Rolstoel slaafje

Ingezonden door klein piemeltje

Ik wil al best lang een keer met een Meesteres afspreken, maar ik durf het eigenlijk niet zo goed. Tot ik op Twitter word  benaderd door prinses Kimberly. Ze vraagt of ik een sessie van haar zou willen krijgen. Ik denk even na en besluit om het te doen. Ik heb haar mijn situatie uitgelegd, maar het is geen probleem voor haar. Op de dag dat Kimberly komt, heb ik 's ochtends een erectiepil ingenomen. Ik heb namelijk weleens moeite om hem stijf te krijgen en te houden. De deurbel gaat en ik doe open. Kimberly staat voor de deur. Ze ziet er echt knap en mooi uit. Het is echt een mooie vrouw.

De spanning neemt nog verder toe. We gaan naar de huiskamer en bespreken wat ik wil en kan doen. Er gaat nu eindelijk gebeuren wat ik al best lang wil. De sessie gaat beginnen. Ik doe mijn t-shirt uit. Kimberly doet bij mij een halsband om en maakt ook mijn handen vast met de meegebrachte boeien. Ze heeft gevraagd of ze mocht filmen. Dat is voor mij geen probleem. Dat maakt het voor mij echter nog wel spannender. Ze zet me goed neer, haalt haar neus een paar keer goed op en ze schraapt een paar keer haar keel.

Vervolgens spuugt ze een goede lading in mijn gezicht. Ik voel het slijm op mijn gezicht naar beneden lopen. Via mijn kin voel ik warme, natte slierten naar beneden druipen op mijn borst en buik. Ze pakt haar zweep en begint me op mijn rug te slaan, steeds harder en harder. Ze pakt haar andere zweep. Het begint steeds meer pijn te doen, maar ik vind het wel opwindend om zo machteloos te zijn. Mijn rug is inmiddels al flink rood. Ze zet een tepelklem op mijn tepel en tikt er plagerig op. Ze lacht me een beetje uit. 

Nu moet ik uit de rolstoel komen en op de grond gaan liggen. 'Trek je broekje maar uit.' Ze helpt me om hem uit te krijgen. Wanneer mijn kleine piemeltje tevoorschijn komt, kan ze een lachje niet onderdrukken. Ik voel de schaamte door me heen gaan. Ze begint met haar hakken met mijn ballen en piemeltje te spelen. Daarna trapt ze in mijn ballen en op mijn piemeltje. Ze laat mijn piemeltje onder de zolen van haar hakken doorrollen en plet mijn ballen en piemeltje. Ik vergeet alles om me heen en ga er helemaal in op.

'Ga maar op je knietjes zitten.' Ze pakt een soort anaal elektrode waarmee ze me anaal stroomstootjes kan geven. Die doen best wel zeer, maar ik geniet er tegelijkertijd wel van. Mijn benen beginnen er ook van te trillen. Ze zet steeds mijn anus weer onder stroom. Het enige wat ik kan doen, is kreunen van de pijn. Dan is het tijd voor de 'golden shower'. We gaan naar mijn badkamer. Ik ga op de grond liggen. Ze kleedt zich uit en komt boven mijn gezicht staan. De spanning stijgt. Ik weet dat het gaat komen, maar niet wanneer.

Dan opeens voel ik de warme stralen op mijn gezicht landen. Mijn hele gezicht is nat van de plas. Het loopt een beetje in mijn ogen en in mijn neus. Via mijn neus loopt er een beetje plas mijn keel in. Het enige wat ik kan doen, is het doorslikken. Ik voel me vernederd en machteloos. Kimberly is nu volledig de baas over mij. 'Ga maar even zitten', zegt Kimberly. Ze haalt haar neus weer op en schraapt haar keel. Ze spuugt me weer midden in mijn gezicht. Ik voel de warme slierten slijm weer over mijn lippen naar mijn kin gaan en vervolgens naar mijn borst.

Nu proef ik Kimberly ook in mijn mondhoeken. Er is een beetje slijm in mijn mond naar binnen gekomen. Ze spuugt nog een keer in mijn gezicht en zegt: 'Ga maar weer in je rolstoel zitten.' Ik zit op mijn knieën met mijn kontje naar achteren voor mijn rolstoel. Kimberly zegt: 'Blijf zo maar even zitten.' Ze pakt haar zweep en begint mijn kontje te bewerken. Het doet echt pijn. Ze slaat mijn billetjes rood met afwisselende klappen van zacht naar hard. 'Ga nu je rolstoel maar in.'  We gaan terug naar de huiskamer.

'Heb je dit wel eens geprobeerd?' Ze pakt een grote voorbinddildo. Ik zeg dat het me wat te groot lijkt. Ze pakt een heel klein dildo'tje. 'Dan proberen we deze. Ga maar op je knietjes met je kontje omhoog in doggy style zitten.' Ik ga zo voor Kimberly zitten. Ze steekt de dildo in mijn kontje. Dit voelt echt vernederend. 'Die gaat wel heel makkelijk naar binnen', zegt Kimberly. 'Die grote gaat er ook wel in.' Ze pakt de grote voorbinddildo en steekt die er langzaam in. Ze gaat langzaam op en neer. Ik voel me vernederd en gebruikt. Ik word in mijn kontje geneukt door een vrouw.

Ze gaat steeds sneller en harder met de dildo in mijn klontje heen en weer. Ze steekt hem met lange, harde halen erin. Dan haalt ze hem er helemaal uit en steekt hem er vervolgens weer keihard in. Dat doet ze een paar keer snel achter elkaar. Ik kreun van de pijn, maar ook van genot. Ik merk dat ik er ook een beetje een stijve van krijg. Terwijl ze de voorbinddildo in en uit me beweegt, slaat ze af en toe ook op mijn ballen. Kimberly beveelt me om me om te draaien en de dildo te pijpen die mij net anaal geneukt heeft. Ze duwt hem zo ver mogelijk in mijn mond. 'Lekker pijpen, slaafje.'

'Zo, nu nog even mijn schoenen likken, slaafje.' Ik begin een schoen helemaal af te likken. Ik doe mijn best om overal te komen. Ik blijf likken. 'Zo, nu mijn andere schoen.' Daar doe ik hetzelfde bij. Met lange en korte likjes probeer ik overal zo goed mogelijk bij te komen. De sessie zit er op. Ik ben echt blij dat ik het gedaan heb. Kimberly heeft me er enorm mee geholpen. Ik vind het echt top dat ze het geen probleem vindt om iemand met een dwarslaesie die half verlamt is een sessie te geven. Het is toch anders om te doen kan ik me zo voorstellen.

Ik heb dingen gedaan die ik nog nooit heb gedaan en vond het super leuk. Ik ga zeker nog een keer een sessie doen. Dan kunnen we weer andere dingen uitproberen.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
1 stem