De stagiaire 

Ingezonden door Pieter-Louis

Ze kwam plotseling mijn kamer binnen met een brede lach en een stralend gezicht. Of zij bij mij stage kon lopen, vroeg ze. 'Eh, maar natuurlijk', antwoordde ik een tikkeltje stuntelig. Het gebeurt mij niet dagelijks dat een bloedmooie, jonge vrouw zomaar mijn kamer binnenstapt en dit vraagt. 'Vertel, wie ben jij en waar kom je vandaan?' vroeg ik haar. Ze ging rustig op een stoel zitten en vertelde mij dat ze stage wilde lopen bij een non-profit organisatie. Ze studeerde communicatie en zag dat veel medestudenten het bedrijfsleven in wilden.

Zij wist het nog niet zeker en wilde ook in de non-profit sector kijken. Dat bood haar ook meer kans op een stageplek dacht ze, want maar weinigen kozen voor deze route. We raakten aan de praat en er was vanaf het allereerste begin een klik. Ik kon haar goed op haar gemak stellen en vertelde honderduit over mijn werk. We moesten alleen nog even de stageovereenkomst in orde maken en ervoor zorgen dat ook mijn bestuur akkoord zou gaan. Dat koste even wat moeite en tijd, maar was al vrij snel geregeld. Met haar scharme en schoonheid gingen heel wat deuren open.

Omdat ik een zelfstandige functie heb, kon ik zelf bepalen wat ik haar wilde leren en waar ik haar mee naartoe zou nemen. En zij, Joyce was haar naam, was enorm leergierig. Ze zoog letterlijk alles in haar op. Ik merkte al gauw dat haar belangstelling wel enorm groot was voor een stagiaire. Meer dan eens hadden we oogcontact en zag ik vooral verliefdheid in haar ogen. Maar ja, zij had een vriend en ik was getrouwd. De stage liep vlot en Joyce leerde veel. Op een dag, het was mooi weer, stelde ik voor om nu even niet op kantoor te zijn, maar samen een wandeling door het bos te maken.

Dan konden we ook haar stage tot nu toe evalueren. Ik zou haar meenemen in mijn auto en we zouden in de buurt een grote wandeling maken. Het weer was bovendien prachtig, ideaal voor een rustig gesprek in de schaduw van de bomen. Terwijl ik in de auto zat, had ik moeite om niet aan haar benen te komen. Met mijn rechterhand bediende ik de versnelling en mijn hand kwam griezelig dichtbij haar bloedmooie lange benen. Of ze het erom gedaan had, weet ik niet, maar voor de gelegenheid had ze wel een erg kort rokje aan gedaan.

Op de parkeerplaats van het bos aangekomen, bleek dat we de enige waren die daar stonden. Ik keek haar aan om te zeggen dat we er waren en dat we konden uitstappen. Op dat moment keek zij mij aan met zo een ontzettend zwoele blik dat ik prompt mijn hand op haar linker bovenbeen legde. 'Eerst een zoen?' vroeg ze uitdagend. Ze bracht haar mond naar de mijne en binnen een mum van tijd zaten we te tongzoenen. Een opgebouwde spanning van maanden ontlaadde zich plotseling in een enkel moment. 'Joyce, wat heb ik hier intens naar verlangd', zei ik.

Ze lachte lief en keek mij heel verliefd en intens aan. Mijn hand ging over haar been en ik merkte dat ze geen weerstand bood toen mijn hand onder haar rokje ging. Sterker nog, ze spreidde haar benen, zodat ik nog makkelijker met mijn hand naar boven kon gaan. Het was wel allemaal een beetje wat gedoe, want wij zaten beiden nog op onze stoel in de auto, maar dat maakte het er alleen maar spannender op. Ze sloeg haar arm om mijn nek en begon mij heel intens en lang te tongzoenen, zo heerlijk als ik in mijn leven nog niet eerder had gedaan. God wat kon die meid tongen zeg.

Inmiddels was mijn hand bij haar slipje aangekomen en ik voelde dat ze een kanten slipje droeg. Niet een slipje voor dagelijks gebruik, maar duidelijk een dat gezien moet worden door een minnaar en dat vooral ook uit moet. Omdat er inmiddels een andere auto was geparkeerd en iedereen bij ons naar binnen keek, konden we niet zo ver gaan als we misschien wilden. 'Zullen we ook nog even gaan wandelen?' stelde ik haar voor. Met de haar bekende lieve en zwoele stem lachte ze me toe. 'Ja, dat is een goed idee.

Misschien komen we onderweg wel ergens een bankje tegen of een stil plekje waar niemand ons ziet.' Ik kende het gebied erg goed en wist dus precies waar ik haar mee naartoe kon nemen. Ik stapte als eerste uit, omdat ik haar wilde helpen met uitstappen. Toen ik bij haar portier kwam om haar uit de auto te helpen, zag ik dat ze eigenlijk de verkeerde schoenen voor het bos aan had. Laarsjes met hoge hakken. Gewillig en met een lach van oor tot oor stapte ze uit en pakte mijn hand.Toen ze was uitgestapt, ontdekte ik dat de passagiers van de andere auto inmiddels waren verdwenen.

Meteen drukte ik Joyce stevig tegen mij aan en onze monden vonden elkaar moeiteloos. Met mijn rechterhand ging ik naar beneden en voelde aan haar heerlijke, strakke billen. Zonder enig probleem kon ik haar korte rokje optillen, zodat ik nog beter bij haar slipje kon. Via de achterkant voelde ik haar venusheuvel en merkte dat haar slipje een beetje nat was. Terwijl wij daar heftig stonden te tongzoenen, gleed mijn middelvinger tussen haar slipje en haar poesje. Daar voelde ik twee heerlijk opgezwollen lipjes die kletsnat waren.

Inmiddels was haar linkerhand afgezakt naar mijn kruis en ik voelde hoe zij onder mijn riem op zoek was naar de bobbel in  mijn broek. 'Kom, we gaan een eindje lopen', zei ze opeens en ze trok zich van mij los. Ik zag dat ze weinig last had van haar hoge hakjes, dus we konden toch een stukje het bos in lopen. Ik wist dat vlak bij de parkeerplaats een schuur stond waarachter een besloten terreintje lag waar nooit iemand kwam en waar niemand je kon zien. Ik nam haar daar mee naar toe. Toen we door een hek klommen om er te komen, moest ze erg giechelen.

'Nou, dat belooft wat', zei ze glimlachend. Toen we achter de schuur stonden en ik zeker wist dat we niet bespied werden, trok ik haar naar mij toe. Mijn ene arm sloeg ik om haar heen en mijn andere hand baande zich direct een weg naar haar natte kutje. Ook zij sloeg haar armen om mij heen. Ik merkte hoe ze rilde van genot toen ik haar natte kutje aanraakte. 'Ik wil je neuken, hier, eindelijk na zoveel maanden van verlangen.' Net op het moment dat we wilden gaan liggen, ontdekten ze dat er allemaal mieren waren. Ze gilde het uit en deed een sprong in de lucht.

'Wegwezen!' schreeuwde ze. Ze rende weg, terug naar het gat in het hek. Toen ik haar inhaalde, vertelde ze dat ze ooit was gestoken door mieren en sindsdien doodsbang was voor die kleine diertjes. Als twee betrapte pubers liepen we terug naar de auto. In de auto kwam ze tot rust en vertelde ze wat er was gebeurd. Onderwijl streelde ik met mijn hand door haar prachtige blonde haar. Toen ze haar verhaal verteld had, boog ze zich weer naar mij toen en ging mij intens en lang zoenen. 'Ik wil je in me voelen', fluisterde ze in mijn oor. 'Zullen we terug gaan naar kantoor en het op jouw bureau doen?'

Dat was niet tegen dovemansoren gezegd en binnen twintig minuten waren we terug op kantoor. Zoals wel vaker was het op vrijdagmiddag erg rustig. Behalve de portier en enkele medewerkers was iedereen al naar huis om van het weekend te genieten. Op mijn afdeling waren alle kamers leeg. Joyce en ik deden alsof we nog even wat wilden bespreken. Niemand mocht natuurlijk weten van onze affaire. Op mijn kamer aangekomen, sloot ik snel de deur en deed de luxaflex naar beneden, zodat we geen inkijk hadden. Je wist maar nooit. Ook deed ik voor de zekerheid mijn kamerdeur op slot.

Een verdwaalde bezoeker was wel het laatste waar ik op zat te wachten. Toen ik de sleutel had omgedraaid, keerde ik mij weer om naar Joyce. Daar stond ze, in al haar pracht en schoonheid, met haar bloedmooie figuurtje, haar lange benen en lange blonde haren en haar korte rokje. Ik trok haar tegen mij aan en weer begonnen we heftig en lang te tongzoenen. Onze tongen vonden elkaar naadloos. Wat kon die meid heerlijk zoenen en dan ook nog zo eindeloos! Ik tilde Joyce op en ze sloeg haar benen om mijn middel.

Met twee stappen waren we bij de muur. Ik kon haar tegen de muur laten leunen, terwijl zij nog altijd haar benen om mijn middel had geslagen en wij heftig zoenden. Ik merkte hoe zij helemaal opging in ons liefdesspel doordat ze haar ogen dicht deed en steeds heftiger begon te kreunen. Terwijl zij nog steeds haar benen om mijn middel had geslagen en ik hard tegen haar opreed, werden wij allebei steeds geiler. 'Ik wil je nu eindelijk in me voelen', hijgde ze zachtjes in mijn oor. Hier zijn gelukkig geen mieren. 'Wil je hier tegen de muur neuken of op mijn bureau?'

Ik had er al eindeloos over gefantaseerd hoe ik Joyce op mijn bureau zou neuken. 'Begeleider neukt stagiaire.' Hoe klassiek wil je het hebben? 'Ik vind het geil als je mij op jouw bureau neemt', zei ze. Snel trok ik haar bloesje uit en onder haar blouse zag ik nu voor het eerst haar prachtige beha. 'Die heb je vast voor mij aangedaan?' lachte ik. Met een instemmend knikje reageerde ze, terwijl ik van achteren haar beha losmaakte. Twee prachtige ronde borsten, perfect gevormd, met twee heerlijke harde tepels, sprongen tevoorschijn. 'Houd jij je rokje aan?' vroeg ik.

'Ja, dat vind ik geil', zei ze, 'maar mijn slipje mag je uit doen.' Terwijl zij op haar rug op mijn harde bureau ging liggen en haar benen omhoog deed, schoof ik haar rokje omhoog. Nu zag ik pas goed wat voor een prachtig dun slipje ze droeg. Veel kant en veel gaatjes. Daar voel je kutvocht makkelijk doorheen. Ik trok haar kanten slipje uit en deed het in mijn binnenzak. 'Die is nu van mij.' Met haar handen had ze de randen van mijn bureau vastgepakt zodat ze haar benen wijd kon spreiden. 'Ik wil dat je me neemt, hard en ruig. NU!'

Binnen luttele seconden had ik mijn pik bevrijd en duwde mijn eikel tegen haar schaamlippen. 'Oh ja, oh ja, kom in me!' kreunde ze. Ik wilde dit moment niet te snel voorbij laten gaan, maar heel intens en bewust voelen hoe ik voor de eerste keer bij haar naar binnen zou glijden. Er zouden vast nog heel veel keren volgen, maar de ervaring van de eerste keer, hoe haar kutje zich voor mij zou openen, die ervaring wilde ik optimaal beleven. Ik duwde mijn eikel daarom eerst een klein stukje in haar natte kutje stoppen. Aangezien zij op mijn bureau lag, kon ik alles heel goed zien.

Haar kutje was helemaal kaal geschoren, wat mij verbaasde. Later vertelde ze mij dat ze dat speciaal voor de eerste keer had gedaan. Met haar vriend had ze weinig seks meer, maar ze snakte ernaar en vond het idee dat ze zou gaan neuken met een oudere man, supergeil. Daarom had ze uit voorzorg vast haar schaamhaar weggeschoren. Ik merkte hoe haar schaamlippen zich om mijn  eikel sloten. Na twee keer een klein stukje in haar te zijn geweest, was nu het moment gekomen om dieper in haar door te stoten. Ik duwde mijn pik dieper haar natte kut in en voelde hoe zij sidderde.

Haar kut spande zich strak om mijn pik heen en het leek wel alsof zij mijn pik met haar kutspieren dieper naar binnen zoog. Na een keer terugtrekken en weer doorstoten, merkte ik dat ze opgewonden werd van mijn stoten. Ik voerde het tempo langzaam op waarbij ik haar benen verder uit elkaar spreidde waardoor ik nog dieper bij haar naar binnen kon stoten. Ik zag hoe haar buik omhoog kwam en hoe haar onderlichaam samenspande. Ze durfde niet te hard te kreunen, uit angst voor een kantoormedewerker die iets zou horen.

Ik merkte dat, als zij zich kon laten gaan, ze de hele buurt bij elkaar kon kreunen. Ik voerde mijn tempo op en stootte steeds dieper in haar heerlijke natte kut. Het idee dat ik haar, na al die weken of inmiddels maanden dat ik al over haar fantaseerde, haar nu eindelijk neukte en ik in haar klaar kon gaan komen, wond mij nog meer op. Met een paar keiharde stoten waarmee ik voor mijn gevoel mijn pik tot achter in haar keel boorde, kwam ik kreunend in haar klaar. 'Ik pomp je helemaal vol met zaad schat', zei ik.

Op het moment dat ik in haar klaarkwam en ik nog even in haar doorneukte, voelde  ik dat zij, nu voor de tweede keer, klaarkwam. Met mijn handen pakte ik haar taille en trok haar iets omhoog waardoor ze nog een keer heftige klaarkwam. Met een paar laatste pompbewegingen maakte ik onze neukbeurt af. Ik liet me voorover over haar heen zakken en onze monden vonden elkaar weer naadloos. Met haar intens verliefde ogen keek ze mij aan. 'Wat neuk jij lekker zeg, mijn begeleider', glimlachte ze. 

Ik trok mijn pik zachtjes uit haar kut en zag hoe een straal van mijn sperma uit haar heerlijke natte kut droop. Ik wist dat ze de pil slikte, dus er was geen risico op een zwangerschap. Uitgeblust ging ik in mijn  stoel zitten, terwijl zij op mijn bureau bleef liggen. Dat maakte dat ik nu pas eens goed haar borsten onder handen kon nemen. Ze had prachtige ronde borsten, niet te groot, niet te klein met mooie tepels. Mijn favoriete vorm. Met mijn mond zoog ik aan haar rechterborst, terwijl ik met mijn ene hand haar linker tepel streelde en ik met mijn andere hand haar kutje streelde.

Ik dacht dat ze wel moe zou zijn en even rust wilde, maar ik had het mis. Ik merkte hoe ze weer begon te kreunen en er alles aan deed om te zorgen dat ik toch vooral doorging. Ik voelde hoe het haar opwond en hoe zij weer steeds een beetje meer ging schudden met haar onderlichaam. Afwisselend met mijn wijs- en mijn middelvinger ging ik in haar kutje dat nog steeds droop van het vocht. Mijn sperma en haar kutvocht hadden zich vermengd. Dat tegelijk haar tepels en haar clitje werden gestreeld, maakte haar helemaal gek.

Toen ik opeens met twee vingers bij haar naar binnen ging, daarmee nog dieper doordrong en haar G-spot beroerde, werd ze helemaal gek. 'Oh ja, oh ja!' Was nog het enige wat ze uit kon brengen. Even later kwam zij weer knallend klaar. Toen gebeurde er iets dat zij niet had verwacht. Opeens spoot er een heerlijke straal vocht uit haar kutje. Ze squirtte. Dat had ze nog nooit eerder gedaan. Toen ik haar nog even vingerde, voelde ik hoe zij weer, en misschien nog intenser dan ervoor, klaarkwam. Met een harde bons kwam haar onderlichaam terug op mijn bureau nadat ze alles had voelen samentrekken.

Een kreun van genot ontglipte aan haar lippen. Het kon haar nu duidelijk niets meer schelen of iemand haar hoorde. Zozeer ging ze op in haar eigen orgasme. Het was duidelijk dat ze nu even rust wilde. Ze krabbelde langzaam op van mijn bureau en zocht haar slipje. Ik pakte haar slipje uit mijn binnenzak en na het nog even bewonderd te hebben, trok zij het weer aan. Schalks keek ze over haar schouder om te zien of ik haar nog steeds bewonderde. Toen we ons weer hadden aangekleed, moesten we erachter zien te komen of iemand ons had gehoord.

Voorzichtig deed ik de deur van het slot en liep de gang op. Tot mijn vreugde ontdekte ik dat de afdeling volledig was uitgestorven. De kans dat iemand Joyce en mij gehoord had was verwaarloosbaar. Om de beurt gingen Joyce en ik even naar de toilet om ons te fatsoeneren. Toen alles weer in orde was en we nog even op mijn kamer waren, voor de zekerheid nog even met de deur op slot, hadden we eindelijk de tijd om het ook nog even over haar en mij te hebben. Steeds wel weer afgewisseld met heftige tongzoenen, want ik kon niet van haar afblijven en zij niet van mij. 

Gelukkig was haar stage nog lang niet ten einde en wisten we dat we samen nog heel wat andere spannende momenten konden gaan beleven. Voor nu was het genoeg. Het was inmiddels bijna vijf uur. Tijd om naar huis te gaan. Ik naar mijn vrouw en kinderen en Joyce naar haar vriend. We wisten dat we de komende tijd vooral naar elkaar zouden verlangen en dat we net zo lang zouden doorgaan totdat we geheel verzadigd zouden zijn. Maar of dat moment ooit zou aanbreken?

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen