Land van de Farao

Als we zijn geland, worden we met bussen naar de aankomsthal gebracht. Daar aangekomen, kopen we de benodigde visa en gaan we in de rij staan voor de douane. Na de douane halen we de koffers op en gaan we naar de bus die ons naar het hotel brengt. Als we in de bus zitten, zie ik inderdaad de vriendengroep aankomen. Het klopt dus dat zij naar hetzelfde hotel gaan als wij. Bij het hotel aangekomen, checken we in en gaan we naar onze kamer. We kleden onszelf uit en ploffen neer op het bed. We zijn zo moe dat we in no-time in slaap vallen.

Door de hitte zijn we de volgende dag al vroeg wakker. We besluiten onszelf aan te kleden en te gaan ontbijten. Als we de deur uitgaan, hoor ik deur van de kamer naast ons opengaan. Ik draai mezelf om om te kijken wie er naast ons in de kamer zitten. De deur gaat open en ik herken direct de felblauwe ogen. De jongen die gisteren naast me in het vliegtuig zat, zit nu in de kamer naast ons. De felblauwe ogen herinneren me meteen weer aan het heerlijke avontuur dat we gisteren samen in het vliegtuig beleefden op weg hier naartoe. De gedachten aan ons avontuur zorgen ervoor dat ik moet blozen.

Hij ziet dat en moet glimlachen. We begroeten de buurjongen en gaan ontbijten. Tijdens het ontbijt dwalen mijn gedachten steeds af naar de jongen met de felblauwe ogen. Ik kan hem niet uit mijn gedachten krijgen en voel weer hoe heerlijk het voelde toen hij me teder kuste. Na het ontbijt lopen we terug naar onze kamer en trekken onze badkleding aan. Bij het zwembad is het gezien het tijdstip nog lekker rustig. We leggen onze handdoeken op de ligbedden vlakbij het zwembad en genieten van de zon. Blijkbaar was ik nog erg moe aangezien ik in slaap was gevallen.

Als ik mijn ogen open doe, zie ik dat de jongen met de felblauwe ogen naast ons is komen liggen. Onze blikken kruisen elkaar als ik de zonnebrand uit mijn tas wil halen. Ik draai mezelf om naar mijn vriend om hem te vragen of hij mijn rug in wil smeren. Ik zie dat zijn bedje leeg is en kijk om me heen om te zien of ik hem ergens zie, maar hij is nergens te bekennen. Als ik mezelf weer omdraai zie ik dat de jongen naast mijn bed staat. Hij vraagt me of hij me soms kan helpen. Ik vraag hem of hij mijn rug en schouders in wil smeren.

Gretig pakt hij de zonnebrand van me aan en vraagt me op mijn buik te gaan liggen. Hij opent de zonnebrand en legt de dop op de rand van mijn bedje. Hij sprayt de zonnebrand op mijn rug en begint de zonnebrand uit te smeren. De koude zonnebrand voelt heerlijk koel aan op mijn warme huid. Ondanks het vroege tijdstip is de zon al behoorlijk fel. Zijn handen voelen heerlijk zacht aan op mijn  huid. Hij begint met het insmeren van mijn schouders. Als hij daarmee klaar is vraagt hij of ik mijn bikini los wil maken, zodat hij mijn bikini niet onder smeert met zonnebrand.

Ik open de sluiting van mijn bikini en zijn handen vervolgen hun weg over mijn rug richting mijn billen. Bij mijn bikinibroekje aangekomen, duwt hij deze verder naar beneden zodat het randje van mijn billen zichtbaar wordt. Met lange halen smeert hij mijn gehele rug in en slaat daarbij geen plekje over. Om er zeker van te zijn dat ik niet verbrand, smeert hij ook de zijkant van mijn bovenlijf in. Met twee handen glijdt hij langs de zijkant van mijn lichaam. Subtiel raakt hij daarbij de zijkant van mijn borsten aan. Van mij mag hij nog wel even doorgaan.

Hij merkt hoe mijn lichaam zich onder zijn aanraking ontspant en pakt opnieuw wat zonnebrand. Dit keer voel ik zijn handen niet op mijn rug, maar voel ik hoe hij zijn handen op mijn bovenbenen plaatst. Ook mijn benen smeert hij met dezelfde aandacht en precisie in als mijn bovenlichaam. Ik laat hem zijn gang gaan. Als mijn onderbenen voldoende zijn ingesmeerd, verplaatst hij zijn handen naar mijn bovenbenen. Elke centimeter van mijn benen wordt grondig ingesmeerd. Ik voel hoe zijn handen steeds iets verder opschuiven richting de binnenkant van mijn dijbenen.

Bij elke aanraking hoop ik dat hij net iets hoger gaat en me op mijn meest gevoelige plekje aanraakt. Ik merk dat hij steeds een stapje verder gaat en de mensen om ons heen vergeet. Niet veel later voel ik zijn vingers subtiel onder mijn broekje glijden. Ik spreid mijn benen iets verder, zodat hij er nog beter bij kan. Zijn vingers vervolgen hun weg. Ik merk dat ik hier mega opgewonden van raak. Hij moet ook voelen hoe vochtig ik inmiddels ben geworden door zijn aanraking. Terwijl hij met een hand mijn lichaam in blijft smeren, blijft zijn andere hand in mijn broekje.

Zijn wijs- en middelvinger masseren ritmisch mijn clit, terwijl hij rustig om zich heen kijkt en doet alsof er niets aan de hand is. Door de zon op mijn huid en zijn heerlijke aanraking ben ik zo ontspannen dat een orgasme niet lang op zich laat wachten. Als hij voelt hoe mijn lichaam zich onder hem kronkelt, haalt hij zijn hand uit mijn broekje. Hij buigt zich voorover en fluistert in mijn oor dat ik om 15.00 uur vanmiddag naar het bubbelbad moet komen. Net als hij terug is bij zijn bedje zie ik in mijn ooghoeken dat mijn vriend aan komt lopen.

De rest van de ochtend en middag geniet ik van de zon en de cocktails. De jongen geniet samen met zijn vrienden eveneens van de zon en vermaakt zich prima met een bal in het water. Terwijl zij zich vermaken met de bal vermaak ik mezelf door naar de jongens en hun goddelijke lichamen te kijken. Als ik op mijn telefoon kijk, zie ik dat het inmiddels al kwart voor drie is. Ik voel een kriebel in mijn buik. Hoe ga ik mijn vriend uitleggen dat ik even weg moet, alleen? Net voor 15.00 uur geeft hij zelf het antwoord. Hij is op zijn bedje in slaap gevallen.

Dit biedt mij de mogelijkheid om even alleen weg te gaan. Ik sta op van mijn bedje en vertrek richting het bubbelbad. Het bubbelbad is leeg. Ik neem plaats in het bubbelbad en sluit mijn ogen. Terwijl ik van de zon geniet, voel ik plotseling een hand op mijn bovenbeen. Als ik mijn ogen open doe en naast me kijk, zie ik weer die felblauwe ogen. Ik glimlach en hij glimlacht terug. Nu is het zijn beurt om te genieten. Met mijn rechterhand pak ik zijn ballen stevig vast en masseer deze. Hij geniet zichtbaar en spreidt zijn benen, zodat ik er beter bij kan.

Met mijn hand glijd ik onder zijn zwembroek en voel zijn heerlijke pik hard worden in mijn handen. Zo blijven we een tijdje zitten. Het wordt steeds drukker in het bubbelbad. Ik sta op en vraag hem met me mee te gaan. Hij doet wat ik van hem vraag en loopt met me mee. We gaan naar het grote zwembad. Dit zwembad loopt in een ring om het aquapark heen. Hier iets verder op is een rustige plek weet ik. We zwemmen een stukje en kletsen wat. Iets verderop komen we aan bij de grot. Hier zijn we uit het zicht van de andere badgasten.

Hij wil doorzwemmen, maar ik pak zijn hand vast en trek hem naar me toe. Ik klem mijn benen om zijn middel en begin hem te zoenen. Hij is een uitmuntende kusser. Ik kan uren met hem zoenen, maar dat is te riskant. Ik voel dat het zoenen hem ook niet onberoerd laat. Met een hand glijd ik in zijn zwembroek. Terwijl we zoenen geef ik zijn pik een massage met zijn hand. Als zijn pik keihard is geworden, kijk ik om me heen of er geen andere badgasten in de buurt zijn. Ik zie dat dat niet zo is en doe zijn zwembroek iets omlaag. Hierdoor steekt zijn pik net boven de rand van zijn zwembroek uit.

Ik neem een flinke hap lucht en verdwijn onder water. Ik neem zijn pik in mijn mond en schuif mijn mond over zijn pik heen en weer, terwijl ik stevig zuig. Met mijn andere hand masseer ik zijn stam. Als mijn lucht op is, kom ik boven, neem weer een flinke teug lucht en ga verder waar ik gebleven was. Dit herhaal ik een paar keer. Als ik weer boven kom, zie ik dat hij er enorm van geniet. Hij pakt mijn handen vast en trekt me naar boven. Als ik weer op mijn voeten sta, kust hij me passievol op mijn mond. In mijn oor fluistert hij dat hij me om zijn pik wil voelen.

Ik draai een kwartslag en met mijn rug richting de muur sla ik mijn benen om hem heen. Met zijn hand schuift hij mijn bikinibroekje opzij en schuift zijn keiharde pik bij me naar binnen. Aangezien hij zo opgewonden is en diep bij me naar binnen kan stoten in dit standje, duurt het niet lang voordat hij in me klaarkomt. Terwijl hij me zoent, hoor ik hoe hij steeds zwaarder ademhaalt. Na een laatste ferme stoot komt hij heerlijk in me klaar. Hij geeft me nog een laatste zoen en net nadat we onze zwemkleding goed hebben gedaan komt er een gezin de grot in gezwommen.

We kijken elkaar aan en glimlachen. Die hadden niet veel eerder moeten komen. Met een vurige tongzoen nemen we afscheid van elkaar en beloven elkaar dat we deze vakantie nog veel vaker van elkaar willen genieten: 'Op naar de volgende.' Bij mijn bedje aangekomen, ga ik liggen en als ik net lig, opent mijn vriend zijn ogen. Ik zeg dat hem dat ik een heerlijke duik in het zwembad heb genomen en val meteen daarna in slaap. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.8333333333333 sterren
6 stemmen