Luierfetisj

Ingezonden door Bob

Ik had een advertentie gezet waarin ik beschreef wat voor een seksdate ik wilde. Tot mijn grote verbazing reageerde er een vrouw op van tweeëntwintig jaar. Ze was slank en had lange haren en blauwe ogen. We hebben wat heen en weer gemaild en een afspraak gemaakt. Vandaag is het de dag dat mijn fantasie eindelijk uit gaat komen. Zenuwachtig rij ik naar haar toe. Ik ben immers tweeënveertig en zij maar tweeëntwintig. Wel een geile gedachte. Als ik ben aangekomen, bel ik aan. Zij doet de deur open en ik kijk naar haar. Wat ziet zij er geil uit!

Ze draagt mooie hoge hakken, een heel kort rokje en een leuk klein topje waar haar lekkere borstjes mooi in uit komen. We stellen onszelf voor en lopen naar de eettafel. Zij zegt: 'Kleed je maar uit en leg je tas op tafel.' Ik doe wat ze zegt en ga op de stoel zitten. Ze gaat voor mij staan en doet haar jurkje uit. De zenuwen gieren door mijn lichaam. Ze zegt: 'Dus je wil dat ik een luier aan doe?' 'Ja', zeg ik. 'Doe eerst mijn slipje maar uit.' Met trillende handen trek ik haar slipje uit . Zij pakt mijn hoofd en duwt mijn mond tegen haar kutje aan. Ze zegt: 'Lik mij tot ik kom en ik doe een Drynites luierbroekje aan.'

Ik lik en vinger haar lekker. Ze is lekker nat. Ze begint zwaar te ademen en te kreunen. Ze komt hevig klaar en drukt mijn mond hard tegen haar kutje aan. Ze pakt de luier en doet hem aan. 'Voel en ruik maar lekker. Voel er ook maar in met je hand.' Ik sta op en zij gaat op haar knieën zitten. Ze zegt: 'Ik wil je sperma in mijn mondje hebben', ze stopt mijn lul in haar mond en pijpt mij erg diep. Er is niet veel voor nodig om klaar te komen. Er komt zoveel sperma uit dat haar gezicht ook vol zit. Het lekt geil uit haar mondje.

Ze maakt haar gezicht schoon, pakt de grote roze luier van tafel en vraagt of ik met haar mee wil lopen. Ze legt de luier op bed. Ik ga erop liggen en ze doet hem dicht. Het geeft mij zo'n lekker gevoel dat ze mij een luier omdoet. Ze zit op handen en voeten op het bed en ze zegt: 'Lik en vinger mijn kontje. Ik wil je harde lul erin hebben.' Ik begin haar kontje te likken en merk dat ze zich ontspant. Voorzichtig stop ik mijn vinger erin en beweeg hem langzaam heen en weer. Ik merk dat zij zelf met haar clitje aan het spelen is.

'Ga maar op je rug liggen en houd je benen bij elkaar', zegt ze. Ik ga liggen. Zij haalt mijn lul uit mijn luier en doet er glijmiddel op. Ze gaat omgekeerd op mij zitten met haar gezicht naar mijn voeten. Ik zie dat haar kontje lekker open staat. Ze stop mijn lul in haar kontje en gaat erop zitten. Wat een ontzettend lekker gevoel: erg warm en strak. Tot mijn verbazing pakt ze een vibrator en begint zichzelf te verwennen. Hoe dieper zij de vibrator in haar kutje stopt, des te meer ik ervan voel. Ze kreunt steeds harder en harder. Dan komt ze klaar.

Ik voel dat mijn benen erg nat zijn geworden. Ze zegt: 'Ik kwam spuitend klaar. Geil zeg!' Ze begint heen en weer te bewegen op mijn lul. Ik kan goed zien dat mijn lul in en uit haar kontje gaat. Ik begin harder en harder te kreunen. Ze zegt: 'Spuit mij maar lekker geil vol.' Het duurt niet lang of ik kom in haar klaar. Ze blijft nog even zitten. Ik zie dat het sperma eruit loopt. Wat een geil gezicht om te zien! Ze gaat naast mij liggen en we kletsen wat. Ik heb nog steeds mijn luier aan. Het is een lekker gevoel.

Ze zegt: 'Ik moet plassen. Loop je even mee?' Ik doe wat ze zegt en ga op de wc zitten. Ze loopt naar mij toe en maakt de bovenste twee plakstrips los. Ze houdt de luier open. Met haar gezicht naar mij toe gaat ze zitten en begint te plassen. Wat een ontzettend geil gevoel dat haar plas over mijn lul heen loopt mijn luier in. Als ze klaar is, doet ze mijn luier dicht. Ze zegt:  'Loop maar mee.' Ik loop met haar mee naar de eetkamer. Zij gaat op tafel liggen en zegt: 'Lik mijn kutje maar lekker schoon.' Ik lik aarzelend, maar vind het best lekker en geil.

Zij pakt haar luier weer en doet hem aan. Ze gaat weer op tafel liggen. Oh wat geil om zo te zien. 'Neuk mij nu maar in mijn kutje', zegt ze. Ik doe haar luier opzij en zie haar lekkere natte kutje. Ik haal mijn lul uit de zijkant van mijn luier en begin haar te neuken in mijn vol geplaste luier. We komen allebei lekker klaar. Ze zegt: 'Wil je even douchen voordat je naar huis gaat?' 'Ja, graag. We hebben er wel een zooitje van gemaakt.' 'Ja, lekker toch?' Ze gaat op het bed liggen. Ik ben klaar met douchen en loop de slaapkamer in.

Zij ligt nog op bed. Ze zegt: 'Ik heb nog een verrassing voor je. Ik wil dat je mij verschoont en neem je boxer even mee.' Ze pakt een pak Zwitsal doekjes om haar schoon te maken. Ik doe haar luier open en begin haar kontje en kutje schoon te maken. Mijn lul is inmiddels weer lekker stijf geworden. Ik zeg: 'Je bent schoon.' Ze zegt: 'Doe jouw boxer maar bij mij aan, wat de luiers zijn op.' Ik doe wat ze zegt. 'En ik dan?' vraag ik. Ze loopt naar de kast en pakt er een dik Tena lady inlegkruisje uit.

Ze pakt haar slipje en doet hem bij me aan. 'Hoe zit dat?' vraagt ze. 'Erg lekker', antwoord ik. Ze doet het slipje iets naar beneden en doet het inlegkruisje erin. Ze zegt: 'Lekker voor onderweg.' Ik kleed mezelf aan en geef haar een zoen. Zij wrijft over mijn lul en zegt: 'Ik hoop tot snel.' Dat hoop ik ook. Ik loop naar mijn auto en ga naar huis. Thuis aangekomen, doe ik mijn broek naar beneden en sta ik in haar slipje. Ik trek mezelf nog eens af. Wat een ontzettend geile ervaring was dit!

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.4545454545455 sterren
11 stemmen