Pascal, Ada, cees en ik 

Om 13.00 uur heb ik afgesproken met Pascal, Ada en Cees bij een hotel in de buurt van Dordrecht. Ada wil van haar sub cees af en is op zoek naar een geschikte koper. Op het afgesproken tijdstip bel ik cees. De anderen zijn al in de kamer en cees vraagt me naar boven te komen. Ik ga met de lift naar boven. cees heeft zijn vaste kamer geboekt op de eerste verdieping. In de kamer is aan de linkerkant een groot bed met daarachter een zitje en aan de rechterzijde is een grote eettafel met acht stoelen.

Als ik aanklop, wordt de deur opengedaan door Pascal. cees ligt naakt op de tafel. Pascal en Ada zijn eveneens gekleed in Eva kostuum. Pascal ken ik nog van de vorige keren. Ze is een mooie, intelligente vrouw met een prachtig lichaam. Haar gitzwarte haar valt tot net over haar schouders. Ada heb ik nog niet eerder ontmoet. Het is eveneens een mooie vrouw. Ze heeft blonde haren, is klein van stuk en heeft een goed figuur. Ik kleed mezelf om aangezien ik me wat overdressed voel. Als ik mezelf heb omgekleed, loop ik naar de tafel waar cees nog steeds op ligt.

Ada zit op haar knieën op de tafel tussen de benen van cees in. Met zijn drieën keuren we het lichaam van cees om te kijken of hij geschikt is voor de verkoop. Uitgebreid keuren we zijn lichaam en dan met name zijn tepels. Ik knijp stevig in de tepels van cees, terwijl de rest van zijn lichaam grondig wordt geïnspecteerd door de andere twee dames. Om er zeker van te zijn dat hij geen stijve krijgt wanneer hij wordt gepijpt, wordt ook dat getest door Ada. Voor die test slaagt hij met vlag en wimpel. Voor zover lijkt het een goede sub te zijn voor de verkoop. 

Pascal wil eveneens de proef op de som nemen en neemt het stokje, of beter gezegd de pik, van cees van Ada over. Daarna is zijn kontje aan de beurt. Om hem als sletje aan andere mannen uit te kunnen lenen, moet hij ook hiervoor geschikt zijn. Pascal trekt een handschoen aan en inspecteert het kontje van cees. Uiteraard moet hij ook zijn kontje aan een andere man aan kunnen bieden, dus pakt Pascal een dildo van de tafel en laat die voorzichtig bij cees naar binnen glijden. Ook dit gaat heel soepeltjes. Dit zou geen dealbreaker mogen zijn. 

Sub cees moet uiteraard niet alleen zijn diensten aanbieden aan mannen, maar desgewenst ook aan (andere) vrouwen. cees moet dus zijn best doen om ook voor die test te slagen. De rollen worden omgedraaid en nu is het aan Ada om op haar rug plaats te nemen op de tafel. Het hoofd van cees verdwijnt tussen haar benen. cees krijgt duidelijke instructies hoe Ada het liefst gelikt wil worden. cees volgt de instructies braaf op. Niet te snel naar de clit, maar eerst het gebied eromheen uitgebreid zoenen. Rustig opbouwen en niet te snel. Dat lijkt te werken. 

Terwijl cees zijn tong en mond gebruikt, gebruiken wij onze handen om het lichaam van Ada te strelen. Haar benen, bovenlichaam en borsten worden door ons gestreeld. Nadat cees de vulva van Ada uitgebreid heeft gezoend, is het tijd om met zijn tong de clit van Ada te stimuleren. Vol overgave gaat zijn tong over de clit van Ada heen en weer. Ada sluit haar ogen en geniet van de aanrakingen van cees zijn tong op haar clit. Nog een paar lange halen en dan komt Ada klaar. Voor Ada is het dan helaas tijd om afscheid te nemen.

De keuring is echter nog niet voorbij. Het is tijd voor Pascal om de proef op de som te nemen en de orale kwaliteiten van cees te beoordelen. Dit keer gaat cees op zijn rug op het bed liggen met zijn hoofd over de rand van het bed. Pascal gaat boven zijn hoofd staan, zodat cees haar oraal kan verwennen. Dat is voor hem allesbehalve een straf zo te zien. Hij geniet met volle teugen. Ook Pascal vertelt hem hoe ze het liefst en het lekkerst gebeft wordt. cees luistert braaf naar de aanwijzingen en likt Pascal naar een heerlijk hoogtepunt.

Als ze klaar is gekomen, moet cees uiteraard haar kutje goed schoonlikken. Ook dat doet hij vol overgave. Het is  tijd voor een kleine pauze. We drinken een kopje thee en kletsen even bij. Dan is het tijd voor de tweede ronde. cees moet voor de stoel van Pascal op zijn knieën komen zitten. Zijn tepels worden wederom onderworpen aan een stevige test. Zijn tepels moeten constant stijf blijven, zonder dat hij een stijve pik krijgt. Een pittige challenge. Ik help Pascal graag een handje (of twee), ga achter cees staan en knijp ik zijn tepels.Zijn tepels blijven lekker stijf.

Pascal en ik willen cees nog wat teasen. Ik heb nog wel een leuk idee. We blinddoeken cees en laten hem plaatsnemen op de stoel naast ons. Hij kan alles horen wat we zeggen en doen, maar niks zien. We gaan vlakbij hem staan en onze handen verkennen voorzichtig elkaars lichaam. We strelen elkaars armen en vertellen cees precies wat we doen. Onze tongen verstrengelen. Pascal zoent heerlijk. Korte tijd later vraagt hij of hij niet mag kijken wat we doen. Daar is het nog te vroeg voor en we willen hem nog wat langer plagen. Hij blijft maar vragen of de blinddoek niet af mag.

We besluiten hem nog even te laten zitten en blijven elkaar overal aanraken. Onze handen verplaatsen zich naar de borsten van de ander. Pascal doet mijn jurkje omlaag, zodat ze mijn blote borsten aan kan raken. Ook mijn tepels worden heerlijk door haar gemasseerd. cees zit ongeduldig heen en weer te wippen op zijn stoel. Hij kan niet wachten tot hij mag zien wat we vlak voor zijn neus allemaal aan het doen zijn. Dan vinden we dat cees lang genoeg geplaagd is. Hij mag zijn blinddoek afdoen.

We gaan nog even door met het betasten van elkaars lichaam. cees staat op en komt naast ons staan. Hij wil het schouwspel van nog dichterbij aanschouwen. Nu is cees degene die maar al te graag een handje wil helpen. Hij komt achter me staan en legt zijn handen op mijn tepels. Hij knijpt er zachtjes in. Pascal verplaatst haar handen van mijn borsten naar mijn vulva. Ik voel hoe ze mijn vulva streelt. Ze weet feilloos mijn clit te vinden. Ze masseert deze stevig. Het is heerlijk om meerdere handen op je lichaam te voelen.

Ik vraag Pascal even te stoppen en loop naar mijn koffer. Uit mijn koffer haal ik de womanizer. Ik geef deze aan Pascal en vraag haar het af te maken met behulp van de womanizer. Ik zet de womanizer op mijn clit en geef hem aan Pascal. Ik voel hoe de womanizer heerlijk zuigende bewegingen op mijn clit maakt. Echt de beste uitvinding ooit. Door de zuigende werking van de womanizer in combinatie met de handen van cees die mijn tepels masseren, kom ik heerlijk klaar. Ik geef Pascal een laatste tongzoen en dan is het tijd voor mij om afscheid te nemen.

Pascal en cees hebben dan nog alle gelegenheid om hun sessie af te ronde met een laatste, heerlijke ronde. Pascal kan dan kijken of cees aan alle eisen voldoet en ze hem over wil kopen van Ada. Ik bedank hen beiden voor een leuke en heerlijke middag. Wellicht dat we elkaar in de toekomst nogmaals zullen gaan ontmoeten. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen