Mijn buurvrouw

Ingezonden door Tom

Het was een uur of tien in de ochtend. Ik was thuis aan het werk toen ik opeens een appje kreeg van mijn buurvrouw. Ze moest met spoed iets printen, maar de printer deed het niet. Ze vroeg of ik er eens naar zou kunnen kijken. Ik was verbaasd, want dit was de eerste keer dat ze me een berichtje stuurde. We kwamen elkaar wel eens tegen en praatten dan even. Soms flirtten we dan wat, maar meer contact was er eigenlijk niet. Totdat ik dus dat appje kreeg. Ik reageerde,  vertelde haar dat ik nu wel even tijd had en dat ik meteen even langs zou komen.

Eenmaal bij het huis van mijn buurvrouw aangekomen, druk ik op de bel. Even later doet ze open. Ze trekt me aan mijn shirt naar binnen en gooit de deur achter me dicht. Met een stevige zet duwt ze mij tegen de muur aan en begint mij te zoenen. Ik ben even helemaal in de war over wat er gebeurt. 'Sorry', zegt ze terwijl ze me wild aan het zoenen is. 'Ik heb zo'n zin in je'. Ik begin met haar mee te zoenen en voel mijn pik langzaam hard worden in mijn broek. Ik pak haar hand en duw die tegen mijn pik aan om haar te laten voelen hoe hard ik ben.

'Je maakt me geil', zeg ik tegen haar. Ze gaat langzaam op haar knieën zitten, doet mijn broek los, schuift mijn boxer naar beneden en pakt mijn harde pik vast. Langzaam begint ze aan mijn eikel te likken en te zuigen. Terwijl ze me aankijkt, stopt ze mijn pik in haar mond en begint ze mij te pijpen. Het voelt zo lekker dat ik al vrij snel voel dat ik klaar wil komen. Om dat te voorkomen, trek ik mijn pik terug en zeg tegen mijn buurvrouw dat ik haar kutje wil voelen. Ze staat op en gaat met haar gezicht naar de muur staan.

'Doe met me wat je wil', zegt ze tegen mij. Dat maakt mij zo geil dat ik besluit om met een stevige beweging haar broek en slipje naar beneden te trekken en mijn pik vanachter in haar kutje te duwen. Ik voel hoe nat en strak ze is en begin haar steeds sneller en harder te nemen. We zijn allebei zo geil dat we hard kreunen van genot. We raken allebei uitgeput en besluiten een kleine, maar geile pauze te nemen. Ondertussen staan we nog steeds bij haar in de hal en besluiten naar de woonkamer te lopen.

Daar aangekomen duwt ze me op haar bank. Terwijl ze voor me staat, trekt ze haar shirt en beha uit. Die had ze immers de hele tijd nog aan. Ze commandeert mij om te gaan liggen. Zodra ik lig, kruipt ze over mij heen en duwt ze haar natte kutje in mijn gezicht. In standje negenenzestig begint ze mij te pijpen en ik begin haar te likken. Terwijl ik geniet van hoe ze afwisselt met haar mond en haar handen, kreunt ze van genot wanneer ik haar warme natte kutje lik. Ondertussen houd ik haar kont stevig vast.

Na een tijdje kruipt ze weer over mij heen. Terwijl ik nog steeds op mijn rug lig, gaat ze op mij zitten. Ze pakt mijn pik vast en duwt deze in haar kutje. Ze gaat op en neer. Ik houd haar grote borsten vast en voel mijn pik in en uit haar heerlijk natte kutje glijden. Af en toe stopt ze even en zoenen we wat. Dan gaat ze weer door. Een paar minuten later merk ik dat ze steeds harder op en neer gaat en harder begint te kreunen. Even later komt ze al kreunend en schokkend klaar op mijn pik. Ze stopt om even bij te komen en vraagt of ik in haar wil klaarkomen.

Ik knik ja. We draaien om en ze gaat op haar knieën voor me zitten. Ik duw mijn pik vanachter in haar kutje en terwijl ik haar grote billen stevig vastheb, neuk ik haar.  Al na een paar minuten hou ik het niet meer en kom ik kreunend ik haar klaar. Ik schuif mijn pik uit haar kutje en zie mijn zaad langzaam uit haar druipen. We draaien ons om en voldaan knuffelen we nog wat na voordat ik weer naar huis ga. We zijn het er beiden over eens: Dit is voor herhaling vatbaar.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.2857142857143 sterren
7 stemmen