To bi or not to bi

Anderhalf jaar geleden vertelde een vriend van mij dat zijn vriendin destijds een voorstel had gedaan voor een trio. Tot zover geen probleem. Echter zij gaf aan dat zij het leuk zou vinden als hij daarbij ook contact zou hebben met de extra man. Geen haar op zijn hoofd die daaraan moest denken. Tot mijn verbazing vertelde hij mij onlangs dat het zaadje dat destijds door zijn vriendin was geplant tot bloei was gekomen. 

Hij vroeg zichzelf af of hij inderdaad bi-gevoelens zou kunnen ontwikkelen of überhaupt seksueel contact met een man kon hebben. Of hij dat zou kunnen en hoe ver hij daarbij zou willen gaan, wist hij nog niet. Hij vond het echter wel tijd om als heteroman de proef op de som te nemen. Dat vond ik zo ontzettend stoer van hem. Echt respect! Zijn ontdekkingsreis heeft hij op papier gezet en wil hij graag met ons delen. Zijn verhalen zijn hieronder te vinden. 

Inmiddels heb ik meer verhalen over mannen ontvangen die het, soms tot hun eigen verbazing, erg leuk vinden om een man oraal te verwennen. Zo ook Leo. Van zijn hand is het laatste verhaal.