De sekscinema

Ingezonden door Anoniem

Ik kwam als single vaak in seksbioscopen. Op een zondag stapte ik de seksbioscoop binnen. Aan de balie stond een koppeltje dat er leuk uitzag. Ik betaalde entree en ging naar binnen. Iets later kwam het koppeltje dat ik bij de balie had gezien ook binnen. Ze gingen achter mij in de stoel zitten. Ik hoorde een geluid achter me en keek achterom om te zien wat ze precies deden. Ik zag de vrouw een teken geven dat ik naast haar mocht komen zitten. Ik was best geil en ging naast haar op de stoel zitten. Ze legde haar hand op mijn been en ging verder richting mijn lul. Dat liet hem niet onberoerd.

Ineens zat haar hand in mijn joggingbroek en zei ze: 'Ik wil je pijpen.' Dat liet ik me geen twee keer zeggen en deed mijn broek naar beneden. De volslanke dame begon me lekker af te zuigen, terwijl ik haar grote boezem streelde. Ondertussen was haar man zichzelf aan het rukken. Ze stopte met zuigen en zei: 'Ik wil je in me voelen.' Mijn antwoord was uiteraard 'ja'. Ze pakte een condoom, deed die bij me om en kwam op me zitten. Ze bereed me als een amazone en omdat ik geil was, duurde het niet lang voordat ik het condoom vol spoot.

Daarna heb ik mezelf een beetje opgefrist en ben weer in de stoel voor ze gaan zitten. Na mij waren er nog andere mannen die hetzelfde lot ondergingen. Na een leuke middag te hebben gehad, ben ik voldaan naar huis gegaan. In de periode erna heb ik nog regelmatig, al dan niet met succes, de seksbioscoop bezocht. Vele keren waren er alleen mannen waarvan er af en toe een was die me leegzoog. Het koppel dat ik eerder tegenkwam, ben ik later nog eens tegengekomen in een seksbioscoop in hun thuisstad.

Ondertussen heb ik ook op Facebook wat gechat met verschillende dames. Zo ben ik in contact gekomen met een vierenvijftigjarige dame. Niet de mooiste, maar ze had wel een leuke babbel op de chat. In de zomer van 2018 hebben we een keer afgesproken om samen iets te gaan drinken in Antwerpen. Dat was een leuke avond waar verder niets gebeurde. We hielden wel contact en de gesprekken gingen steeds meer richting seks. We bespraken onze fantasieën. Na lange tijd te hebben gechat, hebben we bij haar thuis afgesproken voor een leuke avond.

Bij haar aangekomen, gingen we op de bank zitten. Ik had de fotoalbums van mijn reizen meegenomen die we samen bekeken. Tijdens het bekijken van de foto’s legde ik mijn hand op haar rug en streelde haar zachtjes. Na de foto’s te hebben gezien, begon ze me te tongzoenen en ging haar hand over mijn kruis. Ondertussen ging mijn hand onder haar blouse en merkte ik dat ze geen beha aan had. Ik streelde haar borsten. Na een tijdje zoenen en plagen, ging haar hand in mijn broek. Ik deed die uit en zij begon me lekker te zuigen.

Voor de seks met condoom zijn we naar haar slaapkamer gegaan. Dit was het voorgerecht. Daarna zijn we iets gaan eten en naar de film geweest. Tijdens de film konden we niet van elkaar afblijven. Toen we weer bij haar thuis waren, heb ik haar nog een keer gepakt en ben vervolgens tevreden naar huis gegaan. De dagen en weken daarna hebben we nog heet gechat. Tijdens ons volgende afspraakje hebben we een privé sauna bezocht. Voorafgaand aan ons saunabezoek, zouden we eerst naar de seksbioscoop gaan.

We hadden afgesproken op de parking om vervolgens samen naar de cinema te rijden. Op de parking kropen we achterin mijn wagen (met getinte ruiten) waar ze me meteen begon te pijpen. Daarna kwam ze op me zitten, deed haar string opzij en schoof over mijn lul. Ze begon me heerlijk te berijden zonder condoom. Door mijn geilheid spoot ik snel haar kutje vol. Nadat we onszelf weer wat proper hadden gemaakt, zijn we naar de sekscinema gegaan. Voordat we naar binnen gingen, moest ze haar string aan mij afgeven.

We zijn op de achterste rij gaan zitten. Eerst begon ik haar te vingeren en daarna pijpte ze me. Na tijdje kwam ze weer op me zitten en begon me als een echte amazone te berijden. Ondertussen was er een man binnen gekomen die naar ons keek. Ik fluisterde in haar oor dat ze moest vragen of ze hem mocht pijpen. Dat deed ze. De man stemde toe en niet veel later spoot hij zijn warme zaad op haar borsten. Nadat we onszelf wat hadden schoongemaakt, zijn we naar de privé sauna gegaan waar we lekkere seks hadden.

Na nog wat gechat te hebben, gingen we tijdens onze volgende date naar een koppelcinema waar we samen lekkere seks hadden. We durfden nog geen seks te hebben met andere koppels. Dit zouden we de volgende keer doen, maar toen gooide Corona roet in het eten. Hopelijk is alles snel achter de rug en kunnen we wederom samen een cinema bezoeken.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.8 sterren
5 stemmen