Toyboy

Volgens Wikipedia is de definitie van een toyboy: een veel jongere mannelijke partner van een man of vrouw.  Een andere definitie is: het speeltje van een oudere man of vrouw. Er is diverse keren onderzoek gedaan naar waarom er zo'n sterke aantrekkingskracht is tussen oudere vrouwen (cougars) en jongere mannen (toyboys). Uit onderzoek blijkt dat naarmate de vruchtbaarheid bij vrouwen afneemt, ze meer zin in seks hebben. Mannen hebben juist het hoogste libido wanneer ze jong zijn. Niet gek dus dat er seksueel gezien een goede match is tussen de cougars en de toyboys. 

Zelf heb ik me altijd aangetrokken gevoeld tot mannen die jonger zijn dan ik. Ook nu nog. Regelmatig wordt me de vraag gesteld waarom ik me juist tot hen aangetrokken voel. Ten eerste vind ik ze aantrekkelijker dan oudere mannen. Ze hebben vaak een mooi lichaam en zijn voor veel dingen in. Daarnaast vind ik hun huid mooier. Mannen die ouder zijn, hebben vaak een minder mooie, gladde huid. Jongere mannen zijn vaak energiek, wat niet wil zeggen dat ze ook uren achter elkaar door kunnen of vaker dan een keer klaar kunnen komen. 

Het is uiteraard ook fijn om te weten dat je nog goed in de markt ligt en je gewild voelt door de jongere mannen. Ze zorgen ervoor dat je je weer even jong en energiek voelt. Hierdoor word je ook aantrekkelijker. De jongeren mannen voelen zich juist aangetrokken door oudere vrouwen, omdat zij zich zekerder voelen over hun eigen lichaam en duidelijk weten en ook aangeven wat ze graag willen. Ze vinden het spannend dat je ouder bent en meer ervaring hebt. Op hun bucketlist staat bijna standaard, naast het trio met twee vrouwen, seks met een oudere vrouw (of milf).