Plas- en poepseks II

Ingezonden door Kiran

Mijn eerste ervaring bij de dame die mij had geholpen mijn plas- en poepseks fetisj in de praktijk te brengen, kreeg nog een mooi vervolg. Zoals jullie eerder al hebben kunnen lezen, had ik een dame gevonden die mij, zij het tegen betaling, wilde helpen mijn plas- en poepseks fetisj uit te voeren. In eerste instantie kreeg ik na onze eerste afspraak het idee dat ze het toch niet zo'n goede ervaring vond. Het contact over en weer bleef erg vaag. Het kwam nog wel tot een nieuwe afspraak waarbij ik, door omstandigheden, verstek heb moeten laten gaan.

Hierdoor leken al mijn kansen verkeken bij deze heerlijke, mooie dame met haar heerlijke lichaam en wel gepositioneerde rondingen. Echter ik wist haar na een aantal weken toch weer te overtuigen en het kwam tot een nieuwe afspraak. Deze afspraak kwam vrij spontaan tot stand. Ik appte haar met de mededeling dat ik de dag erna tijd had om bij haar langs te komen om mijn heerlijke wens nogmaals in vervulling te laten gaan. Zij vertelde mij 's morgens wel een plekje te hebben. De afspraak was gemaakt.

De dag van de afspraak stond ik vroeg op om weer de reis door half Nederland te maken met de trein. Wij hadden vroeg afgesproken, omdat zij vaak 's morgens moet poepen. Eenmaal onderweg bleek er een grote vertraging te zijn ontstaan door een defect aan het spoor. Ik baalde hier behoorlijk van en appte haar dit slechte nieuws. Mijn vertraging zou ruim een uur bedragen. Ze werd boos en gaf aan niet zo lang te kunnen wachten. Wij hadden van tevoren afgesproken dat ik bij de afspraak als een slaaf behandeld zou worden, dus ze reageerde begrijpelijk streng op het slechte nieuws.

Ze vertelde mij dat ze alvast in een bakje ging poepen om mij dit later voor te schotelen. Dit vond ik begrijpelijk heel erg jammer. Ik krijg het liever direct van de bron. Ik vroeg haar in ieder geval te filmen hoe ze in het bakje poepte. Hiermee stemde ze in. Bijna een uur later dan gepland, kwam ik dan eindelijk bij haar aan. Er was amper tijd voor een 'goedemorgen' doordat ze erg nodig moest plassen. We kwamen aan op de voor mij ondertussen al bekende overloop waar weer een handdoek en nu ook een bakje mij bijna aanstaarde en vroegen om hen te gaan vergezellen. 

Wij kleedden ons beiden uit en ik ging op de handdoek liggen. Ik zag hoe ze met haar goddelijke lichaam boven mij hurkte. Een heerlijke lauwe, zilte straal verliet haar plasgaatje en sijpelde tussen haar bijna ondeugende schaamlipjes zo naar beneden. Ik opende mijn mond en proefde hoe haar gele goud mij tegemoet kwam en mijn pik overeind deed staan. Haar hurken zorgde er helaas voor dat er weinig richting gegeven kon worden aan de straal. Hierdoor kwam er veel op mijn voorhoofd terecht. Ondanks dat ik mijn ogen moest sluiten, kwam er toch nog wat plas in mijn ogen terecht.

Via mijn neusgaten kreeg ik ook nog wat plas binnen. Mijn paal stond recht overeind en die begon ik af te trekken. Hierna deed ik de door mij meegenomen ballcrusher om. Wij hadden via de app de afspraak gemaakt dat ik die mee zou nemen en om zou doen als gehoorzame slaaf. Mijn Meesteres zou iedere keer dat ik niet gehoorzaamde de ballcrusher vaster aandraaien waardoor mijn ballen steeds verder bekneld zouden zijn. Toen ik de ballcrusher om had, kwam ze bij mij met haar bakje poep.

Ze liet me eerst het filmpje zien dat ze gemaakt had tijdens haar ontlasting. Daarna moest ik weer op mijn rug gaan liggen. Ze trok latex handschoenen aan en maakte van haar hand een schepje. Ze schepte een hand vol met poep uit het bakje. Ze kwam naar me toe gelopen en zonder iets te zeggen, smeerde ze het uit over mijn mond. Mijn mond hield ik gesloten om de spanning wat op te bouwen. Dat werkte, want de ballcrusher werd strakker gedraaid. Doordat dit pijn deed, opende ik mijn mond om een schreeuw te laten ontsnappen. Ze drukte direct haar hand met poep mijn mond in.

Ik moest het kauwen en doorslikken van haar. Dit lukte wonderbaarlijk goed en het smaakte veel beter dan ik had verwacht. Ik moest alleen overeind komen om het door te kunnen slikken. Hierdoor viel een keutel van mijn wang op de handdoek. Dit was natuurlijk niet geoorloofd en weer werd de crusher strakker gedraaid. Mijn mond ging weer wat open en ze hield de gevallen keutel voor mijn mond. Ik openende gehoorzaam mijn mond en kauwde lang op de keutel om hem klein te maken. Ik trok mezelf er heerlijk bij af.

Ze stond op en pakte haar telefoon. Ik schrok, omdat dit niet was afgesproken en ik niet wist wat ze van plan was. Ze begon mij te filmen toen ik haar keutel aan het kauwen was en probeerde door te slikken. Het doorslikken lukte niet en ze legde haar telefoon weg om de crusher nog strakker te draaien. Mijn ballen kleurde rood paars in de crusher en mijn pik begon te tintelen. Ze kreeg dit door en ging op mijn bovenbeen staan. Haar gewicht drukte op mijn lies en dit zorgde ervoor dat ik een deel weg kon slikken.

Ik vond dit zo geil dat ik haar voet pakte en deze op mijn pik zette. Ze zette er iets meer gewicht op en weer kon ik wat van de poep doorslikken. Mijn mond was bijna leeg en ik kwam heerlijk klaar. Ze had me gezegd dat ik over haar voet moest klaarkomen. Dit was helaas niet gelukt. Dat maakte haar niet uit. Ik stond op en liep de badkamer in om mijn tanden te poetsen en mijn gezicht te wassen. Hierna ben ik gaan douchen. Aansluitend praatten we wat na over mijn fetisj en ervaringen en ze opperde dat ze haar mogelijkheden als escort dame wilde aanpassen.

Ze wil meer mannen de gelegenheid geven om een afspraak kunnen maken voor hun plas- en poepseks fetisj. Ik gaf haar nog wat tips mee en ging toen weer weg richting de trein. Wij hielden de dagen erna veel contact via WhatsApp aangezien  ze haar mogelijkheden wilde uitbreiden en ik nog enkele tips voor haar had. Het filmpje dat ze maakte, heeft ze naar mij gestuurd en erna verwijderd. Ze wilde me laten zien hoe het er vanaf haar oogpunt uit zag. Ik kijk nu alweer uit naar onze volgende afspraak.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.5833333333333 sterren
12 stemmen