VIII Klokslag 15.00 uur

Ingezonden door Mosby & Cira

Sinds kort, na beëindiging van een prachtig mooi, maar kortstondig avontuur samen met mijn medesub/hartsvriendin (Lady D.), onze fantastische Meester en onze gewillige cuck (Toy), staat mijn subleven weer geheel in het teken van een eigen Meester. We zijn uit elkaar gegaan en ik ging met hem verder in een één op één Meester/subrelatie. Mijn hartsvriendin is mijn liefste soulmate gebleve. Cuck Toy onderhoudt een fijn en intens contact met haar en we zijn alle vier, na een korte periode van droefheid en acceptatie, blij met waar we nu staan. Het voelt goed zo.

Ik voel me in alles zijn loyale sub, virtueel en tastbaar. Meester M. zorgt goed voor me. Hij is een gentleman en geen super strenge, harde SM-Meester. Hij eist wel van me dat ik aan al zijn opdrachten voldoe. Hij is lief, maar ook dominant en laat niet met zich sollen. Anderzijds is Meester M. ook vriendelijk en meegaand en houdt veel rekening met me. Hij 'voedt' me, geeft me veel aandacht en genot en schenkt zijn nederige sub alles wat ze zich maar kan wensen. Hij is trots op me. Dat zijn woorden die elke sub het liefste hoort uit de mond van zijn of haar Meester.

Gisteren was de eerste ervaring waarbij ik alleen met hem was en we heel wat sensationele uren samen hebben doorgebracht. Ik wil hier graag over vertellen, mijn diepe subgevoel en beleving delen met mijn mede-Subs en Meester, want zo mooi en bevredigend kan het leven van een sub ook zijn. Ik kreeg voorafgaand het bezoek van mijn Meester onderstaande instructie over hoe ik Hem moest ontvangen:

1) Ik meld mezelf als ik ben aangekomen;

2) Na dat seintje zet je de deur op een kier;

3) De collar ligt klaar;

4) Als ik binnenkom sta je klaar, met alleen kousen en je high heels knielaarzen aan;

5) Blinddoek om, benen zo ver mogelijk uiteen;

6) Eén hand op je rug;

7) Buttplug in je heerlijke kontje;

8) Dildo in je kutje. Houd die eventueel met je andere hand vast;

9) Als ik binnen ben, reageer je in het geheel niet;

10) Je bent een sekspop en beweegt dus ook niet;

11) Als ik je zoen, zoen je niet terug;

12) Elke beweging of geluid wordt direct bestraft;

13) Als ik daarom vraag, doe je je gelofte aan mij;

14) Daarna doe ik je de collar om en;

15) Volg je mijn verdere instructies.

Met het naderen van het moment suprême voelde ik de spanning bezit van me nemen alsof dit onze eerste ontmoeting was. Na het douchen en optutten, je wilt tenslotte zo mooi mogelijk je Meester tegemoet treden, klonk om 15.00 uur het welbekende piepje op mijn telefoon. Mijn hart maakte een sprongetje. Het was zover! Ik ging na weken mijn Meester weer zien. Echter nu niet in een mooie suite van een hotel, maar in mijn eigen knusse huisje. De sfeerverlichting en kaarsjes waren aan. Alles om het maar zo aangenaam mogelijk te maken.

De omgeving en sfeer dragen tenslotte ook bij aan een heerlijke, erotische belevenis. Als een waardige sub/gastvrouw zorg je er ook voor dat het je Meester het aan niets ontbreekt, dus ook zijn favoriete wijntje lag gekoeld in de ijskast. Zijn merk shampoo, deo en een tandenborstel stonden klaar in de doucheruimte. Ik zette volgens instructie de voordeur op een kiertje, deed gauw mijn blinddoek voor en ging in de gewenste houding staan. De buttplug zat in mijn kontje. De glazen dildo, in mijn behoorlijk vochtige kutje, werd ondersteund door mijn hand.

Ik moest voorkomen dat hij er in staande positie uit zou glijden. Stilte. Ineens hoorde ik iemand binnenkomen. Ik trilde een beetje van de spanning. Of was het geilheid? Ik denk een heerlijke combinatie van beide. Hij kwam de kamer binnen. Ik hoorde hem zijn tas neerzetten, wat rommelen en toen voelde ik mijn Meester. Hij stond vlak voor me, maar raakte me niet aan. Ik voelde zijn adem, zijn warmte, zijn uitstraling. Ik moest stilstaan, maar oh dat was al een straf op zich! Ineens waren daar zijn handen. Ze streelden me.

Ik wilde bewegen, kronkelen, me tegen hem aandrukken, me als zijn 'slet' en 'hoer' gedragen, maar daar stond ik, doodstil! Fuck! Zijn lippen voelde ik in een vleug langs de mijne gaan. Zijn tong en even later een héérlijke zoen vol op mijn lippen, maar gehoorzaam als ik was, ik bleef zijn sekspop, hield ik het nog vol om me niet te verroeren. Ik kuste hem niet terug, maar verdorie wat was dat een opgave! Hij plaagde me, wond me op en daagde me uit. Hij zei geen woord, maar ik hóórde het hem als het ware denken. Beweeg dan, mijn 'slet', mijn 'hoertje'!

Maar straf zou het directe gevolg zijn, dus ik hield vol. Langzaam haalde hij vervolgens de dildo uit mijn kutje. Ik was heerlijk vochtig en ik voelde zijn vingers langs mijn schaamlippen strijken. Licht wrijvend over mijn clitje. Ik hield het verdomme niet meer! Dit was te veel gevraagd voor een hunkerende, geile sub! Hij deed een stap terug. Al eerder had Meester mij een nieuw Mr/sub-contract toegestuurd dat ik ondertekend klaar moest leggen, zodat hij daar ook zijn handtekening onder kon zetten.

In het contract waren onder andere de do's en dont's tussen Meester en sub opgenomen. Na ondertekening was onze Mr/sub-relatie officieel bekrachtigd. Vanaf dat moment was ik zijn bezit en had ik mijn lichaam en geest aan hem overgedragen. Vervolgens droeg hij me op mijn gelofte van trouw af te leggen. Ik had al wat geoefend, dus dat ging me gelukkig redelijk goed af. Het klonk ongeveer zo: 'Ik beloof in alle vrijheid en met volle overgave trouw te zijn aan U, mijn dierbare Meester.

Ik beloof U te dienen, uw wil te respecteren, u te behagen en te gehoorzamen zoals een waardige sub betaamt. Met lichaam en geest ben ik uw bezit en geef ik u de volledige controle over me. Als ik straf verdien, zal ik deze aanvaarden en waardig ondergaan.' Het blijft moeilijk om onder gezonde spanning deze woorden rustig uit te spreken en ik was blij dat dat achter de rug was. De in een eerder stadium ontvangen collar die ik met trots draag, lag bij het contract klaar. Meester deed hem na mijn gelofte bij me om.

Het klinkt misschien vreemd, maar het voelen van het koele staal om mijn hals maakt dat ik me helemaal zijn bezit voel. Dat ik echt van hem ben. Ik voel het in elke vezel van mijn lijf. Hierna volgde weer wat gerommel. Mijn blinddoek werd afgedaan en Meester keek me in mijn ogen aan en gaf me toestemming om weer vrijuit te bewegen. Hij plaatste vervolgens twee wasknijpertjes op mijn tepels, nadat de tepelklemmen die hij had meegebracht niet goed bleven zitten. Die zet hij een andere keer dan wel aan mijn schaamlippen beloofde hij me.

Voordat ik hem dan eindelijk mocht aanraken, had hij eerst nog een verrassing voor me. Hij schonk me een heel mooi fijn armbandje, zwart met een mooi glanzend effect en precies passend om mijn slanke pols. De armband was zorgvuldig uitgezocht. Wow! Ik was er stil van, 'flabbergasted' door dit gebaar. Dat was de start van een ongelooflijke mooie erotische en bloedgeile middag, avond en ochtend. Mijn Meester gaf al snel toe aan zijn lustgevoel en dat van zijn 'hoerige sletje'. Hij neukte me eerst een aantal keer in de woonkamer op de bank en op de eettafel.

Dat was even nodig. Een ontlading van een lang oplopend seksueel verlangen. Al snel werd ik gesommeerd me naar de slaapkamer te begeven, waarna Meester onder andere zijn meegebrachte gloednieuwe speeltjes en attributen met volle overgave uitprobeerde op mij, zijn sub. En ik? Ik onderging het en genoot volop. Van tepelzuigers die een heerlijke zoete pijn veroorzaken tot enkelvoudige en meervoudige pinwheels die op bepaalde plekken erg gevoelig aanvoelden, maar met een verdraagzame pijn.

Van een paddle die met of zonder straf gedurende de dag en avond  veelvuldig over mijn hele lichaam werd gebruikt tot een rubberen buttplug met bolletjes van diverse diktes. Van bovenbeenboeien met handboeien eraan tot bedboeien. Ook een riemen 'harnas' waarbij mijn borsten, polsen en buik aan de rugzijde strak met elkaar verbonden werden door middel van riempjes passeerden de revue. Er liep ook een riempje over mijn clit, kutje en door mijn bilnaad. Pfff! Dan voel je je echt helemaal overgeleverd en afhankelijk van je Meester. Ook zijn bedreven tong schonk me groot genot.

Afwisselend hard, dan weer zacht strelend over mijn gevoelige clitje. Wat voldeed ik graag aan zijn opdracht om hem een erotische massage te geven. Zijn rug, billen, borst én zijn pik zacht knedend en strelend, waarbij ik heerlijk geurende olie gebruikte. Mijn Meester kreunend van genot, gaf aan dat hij zeer tevreden over me was. Het allerbelangrijkste van ons samenzijn was dat ik met volle teugen mocht genieten van een super potente, actieve Meester die van geen ophouden wist! Ik vond het sensationeel.

Ik had die middag en avond tot vier keer toe een super orgasme en de ochtend erna ook nog even een heerlijke ontlading in slaperige modus. Meester kwam ook drie keer erg heftig  klaar. Ik proefde en slikte zijn heerlijke sperma toen hij diep in mijn mond klaarkwam. Ik voelde zijn ontlading pulserend in mijn kutje en hij spoot ook nog eens zijn kostbare vocht op mijn lichaam.Telkens was zijn pik daarna weer keihard. Tot het slapen gaan behield hij deze prachtige staat van opwinding.

De volgende ochtend deed hij het nog even dunnetjes over en al snel voelde ik alweer zijn romige sperma mijn warme kutje vullen. Wat paste zijn pik me toch super. Alsof mijn strakke kutje en zijn heerlijke pik voor elkaar waren geschapen. Meester liet me hem ook herhaaldelijk pijpen en soms neukte hij me in mijn mond. Het 'deep throat' neuken zorgde af en toe voor een kokhalzend gevoel. Ik denk dat menig sub hierover mee kan praten. Desondanks houd ik erg van pijpen. Het voelen hoe een pik langzaam groeit, terwijl je je Meester een heerlijke blowjob geeft.

Ik ontdekte ook enkele gevoelige plekjes waar hij bij streling flink huiverde van genot. Die ga ik onthouden! Anaal was ook een zalige ervaring. Hij hield me bij mijn heupen vast en neukte me een aantal keren diep in mijn gewillige kontje. Ook zijn vingers en tong speelden in beide openingen regelmatig een opwindend spel. Wat super extatisch was, het toppunt van genot, was twee keer een langdurige yoni-massage met een heerlijk prikkelende olie! Ik kan dat gevoel, de weg naar een geweldige ontploffing met geen pen beschrijven.

Eerst totale ontspanning en daarna het langzame overgeven aan het intense gevoel. Je geheel laten gaan en alleen de concentratie op dat heerlijke plekje tussen je benen en de directe omgeving ervan. Het orgasme voel je zo intens naderen. Het pulseert naar het punt waar het vervolgens als een explosie uiteenspat! Oh, mijn Meester bleek een zeer bedreven yoni-kunstenaar te zijn. Hij nam alle tijd en ik heb al gevraagd om meer, meer, meer... Tussentijds moesten we op een afgesproken tijdstip met de bezorging van de sushi rekening houden, dus gingen we tegen die tijd naar beneden.

Ik mocht een kort rokje aan met hemdje om niet al te uitdagend de sushi te hoeven aanpakken en afrekenen. De collar moest ik omhouden. Vlak voordat de bezorger zich aandiende, trok Meester echter mijn rokje omhoog, draaide me om, beval me gebukt te gaan staan en neukte me, met het besef dat er elk moment een knul voor de deur zou staan! Dat vond Meester een geil idee. En jawel, daar klonk al snel de deurbel, dus terugtrekken, rokje naar beneden en met een stalen gezicht de deur openen. Ik denk dat de seks, de lust, de opwinding goed op mijn gezicht te zien was.

Na een overheerlijke sushi maaltijd, wat glazen wijn en enkele korte breaks was het al snel middernacht. Meester zei me dat hij me vast zou leggen op bed en dat deed hij in eerste instantie ook daadwerkelijk. Ik protesteerde volop. Ik had allerlei redenen om hiertegen in opstand te komen. Gelukkig, na enige tijd zwichtte hij daarvoor en mocht ik toch ongeboeid de nacht naast hem doorbrengen. Even later zijn we dan ook gaan slapen. Dit was echter niet van lange duur. Om 05.15 uur werd ik wakker en moest naar toilet. Bij terugkomst bleek Meester ook soezerig wakker te zijn.

Toen ik naast hem ging liggen, pakte hij mijn hand en legde deze op zijn ODOL! Tjonge, jonge, vanuit slaaptoestand was hij ineens 'alive and kicking'! Hij sloeg de deken geheel terug, spreidde mijn benen en zijn pik vond zijn weg naar mijn hete, vochtige kutje. Ik was zelfs zeer bereid om hem te gehoorzamen. Een slaperige ochtendbeurt blijft toch iets apart. Na nog een paar uur slaap en wat geknuffel en gesnuffel stond ik rond 08.00 uur op om voor Meester een kop koffie te gaan halen.

Wat was dit een heerlijke relaxte, erotische en geile belevenis zonder met tijd of andere omstandigheden rekening te moeten houden. Al teruglezend dekt het niet helemaal de lading, maar geeft het toch een goed beeld van een fantastische Mr/sub ervaring met voor mij een ideale Meester. Een lot uit de loterij! Hij is trots op me. Meester is vanmorgen als een tevreden man met een voldaan gevoel huiswaarts gekeerd. En ik? Ik ben weer langzaam aan het neerdalen van mijn wolkje terug naar de gewone wereld om mijn dagelijkse leven weer op te pakken. Dat ik nog lang zal nagenieten is een vaststaand feit. Alweer verlangend, maar met geduld uitkijkend naar de volgende ontmoeting.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
1 stem