Tramping II (vanuit het vrouwelijke perspectief)

Ingezonden door Welkommat053

Met de gedachten dat ik al een paar weken niks van Jan heb gehoord ga ik slapen. Morgen maar even een berichtje sturen om te kijken hoe het met hem gaat. In de ochtend word ik in mijn slaap verstoord door het getril van mijn telefoon. Het is 10.00 uur en zie dat Jan mij een berichtje heeft gestuurd via LinkedIn. "Mijn vrouw en ik zijn uit elkaar. Ik wil je zien en ben onderweg naar Almere." Jan's telefoonnummer staat er bij en hij vraagt of ik hem kan bellen. Ik ga rechtop in bed zitten. "Hé wat?! Ik kan het niet geloven. En hij is al onderweg?!" Allerlei gedachten gaan door mijn hoofd. Twijfelend of ik hem wel echt wil zien, toets ik zijn nummer in. De telefoon gaat over.

"Met Jan" hoor ik je zeggen. Je kent mijn nummer natuurlijk niet, maar ik heb een vermoeden dat je al wist dat ik het was die je belde. Ik hoor je stem voor het eerst en het is precies zoals ik me die had voorgesteld: een echte stoere mannenstem met een leuk Twents accent. Ik zeg: "Hi met Melissa. Ik heb je berichtje ontvangen." Je zegt dat je me dolgraag wil zien. Ondanks de twijfel zeg ik vol enthousiasme dat ik je ook wil zien. Ik hoor dat je inmiddels al in de auto zit en geef je mijn adres. Je stelt je Tomtom in en vertelt me dat je over vijfenveertig minuten bij me bent. Snel stap ik uit bed en loop naar de badkamer om te gaan douchen.

Ik ben zo niet voorbereid op je komst. Ik moet mijn benen en kutje nog scheren. Terwijl ik onder de douche sta, fantaseer ik over hoe onze eerste ontmoeting zal verlopen. "Zoen ik je meteen als ik je zie of geef ik je netjes een hand? Zie je er in het echt net zo leuk uit als wat ik de afgelopen tijd op de foto's heb gezien?" Ik zeep mezelf in en voel dat mijn tepels hard worden. Ik was mijn gezicht. Het schuim glijdt langs mijn buik richting mijn kutje en ik krijg er een lekkere tinteling in mijn lichaam van. Langzaam laat ik mijn hand afglijden naar mijn borst richting mijn kutje. Ik voel mijn klitje al kloppen. Net wanneer ik mezelf lekker wil vingeren, hoor ik de bel. "Zal dat hem al zijn?"

Snel doe ik mijn badjas aan en loop naar de intercom. "Ja?", hoor ik mezelf zeggen. "Ik ben het", zeg je en ik druk op het knopje om de deur te openen. Ik loop terug naar mijn slaapkamer en doe snel een kanten slipje aan. Het "strak van boven, maar los van onder jurkje" schiet ik aan net als mijn nieuwe pumps. Je klopt op de voordeur. Ik doe de deur open en kijk recht in de ogen van een leuke, knappe man. Aan je reactie te zien had je mij niet zo groot ingeschat, maar al gauw kijk je wat zelfverzekerder. We geven elkaar drie zoenen op de wang en ik laat je binnen.

Je neemt plaats op de bank als ik even wat te drinken voor je inschenk. Met onze drankjes in mijn handen loop ik naar je toe. Je vraagt me meteen of je mij mag voelen. Je wil voelen hoe zwaar ik ben. Ik zeg: "Oké, ga maar op de bank liggen." Je ligt nog geen seconde op de bank of ik plof met mijn billen precies op je buik. Je geeft een schreeuwtje van de schrik, maar je herpakt jezelf en ik voel je spieren aanspannen onder mijn billen. Ik moet zeggen dat dat lekker voelde en ik vraag je of ik nog een keer op je mag ploffen. "Ja, doe dat maar. Het voelt inderdaad heerlijk", zeg je en ik spring nog een keer.

Ik blijf nog even op je zitten en draai wat met mijn kont over je buik heen. Ik kijk je aan en vraag of je dat lekker vindt. Je knikt en kijkt naar mijn benen. "Sexy schoenen heb je aan", zeg je en je legt je hand op mijn been. Je streelt langs mijn dij en mijn kuit. Je pakt mijn pump vast en trekt mijn been naar je borst. Mijn andere been volgt als vanzelf. Ik leg mijn pumps precies naast je hoofd neer. Zo heb je zicht op mijn kutje. Je tilt je hoofd omhoog om naar mijn kutje te kunnen kijken. Om je te plagen duw ik je hoofd met mijn pump weer naar beneden. Tot mijn verbazing zie ik dat je aan mijn hak likt en mijn hak in je mond neemt.

Met beide handen streel je de buitenkant van mijn dijen en mijn kuiten. Je zet beide hakken op je borst. Nu zit ik helemaal op je. "Van mij mag je helemaal op mij los gaan en alles doen waar we al jarenlang over hebben gefantaseerd", zeg je. Zodra je je woorden hebt uitgesproken, sta ik op. Ik vraag je je kleren uit te doen en plaats te nemen op de keukenvloer. Je vraagt of je ook je onderbroek uit moet doen. Bevestigend knik ik, terwijl ik naar de slaapkamer loop. Je hoort het geklik van mijn hakken en maakt een kreunend geluid. Zo te horen vind je dat een lekker geluid om te horen.

In de slaapkamer kleed ik mezelf om en trek een mooie, doorzichtige, rode jurk met enkellaarsjes met een plateauzool en brede hakken aan. Met de pumps lijkt het mij, gezien mijn gewicht, te pijnlijk om op je te gaan staan. Ik kijk nog een keer in de spiegel voordat ik de kamer uitloop, hopende dat je mijn outfit net zo sexy vindt als ik. Ik loop naar je toe en zie hoe je ogen groter worden. "Vind je het mooi?", vraag ik je, maar je lijkt te afgeleid om mij te horen. Ik loop langs je naar de bank. Ondertussen zie ik hoe je naar mij blijft kijken. Ik pak een kussen van de bank en geef deze aan je. Ik zie dat je pik erg bol staat. Ik kom naast je staan ter hoogte van je buik.

Je kijkt me aan. Je zal vast wel denken dat ik nu veel groter ben. Ik plaats mijn linkervoet op je pik en wrijf er een beetje over. Ik zie er al wat voorvocht uitkomen. Zonder enige waarschuwing stap ik op je pik en loop door naar je buik. Ik vraag je hoe je je voelt. Je knikt, maar ik zie dat je wat rood aan het worden bent in je gezicht. "Misschien moet je een keer klaarkomen dan hou je het wellicht langer vol", zeg ik. Je knikt bevestigend. Met de zool van mijn laars wrijf ik over je eikel heen. Soms zachtjes en soms wat steviger. Als ik met mijn hele laars op je pik ga staan, kom je klaar. Je spuit lekker over je buik en mijn laars heen. Ik voel je pik nog steeds onder mijn voet kloppen.

Om te voorkomen dat ik op je uitglijd, blijf ik met één been op je buik staan. Ik geef je een doek aan om het zaad aan af te vegen. Je veegt netjes mijn laars en je buik af. "Geef mij die doek maar", zeg ik tegen je. Ik leg de doek op het aanrecht. Ik je vraag om je hoofd te kantelen, zodat ik via je hoofd van je kan afstappen. "En hoe vind je het tot nu toe?" vraag ik je. Je zegt me dat je gelukkig bent. Om je even wat adempauze te geven loop ik een beetje rond. Ook met de wetenschap dat jij het geluid van mijn hakken opwindend vindt. Je hoofd is nog naar de zijkant gekanteld als ik weer langs je wil lopen.

Dat is een mooie gelegenheid voor mij om zo weer bij je op te stappen. "Houdt je hoofd gekanteld", zeg ik. Ik houd mezelf vast aan het aanrecht als ik met mijn linkervoet de eerste stap neem en op de zijkant van je hoofd ga staan. Als snel volgt mijn rechtervoet. Die plaats ik deels op je kaak. Ik stap door naar je borst. Het moment dat ik mijn voet op je borst plaats, voel ik je schokken onder mijn voeten. Ik kijk naar beneden en zie dat mijn hak precies op je tepel terecht is gekomen. Ik kijk je aan, maar je lijkt het nog aan te kunnen. Ik stap door naar je buik en ga even met beide benen naast elkaar op je buik staan.

"Niet te lang. Ik hou dat niet lang vol", zeg je. Om je uithoudingsvermogen te testen blijf ik toch nog even iets langer staan. Ik voel je buik iets inzakken en besluit toch weer verder te lopen. Ik ga op je bovenbenen staan. Mijn gewicht verplaats ik van het ene naar het andere been. Wat jij niet weet is dat ik mijn slipje aan het uittrekken ben. Uit nieuwsgierigheid til je je hoofd op en heb je meteen zicht op mijn billen. Net wanneer ik rechtop wil gaan staan om terug te lopen, voel ik je handen op mijn heupen. Je kust mijn billen en duwt ze iets uit elkaar.

Ik voel je tong bij mijn kontgaatje. "Mm dat voelt zo lekker." Ik voel een tinteling helemaal door mijn lichaam gaan. Ik houd het aanrecht vast en zak een beetje door mijn knieën, zodat je er beter bij kan. Ik voel je tong bij mijn kontgaatje naar binnen dringen. Dit wind mij zo op. Terwijl jij daarachter bezig bent, vinger ik mezelf. Ik hoor je kreunen en smakken. Ik zie dat ik veel vocht uit mijn kutje verlies. Het druipt langs je lippen en kin naar beneden. Het duurt niet lang voordat ik klaarkom. Ik stap van je benen af, draai mezelf om en geef je een heerlijke lange tongzoen.

Dan help ik je overeind. Je kijkt naar je borst en ziet de afdrukken. "Doen ze pijn?" vraag ik je. "Een klein beetje", zeg je. "Nu gaan we iets doen waar we allebei plezier aan zullen beleven." Ik begeleid je naar de slaapkamer. "Ga maar alvast aan de rand van het bed liggen", zeg ik tegen je, terwijl ik me volledig uitkleed. Via mijn spiegelkast zie ik je naar me kijken. "Bevalt het je wat je ziet?" "Mmm jazeker, my tall dark heavy lady", zeg je. Ik kom naar je toe en geef je weer een zoen. "Wat wil je gaan doen?" vraag je. "Ik ga wat buttcrushes op je doen. Daarna ga je mij lekker verwennen en eindigen we met een heerlijke vrijpartij", zeg ik. "Deal?"

Heel gretig zie ik je knikken, dus je gaat denk ik wel akkoord. Ik ga met mijn billen naar je toe staan. Ik sta ter hoogte van je buik en je borst en dan spring ik op je. Ik hoor een schreeuwtje uit je mond ontsnappen. Lacherig vraag ik je hoe het gaat. "Het is nog wel te doen", zeg je. "Oké, dan ga ik je wat meer uitdagen." Ik stap weer af en loop richting de deuropening, zo'n drie à vier stappen van het bed af. Met een aanloop plof ik op je buik. Dit voelt voor mij heerlijk. Ik doe dit een paar keer achter elkaar. "Mm hier word ik ontzettend geil van", zeg ik tegen je als ik op je borst zit.

"Zou je jezelf ook een paar keer op mijn gezicht kunnen laten vallen, zonder aanloop natuurlijk?", vraag jij mij. "Natuurlijk!" zeg ik. Ik kom ter hoogte van je hoofd staan en laat mezelf op je gezicht vallen. Ik blijf even zitten en draai wat rondjes op je gezicht. Stiekem voel ik je toch tegen mijn kutje aan. Ik kom snel omhoog en zie je glimlachen. "Als je mijn kutje wil proeven, kan je dat gewoon vragen hoor", zeg ik. Ik laat je iets meer in het midden van het bed gaan liggen. Je armen langs je lichaam. Ik kruip op handen en voeten over je heen naar je hoofd waar ik lekker plaatsneem op je mond.

Ik spreid mijn kutje en kijk naar je hoe je gulzig aan mijn klitje likt en zuigt. "Mmm wat doe je dat heerlijk." Ik knijp in mijn tepels en het duurt niet lang meer voor ik klaar ga komen. Ik bereik mijn hoogtepunt. Ik draai mezelf om, zodat je zicht hebt op mijn billen en mijn kontgaatje. In deze posities heb ik goed zicht op je nu nog halfslappe pik. Ik pak je pik vast en neem hem in mijn mond. Tegelijkertijd voel ik dat je mijn kontgaatje aan het likken bent. Ik voel je pik harder worden in mijn mond en proef je voorvocht. Ik wil niet dat je nu al klaarkomt. Ik ga van je af en ga vervolgens naast je op me handen en knieën zitten.

Het is jou al duidelijk dat ik het op zijn hondjes wil doen. Je komt met enige pijn en moeite overeind en dan ga je achter mij op je knieën zitten. Ik kijk over mijn schouder naar je. Ik zie hoe je op je eikel spuugt en je eikel naar me kutje leidt. Ik voel je meteen diep in mij glijden. Een harde kreun ontsnapt aan mijn lippen. Aangezien ik erg geil ben geworden van alles, ben ik lekker nat en dat voel je. "Mmm wat voel je lekker strak om mijn pik heen", zeg je. Je blijft lekker stevig door stoten, terwijl je met één hand mijn klitje masseert. Ik hou het niet lang meer vol en zeg dat ik bijna klaar ga komen.

Je stopt. Ik kijk achterom en smeek je niet te stoppen. Je geeft me een tik op mijn billen en begint lekker hard te stoten, totdat je zelf niet meer kan en spuitend in mijn kutje klaarkomt. Je blijft door stoten en mijn klitje masseren. Ook ik kom lekker klaar. Je valt helemaal uitgeput naast me op het bed. Ik kom naast je liggen en sla mijn been over je heen. "Wat een geweldige afsluiter", zeg je en je geeft een tik op mijn billen. Je sluit je ogen om te gaan slapen en ik kijk nog even naar je. "Eindelijk ben je van mij", hoor ik je zeggen en ik val met mijn hoofd op je borst in slaap.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem