Deep throat

Ingezonden door Anoniem

Sinds twee jaar geef ik privé bokslessen aan kansarme jongeren. Na afloop worden de jongeren opgehaald door hun ouders. Mijn oog valt altijd op een dame. Ze is 1.60m lang, slank, lang gekleed en heeft altijd haar haar bedekt. Soms hebben we een klein gesprekje over de vooruitgang van haar kind. De ouders hebben over het algemeen mijn nummer. Op WhatsApp zag ik een foto van haar zonder hoofddoek. Ze heeft amandeloogjes, volle lippen en een volle bos krullen. Een paar weken later gaf ze aan dat haar zoon met de lessen wilde stoppen.

Na wat gepraat over de app gaf ze aan dat het kwam door de scheiding waar ze middenin zat. Ik gaf aan dat ik het begreep. Drie maanden gingen voorbij. Ik liep naar de lift van mijn flat. Ik had nog maar een peuk en ging naar het tankstation om nieuwe sigaretten te kopen. Tot mijn verbazing zag ik in de hal op de begane grond dat pareltje staan. Ze was aan het bellen en had ruzie over haar kind. Nadat ze op had gehangen, zag ze me en bood haar excuses aan. We stonden voor de deur en ze vertelde me dat ze hier sinds kort woonde. Ze vertelde me over haar situatie.

Ik stak een peuk op en ze zei: 'Daar heb ik zo'n trek in.' Helaas was het mijn laatste peuk. Ik kon haar niets aanbieden. In het pakje dat ik haar liet zien, zat nog wat hasj. Ze zag het en vertelde me dat ze vroeger blowde. Tot mij verbazing antwoordde ik: 'Dat mag je toch niet?' Haar antwoord was kort maar duidelijk. Ze vertelde me dat niemand heilig is. Twee uur gaan voorbij. Liggend op de bank heb ik een jointje gedraaid. Mijn telefoon gaat over. Ik open mijn WhatsApp en zie het berichtje waarin staat: 'Peukje doen?' Vijf minuten later sta ik op de galerij.

Ze komt aangelopen op slippers, heeft een badjas aan en een capuchon op. Na wat gekletst te hebben, steek ik mijn joint op. Ze vroeg aan me of ik single was. Ik antwoordde dat ik nog geniet van het leven, dat ik niet de juiste onderdanige ben tegengekomen aangezien ik dominant ben. Daarbij vertelde ik dat ik een fetisj voor deep throat heb. Ze begon te lachen en zei: 'Ik heb geen huig waardoor ik geen kokhals reflex heb.' Ze vroeg me om nog een laatste peuk en veranderde van onderwerp. Elke avond een peukje roken, werd een gewoonte.

Drie weken gaan voorbij. Inmiddels kwam ze regelmatig bij me over de vloer. Ik wilde haar een foto laten zien van toen ik nog een kind was en overhandigde haar mijn telefoon. Ik ging wat te drinken pakken toen ik de woorden: 'Oh my lord', hoorde. Ik draaide me om en ze zei: 'Je hebt porno op je telefoon staan.' Ik kreeg mijn telefoon terug en ze begon te lachen. Ze scrolde per ongeluk door. Ik vertelde haar dat ik dat was samen met een ex. Haar lach begon luider te klinken en ze zei: 'Zo'n lul komt alleen in films voor.' Ik zei haar dat ze niets gewend was.

Ze lachte en zei: 'Klopt, maar dat is echt next level. Daarom geloof ik je niet.' De volgende ochtend stond ik op met een paal in mijn broek. Eenmaal onder de douche maakte ik er een foto van. Mijn hart gaat te keer wanneer ik het naar haar verzend. Ik zette de tekst erbij: 'Geloof je me nu?' Ik zie dat de foto bekeken word. Ik krijg alleen geen antwoord. Vijf minuten later gaat mijn deurbelt. Mijn hart gaat tekeer. Rustig open ik de deur. Daar staat ze met haar hoofddoek om en met een badjas en slippers met witte nagellak. Ze loopt naar binnen en sluit de deur achter zich.

Ze kijkt me aan en zegt: 'Ik heb zes maanden geen seks gehad.' Ik grijp haar bij haar keel en duw haar tegen de deur. Ik fluister in haar oor dat ze moet doen wat ik haar zeg. Ze kijkt me aan en antwoord met: 'Ik doe alles wat je zegt.' Ik draai mezelf om en loop naar de bank. Ik steek een peuk aan en beveel haar naar mij toe te kruipen. Ze kruipt op haar knieën mijn kant op. Ik sta op en haal mijn lul tevoorschijn. Ze grijpt hem vast en is verbaasd. Ze spuugt en maakt hem nat. Langzaam begint ze eraan te zuigen. Ze gaat dieper en dieper en slikt mijn eenentwintig centimeter door tot mijn ballen.

Terwijl ze dat doet, geeft ze mij een knipoog. Ze is echt een echte throat queen. Happend naar lucht, met rode oogjes, slijm over haar gezicht en een hoofddoek om mag ik haar keel ruig neuken. Ik beveel haar mij achterna te kruipen. Eenmaal in de slaapkamer bind ik haar vast aan het bed. Ze vraagt me om rustig aan te doen. Ik pak haar slipje en stop die in haar mond. Ik ga over haar heen liggen en kijk haar in haar ogen aan. Ik vertel haar dat ze mijn eigendom is en stop mijn lul steeds dieper  in haar. Haar ogen klappen naar achteren. Ze kreunt onwijs hard waarop ik haar mond dicht houd.

Het duurt niet al te lang tot haar benen beginnen te trillen. De kettingen aan het bed beginnen te ratelen. Ik haal mijn lul eruit. Ze kijkt me aan, spuugt haar slipje uit haar mond en zegt: 'Hij is te groot'. Ik draai me naar haar om en maak haar los. Ik zet haar doggy voor me neer en schuif hem erin. Snel gaat ze op haar buik liggen. Ik haal mijn pik eruit en zet hem tegen haar ster aan. Na wat druk te hebben uitgeoefend, schuif ik mijn pik in haar. Ik zet gelijk druk. De buren horen het zeker. Eenmaal haar anaal te hebben bewerkt, draai ik haar om.

Met haar hoofd omgedraaid over de bedrand, stoot ik in haar keeltje. Ik spuit haar slokdarm vol. Ze kijkt me aan. Ze is  helemaal bezweet. Haar hoofddoek heeft ze nog maar half aan. Stotterend komen de woorden: 'Ik ben nog nooit zo bruut aangepakt'.  

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
8 stemmen