Lingerie fetisj

Ingezonden door Bas

Achteraf gezien denk ik dat het zo rond mijn dertiende is begonnen. Ik had bij de voetbal een hele goede vriend en ik was daar echt heel vaak, omdat ze een grote tuin hadden waarin we lekker konden voetballen. Daarnaast hadden ze binnen een groot bureau met een computer waar we vaak aan het gamen waren. Verder hadden ze nog een computer-kamer op de eerste verdieping waar we alleen kwamen om een spel, kabel, cd etc. te pakken. Toen ik er op een gegeven moment kwam, merkte ik dat de kamer nu ook de kledingkamer van zijn (goed uitziende) jongere zusje was geworden.

Naast zijn zusje woonde uiteraard ook zijn ouders daar. Zij waren doordeweeks allebei werken en in de weekenden vaak van huis. In de weekenden was ik daar bij wijze van spreken dag en nacht en ik bleef dan logischerwijs ook vaak slapen. Op een ochtend werd ik wakker en die vriend sliep nog, dus ik besloot naar beneden te gaan. Hij had zijn kamer op de tweede verdieping, dus moest via de eerste verdieping naar de begane grond waar ik achter de computer ging zitten. Na een tijdje ging ik kijken of mijn vriend al wakker was, maar dat was niet het geval.

Het was ook de periode waarin ik geïnteresseerd begon te raken in meisjes. Ineens besefte ik dat ik 'alleen' thuis was en werd ik erg benieuwd naar het ondergoed wat zijn zusje droeg. Voordat ik het doorhad, was ik in de 'computerkamer' op zoek naar het ondergoed van zijn zusje welke ik niet veel later had gevonden. Tot mijn verbazing zag ik al snel een tiental schattige stringetjes in een kastje liggen. Ik realiseerde me ook ineens waar ik mee bezig was en liet het snel voor wat het was in de hoop dat mijn nieuwsgierigheid hiermee gestild was.

Er ging een hele tijd ging voorbij tot een ochtend waarop ik weer een keer 'alleen' thuis was bij hun. Direct ging mijn aandacht naar de strings van zijn zus. Eenmaal op haar kamer was ik behoorlijk opgewonden van het denken aan haar strings. Zonder mezelf onder controle te hebben, kleedde ik me uit en trok een string van haar aan. Ik begon mezelf af te trekken. Ik hield het niet meer van geilheid en kwam binnen no-time klaar in de wasbak, die aanwezig was op diezelfde kamer. Nu mijn geilheid weg was, kreeg ik meteen een groot gevoel van schaamte.

Veel tijd om erover na te denken had ik niet, want er kon feitelijk gezien ieder moment iemand binnen komen. Het liep goed goed af, maar op dat moment dacht ik: dit was eens, maar nooit meer. Het liep echter anders. Bovenstaande situatie, ouders en zusje weg en vriend nog in slaap, deed zich regelmatig voor en vaak kreeg ik dan weer de drang om mezelf af te trekken tijdens het dragen van haar strings/bikini en soms ook panty’s/bovenkleding. Op de weg naar de kledingkamer van zijn zusje passeerde ik ook de slaapkamers van zijn ouders.

Op een dag stond deze deur op een kiertje van pak ‘m beet twintig centimeter. Voorheen was deze deur altijd dicht en het was dan ook nooit in me opgekomen om naar binnen te gaan. Het kiertje was echter voldoende om me ontzettend nieuwsgierig te maken. Dat liet de drempel weliswaar niet verdwijnen, ik had immers geen alibi om op die kamer te zijn, maar verlaagde deze wel. Zijn moeder zag er voor haar leeftijd redelijk goed uit en haar lichaam mocht er zeker nog zijn Ze had zeker een D-cup en nog een goede kont voor haar leeftijd.

Ik ging op zoek naar haar lingerie en kwam er al snel achter dat ook zij strings droeg. Ik was lichtelijk teleurgesteld dat het basic strings waren, maar het weerhield me niet om ze aan te trekken en me ook hierin tot een hoogtepunt te brengen. Elke keer afsluitend met veel schaamte. Ik weet niet hoe vaak dit door de jaren heen is gebeurd, maar zeker een keer of vijf. We werden ouder en hij ging samenwonen met zijn vriendin. Door de situatie kwam ik dus niet meer in de gelegenheid om mijn fetisj te ontplooien.

Ergens was dat wel een opluchting, want mezelf in bedwang houden, ging klaarblijkelijk niet. Gelukkig was ik in die jaren nooit betrapt. Enkele keren gebeurde het dat ik bijna werd betrapt. Ik wist natuurlijk ook wel dat het niet de normale gang van zaken was. Toch kon ik het voor mezelf altijd rechtvaardigen, omdat het door mijn fetisj kwam en ik altijd netjes de strings in de was gooide voor de hygiëne. Ik moest er dus ook voor zorgen dat ik alleen strings droeg waarvan ze er duidelijk meerdere hadden. Anders zou het wellicht zijn opgevallen.

Ik dacht dat ik was ‘genezen’, maar niets bleek minder waar toen ik geheel onverwachts even alleen thuis was bij diezelfde vriend en zijn vriendin. Niet mijn type qua gezicht, maar toch aantrekkelijk vanwege haar slanke postuur, C-cup en mooie ronde billen. Direct toen mijn vriend even iets ging halen ergens (en zijn vriendin al langer weg was) kwam het verlangen om lingerie te dragen weer terug . Ze had prachtige strings en beha’s, welke ik graag aandeed en mezelf lekker naar een hoogtepunt bracht.

Ook dit is meerdere malen gebeurd, totdat ze een huis hadden gekocht en de situatie veranderde. Wederom voerde ik mijn lingerie/panty fetisj niet meer uit, want het was inmiddels wel heel moeilijk geworden. Betrapt worden was natuurlijk niet de bedoeling. Het gevolg: rustige jaren zonder het dragen van vrouwenlingerie gingen voorbij, totdat ik in 2016 zelf een vriendin kreeg. Nog nooit kon ik zo low-risk mijn fetisj uitvoeren en deed dit dan ook af en toe als ik in 'n geile bui was.

Hoewel ik ook wel eens mezelf heb opgemaakt met haar spulletjes en haar hakken droeg, merkte ik dat vooral de lingerie me aansprak. De string stak er voor mij met kop en schouders bovenuit. Na anderhalf jaar ben ik betrapt door mijn vriendin. Ze zei er verder weinig over. Ik heb gemiddeld één a twee keer per maand een bui waarbij ik graag  lingerie draag. Het lijkt me erg leuk om een keer aangekleed en opgemaakt te worden door een vrouw. Dat is een fantasie die me spannend lijkt om uit te voeren. 

Ook lijkt het me leuk om samen met een vrouw naar een winkel te aan en dan van haar spannende opdrachten krijgen die ik moet uitvoeren in ruil voor een beloning. Ik ben erg ruimdenkend, maar deze fantasieën springen er voor mij wel uit. Sinds het uit is met mijn vriendin heb ik ook zelf wat dingen gekocht in een geile bui, maar ik draag het wel veel minder dan tijdens mijn relatie. Mede doordat er ook psychologische opwinding zat in het feit dat het haar lingerie was.  Dat was ook altijd een belangrijk aspect.

Door de jaren heen, tussen mijn dertiende en negenentwintigste heb ik denk ik in totaal van zo'n tien to vijftien  verschillende vrouwen lingerie, voornamelijk strings, gedragen. Ik kon mezelf nooit inhouden als ik de mogelijkheid zag.  Het is misschien moeilijk te begrijpen, maar bij dit soort dingen kon ik nooit helder nadenken en stond ik voordat ik het wist alweer in een string. Tijdens Oud & Nieuw ben ik bij vrienden blijven slapen. Ik was later wakker dan zij en ben snel naar haar kamer geweest om haar lingerie aan te trekken. De kast maakte wat geluid, dus ik ben snel weer weggegaan.

Waarschijnlijk maakte de kast niet eens heel veel geluid, maar op dat moment klinkt alles voor mij drie keer zo hard, dus Ik was daar ook een keer een avond om te gamen, maar eerst moest de hond nog worden uitgelaten. Dan hoop je dat je op een bepaalde manier alleen 'thuis' kunt zijn en dat zij de hond samen gaan uitlaten. Dat wil je natuurlijk niet zo opzichtelijk zeggen, dus probeer je het cryptisch. Dat ik wel de spelcomputer aansluit etc., maar dat werkte helaas niet echt.

Niet dat ze mij niet vertrouwen natuurlijk, maar meer dat ze gewoon denken, nee joh kan straks wel. Ga maar gezellig mee. Zeg nooit nooit, maar heb me er wel bij neergelegd dat het er niet in zit. Ik heb mezelf ook voorgenomen dat ik indien ik een nieuwe vriendin leer kennen ik er ook mee zal stoppen of het bespreekbaar zal maken. Ergens vind ik het wel mooi geweest. Als je betrapt wordt door de verkeerde kan dat mijn leven op zijn kop zetten. Ik had eerder ook al geprobeerd om te stoppen door zelf wat dingen te kopen, maar dat was dan niet voldoende. Ergens is/was het toch de onverklaarbare spanning denk ik.

Één keer ben ik door dezelfde ex, die me uiteindelijk betrapt heeft, bijna een keer eerder betrapt. Niet met kleding aan, maar met make up op. Ik had voor de gein wat spulletjes opgedaan en mijn gezicht heel goed gewassen daarna, dacht ik. Ze kwam later thuis en zei ze al vrij snel iets over mijn ogen. Mijn hart begon sneller te kloppen, maar ik moest het cool spelen natuurlijk. Volgens mij is dat wel gelukt, maar dat was ook zo'n momentje dat ik besefte dat het moeilijk kan worden om zoiets geheim te houden voor je vriendin.

Overigens wilde ik het ook vertellen dat ik die momenten had, maar je bent dan toch bang voor de gevolgen. Sommigen associëren het wellicht ook met homoseksueel zijn, maar ik ben honderd procent hetero en heb dus enkel interesse in mannen. Dit staat daar echt helemaal los van.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
4 stemmen