De cardioloog

Al enkele weken heb ik last van een drukkend gevoel op mijn borst. Langere tijd denk ik dat het vanzelf overgaat, maar nu ga ik daaraan twijfelen. Ik besluit om voor de zekerheid toch maar een afspraak te maken bij de huisarts. Ik kies het telefoonnummer van de huisarts en de telefoon gaat over. Een vriendelijke stem vertelt me dat er nog twee wachtenden voor me zijn. Na een paar minuten hoor ik de stem van de assistente. Ze vraagt me om mijn naam en geboortedatum en vraagt me te vertellen wat mijn klachten zijn.

Ik vertel haar mijn klachten en ze zegt dat de dokter morgen om 10.00 uur een gaatje in haar agenda vrij heeft om mij te zien. De volgende dag om kwart voor tien meld ik me bij de balie en neem plaats in de wachtkamer. Zo te zien ben ik niet de enige wachtende. De wachtkamer zit vol met mensen die een afspraak hebben met de dokter. Gelukkig zijn er meerdere doktoren in de maatschap werkzaam en ik hoop dat ik niet al te lang hoef te wachten. Om kwart over tien roept de dokter mij naar binnen en vraagt me plaats te nemen in de stoel tegenover haar. Ik zie nu wat een helderblauwe ogen ze heeft.

Dat is een hele goede combinatie met haar mooie blonde lokken die tot net over haar schouders vallen. De dokter vraagt me wat mijn klachten precies zijn en ik vertel haar waar ik last van heb. Ze staat op en vraagt me met haar mee te lopen naar de aangrenzende kamer. Ik sta op en volg haar. Ze vraagt me vervolgens om mijn t-shirt uit te doen en plaats te nemen op het bed dat tegen de muur van de kamer staat. Ik doe wat er van me gevraagd wordt en zij komt dichter bij me staan. Ze complimenteert me over de keuze van mijn beha.

Ik ben blij dat ik vandaag moeite heb gedaan om een beha uit te zoeken in plaats van simpelweg de bovenste beha van de stapel te pakken. Ze pakt de stethoscoop en zet die tegen mijn borstkast. Haar hoofd is nu dicht bij de mijne. Met die mooie blauwe ogen kijkt ze me aan. Ze verplaatst de stethoscoop een paar keer vakkundig en luistert aandachtig naar mijn ademhaling. Ze komt steeds dichter in de buurt van mijn borsten. Ik merk dat mijn ademhaling versnelt. Ik probeer dit tegen te houden, maar dat lukt me uiteraard niet. Ik zie in haar ogen dat ze dat opmerkt en ze glimlacht.

Het lijkt wel of ze dit stiekem leuk vindt. Als ze genoeg geluisterd heeft aan de voorzijde vraagt ze me om te draaien, zodat ze ook op mijn rug kan luisteren. Ik voel hoe haar koude hand mijn schouder aanraakt. Met haar andere hand herhaalt ze het ritueel van zojuist. Behendig verplaatst ze de stethoscoop en vraagt me steeds diep in en uit te ademen. Ik doe wat ze van me vraagt. Na enkele minuten haalt ze de stethoscoop van mijn rug en vraagt me weer om te draaien. Ik draai mezelf om en kijk haar aan in die prachtige kijkers. Haar ogen stralen.

Nonchalant valt haar blonde haar over haar schouder. Haar handen zet ze op mijn schouders en ze blijft me aankijken. Ik kijk haar strak aan en glimlach. Ik laat mijn blik van haar ogen naar haar jurk glijden. In de jurk komt haar figuur goed tot uiting. Haar handen glijden van mijn schouders naar beneden. Ze loopt naar haar bureau en neemt plaats in haar stoel. Ik kleed mezelf aan, sta op en neem plaats in de stoel tegenover haar. Ik zie hoe haar ogen me volgen bij elke beweging die ik maak. Als ik in de stoel tegenover haar heb plaatsgenomen wordt mijn ademhaling eindelijk weer iets rustiger. 

Ze typt wat in de computer en zegt me dat het wellicht toch verstandig is om een afspraak te maken met de arts in het ziekenhuis. De arts is toevallig een vriend van haar. Ze schrijft een verwijsbrief voor me, zodat ik een afspraak kan maken in het ziekenhuis. Bij het afscheid geef ik haar een hand om haar te bedanken. Ze houdt mijn hand net iets te lang vast en glimlacht. Bij het loslaten van mijn hand raakt ze per ongeluk mijn borst aan en ze verontschuldigt zich. Ik geef aan dat het geen probleem is, maar zie hoe haar wangen rood kleuren. Ik zeg haar gedag en verlaat de kamer.

Bij de balie haal ik de verwijsbrief op en in de auto bel ik meteen het telefoonnummer dat in de verwijsbrief staat om een afspraak in te plannen. De volgende dag kan ik om 16.00 uur terecht in het ziekenhuis. Ik vind het best spannend. De dokter stuurt me natuurlijk ook niet zomaar door naar het ziekenhuis. De volgende dag loop ik het ziekenhuis binnen en kijk op de borden welke kant ik op moet. Het is even zoeken, maar dan zie ik de afdeling waar ik moet zijn er tussen staan. Ik volg de bordjes Cardiologie naar de tweede verdieping.

Bij de afdeling Cardiologie aangekomen, meld ik mezelf aan bij de balie, voorziet de printer mij van een nummertje en neem ik plaats in de wachtkamer. Op het scherm boven de stoelen kan ik zien welk nummer bij welke arts aanwezig is. Gezien het late tijdstip ben ik vast de laatste patiënt voor vandaag. Verschillende patiënten lopen in en uit en eindelijk zie ik mijn nummer verschijnen in het scherm. Ik mag me melden bij kamer drie. Ik pak mijn spullen en loop richting kamer drie. Bij de kamer aangekomen, open ik de deur en word ik opgewacht door een  jonge arts.

Hij geeft me een hand en vraagt me plaats te nemen in de stoel. Zelf gaat hij op zijn eigen stoel aan de andere kant van het bureau zitten. Ik zie nu pas wat een aantrekkelijk man het is en voel mijn wangen verkleuren. Hij kijkt op zijn scherm en vraagt me het hemd van het lijf. Ik geef hem antwoord op al zijn vragen en zodra alle antwoorden zijn ingevuld op zijn scherm kijkt hij me aan. Hij wil zelf nog wat tests doen. Hij vraagt me mee te lopen naar de kamer naast de zijne. Ik volg hem. 

In de andere kamer staat een onderzoeksbed en de benodigde apparatuur. Eerst wil hij mijn lengte en gewicht bepalen. Even later ook mijn bloeddruk. Als dat achter de rug is, mag ik plaatsnemen op het bed. Hij vraagt me om mijn blouse uit te doen en weer plaats te nemen op het bed. Ik doe wat hij van me vraagt en maak de knoopjes van mijn blouse een voor een los. Ik zie dat hij naar me kijkt terwijl ik mijn blouse uitdoe. Express doe ik het wat langzamer. Hij heeft blijkbaar ook geen haast en wacht rustig tot ik alle knoopjes van mijn blouse los heb gemaakt.

De blouse hang ik netjes over de stoel naast het bed, ik draai mezelf om en ga weer op het bed zitten. Hij neemt de tijd om het tafereel te aanschouwen en pakt vervolgens zijn stethoscoop. De stethoscoop voelt koud aan op mijn warme huid. Hij vraagt me, telkens wanneer hij de stethoscoop op een andere plaats neerzet, diep in en uit te ademen. Inmiddels ben ik wat meer gewend aan zijn aanwezigheid en voel mezelf ontspannen. Ik voel me steeds beter op mijn gemak. Hij verplaatst de stethoscoop nogmaals. Dit keer plaats hij hem net boven mijn borsten. Zijn arm houdt hij omlaag gericht.

Bij het inademen raakt zijn arm mijn borst. Ik verblik of verbloos niet en blijf voor me uit kijken. Ook hij lijkt zich prima op zijn gemak te voelen en gaat verder alsof het niet is gebeurd. Hij verplaatst de stethoscoop naar rechts en ik adem dit keer expres nog dieper in waardoor mijn borstkast nog iets verder naar voren komt en houd mijn adem net iets langer vast dan gebruikelijk. Ik voel hoe zijn arm wederom mijn borst raakt. Hij laat de arm op mijn borst rusten totdat ik weer diep uitadem. Ik kijk hem in zijn ogen en hij kijkt terug.

We blijven elkaar aankijken totdat hij glimlacht, wegkijkt en verder gaat met zijn onderzoek. Hij wil ook op mijn rug luisteren. Ik draai mezelf om en ik voel de stethoscoop nu aan de achterzijde van mijn lichaam. Ook hier voelt dat opnieuw koud aan op mijn warme lichaam. Hij heeft inmiddels zo ongeveer mijn hele rug gehad en hij moet inmiddels toch wel weten hoe mijn ademhaling klinkt. Hij verplaatst de stethoscoop voor de laatste keer naar de plek waar de sluiting van mijn beha zit. Er is te weinig ruimte om de stethoscoop eronder te plaatsen en hij vraagt me of hij de sluiting mag openen.

Ik vind het prima dat hij mij uitgebreid onderzoekt en ga mee in zijn spel. Ik zeg hem dat het prima is en vraag of ik het voor hem moet doen. Voordat ik mijn vraag af heb kunnen maken, heeft hij behendig met een hand de sluiting geopend. Ik voel hoe mijn beha steeds losser om mijn borsten komt te zitten. De stethoscoop zit nu inderdaad op de plaats waar eerst de sluiting van mijn beha zat. Benieuwd naar wat hierna gaat komen, laat ik het allemaal maar gebeuren. Ik ga maar weer verder met diep in en uit ademen en zie wel wat er daarna komt.

Hij zet zijn linkerhand op mijn linkerschouder en houdt deze stevig op zijn plaats. Ik voel hoe mijn lichaam daarop reageert en verstijft onder zijn aanraking. Hij komt dichter bij me staan en ik voel hoe zijn doktersjas mijn rug raakt. Ik blijf rustig verder ademen. Ondertussen heb ik meerdere keren diep in en uit geademd, terwijl zijn hand nog altijd op mijn schouder rust. Langzaam voel ik hoe hij zijn hand verplaatst waardoor mijn behabandje langzaam over mijn schouder naar beneden zakt. Ik voel hoe er steeds meer ruimte tussen de cup van mijn beha en mijn huid ontstaat.

Zijn hand verlaat mijn schouder en ik voel hoe zijn andere hand mijn rechterschouder raakt. De stethoscoop bevindt zich nog altijd op dezelfde plek. Zijn rechterhand zorgt ervoor dat ook het andere bandje over mijn schouder naar beneden zakt. Ik voel hoe mijn beha zich langzaam  naar beneden verplaatst totdat hij op mijn handen bungelt. Ik besluit dat mijn beha nu even niet meer nodig is en schuif mijn handen door de hengsels heen. De beha hang ik netjes over de stoel waar ook mijn blouse hangt.

Halfnaakt zit ik op het bed met zijn ene hand nog altijd op de stethoscoop en de andere op mijn rechterschouder. Ik voel de stethoscoop loskomen van mijn huid. Hij heeft hem om zijn nek gehangen en legt zijn linkerhand nu op mijn linkerschouder waardoor beide schouders nu bedekt zijn. Langzaam masseren zijn handen mijn schouders. Het voelt heerlijk hoe zijn handen vakkundig over mijn lichaam glijden en ik laat hem zijn gang gaan. Hij masseert ook mijn nek en rug. Ik voel hoe hij zich voorover buigt en voel zijn gezicht dicht bij mijn nek.

Voorzichtig drukt hij zijn lippen tegen mijn nek en kust mijn nek teder. Eerst neemt hij uitgebreid de tijd voor de rechterzijde en daarna ontfermt hij zich over de linkerzijde. Zijn handen hebben zich inmiddels naar mijn borsten verplaatst. Hij pakt ze stevig vast en voelt dat mijn tepels hard zijn geworden. Plots stopt hij waar hij mee bezig is. Ik realiseer me dat hij zich op zijn beurt realiseert dat dit natuurlijk niet kan en snap dat hij ermee wil stoppen. Net voordat ik op wil staan om mezelf aan te kleden, vraagt hij me om mezelf om te draaien.

Ik draai me gewillig om en kijk hem ondeugend aan. Hij zet zijn handen op mijn schouders en fluistert in mijn oor dat hij nog een en ander moet onderzoeken aangezien hij nog geen diagnose kan stellen. Hij duwt me tegen het bed en legt me voorzichtig op mijn rug op het bed. Hij haalt de stethoscoop van zijn nek en plaats die boven mijn borsten. Ik probeer wederom diep in en uit te ademen. Mijn ademhaling is dit keer een stuk sneller en heviger dan zojuist. Dit tovert een glimlach op zijn gezicht.

Hij zet de stethoscoop op mijn linkerborst en met zijn andere hand pakt hij de vrije borst stevig vast. Zijn vingers draaien rondjes om mijn tepels en knijpen er plagend in. Dit zorgt ervoor dat mijn tepels keihard worden. Ik voel een kriebel in mijn buik en hoop dat hij voorlopig nog geen diagnose kan stellen. Hij doet de stethoscoop af en legt die naast me op het bed. Nu hij beide handen vrij heeft, pakt hij beide borsten in zijn handen en knijpt er zachtjes in. Ik kom omhoog en ga op het bed zitten met mijn benen over de rand. Hij komt voor me staan en ik breng mijn gezicht naar het zijne.

Eindelijk vinden onze monden elkaar en we zoenen hartstochtelijk alsof ons beider leven er vanaf hangt. Het is lang geleden dat iemand me op deze manier heeft gekust. Deze zoen zorgt ervoor dat ik nog meer opgewonden raak. Al zoenend glijden onze handen over het lichaam van de ander. Hij heeft een heerlijk lichaam onder die doktersjas zo te voelen. Ik schuif de jas over zijn schouders en hij hangt de jas op de stoel naast het bed bovenop mijn blouse en beha. Onder de jas draagt hij een strak wit t-shirt. Mijn handen glijden over zijn t-shirt.

Hij heeft inderdaad een heerlijk lichaam. Mijn handen glijden verder naar beneden en vinden zijn billen. Heerlijke strakke billen. Van de achterzijde glijden mijn handen naar de voorzijde van zijn broek. Ik voel dat hij net zo opgewonden is als ikzelf. Zijn broek zit strak gespannen. Ik glijd met mijn hand over de voorzijde van zijn broek en ik voel hoe hard hij is. Ik beweeg langs zijn dijen naar beneden en langzaam weer omhoog via zijn torso naar zijn schouders. Nog altijd zoenen we en ik voel hoe ook zijn handen mijn lichaam verkennen. 

Hij doet zijn t-shirt uit en ik zie een mooie, gespierde en gebruinde torso verschijnen. Dit zorgt voor een glimlach op mijn gezicht. Ik trek hem dicht tegen me aan en zoen hem zo mogelijk nog hartstochtelijker. Zijn handen glijden over mijn rok richting mijn dijen. Hij glijdt met zijn handen onder mijn rokje en over mijn kousen. Tergend langzaam gaan zijn handen verder omhoog. Hij stopt met zoenen en kijkt me glimlachend aan. Hij heeft zo te zien ontdekt dat ik geen slip aan heb. Zijn handen gaan verder omhoog en strelen zacht de binnenkant van mijn dijen.  Langzaam ontdoet hij me van mijn rokje. 

Het is nu zijn beurt om weer iets uit te trekken. Met mijn handen zoek ik zijn rits en open die. Ik schuif de broek over zijn billen en hij doet zijn broek verder uit. De broek vindt snel een plekje op de stoel naast de rest van onze kleding. Zittend op het bed met, op mijn kousen na, niets aan staat hij tegenover me in zijn onderbroek. Mijn handen vinden wederom zijn billen en ik hou ze stevig vast. De lekkerste billen die ik ooit in mijn handen heb gehad. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Net zomin als van zijn heerlijke tong. Mijn handen schuiven naar de voorzijde en voelen de bobbel in zijn onderbroek.

Laten we die bobbel maar eens wat meer ruimte geven. Ik ontdoe hem van zijn strak gespannen onderbroek. Ik schuif zijn onderbroek over zijn billen en die glijdt op de grond. Hij stapt eruit en veegt hem naar de zijkant. Hij komt weer dicht tegen me aan staan. Ik voel zijn naakte lichaam tegen het mijne. Dit voelt echt heerlijk. Ik druk mijn lichaam stevig tegen het zijne. Zijn mond kust mijn nek, duwt me achterover op het bed en legt mijn benen op het bed. Ik sluit mijn ogen en geniet van elke tedere aanraking.  Hij kust me op mijn borsten, mijn buik en elk ander deel van mijn lichaam.

Doordat ik helemaal opga ik zijn aanrakingen hoor ik niet dat de deur opengaat en iemand de kamer binnen loopt. Ik voel hoe zijn hoofd mijn venusheuvel zoent en twee koude handen mijn borsten omklemmen. Ik open mijn ogen en kijk recht in meest helderblauwe ogen die ik ooit heb gezien. Ik sluit mijn ogen en weet weer waar ik die ogen deze week eerder heb gezien. Terwijl de arts mijn vagina verwent, voel ik een paar lippen voorzichtig de mijne zoenen. Ik open mijn mond en beantwoord haar zoen. Ik voel hoe ze zich dichter naar me toe buigt en haar borsten raken de mijne.

Ze pakt met mijn handen haar borsten vast en neemt vervolgens mijn borsten in haar handen. Na een tijdje met mijn borsten te hebben gespeeld, verplaatst ze haar mond richting mijn buik. Teder kust ze mijn buik en slaat daarbij geen plekje over. Steeds verder gaat ze met haar hoofd al kussend naar beneden. Na een tijdje raakt haar gezicht dat van de arts die me nog steeds bevredigt alsof zijn leven ervan afhangt. Dit voelt echt zalig! Hij stopt en de kust haar net zo zacht en teder als hij dat eerder bij mij deed. Ze sluit haar ogen en proeft mij via zijn tong.

Ik geniet van het uitzicht en van hun handen die intussen mijn lichaam blijven verkennen. Korte tijd later maken ze zich los uit hun zoen en buigen zich beiden voorover om mij gezamenlijk oraal te verwennen. Ik kronkel van genot als hun beide tongen mijn clit en het gebied er omheen hun volledige aandacht geven. Haar tong voelt heerlijk zacht. Met korte, likkende bewegingen voel ik haar tong over mijn clit glijden. Zijn tong voelt wat ruwer aan en ik voel hem heen en weer gaan over mijn inmiddels supergevoelige clit. De afwisseling tussen beide tongen voelt super.

Nog niet eerder heb ik twee tongen op het meest gevoelige deel van mijn lichaam gevoeld, maar wat mij betreft is dit zeker niet de laatste keer. Na een paar laatste ferme halen van zijn tong kan ik een luide kreun niet langer onderdrukken en voel hoe alle spieren in mijn lichaam zich aanspannen. Ik kom heftig schuddend klaar. Wauw! Dit is het lekkerste orgasme dat ik ooit heb gehad. Nog nagenietend van het heerlijke orgasme kom ik ietwat rozig overeind en ga zitten op de rand van het bed. Ik wil hem nogmaals op zijn mond zoenen. Onze monden vinden elkaar en onze tongen raken in elkaar verstrengeld.

Het is lang geleden dat iemand me zo vol passie heeft gezoend. Ik kan uren zo blijven zitten en met hem zoenen, maar tegelijkertijd voel ik ook de sterke aandrang om hem in me te voelen. Hij tilt me op en zet me op de rand van het bed, Ik voel hoe zijn keiharde pik tussen mijn benen op een neer beweegt. Soepel vindt zijn pik zich een weg bij me naar binnen. Hij raakt precies de juiste plek en ik voel hoe mijn spieren zich aanspannen en natrillen van genot. De arts staat naast ons en aanschouwt het schouwspel aandachtig. Ondertussen dat hij bij me naar binnen stoot, zoen ik haar en kleed ik haar uit.

Ze heeft alleen een jurkje aan en heeft verder niks er onderaan. De jurk glijdt soepel over haar schouders en belandt op de grond. Ik nodig haar uit om op mijn gezicht te komen zitten. Terwijl hij diep in me stoot, voel ik hoe ze haar benen naast mijn lichaam plaatst en ze met haar vagina bovenop mijn gezicht komt zitten. Ik open mijn mond en breng voorzichtig mijn tong naar haar clit. Ik beweeg mijn tong met lange halen heen en weer over haar clit. Met haar heupen beweegt ze mee op het ritme van mijn tong. Ik voel hoe haar vocht over mijn gezicht druipt. Ze smaakt heerlijk.

Terwijl ik haar bevredig, neem ik haar ferme kleine borsten in mijn handen. Met mijn vingers draai ik rondjes om haar tepels. Ik voel hoe die keihard worden in mijn handen en ze kreunt zachtjes van genot. Dit moedigt me aan om door te gaan en mijn grip te verstevigen. Met mijn tong duw ik iets harder tegen haar clit. Dit wordt zo te horen erg gewaardeerd. Ik hoor hoe haar ademhaling steeds dieper en intenser wordt en versnelt. Tegelijkertijd voel ik hoe zijn pik harder wordt en steeds sneller naar binnen en naar buiten glijdt.

Na een paar ferme stoten komt hij heftig in me klaar, terwijl ik haar op mijn gezicht klaar voel komen. Ze gaat naast me op het bed zitten en kust me op mijn mond om me te bedanken. Daarna zoen ik hem om hem te bedanken voor het in-en uitwendige onderzoek. Ik stap van het bed af en kleed mezelf aan. Als iedereen aangekleed is, verlaat de dokter de kamer nadat ze ons beiden gedag heeft gezoend. Ik neem plaats in de stoel tegenover de arts. We maken een nieuwe afspraak om de uitslag te bespreken.

We nemen uitgebreid afscheid en ik verlaat de kamer alsof er niets is gebeurd. Ik heb nu al zin in volgende week en neem me voor straks via internet dat sexy lingeriesetje met bijbehorende kousen te bestellen. Wie weet komt dat volgende week wel van pas.. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
9 stemmen