De eerste ontmoeting met mijn Domina

Ingezonden door Toy2Be

Aanstaande vrijdagavond staat genoteerd in mijn agenda, maar ik kan het bijna niet geloven dat ik haar echt ga ontmoeten. Na een lange periode, met enkel contact via de chat en het uitwisselen van spannende foto's, lijkt het moment toch echt daar. Zal ik haar gaan ontmoeten of zal ik daar straks staan met mijn ziel onder mijn arm en blijkt het een catfish te zijn? Gezien de eerste opdracht kan dat voor een precaire situatie zorgen. Na enkele momenten van twijfel, verman ik mezelf. Ik ben gewoon zo enorm blij dat ze mij heeft uitgekozen voor een ontmoeting.

Door de verschillende chats en kleine opdrachtjes voel ik al een sterke band met haar. Tot nu toe heeft ze met veel geduld en openheid geluisterd naar mijn fantasieën en mij onderwezen in de rol van sub/toy. Heerlijk vond ik het om voor haar spannende foto's te maken, precies naar haar wens. Langzaam komt het moment van de ontmoeting dichterbij. Het is het enige waaraan ik kan denken. Ze heeft mijn gedachten volledig in haar greep. Ik denk aan alle intense gesprekken die we hebben gevoerd en haar prachtige verschijning.

Sterk en mysterieus en een enorme dosis stijl. Normaal zou ik nooit op haar af durven te stappen. Ik denk aan haar prachtige benen die eindeloos doorgaan tot ze bij die betoverende latex jurk aankomen. Als ik aan haar denk, word ik week en voel ik me nietig, maar ook trots dat ik haar straks mag dienen. Het is vrijdagavond. Ik bereid me voor zoals opgedragen. Ik trek mijn pak aan, maar zonder ondergoed. Hopelijk raak ik onderweg, bij de gedachte aan wat komen gaat, niet zo opgewonden dat het zichtbaar wordt in deze pantalon.

Ik fris mezelf verder op en doe een luchtje op, iets wat ik eigenlijk zelden doe. Ik kom na een treinreis en een korte wandeling bij het hotel aan. Het is een kleinschalig, maar statig gebouw met duidelijk een rijke historie. Eenmaal bij de deur blijf ik even staan om al mijn moed bij elkaar te rapen en mijn hartslag weer onder controle te krijgen. Ga ik dit nu echt doen? Dan denk ik weer aan haar en stap ik naar binnen. Ik loop zoals opgedragen naar het restaurant en wacht tot de gastvrouw me komt helpen. Het is een prachtige eetruimte met aparte knusse plekjes.

Een mooie dame in een zwarte kokerrok, strak witte blouse, haar haar in een strakke, hoge vlecht en killer heels, komt naar me toe. 'Had je gereserveerd', vraagt ze en ze kijkt me indringend aan. Door haar verschijning kom ik niet uit mijn woorden en stamel ik wat ik moest zeggen van mijn Meesteres. 'Ja, onder de naam speeltje'. De gastvrouw kijkt me vragend aan. 'Speeltje, zei je dat nou echt? Daar hebben we geen reservering onder staan', zegt ze lachend. Het schaamrood staat me op de kaken en ik weet me geen raad. Ik blokkeer volledig. Is mijn Meesters dan toch een catfish?

De gastvrouw begint weer te lachen. 'Ik pest je maar. Kom maar mee deze kant op.' Wanneer ik haar voorbij loop naar de plek die ze aangewezen heeft, voel ik plots dat ze in mijn bellen knijpt. Geschrokken blijf ik stilstaan. 'Ja, volgens mij ben jij wel een heerlijk speeltje', zegt ze met een verleidelijke knipoog. 'Ga maar zitten. Ze komt zo.' Helemaal van de kaart van wat er zich net afgespeeld heeft, ga ik aan het tafeltje zitten. Het is een knus nisje met een u-vormige bank rondom een vrij kleine tafel. Ik drink wat van het water dat op tafel staan en dan zie ik haar.

Ze kletst wat met de gastvrouw en komt dan naar me toe gelopen. Mijn hart gaat tekeer en ik krijg een droge mond. Ze heeft een strakke, zwarte jurk aan met open rug en een panty met zwarte streep aan de achterkant, waar ik zo van hou. Ik ga staan om plaats voor haar te maken. Zonder iets te zeggen, trekt ze me tegen zich aan en kust me op mijn mond. Ik verdrink in haar prachtige fel opgemaakte ogen, terwijl ze zachtjes wat lippenstift van mijn lippen veegt. 'Hoi, mijn lieve speeltje', zegt ze met een lichte grijns.

We gaan zitten en maken wat beter kennis, want zo 'in real life' is toch anders dan in een chat. Dan geeft ze me een klein doosje. 'Iets kleins voor straks', zegt ze. 'Maak maar open.' In het doosje zit een klein silicone bandje met een zilveren kraal. Ik herken het niet, maar het lijkt me te toch iets te klein voor mijn pols. Ze streelt mijn hand en zegt zacht: 'Het is voor om je harde penis, speeltje.' Op dat moment komt de gastvrouw eraan. Van schrik en schaamte laat ik de lus vallen en het valt voor Meesteres op de grond. Ik kijk haar verschrikt aan en ze gebaart me het op te rapen.

Met een knalrood hoofd worstel ik me tussen het bankje en de tafel door. Ik kan het niet helpen en kijk omhoog naar Meesteres en zie dat ze onder haar jurk geen slipje draagt. Met haar voet aait ze langs mijn arm. Het is een heerlijk intiem moment, maar dan hoor ik de gastvrouw vragen: 'Wat hadden jullie vooraf gewild?' Van schrik stoot ik mijn hoofd tegen de tafel en ik probeer zo snel mogelijk weer boven de tafel te komen. Meesters houdt me echter tegen en trekt me aan mijn haar richting haar kruis. Alsof er niets aan de hand is, bestelt ze een avocado salade.

De gastvrouw vraagt: 'Wat kan ik voor speeltje opdienen?' Meesters antwoord: 'Hij is al van zijn voorgerecht voorzien.' 'Prima', zegt de gastvrouw, 'Ik ga het klaarmaken en ben over tien minuten terug'. Daarna hoor ik haar weglopen door het geluid van haar hoge hakken. Meesteres doet haar benen wat verder uit elkaar en drukt me tegen haar poesje. 'Maak je naam eens waar, speeltje', beveelt ze me. 'Bezorg me eens wat plezier.' Rustig begin ik haar te likken. Ze kroelt met haar vingers door mijn haar.

Volgens mij bevalt het haar wat ik doe, want ik voel dat ze zo nu en dan haar lange nagels in mijn hoofd zet en me nog meer naar zich toe trekt. Na een poosje hoor ik dat het voorgerecht geserveerd wordt, maar ze laat me gewoon doorgaan. Er gaan allerlei gevoelens door me heen. Aan de ene kant geniet ik intens van het plezier dat ik haar mag geven, maar ik schaam me kapot dat de gastvrouw dit meekrijgt. Een rilling gaat door mijn hele lijf. Ik verman mezelf en richt me weer volledig op haar poesje. Dan klinkt er: 'Kom maar zitten speeltje. Je hebt het goed gedaan.

Je hebt duidelijk een flexibele en fitte tong.' Ze geeft me een sleutel. Ik moet glimlachen. Aan de sleutel zit een sleutelhanger in de vorm van een dildo en het wordt met duidelijk dat dit geen doorsnee hotel is. 'Ga maar naar de kamer. Daar ligt iets voor je klaar. Doe het maar aan en wacht dan op me', zegt ze rustig, maar duidelijk. 'Je mag op je knieën voor het bed gaan zitten.' Ik loop langs de gastvrouw die me een knipoog geeft. Ik kijk snel uit schaamte naar de grond en zie tot mijn schrik ook nog dat in de pantalon mijn erectie duidelijk zichtbaar is.

Snel loop ik verder door een donker gangetje naar de kamer en doe de deur open. Vol verwondering kijk ik rond in de prachtige kamer. Het is er vrij donker door al het zwarte meubilair met donkerrode accenten. Er staat een kingsize hemel bed met een latex laken. Mijn oog valt op de klassieke, koperen badkuip middenin de kamer. Voor het bed liggen enkele attributen: enkel- en pols banden en een rubberen masker zonder opening bij de ogen. Ik ga naar binnen en laat de deur op een kier staan. Ik kleed mezelf uit, doe de banden om en zet het masker op.

Daar zit ik dan op mijn knieën geheel ter beschikking van mijn Meesteres. Zonder enig zicht en in volledige stilte lijkt het een eeuwigheid te duren voordat ik iemand de kamer in hoor komen. 'Zo speeltje. het is tijd voor je hoofdgerecht', hoor ik Meesteres grinnikend zeggen. 'Ik hoop dat je niet terugkomt op je goedkeuring, want ik wil dit al een hele tijd doen.' Ze doet het masker deels omhoog, zodat ik haar kan zien. Ze trekt haar jurk uit en ik kan haar in al haar pracht aanschouwen. Ik voel mezelf het gelukkigste speeltje op aarde! Ze doet een dubbele voorbind dildo om.

Het formaat bezorgt me een brok in mijn keel. Voor de eerste keer had ik op een iets kleiner formaat gehoopt, maar wat ziet zij er toch prachtig uit. Ik kan het nog steeds niet bevatten dat dit echt aan het gebeuren is. Ze doet het masker weer omlaag en ik zit weer volledig in de duisternis. Ze vraagt me plaats te nemen op het bed. Ferm pakt ze me bij mijn polsen en trekt ze naar mijn rug. Ik val met mijn gezicht op het bed. Ze maakt de polsbanden aan elkaar vast en ik krijg een fikse tik tegen mijn billen.

'Heerlijk hoe dat stevige kontje van je trots omhoog steekt', zegt ze met een wat sadistische ondertoon. Voor mij is het de ultieme overgave. Ik kan niets meer doen dan ondergaan wat de Meesters met me voor heeft. Ik schrik, want opeens voel ik wat kouds op mijn billen. Het is een flinke hoeveelheid glijmiddel en daar ben ik zeer dankbaar voor. Weer krijg ik enkele ferme tikken op mijn billen en van genot bijt ik op mijn lippen. Ik voel haar nagels over mijn rug krassen richting mijn billen en ze pakt mijn heupen stevig vast. Dan gebeurt het. Langzaam voel ik de dildo bij mij binnendringen.

Wat een vol gevoel en wat gaat hij diep. Ik geef een kreun. 'Goed zo speeltje', klinkt er en ik hoor dat ze haar dildo op de trilstand zet en er klinkt een geluid van genot. Langzaam begint ze me te penetreren, maar het gaat al snel harder en mijn gezicht wordt bij elke penetratie het bed in gedrukt. Ik heb dit gevoel nog niet eerder meegemaakt, maar alleen al de gedachte dat ik dit gevoel mag delen met haar maakt me intens gelukkig. En eerlijk, ik vind het fantastisch. Ik begin zelfs een beetje terug te drukken om de dildo wat dieper te laten gaan.

Ze merkt het en gaat nog een tandje harder. Zo te horen heeft zij het ook naar haar zin en dat zorgt bij mij voor een hoge mate van extase. Ik bevind me in een soort roes en voel me zoals nooit tevoren. Plots zet ze haar nagels vol in mijn billen en ik geef een lichte kreeg van de pijn. Ze lacht en puft. 'Ik had even grip nodig tijdens mijn hoogtepunt speeltje. Je kontje is onbeschadigd hoor', zegt ze. Langzaam voel ik de dildo uit me glijden. Wat een ervaring! Ze maakt de polsbanden los van elkaar en gebied me op mijn rug te gaan liggen.

Mijn handen en voeten worden aan de palen van het hemel bed vastgemaakt. 'Je hebt het goed gedaan speeltje. Ik heb genoten en daarom zal ik je belonen', vertelt ze me. Ik voel dat ze mijn nog halfstijve penis vastpakt en langzaam stijf maakt. Wanneer hij weer recht omhoog staat, voel ik dat er iets strak omheen getrokken wordt. Ik kreun. Het is de lus die ik eerder op de avond gekregen heb. Dan wordt er aangeklopt. Meesters laat mijn penis los en doet de deur open. 'Hoi schat', hoor ik waarna zoen geluiden klinken. Ik word een beetje zenuwachtig.

Ik probeer te bewegen, maar mijn armen en benen zitten echt heel vast. Ik hoor een andere stem zeggen: 'Het is echt een lekker speeltje zeg.' Ik herken de stem, want het is de gastvrouw van het hotel. 'Neem het ervan', zegt Meesters. 'En speeltje, waag het niet om snel klaar te komen.'  Ik kan nog altijd niets zien, wat het toch wel erg spannend maakt. Ik merk dat ze bij me op bed komt zitten en al snel voel ik dat ze zich langzaam op mijn harde erectie laat zaken. Wow! Ik kreun ervan. Haar handen betasten mijn buik en middel, terwijl ze me heerlijk ritmisch begint te berijden.

Het is zo heerlijk, maar ik probeer mijn gedachten te houden bij saaie dingen om mijn hoogtepunt uit te stellen. Dit lukt aardig, al maakt ze het me niet makkelijk door haar flinke tempo. Zij begint ook te kreunen en ik voel dat ze zich meer en meer aanspant. Ik moet nu echt alles uit de kast halen om niet klaar te komen, maar uiteindelijk is het niet tegen te gaan en moet ik melden dat ik klaar ga komen. Ze gaat van me af en verschillende grote golven sperma landen op me. Dan voel ik heerlijke zachte lippen tegen de mijne.

'Dank je, speeltje. Ik heb van je pik genoten', zegt de gastvrouw en ze verlaat de kamer. Meesteres maakt me los en geeft me een handdoek waarmee ik mezelf schoonmaak. Meesters stapt in het grote bad en vraagt om een glas champagne dat ik haar uiteraard snel aangeef. Daarna stap ik achter haar in bad en kus en masseer haar nek geruime tijd, zodat zij zich heerlijk kan ontspannen. 'Vanaf nu ben je van mij, speeltje. Dit was slechts het begin. Je hebt nog een lange weg te gaan', besluit ze. Ik ben het gelukkigste speeltje dat er bestaat.

Ik schrik wakker. Blijkbaar heb ik zitten dagdromen! Het is vrijdagavond en ik moet opschieten om nog op tijd te komen. Mijn Meesteres teleurstellen, is het laatste wat ik wil...

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
9 stemmen