Mijn eerste gangbang II

Ingezonden door Anoniem

Het begon allemaal met een oproepje op Sexjobs. 'Stel zoekt mannen voor gangbang.' Bij de advertentie stond een leuke foto die mijn aandacht trok. Ik reageerde netjes per e-mail. Een paar dagen later ontving ik een reactie van ze met de vraag of ik kik Messenger had. Ik antwoordde dat ik dat inderdaad heb. Ze voegden me toe en via kik hebben we een tijdje gechat. We hebben ook foto's uitgewisseld. Blijkbaar was ik goedgekeurd, want de chat op Kik leidde uiteindelijk tot een e-mail met de volgende tekst: 

Wendy nodigt je uit om deel te nemen aan haar eerste gangbang. De gangbang vindt plaats op 31 juli van 11.00 uur tot maximaal 14.00 uur. We ontvangen je tussen 10.45 en 11.00 uur. We nodigen vijf mannen uit. De locatie is Van der Valk Zwolle. Bij aankomst stuur je bericht via kik naar .... Ik, haar man, geef je dan het kamernummer door. Bij binnenkomst graag eerst de onkostenvergoeding betalen mij. Daarna graag jezelf goed wassen in de badkamer. Als je klaar bent neem je plaats in de nabijheid van het bed. Wendy ligt in een mooi setje voor je klaar onder de lakens. 

Drinken, condooms en glijmiddel staan klaar. Een handdoek moet je zelf meenemen alsook een tasje om je spullen in te doen. Je telefoon graag opbergen. Die mag tijdens date niet gebruikt worden. Graag een paar dagen voor de gangbang je nagels knippen en zorgen dat er geen scherpe randjes zijn. Zodra ik de deken verwijder, begint de gangbang. Ik doe zelf niet actief mee, maar kijk toe omdat ik dat geil vindt om te zien. Daarnaast houd ik in de gaten of alles naar wens verloopt.

 

Wat mag:

-          Beffen, strelen, masseren, lichaam kussen. Je door haar laten pijpen. (Ze pijpt zonder condoom). Spuiten mag                     over haar borsten/lichaam (niet in haar mond);

-          Vaginaal neuken is met condoom. Net als anaal neuken. Voordat ze anaal geneukt wordt, moet eerst haar kontje                voorzichtig en met veel glijmiddel en vingers ingevet worden;

-          DP vindt ze ook geil, mits degene die haar kont neukt niet te dik geschapen is;

-          Zoenen mag zolang zij dat toestaat;

-          Ze heeft een lekker, gewillig poesje. Vooral als die goed gebeft is;

-          Ze is een echte MILF die dit puur voor haar genot doet. Behandel haar goed en wie weet volgt er een herhaling.

 

Ik zou mijn eerste gangbang gaan meemaken. Best spannend zeg. Ik ben die dag op tijd vertrokken, zodat ik op tijd aan zou komen in Zwolle. Zodra ik mijn auto had geparkeerd, heb ik via Kik contact met hen gezocht. Kamer 234 kreeg ik door. Met enige spanning liep ik naar de lift om vervolgens op zoek te gaan naar het juiste kamernummer. Ik klopte aan en de man deed open. Ik was de laatste man en aan het geluid te horen werd Wendy al flink verwend door de andere mannen.

Eerst netjes betaald zoals afgesproken. Zoals gewenst heb ik mezelf uitgekleed en gewassen. Vier mannen waren al met haar bezig. Haar man keek van een afstandje toe. Hij zat in een stoel naast het bed. Zij lag op het bed en droeg mooie, kanten, zwart/crème kleurige lingerie. De lingerie bleef echter niet lang aan. Wendy had een normaal postuur en een mooie B-cup. De mannen, van middelbare leeftijd, waren haar eerst aan het masseren. Daarna kleedden ze haar uit en gingen verder met zoenen en beffen. Uiteraard lieten ze zich ook daar haar pijpen. 

De dame in kwestie, Wendy, een prachtige MILF, werd al verwend door al die handen en tongen. Ze genoot er volop van. Vier man was tegelijkertijd met haar bezig, dus ik besloot eerst vanaf de zijlijn toe te kijken. Er was gewoonweg te weinig plek op het bed. Na een tijdje was één van de heren even gestopt. Waarschijnlijk werd het hem even te heet! Nu hij weg was, was er plek voor mij. En tja, ik had ook wel zin. Ik begon haar eerst lekker te zoenen. Onze tongen vonden elkaar al snel en gingen lekker met elkaar aan de slag.

Ondertussen waren twee mannen met haar kutje en kontje bezig. Ik leidde haar mooi af. Opeens was ik alleen met haar. De rest had zich even afgezonderd. We zoenden verder en mijn handen zochten hun weg over haar lichaam. Ik masseerde eerst haar borsten en daarna verplaatste ik mijn handen langzaam naar haar kutje welke zeiknat was. Mijn handen gleden verder door en verwenden haar kontje. Eerst één vinger en niet veel later volgde nummer twee. Langzaam rekten mijn vingers haar lekkere kontje op.

Ook de derde vinger gleed moeiteloos bij haar naar binnen. Ze vond het heerlijk! Ze spreidde haar benen nog iets verder, zodat ik er beter bij kon. Ze had er duidelijk zin in. Ik kroop van het bed af op zoek naar een condoom. Voor ik het wist waren er alweer twee mannen met haar bezig! Ze kreeg een DP. Toen heb ik maar besloten om mijn pik in haar mondje te stoppen. Ze nam hem gretig in haar mond, terwijl ze hard genomen werd. De heren wisten wat ze deden. Het zag er heerlijk uit en Wendy kreunde van genot.

Haar man zat zichzelf op een stoel met dit uitzicht af te trekken. Het tempo van de heren ging omhoog en de eerste schoot zijn condoom goed vol. Nummer twee volgde al snel. Beide mannen dropen af en ik ging naast Wendy liggen. Ik vroeg haar om bovenop me te komen zitten. Zij zat 'on top' en ik nam haar kontje in beslag. Een andere man kwam voor haar zitten en nam haar heerlijk in haar kutje. Ik voelde zijn pik in haar kutje tegen mijn pik aanstoten. Geil zeg! Weer een andere man vulde haar mondje.

Hij hield het niet lang vol, want ze was behoorlijk gulzig. Hij spoot haar mondje goed vol. Ondertussen neukten wij haar dp door. Zo lekker! We wisselden van standje en zetten haar op haar knieën. Ik mocht nu haar kutje verwennen. Eindelijk! Mijn pik gleed er heerlijk in. Om beurten stootten wij onze pikken in haar. Ik hield het niet langer meer vol en schoot mijn zaad in mijn regenjas. Die andere man trok zijn pik snel uit haar kont, deed zijn condoom af en spoot over haar kontje.

Het was tijd voor een break. Na wat gezelligheid en drankjes namen wij Wendy om beurten. Ik hield het gelukkig wat langer vol en we genoten samen van én met elkaar. De anderen keken toe en om beurten nam iemand haar. We zijn in totaal zo'n twee uur bezig geweest. Hierna was het opruimen, omkleden en iedereen ging vervolgens zijn eigen weg. Het was een spannende en geile belevenis. Wendy vond het heerlijk en had van ons alle vijf genoten! Ik overigens ook.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3 sterren
15 stemmen