Onze eerste date

Ingezonden door Maxxieboy

Eindelijk was het tijd om nog een keer af te spreken. We zouden samen eerst iets eten. Jij belde die middag. Ik hoorde sinds een lange tijd weer eens je stem die vroeg of ik zenuwachtig was of niet. Ik moest bekennen dat ik best wel een beetje nerveus was. Na het telefoontje duurde het ongeveer nog een uurtje voor we er zouden zijn. Mijn handen hield ik aan het stuur. Ze voelden klam aan van de zenuwen. Mijn hart klopte in mijn keel toen ik de parking van de taverne op ging.  Daar stond je al te wachten op me.

Ik stap uit de auto, trillend op mijn benen en ik loop jouw richting uit. Ik krijg meteen drie zoenen op mijn wangen van je en je geeft me een knuffel. Ik vind het prima. Ik wil jou ook graag een knuffel geven, want god wat zie je er weer goed en lekker uit. Van echt knuffelen komt het echter niet, want nog geen twee minuten later staan we al heerlijk te tongzoenen midden op de parking. Jouw tong zoekt de mijne en ik zoek de jouwe. De aantrekkingskracht is zo groot dat we er ook niet mee op kunnen houden.

Zullen we gaan eten of doen we iets anders? 'Hier verder is een klein hotel waar je voor enkele uren een kamer kan huren', fluister je in mijn oor. Ik stem toe en samen rijden we er naartoe. Eenmaal in de kamer voel ik al gauw jouw hand onder mijn blouse verdwijnen in de richting van mijn borsten. Je vingers voel ik over mijn tepels gaan. Ik word bijna gek van geilheid. Mijn hand vindt onbewust jouw kruis en ik voel in je broek een harde bobbel. Al snel heb je mijn kleding uitgetrokken en ben je zelf ook naakt. Ik kan je in volle glorie bewonderen.

Je komt naast me liggen op het bed en begint me weer te zoenen. Meteen voel ik je hand richting mijn kutje gaan. Voorzichtig doe ik mijn benen iets verder uit elkaar, zodat je bij mijn kut kan. Ondertussen vertel je me dat ik mijn handen boven mijn hoofd moet houden en moet genieten. Onze tongen zijn nog altijd in een heerlijk gevecht verwikkeld en dat maakt mij erg geil. Mijn kutje is inmiddels dan ook behoorlijk nat. Voorzichtig voel ik je vinger mijn kutje verkennen. Je vind mijn clitje. Een stroomschok gaat door me heen. God, wat was dat lekker.

Je blijft me vingeren met je duim op mijn clitje en twee vingers in mijn kutje. Je verhoogt het tempo steeds een klein beetje. Het duurt niet lang of ik kom kronkelend klaar onder je handen. Uitgeput blijf ik even met mijn ogen dicht op bed liggen. Veel tijd om te bij te komen heb ik echter niet. Ik voel dat je op me komt liggen en met je benen mijn benen uit elkaar drukt. Ik weet wat er gaat komen en vraag je rustig aan te doen. Je belooft me dat te doen, dus spreid ik gewillig mijn benen om jou de ruimte te geven en je lul in mijn kutje te ontvangen. 

Ik voel je eikel tegen mijn lipjes aandrukken op weg naar mijn kutje. In plaats van rustig aan te doen, ram je je lul in een keer mijn kutje in. Op dat moment kom ik gillend voor de tweede keer klaar. Je blijft even stil liggen om ook te genieten van mijn orgasme. Zodra mijn orgasme afzwakt, begin je je lul in mijn kutje te stoten. Eerst zachtjes, maar daarna steeds een beetje harder. En harder en harder. Je trekt je lul er bijna helemaal uit om dan vervolgens weer in een keer naar binnen te stoten. Ondertussen blijf je me heerlijk tongzoenen en lik je aan mijn tepel. Je bijt zachtjes in mijn tietjes.

Al die tijd kan ik niets doen, omdat mijn armen boven mijn  hoofd gebonden liggen. Ik word gewoon geneukt zonder dat ik er zelf inbreng in heb en dat vind ik heerlijk. Ik voel mijn derde orgasme opkomen en gil: 'Ik kom, ik kom, ik kom!' Dat wil je nog, dus trek je je stijve lul uit mijn kutje. Ik voel mijn orgasme weer wegebben. Ik mag nog niet klaar komen van je. Je zet me op mijn knieën op het bed en gaat voor me staan. 'Doe je mond open', zeg je en op moment dat ik mijn mond open doe, schuif jij je stijve lul naar binnen. 'Laat me maar eens voelen hoe goed je kunt pijpen', zeg je. 

Ik proef je lul voor de eerste keer en oh dat smaakt goed. Aan het gekreun uit jouw mond te horen, vind je het erg lekker. Ik blijf je pijpen en lik je ballen tot je mijn achterhoofd vastpakt. Je stoot je lul diep in mijn keel. Ik hoor je grommen en voel je zaad achter in mijn keel spuiten. Ik kan niet anders dan slikken en doe dat dan ook. Wonderlijk genoeg blijft je lul stijf en je zegt tegen mij dat ik met mijn kont naar je toe moet komen zitten. Ik ga op mijn knieën voor je zitten. Dan voel ik iets hards tegen mijn anus en vraag wat je aan het doen bent.

Je zegt: 'Dat merk je vanzelf wel.' Het duurt inderdaad niet lang of ik voel het. Je ramt je nog altijd harde lul in een keer in mijn kutje. Tegelijkertijd voel ik een dildo in mijn kontje. Ik gil het uit van de pijn, maar krijg niet de kans om er aan te wennen. Je begint in mijn kutje te stoten en ondertussen schuif je de dildo in en uit mijn kontje om zo het glijmiddel goed te verdelen. Na een paar minuutjes vind je dat mijn kontje genoeg opgerekt is. Je haalt je lul uit mijn kutje en zonder iets te zeggen, druk je hem vervolgens tegen mijn kontje aan. Je vraagt me om even te ontspannen.

Ik zeg dat dat niet gaat, omdat ik het allemaal zo spannend vind. Dan ken je geen genade. Je stoot je lul in een keer mijn kontje in. Ik bijt in mijn kussen om niet te gillen en jij laat me even wennen aan jouw lul  in mijn kontje. Na een minuut begin je zachtjes te stoten en ga je steeds een beetje sneller en harder stoten. Ik begin te wennen aan jouw lul in mijn kontje en vind het heerlijk. Ik voel je lul in mijn kontje en je vingers glijden over mijn clitje. Ik ben nog nooit zo heerlijk geneukt door een man. 

Omdat je al een keer gekomen bent, hou je het nu langer vol. Eerst krijg ik een heerlijk orgasme en dan voel ik je lul dikker worden. Ik hoor je zwaarder ademhalen en voel dat je je zaad in mijn darmen spuit. Oh, wat is dat een zalig gevoel.  Uitgeput vallen we naast elkaar op bed. Ik kruip in je armen en geef je een tongzoen. Je vraagt me hoe ik het vond en ik vertel je dat ik nog nooit zo snel met een onbekende man in bed beland ben, maar ook dat ik nog nooit zo heerlijk klaargekomen ben als die middag.

Wat mij betreft zou het niet de laatste keer zijn dat wij samen het bed zouden delen. Gelukkig deel jij die mening met mij.  

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.3333333333333 sterren
3 stemmen