Spookslot

Op een mooie zonnige dag ga ik met wat vrienden naar een pretpark in de buurt. Het is alweer een tijd geleden dat ik in een pretpark ben geweest. 's Ochtends vroeg verzamelen we bij mij thuis en als iedereen er is vertrekken we richting het pretpark. Iedereen is vrolijk en heeft zin in een dagje plezier en adrenaline. Korte tijd later komen we aan in het pretpark. We scannen onze tickets en gaan het park binnen. Het is vandaag erg druk in het park. Op de plattegrond kijken we welke attracties we die dag zeker willen bezoeken.

We starten bij de nieuwste attractie, omdat het daar waarschijnlijk het drukst is. Aangezien het een mooie zomerse dag is, is iedereen luchtig en heerlijk zomers gekleed. De mannen dragen een korte broek met een t-shirt en de vrouwen lopen veelal in jurkjes of korte rokjes met een leuke top. Zelf heb ik een dun zomerjurkje aan met spaghettibandjes dat strak om mijn lichaam valt. Voor de zekerheid heb ik er nog een vest overheen gedaan. Met het zonnetje op onze bol lopen we richting de eerste attractie. We bouwen het langzaam op en starten bij de nieuwste attractie.

Hier nog even geen adrenalineshot. We staan in de rij en wachten tot we aan de beurt zijn. Er staat al een aardig lange rij. Dit geeft me de tijd om rustig de mensen te bekijken die net als ons in de rij staan om de attractie in te mogen. In de rij naast ons staan veelal jonge gezinnen; vader, moeder en een of meerdere kinderen die geen zin hebben om lang te moeten wachten. De ouders hebben hun handen vol aan de ongeduldige kinderen. Het bordje boven de wachtrij geeft aan dat het nog zo'n twintig minuten duurt voordat we bij de ingang zijn. De rij beweegt zich stapvoets richting de ingang.

We draaien een nieuwe rij in en dat geeft me de gelegenheid om de wachtende mensen in de andere rijen bekijken. Mijn ogen glijden over de rij met wachtende mensen en mijn blik wordt direct aangetrokken door een jongen die in de rij achter ons staat. Samen met zijn gezin staat hij in de rij. Onze blikken kruisen elkaar en na elkaar aandachtig te hebben bekeken kijken we beiden een andere kant op. Als ik iets later weer de rij scan kruisen onze blikken opnieuw. Zijn vrouw is druk bezig met haar kinderen en dat geeft me de gelegenheid om hem eens goed te bekijken.

Hij ziet er heerlijk uit; goed lichaam en knap gezicht. Ik glimlach naar hem en hij glimlacht terug. Rij na rij verplaatsen we ons steeds iets dichter naar de ingang. Onze blikken blijven elkaar kruisen. Ik betrap mezelf erop dat telkens wanneer we een nieuwe rij inslaan mijn ogen naar hem op zoek gaan. Het begint steeds warmer te worden. Ik doe mijn vestje uit en stop die in mijn tas. In de jurk die ik vandaag heb aangetrokken komen de contouren van mijn lichaam extra goed uit. Ik zie hoe de jongeman mijn lichaam bestudeert.

Ik voel zijn ogen over mijn lichaam glijden. Dit zorgt ervoor dat ik het nog warmer krijg. Ook hij heeft het warm en tilt zijn t-shirt op om het zweet van zijn voorhoofd af te vegen. Net even iets te lang houdt hij zijn t-shirt omhoog. Dit geeft mij de gelegenheid om zijn heerlijk gladde en gebruinde lichaam te bewonderen. Ik voel een kriebel in mijn buik. Hij doet zijn t-shirt omlaag en kijkt me glimlachend aan. Tussen de rijen staan palen met daarop metalen liggers om de mensen van elkaar te scheiden. Als ik mijn hand op een metalen ligger leg voel ik even later kort een hand op de mijne.

In de volgende rij voel ik een hand op mijn billen. Zonder om te kijken weet ik dat hij het is. Telkens wanneer hij in de rij achter mij staat voel ik een stiekeme vluchtige aanraking. Voor de andere parkbezoekers lijkt het onschuldig, maar ik vind het heerlijk en ben steeds benieuwd wat de volgende aanraking gaat zijn. Ik merk dat ik stiekem steeds meer naar uitkijk naar zijn volgende aanraking. Na zo'n twintig minuten gaan we het gebouw in en zijn we aangekomen bij de attractie. Ik zie hem niet meer en richt mijn aandacht volledig op de attractie.

In de attractie kijk ik mijn ogen uit. Er is zoveel te zien dat ik niet weet waar ik moet kijken. Drie minuten later verlaten we de attractie. Ik kijk achterom om te zien of ik hem nog zie, maar hij is nergens te bekennen. Jammer. We besluiten op weg te gaan naar de volgende attractie. Na wat achtbanen en andere attracties te hebben bezocht is het bijna tijd om naar huis te gaan. We besluiten nog een laatste attractie te bezoeken en dan richting de auto te lopen. We besluiten als laatste nog het spookslot te bezoeken.

Bij het spookslot aangekomen lopen we een heerlijk koele ruimte binnen. Dit is een welkome afwisseling van de hete zomerzon buiten. Om bij de attractie zelf te komen moeten we eerst een lange gang door. Het is pikkedonker hierbinnen en ik zie geen hand voor ogen. De geesten in de gang geven alvast een voorproefje van wat ons straks te wachten staat. Aangezien het bijna sluitingstijd is, zijn de meeste mensen al huiswaarts gekeerd. Het is dan ook niet druk in het spookslot. Slechts een handvol mensen is binnen.

Als we door de gangen lopen hoor ik dat er achter ons nog een paar mensen het spookslot binnen is gelopen. De voetstappen komen steeds dichterbij. Het duurt niet lang of ik hoor ze vlak achter me lopen. Plots voel ik een hand op mijn bil. Iemand knijpt er zachtjes in. Mijn vrienden lopen aan de andere kant, dus zij kunnen het niet zijn. We worden ingehaald en nog altijd heb ik geen idee wie zojuist zijn hand op mijn billen heeft gelegd. Ik schenk er verder geen aandacht aan en loop door. We zijn aangekomen in het hart van de attractie. We wachten nog even tot de show begint.

In de zaal is het redelijk donker. Alleen de contouren van de andere bezoekers zijn zichtbaar. Er zijn niet veel mensen die de show komen bekijken aangezien het al een oude attractie is en wellicht een beetje eng voor kleine kinderen. We besluiten in de achterste rij te gaan staan, zodat de andere bezoekers met kinderen de attractie goed kunnen zien. Voor ons is achter een glazen wand een kerkhof nagebouwd. Ik zie verschillende graven en een vervallen gebouw. Het kerkhof ziet er uiteraard verlaten uit. Een paar verwaarloosde bomen maakt het geheel nog wat griezeliger. 

Iedereen kijkt gefocust naar wat er zich voor hen afspeelt. Niemand kijkt naar de andere bezoekers. Ik kijk naast me en meen de contouren van de jongen die ik eerder vanmorgen in de rij achter me zag staan te herkennen. Zou hij het zijn geweest die zojuist zijn hand op mijn billen heeft gelegd? Ik kijk hem aan en hij lacht ondeugend naar me. Dus toch. De klok slaat twaalf keer, de verlichting gaat uit en de show begint. Er klinkt een eng muziekje en de geesten komen in beweging. In de kerktoren zie je een geest die op de maat van het slaan van de kerkklokken omhoog en omlaag gaat.

Het is pikkedonker in de zaal. Plots voel ik wederom een hand op mijn billen. Ik houd mijn blik op het tafereel voor mij gericht. Ik voel dat hij dichter bij me komt staan en voel hoe zijn lichaam tegen het mijne beweegt. Zijn handen glijden van mijn billen naar mijn heupen. Zijn blik nog steeds gericht op het tafereel voor ons. Ik voel zijn hand onder mijn jurkje glijden. Zijn vingers voelen lekker warm aan op mijn blote huid. Via de achterzijde van mijn been vinden zijn vingers zich een weg naar mijn string.

Zijn vingers glijden over mijn kanten string en vervolgens voel ik zijn vingers mijn string in glijden. Hij voelt hoe nat ik ben en dat moedigt hem aan om door te gaan. Met zijn vingers glijdt hij over mijn gevoelige clit. Hij wrijft erover en ik moet oppassen om niet te kreunen. Als hij nog even zo doorgaat gaat het niet heel lang duren voordat ik mijn hoogtepunt bereik. De warmte en zijn aanrakingen eerder die dag hebben we me erg opgewonden. Dit voelt heerlijk. Ik sluit mijn ogen en geniet volop. Net op tijd stopt hij. Ik word steeds natter en zijn vinger glijdt dan ook moeiteloos bij me naar binnen.

Even later glijdt er nog een vinger bij me naar binnen. Zijn vingers zitten diep in mij. Ik voel hoe hij mijn G-spot masseert. Dit is echt heel erg geil. Ik voel hoe ik nog natter word. Ook geen van mijn vrienden en de andere parkbezoekers heeft een idee van wat er zich vlak naast hen afspeelt. Dat maakt het extra opwindend. Hij vingert me diep en ik geniet met volle teugen. Ik voel mijn vocht langs zijn vingers naar beneden lopen. Ik moet op mijn hand bijten, zodat ik niet kan kreunen. Met zijn andere hand glijdt hij mijn string in en beweegt die behendig over mijn clit. Die combinatie maakt het nog geiler.

Nog een paar soepele bewegingen over mijn clit en tegen mijn G-spot en ik kom heftig schuddend klaar met zijn vingers in mij. Zachtjes blijft hij mij mijn clit masseren. Dit zorgt ervoor dat het heerlijke gevoel nog langer aanhoudt. De spieren van mijn vagina spannen zich telkens aan rondom zijn vingers. Even later haalt hij zijn vingers uit mijn vagina en schuift mijn string weer op zijn plek. Nog altijd is zijn blik naar voren gericht. Nog steeds heeft niemand iets in de gaten. Het is nu zijn beurt om te genieten. Ik breng mijn rechterhand naar zijn billen. Hij heeft heerlijk strakke squatbillen.

Ik geef mijn handen meer dan voldoende gelegenheid om zijn billen te voelen. Ze zijn echt heel gespierd. Ik vind dat heerlijk. Fijn als een man moeite doet om er fit en goed uit te zien. Ik verplaats mijn hand naar de voorkant van zijn broek. De bobbel in zijn broek verraadt hoe opgewonden hij is. Ik maak de touwtjes van zijn broek los en glijd met mijn hand naar binnen. Mijn koude hand vindt al snel zijn warme, harde pik. Ik neem hem in mijn hand en begin zijn pik te masseren. Tergend langzaam van zijn eikel naar zijn ballen en weer terug. Ik voel hoe zijn pik steeds harder wordt.

Ik verplaats mijn hand naar zijn ballen en neem ze een voor een stevig in mijn handen. Ook masseer ik zijn perineum. Dit vindt hij eveneens heerlijk. Zijn pik is echt keihard geworden. Ik voel hoe het voorvocht uit zijn eikel loopt. Ik fluister in zijn oor dat ik hem in me wil voelen. Hij pakt met zijn hand de mijne vast en haalt mijn hand uit zijn broek. Hij kust erop en komt weer achter me staan. Zachtjes kust hij mijn nek. Met twee handen pakt hij mijn heupen vast en duwt zijn pik tegen me aan. Ik beweeg met hem mee. Hij kan zich niet langer inhouden en tilt mijn jurkje op. Behendig schuift hij mijn string opzij.

Ik voel hoe hij zijn keiharde pik voorzichtig bij me naar binnen stoot. Dit voelt heerlijk aan. We bewegen mee op het ritme van de muziek. Onze vingers zijn in elkaar verstrengeld. Ik ga voorover gebogen staan, zodat mijn billen iets verder naar achter komen. Hij stoot steeds harder en dieper in me. Zijn pik voelt heerlijk in mijn warme vochtige vagina. De show is bijna afgelopen. We hebben niet veel tijd meer. Hij stoot nog een paar keer hard in me en ik voel hoe hij tegelijkertijd met de show zijn hoogtepunt bereikt. Mijn vagina vult zich met zijn warme zaad.

Hij haalt zijn pik voorzichtig uit me en schuift mijn string weer op zijn plek. Hij stopt zijn pik in zijn broek en kust me zachtjes in mijn nek. Hij fluistert in mijn oor dat hij het heerlijk vond. Ik draai mijn gezicht naar het zijne en kort, maar heftig tongzoenen we. Hij glijdt nog snel met zijn hand in mijn beha en voelt mijn borsten. Nog vlug een laatste afscheidszoen. Moe maar voldaan lopen we richting de uitgang van het park. Voordat we richting huis gaan ga ik snel nog even naar het toilet.

Als ik op het toilet zit merk ik dat er iets in mijn borst prikt. Ik ga met mijn hand mijn beha in en voel iets zitten. Ik haal het uit mijn beha en zie dat het een dubbelgevouwen papiertje is. Ik vouw het open en zie dat er iets opgeschreven staat. Het is een telefoonnummer. Ik vouw het briefje dubbel en stop het glimlachend weer terug in mijn beha. In de auto terug naar huis denk ik nog een aantal keer met veel plezier terug aan wat er precies is gebeurd daar in het spookslot. Ik heb een glimlach van oor tot oor.

De volgende keer dat we naar het pretpark gaan, ga ik het spookslot zeker weer bezoeken. En dat telefoonnummer ga ik zeker ook nog eens bellen. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.6923076923077 sterren
13 stemmen