar grotje keek mij aan. Ik kreeg het idee om mijn tong zo diep mogelijk in haar te steken.

Eenmaal zo diep mogelijk in haar wilde ik de binnenkant van haar schede zoveel mogelijk plezieren. Debbie rook lekker en geil. Zonder opdracht te hoeven geven, nam zij mijn lul weer vast en ging verder met waar ze zonet mee opgehouden was. Ze deed echt haar best om mij op te geilen en dat lukte haar aardig. Met mijn tong diep in haar speelde het topje van mijn wijsvinger met haar sterretje. Ik streelde dat sterretje eerst, maar ik voerde de druk wel op. Even later zat mijn halve vingertopje in haar kontje, maar ze protesteerde niet. Integendeel.

Ze probeerde haar kontje zo te manoeuvreren dat mijn vinger daardoor verder in haar poepgaatje zou zou steken. Wauw, dit was geil! Als Debbie mijn hele vinger wilde hebben dan kon zij die krijgen ook. Ik maakte mijn bovenlichaam zwaar op haar onderlijf. Met mijn handen onder haar billen door en met mijn tong in haar kutje kon Debbie geen kant meer op. Ik had de volledige controle. Ik tongde en vingerde haar, zodat beide gaatjes alle aandacht kregen. Met mijn neus raakte ik het gebied tussen haar kutje en poepgaatje. Dat maakte haar helemaal gek.

Ze zoog aan mijn pik, trok mij af en beet zelfs zo nu en dan in mijn eikel. Ik hoorde weer die smakkende geluiden, maar die konden ook van mij zijn. Het was sowieso lastig om te herkennen welk lichaamsdeel bij wie hoorde. Zo waren wij in elkaar verstrengeld. Debbie zocht met haar hand naar haar tas. Kennelijk zocht zij iets. Haar tas viel om en de inhoud viel op bed. Ik zag twee dildo’s, een kleine buttplug en een grootverpakking Durex. Debbie was duidelijk goed voorbe-reid. Een condoom werd uit het cellofaan gehaald en Debbie stopte die in haar mond.

Ik had wel eens gehoord dat sommige vrouwen bij een man het condoom aan kunnen doen zonder hun handen te gebruiken. Debbie kon dat ook. In vrijwel één vlekkeloze beweging. Ik draaide Debbie op haar buik en duwde het zaad-reservoir tussen haar lipjes, maar ik ging nog niet naar binnen. Ik wilde dat Debbie mij zou vragen om haar te neuken. Ik wilde eerst die woorden horen, maar Debbie gebruikte die woorden niet. Zij zei wel iets, maar met haar mond in het dekbed kon ik haar niet verstaan. Ik rekende het goed. 

Toen bedacht ik me dat ik het penetreren nog even uit moest stellen. Ik trok mijn eikel terug en legde mijn hele pik in Debbie’s bilnaad. Haar strakke billen maakten het niet mogelijk om die om mijn paal heen te vouwen, maar mijn bedoe-lingen waren duidelijk. Ik maakte neukbewegingen waarbij ik, telkens als mijn eikel voorbij haar sterretje kwam, mijn eikel even indrukte. Elke keer dat ik dat deed, veerde Debbie’s kontgaatje een beetje mee naar binnen. Zou ik…? Ik denk dat Debbie het goedgevonden zou hebben.

Ik weet nog steeds niet waarom ik haar niet in haar kontje genomen heb, maar feit is dat ik dat niet heb gedaan. Ik denk dat ik dan voor mijn gevoel veel te snel klaar zou zijn gekomen. Het glijmiddel op het condoom liet haar bilnaad glanzen. Als ik straks maar niet te droog zou zijn. Ik was wel geil, maar ik wilde Debbie geen pijn doen. Daar hoefde ik mij geen zorgen om te maken. Debbie was nat genoeg voor twee. Zonder verdere hulp verdween mijn hele lans in haar genots-grotje. Ik spreidde mijn benen, zodat mijn lul helemaal in Debbie zou verdwijnen.

Ik had weleens verhalen gehoord over dames, die met de spieren in hun kutje een lul kunnen melken. Debbie kon dat ook. Met subtiele samentrekkinkjes zorgde zij ervoor dat ik mijn hoogtepunt al voelde naderen. Maar eerst Debbie! Ik ging weer rechtop zitten en met mijn lul diep in haar begon ik haar rug en schouders te masseren. Ik voelde haar al snel helemaal ontspannen. Haar kutje deed dat ook. Tijdens mijn ritmische bewegingen spande zij zo nu en dan ook haar spieren aan. Ik vond mijn uitzicht bloedgeil. Ik zag mijn pik telkens glimmend uit Debbie komen.

Bij elke gang naar binnen veerde haar kontgaatje iets mee. Ik trok weer terug en ging in een omgekeerde negenenzestig-houding op Debbie’s rug liggen. Mijn tong deed zijn best in haar kontje te komen. Dat lukte voor een deel. Met mijn handen spreidde ik haar billen om mijn tong zo diep mogelijk in haar anus te krijgen. Ik proefde iets zouts. Nu raakte het topje van mijn neus Debbie’s kutje aan en weer reageerde Debbie furieus. Zij worstelde zich onder mij vandaan en ging op haar zij liggen. Haar hand en mond zochten en vonden mijn lul.

Mijn hoofd zat vast tussen de dijen van Debbie. Ik heb nog nooit ergens zo lekker vast gezeten. Debbie en ik deden beiden erg ons best om de ander klaar te laten komen. Mijn wens om altijd de dame voor te laten gaan, kon ik dit keer niet waarmaken. Het zal niet veel gescheeld hebben, maar ik denk dat wij ongeveer tegelijkertijd ons orgasme kregen. Debbie’s lichaam verkrampte en haar dijen deden hun best om mijn hoofd van mijn nek te knijpen. Ik maakte zulke heftige bewegingen dat Debbie moeite had om mijn lid vast te houden.

Terwijl mijn hoofd bijna afgeknepen werd, voelde ik mijn zaad overvloedig in het condoom verdwijnen. Uitgeput lagen wij omgekeerd naast elkaar op het bed. Wij moesten beiden even bijkomen. Man, wat was ik heerlijk klaargekomen! Al snel werd mij duidelijk dat Debbie waarschijnlijk echt nymfomaan was, want het duurde geen drie minuten of zij probeerde mij alweer hard te krijgen. Daar was op dat moment echt meer voor nodig. Het was ruim 3.00 uur ’s nachts toen ik weer een verdieping afzakte.

Al een paar uur later zat ik met mijn nietsvermoedende medecursisten aan de ontbijttafel. Toen Debbie mij binnen zag komen, gunde zij mij geen blik waardig. Ik moest wel moeite doen om mijn aandacht bij het spiegelei voor mij te hou-den. Ik bedacht dat het misschien wel leuk zou zijn om Debbie nog eens te ontmoeten. Misschien als ik vanavond weer ging zwemmen? Maar wie er om 22.30 uur ook het zwembad binnen kwam lopen, geen Debbie. De laatste ochtend zag ik haar ook niet meer in de ontbijtzaal.

Bij de receptie hing haar kamersleutel keurig op het juiste haakje. Ik denk dat Debbie al uitgecheckt had. Even speelde ik nog met de gedachte om te proberen via de Gouden Gids haar achternaam of telefoonnummer te achterhalen. Ik heb dat niet gedaan. Als Debbie het had gewild dan had zij echt wel iets bedacht waardoor ik die gegevens zou hebben gekregen en dat had zij niet gedaan, dus respecteerde ik dat. Debbie blijft voor mij altijd de zwembaddiva.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.5555555555556 sterren
9 stemmen