Footlovers Party (Fetish Café)

Afgelopen zondag heb ik met twee anderen de Footlovers Party in het Fetish café in Antwerpen bezocht. Het Fetish Café is een ontmoetingsplaats voor fetisjisten en kinksters in het algemeen en BDSM-ers in het bijzonder. Iedereen die een bepaalde fetisj of kink heeft, is er van harte welkom om contact te leggen met gelijkgestemden en indien gewenst te spelen in de speelkerker. Ideaal voor iedereen die rustig kennis wil maken met de BDSM-wereld. Niets moet en alles mag. 

De uitbaters van het café zijn allemaal actieve en ervaren kinksters en BDSM-ers. In het café worden verschillende bijeenkomsten, workshops en themafeesten georganiseerd. Een aantal keer per jaar wordt er door Taurus Events de 'Feet Lovers Party' georganiseerd. Dit event is bedoeld voor liefhebbers van voeten, high heels en stockings. Nadat je jezelf hebt aangemeld, kun je de party bijwonen. Het café is te vinden in het centrum van Antwerpen. Je moet echter wel weten waar het is anders loop je er zo voorbij.

Als we in het centrum lopen, zien we een stel waarvan we vermoeden dat ze naar hetzelfde feestje gaan als wij. De vrouw draagt namelijk hele hoge en sexy schoenen die je waarschijnlijk niet aantrekt om lekker een dagje op te gaan shoppen. Ze gaan echter de andere kant op. Een klein bordje met neon letters bij de ingang verraadt de locatie van het café. Alhoewel die niet altijd aan is zo begrijp ik later. We bellen aan en er wordt opengedaan door één van de uitbaters. We volgen hem de trap af naar beneden. Beneden worden we hartelijk ontvangen door de organisatoren.

Het is een café met veel sfeer. Het is onderdeel van een oude abdij en de uitstraling van het pand is echt super. De bogen in het plafond zorgen naast de aankleding voor een super sfeer. Als we binnenkomen zijn we één van de eersten. Op de stoel bij de ingang zit een man alleen en verder zijn er een aantal alleengaande mannen aanwezig. Op de teksten op de t-shirts is te lezen wat hun fetisj is. Zo draagt iemand een sweater waaruit blijkt dat hij van trampling houdt. Een andere man blijkt een voetenfetisj te hebben. Een derde man (één van de uitbaters) houdt blijkbaar van fisten.

Zo heeft elke cafébezoeker zo zijn of haar voorkeur. We gaan aan de tafel zitten en bestellen een drankje. Niet veel later komt het stel dat we eerder op straat tegenkwamen toch het café binnen. Ze nemen plaats aan de bar. Korte tijd later verplaatst het stel zich naar één van de banken achterin het café. Een man voegt zich bij hen en vraagt of hij de voeten van de vrouw mag masseren. De vrouw geeft hem haar toestemming. Hij neemt plaats op de grond voor haar en masseert de voeten van de vrouw grondig. 

De man is geen onbekende op het feestje. Blijkbaar is hij op elk feestje aanwezig en is de hele middag/avond druk bezig met het masseren van alle vrouwen voeten. Zo makkelijk gaat dat hier dus. De sfeer is heel ongedwongen en relaxed. De mannen zijn helemaal niet opdringerig, maar juist heel respectvol naar de vrouwen. Als ik een slok van mijn drankje wil drinken, zie ik een man naast me op de grond plaatsnemen. Hij vraagt of hij mijn voeten mag masseren. Daar zeg ik geen nee tegen. Het lijkt me heerlijk om mijn voeten door hem te laten masseren.  Vol overgave start hij de massage.

Het voelt heel aangenaam. Even later knuffelt en kust hij mijn voeten. Ik laat hem zijn gang gaan. Het voelt immers nog steeds niet ongemakkelijk of onaangenaam. Als we met elkaar in gesprek raken, legt hij mij uit waar zijn fascinatie voor vrouwen voeten vandaan komt. Al langere tijd is hij gefascineerd door de voeten van vrouwen. Eigenlijk aanbidt hij vrouwen in het algemeen. Hij dient hen graag en hij geeft aan dat ik hem altijd mag contacten als hij mij kan dienen. Voor wat dan ook. 

Ondertussen is één van de uitbaters naar de speelkerker gegaan met haar sub. Ik hoor hoe zijn lichaam wordt bewerkt met diverse zwepen. Aangezien ik met mijn rug naar de speelkerker zit, kan ik helaas alleen horen, maar niet zien wat er allemaal gebeurt. Ik vermoed dat dit niet het enige is wat er die middag en avond zal gebeuren dus ik wacht rustig af. Als ik naar de andere bank kijk, zie ik dat de organisatrice bovenop een man zit die onder haar op de bank ligt. Als de vrouw opstaat om wat te drinken te halen, volgt de man haar.

Hij gaat voor de bar op de grond liggen, zodat de vrouw bovenop hem kan gaan staan en een drankje kan bestellen. Een andere man gaat tegenover hem op de grond liggen. De organisatrice bestelt haar drankje en stapt via de ene man op de andere, stapt van hem af en zoekt een plekje in het café. Later die middag komen er nog wat vrouwen binnen. Eén van de vrouwen komt bij ons aan tafel zitten. Ik vraag haar wat haar rol is. Ze geeft aan dat ze haar dominante kant aan het onderzoeken is.

Ze heeft uitleg gehad over het hanteren van de zweep en wil dat dolgraag uitproberen bij een gewillige man. Laat die er nou toevallig ook zijn. De zwepen worden klaargelegd en de man en de vrouw vertrekken richting de speelkerker. Dat wil ik natuurlijk zien en ik volg hen naar de kerker. De man kleedt zich uit en neemt plaats aan de stang. Geheel naakt staat hij voor de vrouw. Ze pakt een zweep en laat deze op verschillende plekken op het lichaam van de man terechtkomen. De verschillende zwepen laten de huid van zijn rug, benen en billen behoorlijk rood kleuren.

Aan het geluid van de zweep op de huid te horen, zijn sommige zweepslagen behoorlijk pittig. Het zwepen wordt afgewisseld met zachte strelingen, het krassen van nagels op zijn huid en ferme tikken met de blote hand(en) op zijn billen. De man vindt het heerlijk en geniet met volle teugen. Als de sessie is beëindigd, maakt de man plaats voor twee anderen. De matten worden op de grond onder de stang gelegd. De mannen gaan op hun rug op de matten liggen. Twee vrouwen gaan naast de mannen staan en stappen dan met hun blote voeten bovenop de mannen.

Vakkundig lopen ze over het lichaam van de mannen heen en weer. Als de vrouwen genoeg op de mannen hebben gestaan en gelopen, wordt de sessie beëindigd. Mijn aandacht wordt getrokken naar een schouwspel dat zich aan de andere kant van de kerker aan het voltrekken is. Daar kleedt een man zich uit en gaat naakt op zijn buik op de tafel liggen. De tafel is omringd door kaarsen. Een jonge vrouw staat naast de man en haalt verschillende spullen uit een tasje en legt die naast de tafel neer. Vanaf waar ik sta, kan ik niet zien wat er precies uit de tasjes wordt gehaald.

Ik sta op en ga dichtbij de tafel op het podium zitten. Nu zie ik dat de vrouw klemmetjes op de rug van de man zet. Inmiddels is de hele rug van de man bezaait met klemmetjes. Als er voldoende klemmetjes op de rug van man zitten, pakt de vrouw een kaars uit de houder. Voorzichtig giet ze het kaarsvet uit over de rug van de man. Dit herhaalt ze meerdere keren. Telkens met een andere kaars. Tussendoor steelt ze de rug van de man en haalt het gestolde kaarsvet van zijn rug, zodat zijn rug gereed is voor een nieuwe lading kaarsvet.

Telkens wanneer het kaarsvet de rug van de man raakt, zie ik hem zijn spieren aanspannen en komt hij een stukje los van de tafel. Op het moment dat het kaarsvet zijn huid raakt, is het redelijk warm, maar het koelt ook snel weer af. Het zijn speciale kaarsen die hier gebruikt worden. Bij normale kaarsen loop je het risico dat de huid verbrandt en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Het gieten van het kaarsvet wordt afgewisseld met een pinwheel die zijn weg over de rug van de man vindt.

Doordat de klemmetjes op de rug van de man zijn geplaatst, voelen de pinwheel en het kaarsvet heftiger aan dan normaal gesproken. Als de rug en billen van de mannen voldoende zijn geprikkeld, wordt al het kaarsvet van het lichaam van de man verwijderd. Tijdens de kaarsensessie worden mijn voetjes weer heerlijk gemasseerd en aanbeden. Ondertussen zijn twee nieuwe vrouwen de kerker binnengelopen. Ze nemen plaats aan de zijkant en worden direct aangesproken door een man die hun voeten wil masseren.

Bijna meteen komt er nog een man naast zitten die de voeten van de andere vrouw begint te masseren. Ook zij laten hun voeten gewillig masseren. Als de mannen op hun rug op de matten onder de stang gaan liggen, lopen de dames vakkundig over de mannen heen. De mannen genieten hier zichtbaar van. Dan is het tijd om weer even iets te gaan drinken. De organisatrice vertelt dat ze over een aantal weken een workshop organiseren voor beginnende domina's. Het lijkt me leuk om de beginselen van een pro te leren en ik geef me direct op voor de workshop.

De man die eerder door de vrouw is gezweept, vraagt me of hij mijn voeten mag masseren. Dat mag uiteraard. Hij geeft aan dat hij ook graag door mij gezweept wil worden. Ook dat mag. We staan op en gaan naar de speelkerker. Hij weet dat dit nieuw voor me is, maar hij wil maar al te graag proefkonijn zijn. We mogen de eerder op hem gebruikte zwepen lenen. Hij kleedt zich uit en buigt zich naakt voorover in de sling. Ik probeer de diverse zwepen uit op zijn rug, benen en billen en moet toegeven dat het best leuk is om te doen.

Dan komt de organisatrice een kijkje nemen. Ik krijg van haar een privélesje zwepen. Erg leuk en leerzaam. Ik verruil de zwepen voor mijn handen en leer hoe ik op een juiste manier billenkoek moet geven. De man geniet zichtbaar en hoorbaar van de sessie. Het zwepen windt hem zo te zien niet alleen mentaal op.. We verruilen de sling voor de bok en hij komt op mijn schoot liggen, zodat ik hem nog wat extra billenkoek kan geven. Aan het einde van sessie kleedt hij zich weer aan en drinken we nog een laatste drankje.

Het feest loopt inmiddels al op zijn einde. Nog even worden mijn voetjes gemasseerd en dan is het tijd om huiswaarts te keren. We spreken af dat we snel een keertje terugkomen naar het café. Onderweg naar de auto eten we nog even snel een frietje op de markt en vertrekken dan richting huis. Al met al was het een erg leuke en leerzame middag en avond. Ik heb wederom weer erg leuke en interessante mensen leren kennen en weer wat nieuwe vaardigheden opgedaan.

Ik kan iedereen die nieuwsgierig is naar BDSM of gelijkgestemden wil ontmoeten, aanraden om een bezoek te brengen aan het Fetish Café in Antwerpen. Meer informatie over het café en de workshops/evenementen is te vinden op www.fetish-cafe.com

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
3 stemmen