Secret room

Ingezonden door Michael

Ik ben een keer vreemdgegaan met een collega van me. Ik heb haar ontmoet op het werk. Zij was toen nog begin twintig en ik midden twintig. Op dat moment was ik nog vrijgezel en zij had een vriend die ze had leren kennen via school. Ze had een mooi slank figuur, tegen het petite aan. Geen heel opvallend type, maar als je langer naar haar kijkt, voel je al snel de drang om naar haar figuur en billen te kijken. Toen ze bij ons kwam werken, nam ik haar onder mijn hoede. Ze was wel aardig en ik kon goed met haar opschieten. 

Na verloop van tijd gingen we, doordat we beiden nog vrij speels waren, elkaar op het werk regelmatig in de maling nemen. Het waren de standaard grapjes, maar ook af en toe fysieke grapjes waarbij we elkaar bijvoorbeeld een lichte stomp op de schouder gaven of deden alsof we elkaar niet zagen als we elkaar op de gang tegen kwamen. Het ging van beide partijen uit. We zochten elkaar op met de pauzes, appten veel, maar bijna nooit over het werk. Als we grapjes maakten, bleven we elkaar vaak net iets langer aankijken. 

Ik begon iets voor haar te voelen, maar omdat ze nog steeds verkering had en ging samenwonen, heb ik mijn gevoelens voor me gehouden en geprobeerd dood te laten bloeden. Dit contact is een aantal jaar op die manier verlopen. Ondertussen trouwde zij en kreeg ik een vriendin en ging ook samenwonen etc. Op zeker moment werd ik aangenomen voor een andere functie en zou ik mijn team gaan verlaten. Tegen die tijd was ons team wat meer verspreid en had ik wat minder contact met mijn collega. Hierdoor is ze niet mee gegaan met mijn afscheidsfeest.

Na mijn afscheidsfeest zat ik in de trein terug naar huis en begon ik mijn collega weer te appen. Ze zat met een vriendin thuis op de bank tv te kijken. Het bleek dat haar vriendin in slaap was gevallen. Ze vertelde me dat ze het erg jammer vond dat ze er niet bij kon zijn en stuurde er een zoenende smilie achteraan. Dat had ze nog niet eerder gedaan. Ik weet niet meer zo goed hoe ik daar op reageerde. Ik was natuurlijk aardig aangeschoten van dat feest. Uiteindelijk appte ze me dat ze mij een hele tijd leuk heeft gevonden.

Ik vertelde haar dat het wederzijds was, maar ik niets durfde te ondernemen in verband met het werk en haar vriend. 'Snooze some lose some' was haar antwoord. Ze stuurde toen een foto van zichzelf chillend op de bank. Ze gaf een kus waarbij ook haar decolleté te zien was en daardoor ook een stukje van haar beha. Ze had geen grote borsten, maar ze waren wel mooi. Ik vroeg of haar beha zwart was. Zij reageerde daarop met: ja wil je het zien? Ik wilde dat uiteraard wel en ging onmiddellijk rechtop zitten en reageerde dat dat 'bluf was'.

Hierop stuurde ze me een filmpje met het gebaar dat ze stil moest zijn en daarna trok ze haar shirt omlaag. Op weg naar huis kreeg ik nog meer mooie, pikante foto's en filmpjes van haar waarbij ik haar een beetje heb uitgedaagd om steeds een stukje verder te gaan. Thuis aangekomen nam ik plaats op de bank en begon foto's en filmpjes van mezelf te delen. We hadden afgesproken om al onze 'vunzigheid' op Snapchat te sturen. Daar wordt namelijk niks opgeslagen en dus zouden er geen sporen zijn.

De beelden werden steeds pikanter en gingen van een beetje naakt tot helemaal naakt en van naakt poseren tot masturberen met speeltjes. Al snel waren we elkaar flink aan het opgeilen. Zowel met foto's als in woorden vertelde ik wat ik met haar wilde doen. Zo 'snapte' ik haar toen ze aan het werk was dat als we alleen zouden zijn ik haar tegen de muur zou zetten en zou beginnen met haar in haar nek, net onder haar oor, te kussen. Ondertussen zouden mijn handen haar lichaam verkennen.

Vanuit haar nek zou ik langzaam naar beneden gaan, haar blouse uittrekken, haar lekkere borsten kussen en met mijn tong over haar tepels gaan. Haar broek zou ik uittrekken en ervoor zorgen dat ze gespreid ging staan met haar benen. Langzaam kussend zou mijn mond zijn weg vervolgen naar haar natte kutje om haar zoetigheid te proeven. Heel gedetailleerd had ik beschreven wat en hoe ik met haar ging doen. Ze vertelde me dat ze zo geil was dat ik mijn pik zo bij haar naar binnen kon schuiven.

We hadden afgesproken om de volgende dag samen naar het strand te gaan. Ik nam een halve dag vrij, zodat het thuis niet op zou vallen. Eenmaal op het strand aangekomen, zag ik haar staan wachten in haar zomerse jurkje. Ik vond het heel erg spannend om haar na alles wat er gebeurd was onder ogen te komen. We liepen samen het strand op en gingen naast elkaar op een handdoek liggen. In het begin praatten we over koetjes en kalfjes waarna ik haar mocht insmeren. Dit werd eerder inmasseren. Ze lag op haar buik en ik ging op haar billen zitten.

Ik had een mooi uitzicht op haar mooie gebruinde lichaam. Ik mocht ook haar benen en billen doen waar ze zichtbaar van genoot. Omdat het hoog zomer was en het erg druk was op het strand besloten we om te gaan zwemmen. We gingen net iets verder de zee in dan de rest van de strandgangers. Ik kon nog net staan met mijn bijna twee meter, maar zij niet meer. Ze zwom naar mij toe waarna ze haar benen om mijn middel klemde. Ik pakte haar vast bij haar middel en ging met mijn handen vrijwel onmiddellijk naar beneden.

Ik had haar lekkere kontje in mijn handen en begon haar te zoenen. Dit was zo spannend maar, oh zo geil. Ik volgde met mijn handen de randjes van haar bikinibroekje en ging met mijn vingertoppen onder haar broekje. Ik trok haar stevig naar me toe en zei haar dat mijn pik op knappen stond en ik haar wilde nemen. Ik ging steeds verder omlaag met mijn handen en ontweek daarbij haar kontgaatje om door te gaan naar haar kutje. Zij bleef eigenlijk vrij statisch om mij heen geklemd, maar haar gezicht sprak boekdelen en liet alles toe.

Ze had wel even in mijn zwembroek mijn harde lul gevoeld waarna ze een lach op haar gezicht kreeg. Door de drukte en het niet kunnen gebruiken van een condoom is het alleen bij zoenen, droogrijden en betasten gebleven. Diezelfde avond nog hadden we een nieuwe datum geprikt om af te spreken. Er was een klein probleempje. Hotels vielen af doordat pinbetalingen op zouden vallen. Uiteindelijk hebben we een kamer geboekt via Secretrooms. Ik had een kamer voor zes uur geboekt bij een particulier in de stad.

Die bewuste avond zou ik gaan sporten en daarna nog wat gaan drinken. In plaats daarvan ben ik naar de stad afgereisd naar het adres van de woning met de kamer die wij gereserveerd hadden. Ik vond de deur en bij het naar binnen gaan, stapte ik een rommelige garage in. Daar zat een man op een stoel die mij vriendelijk begroette. Hij gaf me de sleutels en wees me de deur van de bewuste kamer. Dit was een kamer met een groot tweepersoons bed, keukenblok en een toilet met douche. Volledig ingericht voor afspraakjes tussen mensen zoals mijn collega en ik.

Ik appte haar dat ik er was. Zij zat op een terras een drankje te doen. Ze appte me dat ze er aan kwam, maar nog wel eerst wilde douchen. Tijdens het wachten besloot ik alvast onder de douche te gaan zodat ze later bij me kon aansluiten. Even later kwam ze de kamer binnen en stapte ik uit de douche om haar te begroeten. Ze begon te blozen en probeerde niet naar mij te kijken. Ze trok haar jurkje uit en daarna haar sexy lingerie. We stapten samen onder de douche en ze kwam tegen mij aan staan waar we na een korte knuffel overgingen op zoenen.

In grote lijnen deed ik met haar wat ik haar had verteld. Ik zette haar tegen de wand, kuste haar en ging met mijn hand omlaag tussen haar benen. Ik voelde dat ze erg nat was. Ik ging met twee vingers even bij haar naar binnen waarna ik haar aankeek en diezelfde vingers in mijn mond deed om haar zoetigheid te proeven. Ik ging heel langzaam naar beneden om haar uiteindelijk staand klaar te beffen. We droogden ons af waarna zij met haar rug op bed plofte. Ik klom op haar en begon haar weer goed op te geilen door haar te kussen en aan te raken.

Ik fluisterde in haar oor dat ik niet genoeg kon krijgen van haar natje kutje. Ik begon haar weer te beffen waarbij mijn handen haar lichaam goed verkenden. Toen ze bijna kwam, wilde ze me aan mijn haren omhoog trekken waarop ik weigerde en ze het niet meer hield. Ze kwam al flink schokkend klaar waarna ze even uithijgde. Tijdens het uithijgen was ik al een condoom aan het pakken en had dit al om mijn inmiddels keiharde pik gedaan. Ze was strak, maar erg nat waardoor ik zo bij haar naar binnen kon glijden. Precies zoals ze een tijd terug al zei.

Mijn hele pik verdween in haar oh zo natte kutje. Ik vond dat een erg machtig moment. Mijn pik die voor het eerst langzaam, maar diep bij mijn collega naar binnen ging. Ze greep al kronkelend de dekens vast toen dit gebeurde. Ik begon haar borsten te kussen en te likken en begon haar te stoten. Het was heerlijk om haar strakke lichaam heen en weer te zien gaan door het stoten. Ze kwam toen al vrij snel klaar en had heel even nodig om bij te komen. Het was een warme zomeravond zonder airco op de kamer, dus we glommen beiden van het zweet. 

Ik vroeg haar of ze het lekker vond, omdat ik nog niet eerder een dame was tegengekomen die zo snel klaarkwam. Ze vertelde me dat ze het onwijs lekker vond en dat zij altijd vrij snel klaarkomt. We dronken en kletsten wat. We bekeken elkaars lichaam en raakte elkaar aan. Na enige tijd ging ze op haar buik liggen en ik bood aan haar te masseren. Ze had glijmiddel mee wat ook als massageolie gebruikt kon worden. Ik heb haar er vrij stevig mee gemasseerd. Ze had mooie benen en bij het masseren van haar kuit zette ik een beetje kracht in mijn hele hand.

Ik weet nog dat ik dacht: wat heb je toch een mooi lichaam. Ik wil je! Zo ging ik haar hele lichaam af. Van beneden naar boven en van boven weer terug naar beneden. Ik bleef een beetje hangen bij haar bovenbenen. Ik masseerde ze en ging ondertussen op zoek naar haar verboden vrucht. Ondanks dat ik met olie masseerde, merkte ik dat ze al weer zeer nat was. Ik begon haar lichtjes te vingeren. Ik vroeg haar of ze de massage lekker vond. Ze lachte, knikte ja en hield haar ogen dicht. 'Goddelijk', zei ze. 

Ik had nog steeds zo veel zin en zij was weer zo nat dat ik een condoom omdeed en terwijl ze nog op haar buik lag, schoof ik hem weer bij haar naar binnen. Het stoten kon weer beginnen. Ik vond het heerlijk om haar glimmende lichaam zo te zien kronkelen. Die kuiltjes boven haar billen, haar schouders. Echt een mooi geil gezicht. Ik begon steeds harder te stoten. Na een tijdje kwam ze kreunend klaar. Ik kom zelf niet zo snel klaar en kan hierdoor vrij lang in één positie op één snelheid doorgaan. Nadat ze klaarkwam ben ik gewoon doorgegaan met stoten op dezelfde snelheid.

Daarna liet ze zich gewillig naar doggystyle sturen. Dat kletsende geluid en die golvende beweging van haar billen na elke stoot, zal ik nooit meer vergeten. Uiteindelijk kwamen we in missionaris stand tegelijkertijd klaar. Al glimmend en glad van het zweet en massageolie zijn we uit gaan puffen op het bed. We praatten nog wat en zijn samen gaan douchen. We vonden nog een boekje met krabbels van onze voorgangers. Het boekje stond gewoon vol met dingen als: 'een top adres om vreemd te gaan' en 'het was heerlijk, snel weer!' We lazen de teksten in het boekje en lachten samen.

We kleedden onszelf aan, gaven elkaar een kus en gingen ieder naar ons eigen huis. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.5 sterren
6 stemmen