Een onverwacht geschenk

Ingezonden door Twan

Ik was het eigenlijk helemaal niet van plan, maar het was een troosteloze zondagmiddag waarop de zon echt moeite moest doen om door de laag hangende bewolking heen te breken. En het was koud. Een kijkje op de site van mijn favoriete café leerde dat er een thema-middag en-avond was georganiseerd. Het thema was 'Erotic Chill Out'. Ik had geen idee wat ik mij daarbij moest voorstellen, maar het klonk veelbelovend. Dus snel onder de douche alle overtollige lichaamsbeharing verwijderd en rap op weg naar 'Sodom en Gomorra'.

Het begon al hoopvol. De deurbel bleef maar gaan en de ene gast na de andere betrad de ruimte. Veel -en meer dan normaal- alleengaande mannen. Naarmate de tijd verstreek, nam ook het aantal koppels aanzienlijk toe. Op een gegeven moment kwamen zelfs een aantal alleengaande dames achter elkaar het pand binnen. Nogmaals: het zag er allemaal veelbelovend uit. Ook omdat ik links en rechts wat gezichten (en lichamen) herkende van eerdere gelegenheden. Blikken van herkenning en verwachting werden uitgewisseld.

Het stel uit Houston Texas was ook weer aanwezig. Weer beklom het stel een verhoogd plateau waar het aan een uitgebreide show begon. Eerst beperkten zij zich tot neuken met elkaar, maar al snel liet zij haar ogen, handen en mond vallen op de vele pikken van een behoorlijk aantal alleengaande mannen die zich strategisch om het stel heen hadden verzameld. Eerlijk is eerlijk: Michelle maakte er weer een prachtig showtje van. Twee gelukkige heren mochten hun condoom in haar vullen, terwijl een man of vijf handmatig of oraal van potentiële nakomelingen werd verlost.

Geheel passend bij de sfeer werd ook ik hard. Mijn erectie was niet alleen als bult in mijn slip zichtbaar. Omdat mijn slip in mesh was uitgevoerd, waren de contouren van mijn erectie ook daadwerkelijk goed zichtbaar. Terwijl ik van de show op het plateau stond te genieten, voelde ik van achteren een arm om mijn heupen. Een hand zocht duidelijk contact met mijn bult. Twee vingers wisten geraffineerd mijn eikel te vinden. Daarbij waarschijnlijk geleid door een inmiddels op gang gekomen overproductie aan voorvocht. Een tweede hand verdween in mijn slip en begon met mijn zak en ballen te spelen.

Toch maar even omdraaien en kijken wie zich over mijn edele delen had ontfermd. Ik herkende het gezicht van de dame. Ik had haar eerder gezien. Net als de man die schuin achter haar stond. De vrouw, qua leeftijd duidelijk al ergens in de zestig, was op een klein rood hesje en rode pumps na, naakt. Met iets hangende tietjes en een geschoren poes. Er werd geen woord gezegd. Zelfs geen (verzonnen) gelegenheidsnaam. Mijn slip werd naar beneden geschoven en mevrouw begon mij te melken. Eerst met haar handen, maar al snel op haar knieën en met haar mond. Ze kon er wat van!

Zacht bijtend en geraffineerd met haar tongpuntje mijn plasgaatje verkennend, wist ze mij bijna te laten klaarkomen. Als ik mij niet uit haar mond terug zou hebben getrokken dan had roomwit zaad haar gretige keeltje gevuld. Aan mijn pik werd ik meegetrokken naar de bank langs de kant van de danszaal. Weer ging mevrouw op haar hurken voor mij zitten. Ze had er duidelijk zin in. Pijpend, strelend en masserend wist ze mij bloedgeil te maken. Mijn eikel was alweer zo hard en dik dat het niet alleen moeite kostte, maar zelfs (prettig) pijn deed om een condoom aan te brengen. Ik hoefde niks te doen.

De dame voerde eerst een geraffineerde lapdance op mij uit. Daarbij mijn kloppende paal tussen haar schaamlippen en over haar clit heen wrijvend. Totdat ik de weldadige hitte van haar kut over mijn pik voelde zakken. Mevrouw boog zich voorover en bood mij daarmee een vreselijk opwindende blik op mijn pik die in en uit haar kletsnatte neukgrot werd gemanoeuvreerd. Nogmaals; ik hoefde niets te doen. In ieder geval niet meer dan haar heupen vast te pakken en haar daarmee in een bepaalde cadans op en neer over mij heen te bewegen.

Haar partner stond zich als een razende af te trekken. Het tafereel was op zich al heerlijk, maar ons uitzicht op Michelle, die op z’n hondjes werd geneukt en daarbij de ene pik na de andere liet spuiten, liet ons ook als parende beesten tekeer gaan. De woorden ‘ik wil jouw zaad diep in me’ waren de genadeklap. Voor mijn gevoel ergens vanuit de richting van mijn anus kwam een zandstroom op gang. Slierten sperma vochten om voorrang om mijn condoom te mogen vullen. Mevrouw bleef op mij zitten totdat ik slap werd. Met een kus en een wederzijds ‘dankjewel’ beëindigden wij onze paring.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen