Oefening baart kunst

Ingezonden door Twan 

Dinsdagmiddag 13.00 uur

Ik zit in gesprek met mijn buren als de speciale ringtone die ik voor haar heb ingesteld, meldt dat Margot mij probeert te bellen. Mijn buurvrouw praat nog steeds tegen mij, maar ik hoor niet meer wat zij zegt. Want ja, Margot… Meteen gaan mijn gedachten terug naar ons laatste contact waarbij het helemaal om machtsspelletjes ging. Voor mij een redelijk onbekend terrein, maar voor Margot zelfs nog echt helemaal onontgonnen gebied. Ik moet wel iets goed hebben gedaan, want anders zou Margot waarschijnlijk niets meer van zich hebben laten horen. 

Oké, ik moet dus weer even schakelen en in mijn dominante rol kruipen. Dat doe ik door het gesprek niet aan te nemen. Een half uur later app ik Margot dat zij mij om exact 15.00 uur moet bellen. Een minuut later zal ik haar oproep niet beantwoorden. Binnen een minuut appt Margot dat zij dan midden in een persvoorlichting zit. Ik reageer niet. Margot kruipt ook in haar rol. Twee minuten voor drie uur appt zij met de vraag of het mij nu uitkomt. Ik antwoord dat Margot nog een minuut heeft. Op het moment dat mijn iPhone van 14.59 naar 15.00 uur springt, klinkt Margots ringtone.

Haar eerste vraag is of zij mij nog gewoon Twan mag noemen? Of dat ik liever heb dat zij mij met een andere naam aanspreekt. Daar had ik nog helemaal niet over nagedacht, maar het is zeker stof om nader op in te gaan. Ik red me uit de situatie door te zeggen dat Margot een andere aanspreektitel voor mij eerst moet verdienen, maar ik zeg ook dat ik aanneem dat Margot haar best wil doen om dat te verdienen. Daarom belde zij mij toch? Margot fluistert bijna als zij ‘graag Twan’ zegt. ‘Pardon, ik denk dat ik jou verkeerd heb verstaan. Wat zei je?’

Margot pikt het heel snel op en antwoordt met: ‘Heel erg graag Twan. Sorry.’ Ik zeg dat ik voor een ‘sorry’ niets kan kopen. Margot zegt dat zij graag naar mij toe wil komen om het goed te maken. Na enig geveinsd nadenken, zeg ik dat Margot morgenavond dan haar best mag komen doen. Margot leert snel, want haar antwoord luidt: ‘Heel erg graag Twan. Bepaal jij het maar.' Ik laat Margot beloven, zelfs zweren, dat zij in de bus moet zitten die morgen om 19.34 uur bij het winkelcentrum zal stoppen.

Met dezelfde sanctie als de vorige keer: te laat komen betekent linea recta retour naar de hoofdstad. ‘Maar als de bus nu vertraging…’ Ik laat Margot niet uitpraten en zeg alleen maar dat dat niet mijn probleem is. ‘Vind je het goed als ik dan een bus eerder neem? Ik wil absoluut niet te laat komen.’ Ik vind het aandoenlijk wat Margot probeert te doen en ik voel de neiging opkomen om wat zachter voor haar te worden. Ik besluit toch in mijn rol te blijven. ‘Hoe je het doet interesseert mij niet. Je zorgt er maar voor dat je uiterlijk om 19.34 uur bij de bushalte staat.’

19.25 uur

Via het voetpad langs het water loop ik naar de bushalte. Ik zie haar van verre zitten en ik kan niet anders zeggen dan dat Margot er betoverend uitziet. Aan haar voetjes draagt Margot opengewerkte rode schoentjes met een hak. Roodgelakte nageltjes steken door de open voorkant van de schoentjes. Benen die tot ver boven de knie bloot zijn en die pas vlak voordat Margot van tippelen zou kunnen worden beschuldigd, ver boven haar knieën door een kort zwart jurkje worden bedekt. Het jack dat Margot draagt, heeft vrijwel dezelfde kleur als haar schoentjes.

Margot heeft haar lange donkerblonde haren langs de zijkanten naar achteren getrokken en met een grote klem vastgezet. Haar hoofd draait van links naar rechts. Ik heb er bewust voor gekozen om deze keer van de andere kant aan te komen lopen dan bij Margots vorige bezoek. Margot ziet mij aankomen en springt meteen op. Haar armen omhelzen mij en ik moet mijzelf dwingen om in mijn rol te blijven. Het liefst zou ik Margot ook omarmen en mijn tong tegen haar huig persen. Nu maak ik Margots greep los en doe ik zelfs een stap achteruit.

Ik kan de blik in Margots ogen moeilijk beschrijven. Ik zie verbazing, maar ook ongeloof. Ik denk teleurstelling, maar ook plezier te zien. Over een ding twijfel ik absoluut niet. Ik zie verlangen. Opwinding zelfs. Ik voel het ook. Via het voetpad lopen we naar mijn woning. ‘Wanneer heb je voor het laatst geplast?’ ‘Jeetje, dat weet ik niet precies. Ik denk voordat ik thuis naar de bushalte liep.’ Ik gebruik het als een excuus om mijn hand tussen Margots benen te steken. Zonder dat ik hoef aan te dringen, zet Margot haar voetjes uit elkaar.

Een gladgeschoren venusheuvel wijst de weg naar twee schaamlippen. Opgezwollen en vochtig. In plaats van dat ik Margot begin te vingeren, knijp ik met mijn duim en wijsvinger door Margots schaamlippen heen in haar clitje. Margot duwt haar knieën tegen elkaar en probeert haar heupen naar achteren te duwen. Twee vingers in een kletsnat kutje voorkomen dat. Ik pak Margots keel en pers mijn tong in haar mond. Margots tong voelt slap aan en Margot zakt licht door haar knieën. Als ik mijn vingers in Margot krom, maak volgt er een golf van vocht. Margots hoofd zakt achterover.

Ik moet haar opvangen, want anders was Margot achterover gevallen. Margot kijkt mij aan, maar ik vermoed dat zij er niet helemaal bij is. Even voel ik weer de neiging om lief tegen haar te zijn, maar daarvoor is Margot niet gekomen. Margot wil niet lief behandeld worden. Margot wil gedomineerd, zelfs gebruikt worden. Oh, wat moet ik daar nog aan wennen! Ik herpak mijzelf en zeg dat ik eigenlijk erg teleurgesteld ben. ‘Waarover?’ vraagt Margot. Ik zeg dat ik mij niet kan herinneren dat ik Margot toestemming heb gegeven om vanavond geen slipje aan te trekken. ‘Ja maar ik dacht….’

Ik zeg dat Margot het denken en vooral het beslissen aan mij moet overlaten. ‘Goed Twan.’ Ik zeg dat ik teleurgesteld ben dat Margot niet meer weet wanneer zij voor het laatst heeft geplast. Om de spanning verder op te voeren, zeg ik dat ik Margot alleen met een lege blaas mee naar huis zal nemen. Weer vind ik het moeilijk om de blik in Margots ogen te beschrijven. Ik denk weer heel veel te zien. In ieder geval opwinding en ook weer dat verlangen. Eigenlijk had ik verwacht dat Margot uit zichzelf zou gaan zitten om te plassen.

Dan realiseer ik mij dat Margot waarschijnlijk al zo diep in haar ondergeschikte rol zit dat zij vanaf nu mogelijk niets meer zonder opdracht van mij zal doen. Ja, Twan bedenk ik, wat je zaait zul je ook oogsten. Ik laat Margot achter een uitbottende vlierstruik haar jurkje optillen en haar benen spreiden. Margot wil kijken als ze gaat plassen, maar ik zeg haar zonder te kijken haar schaamlippen te spreiden en mij aan te blijven kijken. Aan Margots vagina kan ik zien dat Margot perst. Drie, vier keer gaan Margots schaamlippen een stukje open. Dan opeens: een straaltje urine.

‘Goed zo, meisje’ complimenteer ik Margot. Of het daardoor komt weet ik niet, maar Margot lijkt haar sluizen opengezet te hebben. Het straaltje urine wordt wel steeds dunner en gaat uiteindelijk in een druppelen over. Om vervolgens helemaal te stoppen. Margot heeft alleen maar een pakje Tempo zakdoekjes in haar tasje. Na drie tissues zeg ik dat het tijd is om verder te gaan. Even zie ik weer voor mij hoe Margot de vorige keer duidelijk moeite met die buttplug in haar kontgaatje had en hoe makkelijk haar gaatje later op de avond toegankelijk was geweest.

Als ik de deur naar de centrale hal open, vraag ik voor alle zekerheid of Margot niet liever terug naar huis wil. Haar ogen spreken boekdelen. Zonder verdere plichtplegingen gaan we naar de slaapkamer. Vanmiddag heb ik de twee touwen die ik heb gekocht onder het bed doorgetrokken. Ik wil dat Margot zich uitkleedt. Op haar beha’tje na. Als Margot op haar rug ligt, bind ik haar linkerpols vast met een slipknot. Ik trek Margot naar het midden van het bed en neem haar rechterpols. Met de tweede slipknot ligt Margot met gestrekte armen. Met een handdoek bedek ik haar ogen.

Margot hoort natuurlijk dat ik in het nachtkastje aan het rommelen ben. Ze moet diverse geluiden horen. Ondefinieerbare, maar zeker ook die van metaal. Ik ben blij dat ik kortgeleden die tepelklemmen heb gekocht. Eerst laat ik die aan het kettinkje over Margots gezicht en mond glijden. Margot opent haar lippen. De klemmen beginnen een reis over Margots nek, haar borstbeen, over haar beha’tje richting Margots navel. Speels laat ik de klemmen op de gladde venusheuvel stuiteren. Langzaam zakken ze af en dan trek ik ze weg.

Aan het kettinkje laat ik de klemmen over Margots schaamlippen richting haar clit gaan. Net voordat ze het knopje zullen aantikken, trek ik de klemmen weg. Margots bekken probeert de klemmen te volgen. Uit haar gespreide benen blijkt haar verlangen. Ik leg de koude klemmen op Margots buikje. Haar buikspieren maken overuren. Margots enkels worden vastgebonden. Met gespreide armen en benen ligt Margot weerloos en hulpeloos aan mijn lust overgeleverd. Ik weet dat Margot op dat moment niets liever wil. 

Ik neem de klemmen en ik laat Margot haar tong uitsteken. Als ik het ringetje van de klem omhoog schuif, zit de klem muurvast op haar tong. De klem aan de andere kant van het kettinkje gaat op zoek naar een goede bestemming. Margots tepels lijken die te bieden. De tweede klem kleurt Margots tepel wit. Met mijn vingertoppen kietel ik haar hele lichaam. Margot reageert alsof ik haar met naalden steek. Haar lijfje kronkelt als een slang. Mijn hand zoekt Margots kutje. Twee vingers gaan brutaal naar binnen. Margot biedt zich aan. Als ik haar sponsje aanraak, neukt Margot mijn hand.

Margot probeert haar benen op te trekken. Tevergeefs. Een derde vinger gaat naar binnen. Margot huilt en komt klaar. Het lichtgrijs van mijn dekbed kleurt donkergrijs. Ik haal de klem van Margots tong. Ook haar tweede tepel verkleurt nu van zachtroze naar wit. Uit het nachtkastje haal ik de kleinste dildo. Margot moet hem met haar speeksel nat maken. Margot likt en kokhalst. Ik trek een spoor van speeksel naar Margots schaamstreek. Ik zet druk op de dildo als die eerst tegen haar sterretje tikt. Margot reageert heftig. Protest of verlangen? De dildo splijt Margots schaamlippen.

Ik weet dat zij hoopt dat ik haar met de dildo ga neuken, maar het is eerst tijd voor de buttplug. Met Margots speeksel als glijmiddel verdwijnt de stalen eikel achter de kringspier. De multifunctionele vibrator maakt zijn opwachting. Trillend en pulserend maakt hij een rondgang over Margots gezicht en haar hals om vervolgens Margots witte tepels nog verder te stimuleren. Via Margots buik en navel druk ik de vibrator onverwacht vol op haar clit. Margot gilt en de donkergrijze vlek in het dekbed wordt groter.

De combinatie van de pulserende vibrator en het neuken met de dildo laat Margot weer klaarkomen. ‘Twan, mag ik….’. Margot mag niets. Margot moet accepteren wat ik met haar van plan ben. Ik maak draaiende bewegingen met de buttplug. Als ik dat spelletje met haar kringspier speel kronkelt Margot. Als ik de plug in haar kontje vervang door de kleine dildo lijkt Margot te exploderen. Met de trillende en pulserende vibrator in haar kutje en de dildo in haar kontgaatje lijkt Margot de controle over zichzelf helemaal kwijt te zijn.

Een extra vinger bij de vibrator en de dildo laten Margot bijna stoppen met ademhalen. Het is duidelijk tijd voor een pauze, maar niet een pauze zoals Margot had verwacht. Ik trek wel een dekentje over haar heen, maar Margot blijft aan polsen en enkels vastgebonden liggen. Het glas water dat ik haar toesta, moet zij via een rietje leegdrinken. Ik merk dat ik nog steeds met die afweging tussen het machtsspelletje en mijn normale, natuurlijke rol worstel. Van nature ben ik namelijk helemaal niet zo dominant. Ben ik meer het zorgzame type. Ik merk dat ik ergens ook heel lief voor Margot wil zijn.

Vandaar ook dat dekentje over haar heen. Tegelijkertijd weet ik ook dat als ik gewoon alleen maar lief en zorgzaam voor haar zou zijn Margot hier waarschijnlijk niet eens geweest was. Sommige vrouwen lijken soms gewoon behoefte te hebben aan een ‘bad guy’. Ondanks dat ik die rol graag speel, knaagt er ook iets aan mij. Wat overigens snel verdwijnt als ik in Margots ogen kijk. Daarin zie ik geen angst of terughoudendheid. Ik zie alleen maar verwachtingen en lust. Mijn inschatting van Margot op dat moment is dat ik vrijwel alles met haar zou kunnen doen.

En dat Margot mij daar zelfs dankbaar voor zou zijn. Ik open mijn gulp en leg mijn eikel op Margots mond. Op het moment dat zij haar mond wil openen, trek ik mijn penis weg. Ik herhaal dat spelletje drie of vier keer om Margot uiteindelijk toe te staan om haar lippen om mijn penis te sluiten. Aan haar haren neuk ik Margot in haar mond. Om mij  vervolgens halfhard uit haar mond terug te trekken. Margot kijkt mij met grote, zwarte en vooral geile pupillen aan. Hoe geil, voel ik als drie vingers haar schaamlipjes spreiden. De grootste dildo uit het nachtkastje smeer ik in met Margots natuurlijke glijmiddel.

Omdat ik dat zelf erg geil vind, laat ik Margot haar eigen sapjes van de dildo likken. Margot wil meer. Margot wil die hele dildo in haar mond voelen. Met een volle mond probeert zij mij duidelijk te maken dat deze dildo minstens zo dik en lang is als mijn piemel in volle glorie. Yeah right, maar wel een leuk compliment. Waar ik aantoe voeg dat Margot niet met een volle mond mag praten. Moeiteloos neemt Margot de grootste dildo in zich op. Ik zet mijn mond op haar clit en lik, zuig en bijt in haar genotsknopje.

Op het moment dat Margot haar volgende orgasme bereikt, duw ik een vinger in haar kontgaatje. Het vorige orgasme gaat naadloos over in het volgende. Als ik niet beter zou weten dan zou ik zweren dat Margot pijn en verdriet voelt. Haar geruk aan de touwen lijkt dat te bevestigen, maar ik weet dat Margot de pijn die zij mogelijk voelt op dit moment alleen maar als extra stimulans ervaart. Met de kleine dildo in haar kontgaatje is de double penetration van Margot compleet. Ik kan met een hand beide dildo’s bedienen.

Mijn andere hand hangt mijn lul weer voor Margots mond. Zoals een vis op het droge naar adem hapt, zo hapt Margot nu naar mijn pik. De donkere vlek in het dekbed wordt nog groter. Ik sta het allemaal toe. Tot ikzelf de controle over mijn orgasme dreig te verliezen. Ik maak Margots linker pols en -enkel los en gooi haar op haar buik. Op haar bovenbenen haal ik beide dildo’s weg en druk ik mijn pik omlaag. Margot weet dat ik haar ga neuken. Zij weet alleen nog niet in welk gaatje. Als ik Margot naar haar voorkeur vraag, zegt zij niet helemaal verrassend dat ik haar sterretje moet doorboren.

Dat doe ik dus juist niet. Centimeter na centimeter verdwijn ik tussen twee smachtende opgezwollen lippen. Tijdens mijn hele intocht ademt Margot uit. Om weer in te ademen als ik mij terugtrek. Lang hou ik dit niet vol. De grootste dildo wordt mijn plaatsvervanger in Margots kutje. Ik schuif iets omhoog en mijn pik hangt nu loodrecht boven Margots ster. Even aarzel ik als ik haar kringspier zie verkleuren. Terwijl ik doordruk ,trek ik Margots hoofd aan haar haren achterover. Duidelijk voel ik het rubber van de dildo tegen mijn pik.

Alleen een spierlaag en een darmwand scheiden het rubber en mijn paal van elkaar. Ik merk dat ik dit niet lang meer volhoud. Vooral de aanblik van Margots anus, die helemaal uitstulpt als ik mij uit haar gaatje terugtrek en weer indeukt als ik tot mijn ballen in haar ster verdwijn, is meer dan ik lang aankan. Niet al mijn zaadcellen halen de vrijheid. Een aantal blijft in Margot achter en de rest landt tussen Margots schouderbladen en op haar rug. Het wordt stil. Doodstil. Ik kijk en luister naar Margot. Ze zegt niets en ze lijkt ook niet meer te ademen.

Met de dildo nog in haar kutje draai ik Margot op haar rug. Haar ogen gaan open, maar ze lijken niets te zien. Dan komt de verlossing: ‘Oh my God wat was dit heftig!’ Ik bedek Margot weer met het dekentje. Van de dominante, ruwe Twan is niets meer over. De zorgzame Twan neemt het over. Tederheid is een mooie manier om deze heftige avond af te sluiten. Vanuit de bus appt Margot ‘wanneer weer?’ Ik heb kennelijk weer iets goed gedaan.  Ook jij bedankt, bijzondere Margot.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen