Op visite

Ingezonden door Anoniem

Wat mij gisteravond toch overkwam. Ik was met mijn vriendin op bezoek bij vrienden. Mijn vriendin liep in een zomerjurkje en was me al de hele dag gek aan het maken. Ze kneep regelmatig stiekem in mijn pik waardoor ik al de hele dag bloedgeil was. Na het eten kwam de koffie op tafel. Ze vroegen of we er ook slagroom bij wilden. Dat wilden we wel, dus de slagroombus stond kwam op tafel. Op een gegeven moment kon ik me toch niet inhouden en spoot wat slagroom onder het jurkje van mijn vriendin. Nadat we uitgelachen waren, hielp ik haar even met omkleden.

Ik kon het toch niet laten toen ze voor me bukte en met die mooie, ronde billen naakt voor me stond. Ze duwde tegen me aan, zodat ik hem er even snel in kon schuiven. Ik voelde dat zij er ook naar verlangde, maar ik durfde niet goed omdat we op bezoek waren. Het verlangen naar haar was te groot, dus de geilheid overwon. Toen mijn pik eenmaal in haar was, zag ik haar genieten. Ik stootte een paar keer totdat er iemand binnenkwam. Net op tijd of misschien net te laat stopte ik. Ik weet niet of ze gezien heeft dat ik mijn broek omhoog deed. Waarschijnlijk wel vermoed ik.

Zoals je wellicht kan raden, zijn we niet al te lang daarna in de auto gestapt om naar huis te gaan. Terwijl we reden attendeerde mijn vriendin me er op dat ze geen slipje meer aanhad en begon heerlijk met zichzelf te spelen naast mij. Wat een heerlijk uitzicht. Heerlijk om te zien hoe geil ze was en hoe graag ze me wou. Halverwege heb ik mezelf aan haar overgegeven. Bij het tankstation mocht ze hem even in haar mond nemen. Daarna smeekte ze me of ik zo snel mogelijk naar huis wilde rijden, omdat ze nog even uitgebreid genomen wilde worden. Daar heb ik braaf gehoor aan gegeven.

Zo geil als ik was, wilde ik dat ze op de snelweg voor mij klaarkwam. Ze zegt nog steeds dat ze het heerlijk vond. Het spannende gevoel maakte het voor haar zo intens. Eenmaal thuis aangekomen zijn we direct door naar boven gegaan. Zoenend zijn we onder de douche belandt waar we elkaar heerlijk hebben ingezeept. Ik heb haar onder de douche handmatig aan een hoogtepunt geholpen. Na de douche ben ik op bed gaan zitten. Ze kwam heerlijk bovenop me zitten, pakte mijn handen vast en legde die om haar mooie, dubbel D-cup. Ze liet me in haar heerlijke borsten knijpen.

Zo geil als ze me toen bereed, heeft ze denk ik nog nooit gedaan. Na een tijdje zo gezeten te hebben, stond ik inmiddels ook wel op springen. Toen ik dit aangaf vroeg ze me of ik haar niet nog even snel van achteren wilde nemen. Dat liet ik me uiteraard geen twee keer zeggen. Wat kan ik daarvan genieten. Je hebt alle vrijheid om zo hard en diep te stoten als je kunt. Na twee keer stoten trok ik haar billen uit elkaar en gaf haar een goede klap op haar billen. Daarna ging ik er vol voor en bleef stoten. Toen ze dan ook nog eens begon te gillen van genot hield ik het ook niet meer.

Ik trok mijn pik eruit en trok haar naar de rand van het bed. Ze ging op de rand van het bed zitten en nam nog eventjes mijn kloppende pik in haar mond. Ze smeekte me of ik haar niet nog eventjes wilde neuken. 'Als ik je nu neuk, dan pijp jij me zometeen klaar', zei ik. Dat liet ze zich geen tweede keer zeggen en ze voerde het tempo op. Ik pakte haar bij haar haren vast. Ze weet dat ik dat lekker vindt, dus liet ze me lekker mijn gang gaan. Binnen een mum van tijd voelde ik de eerste straal in haar keel spuiten.

Zo geil als ik was bedacht ik me in een split second dat ik de rest over haar borsten wilde spuiten. Ik trok haar aan haar hoofd naar achteren waardoor de rest in haar gezicht en nek terecht kwam. Ze begon te lachen en zei dat ze net gedoucht had. Ze pakte een doekje om het ergste weg te halen. Ze ging toch maar terug naar de douche en ik volgde haar. Samen hebben we nog een keer gedoucht en heerlijk nagenoten van elkaar.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3 sterren
1 stem