Vallei der Koningen

Deze ochtend gaat al vroeg de wekker. Mijn vriend heeft zich door een van de vele verkopers laten verleiden om deel te nemen aan de excursie naar Luxor. Vandaag moeten we al om 4.00 uur verzamelen bij de receptie waar we zullen worden opgehaald met een bus. Aangezien de restaurants nog niet zo vroeg open zijn, hebben we een lunchbox besteld bij de receptie. We kleden onszelf aan. Op het resort is het al bijna veertig graden. In de stad zal dat vast nog warmer zijn. Ik trek dan ook een luchtig zomerjurkje aan met een leuke kanten slip en bijbehorende beha.

Ik laat mijn slippers vandaag thuis en verruil deze voor sneakers. We gaan een aantal locaties bezichtigen, dus we moeten aardig wat lopen verwacht ik. Als we onze tanden hebben gepoetst, vertrekken we naar de receptie. Een vrolijke man wenst ons goedemorgen en pakt de door ons bestelde lunchboxen. De inhoud van de box is ruim voldoende voor een stevig ontbijt. Ik heb op dit tijdstip nog geen honger en besluit de box mee te nemen in de bus. Tien minuten later komt de touroperator aan hij het hotel. Samen met ons wacht nog een ander stel bij de receptie.

Hij vraagt onze vouchers en verzoekt ons alvast plaats te nemen in de bus. Blijkbaar wachten we nog op de laatste gasten en dan kunnen we vertrekken. Vijf minuten later gaat de deur van de bus open. De laatste gasten zijn blijkbaar gearriveerd en we kunnen eindelijk vertrekken. Als de deur helemaal open is, stappen er wat jongemannen in. Ik herken ze direct. Ze gaan achterin zitten en een jongen neemt plaats op de stoel naast me. De jongen kijkt me aan en ik kijk terug. Ik herken direct het donkere haar en de felblauwe ogen. Je kunt gemakkelijk verdrinken in die prachtige felblauwe ogen.

Terwijl hij me glimlachend aankijkt met zijn felblauwe ogen geeft hij me een veelbelovende knipoog. Wie weet krijgen onze eerdere avonturen in het vliegtuig en in het zwembad zoals door hem beloofd een vervolg en wordt dit 'de volgende'. De deur gaat dicht en onze gids neemt plaats op de bijrijdersstoel. De chauffeur begint te rijden en de gids pakt zijn microfoon en vertelt ons hoe het programma voor vandaag eruit ziet. We moeten eerst een hele poos rijden. Net voordat we de woestijn doorkruisen, is er een stop. Hier kunnen we naar de wc en kunnen we nog wat te eten en te drinken kopen.

Bij deze stop komen alle bussen samen en zullen we onder politiebegeleiding in colonne door de woestijn rijden. Blijkbaar is dit nodig met alle rovers die zich in de woestijn bevinden en als de toeristen alleen door de woestijn reizen zijn zij een makkelijke prooi voor hen. Deze trips worden dagelijks georganiseerd, dus ik ga er vanuit dat dit geen problemen op zal leveren. Als we na een aantal uur rijden bij de stop aankomen, ben ik blij dat ik even de bus uit mag om mijn benen te strekken. Alle passagiers stappen uit. De ene om te plassen en de andere om te roken of wat te eten of te drinken te halen.

Ik eet snel de inhoud van de lunchbox op en ga in de rij staan voor de wc. Er staat een lange rij aangezien dit de laatste mogelijkheid is om te plassen voordat we onze weg door de woestijn vervolgen. De rij bij de mannen is aanzienlijk korter. Ik vraag mezelf af wat vrouwen toch allemaal doen in zo'n hokje. Na een tijdje is de rij is gelukkig al een stuk korter en ben ik bijna aan de beurt. Vijf minuten later ben ik eindelijk aan de beurt en ga het hokje binnen. Als ik klaar ben en mijn handen heb gewassen, komt er iemand de ruimte binnen lopen.

Het is de jongen met de felblauwe ogen. Hij kijkt rond of er niemand is en pakt mijn hand vast. Hij loopt naar de dichtstbijzijnde wc en gaat het hokje binnen. Doordat hij mijn hand vasthoudt, heb ik niet veel keuze anders dan hem te volgen. Snel doet hij de deur achter me op slot. Het is fijn om weer even samen met hem te mogen zijn. Helaas vertrekt de bus alweer over tien minuten, dus we hebben niet veel tijd samen. Zoals altijd kust hij me passievol op mijn mond. Onze tongen raken snel in elkaar verstrengeld. Zijn handen glijden onder mijn jurkje en vinden mijn borsten.

Hij knijpt in mijn tepels wetende dat dit mij enorm opwind. En hij heeft gelijk. Ik voel dat ik meteen vochtig word tussen mijn benen. Zijn vingers glijden mijn slip in. Hij voelt nu ook dat ik erg opgewonden ben. Hij fluistert dat we niet veel tijd hebben, maar hij de hele weg al stiekem naar dit moment heeft uitgekeken en enorme zin heeft om me hier te beffen. Ik vind het heerlijk als hij mij beft en spreek hem dan ook niet tegen. Ik klim op de wc en til mijn jurkje omhoog. Behendig schuift hij mijn slip opzij en al snel voel ik zijn heerlijke warme vochtige tong op mijn clit. Dit is een heerlijk gevoel.

Terwijl hij me beft, knijpt hij stevig in mijn tepels. Het duurt niet lang of ik voel dat ik bijna klaarkom. Het liefst wil ik mijn orgasme nog even uitstellen, maar ik besef me dat het bijna tijd is om te vertrekken. Ik geniet intens van al zijn aanrakingen en kan mezelf niet langer inhouden. Ik leg mijn handen op zijn hoofd, zodat hij zijn tong op de juiste plek houdt. Met een zachte kreun kom ik heftig klaar. Hij doet mijn slip goed en trekt mijn jurk omlaag. Hij pakt mijn handen vast en zet me met beide benen op de grond. Hij kust me. Ik fluister in zijn oor dat het straks zijn beurt is om te genieten.

Hij fluistert terug dat hij er naar uit kijkt, maar dat hij ook enorm geniet als hij mij aan het beffen is. Een voor een verlaten we de ruimte en keren we terug naar de bus. We zijn de laatste passagiers die instappen in de bus. We gaan op onze plek zitten en de chauffeur begint te rijden. In colonne doorkruisen we de woestijn. We bezoeken de tempel van Karnak, Hatshepsut en de Colossi van Memno. Het is allemaal even indrukwekkend om te zien. Gek om jezelf voor te stellen hoe het leven er hier lang geleden uit moet hebben gezien. We eindigen bij de indrukwekkende Vallei der Koningen.

De gids vertelt ons over het ontstaan van de Vallei en wat we binnen zoal kunnen verwachten. Hij vertelt ons ook het verhaal over de vloek van de graftombe. Als hij zijn verhaal heeft afgerond, krijgen we nog voldoende tijd om in de tombe te gaan kijken. De bekende graven zijn inmiddels allemaal leeg geroofd of verplaatst naar het museum. Ondanks dat is het nog steeds indrukwekkend om te zien hoe mensen de graven lang geleden hebben kunnen maken. We lopen er rond en nemen alles in ons op. Mijn vriend geeft aan dat hij toe is aan wat frisse lucht en wat daglicht.

Hij gaat alvast naar boven en zal daar op mij wachten. Ik wil nog wat langer beneden blijven om alles nog eens goed te kunnen bekijken. Ik blijf alleen achter. Alle anderen hebben blijkbaar voldoende gezien en wachten boven tot het tijd is om terug te gaan naar het hotel. Aandachtig sta ik te kijken bij een van de tombes als ik iemand aan hoor komen lopen. Ik schenk er verder geen aandacht aan. Plotseling voel ik twee handen om mijn middel. Ik schrik en draai mezelf om. Ondanks dat het hier beneden aardedonker is, herken ik hem meteen.

Hij fluistert in mijn oor dat hij wist dat ik de enige was die nog beneden was en besloot ook nog een kijkje te gaan nemen. Hij zoent me passievol en meteen ben ik 'aan'. Ik besef me dat we niet veel tijd hebben samen met en zak door mijn knieën. Als ik gehurkt voor hem zit, open ik zijn broek en merk dat hij er geen boxershort onderaan heeft. Ik bevochtig mijn mond en begin hem te pijpen. Al snel is hij keihard. Hij pakt mijn handen vast en begeleid me omhoog. Weer zoent hij me op mijn mond. Het idee dat er veel mensen boven zijn maakt het extra spannend. Plotseling hoor ik voetstappen in de gang.

Hij schuift zijn broek omhoog en gaat naast me staan. Geboeid kijken we naar het tafereel voor ons. De voetstappen komen dichterbij. Als ik de voetstappen bij ons in de ruimte hoor, draai ik mezelf om en zie dat het gids is. Hij zegt dat de bus over vijf minuten vertrekt. Ik zeg hem dat het geen probleem is. 'We kijken nog wat rond en dan komen we naar de bus.' Hij vertrekt en als de gids uit het zicht verdwenen is, zoent de jongen me en draait me om. Als ik met mijn rug naar hem toe sta, voel ik zijn handen mijn borsten stevig omvatten. Ik vind het heerlijk als hij dat doet en dat weet hij.

Hij tilt mijn jurkje op, schuift mijn slip opzij en voelt of ik voldoende vochtig ben. Dat laatste is geen probleem. De aantrekkingskracht tussen ons is zo extreem dat ik altijd in no-time opgewonden ben als hij in mijn buurt is. Hij doet zijn broek iets naar beneden en brengt zijn harde pik bij me naar binnen. Ik zet mijn voeten iets verder uit elkaar, zodat hij makkelijk en lekker diep in me kan stoten. Ik weet dat hij dit standje enorm geil vindt en het ook nooit lang vol kan houden, omdat hij zijn handen op mijn volle borsten kan leggen en deze stevig vast kan houden, terwijl hij zijn pik krachtig in me stoot.

Hij fluistert in mijn oor dat hij me mooi vindt. Hij zegt me dat ik lekker ruik en lekker smaak. Dit wind me nog meer op. Net als ik is hij mega opgewonden. De zon helpt hier natuurlijk ook aan mee. Ook dit keer bereikt hij snel zijn hoogtepunt. We fatsoeneren onszelf en gaan snel terug naar de bus, maar niet voordat hij me stevig omhelst en een heerlijke afscheidszoen geeft. Zoals altijd neemt hij afscheid met de woorden: 'Tot de volgende '. Bijna de hele terugreis slaap ik in de bus. Als we bij het hotel aankomen opent de gids de deur van de bus.

De jongen naast me stapt uit en geeft me zijn hand om me te helpen uit te stappen. We lopen richting onze kamer. Bij het passeren van de jongen fluister ik in zijn oor dat ik niet kan wachten op 'de volgende'..

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.1666666666667 sterren
6 stemmen