Olivier

Vandaag heb ik lekker uitgeslapen en zet de muziek op de zolderkamer aan om de was op te vouwen. Op mijn telefoon zie ik een bericht binnen komen van Olivier. Ik kan een glimlach niet onderdrukken. Ik heb hele fijne herinneringen aan onze dates. Olivier is een intelligente, spontane jongeman die heel bedreven is in het bedrijven van de liefde. Tikkeltje ondeugend en staat open om nieuwe dingen te proberen op het gebied van seks. Ik heb hem een tijdje niet gesproken aangezien hij is geëmigreerd naar Scandinavië.

Ik open zijn bericht en krijg meteen weer zin om hem te zien. Hij vraagt hoe het met me gaat en schrijft dat hij weer even in Nederland is voor de feestdagen. Morgen heeft hij een afspraak op kantoor en 's middags heeft hij nog tijd om af te spreken. Hij stelt voor om in een hotel in de buurt af te spreken en elkaar daar te ontmoeten voor een hete sessie zoals vanouds. Die kans laat ik uiteraard niet aan me voorbij gaan. Ik stuur een berichtje terug dat ik er zal zijn. Hij regelt het hotel en stuurt me morgenvroeg de locatie door. Mijn fantasie gaat meteen met me aan de haal.

De hele dag fantaseer ik hoe onze date morgen eruit zal gaan zien en wat ik aan ga trekken. Die avond ga ik vroeg naar bed om uitgerust te zijn voor de dag erna. 's Ochtends ontvang ik een appje van Olivier dat ik om 14.00 uur in het hotel moet zijn en dat ik mijn meest sexy lingeriesetje met mooie zwarte kousen moet dragen. Ik sta voor mijn kast en pak er mijn meest sexy setje uit en doe dat aan. Ook pak ik de bijbehorende kousen uit de lade en doe die aan. Uit het rek pak ik een sexy jurkje met diep decolleté.

Die ochtend heb ik eerst nog een paar klantafspraken. Ik doe mijn hoogste pumps aan en sta op het punt om de deur uit te gaan als ik een appje binnenkrijg. Het is van Olivier. Hij vraagt me om mijn slipje uit te doen en de hele dag zonder slip mijn werk te doen. Ik doe mijn slip uit en leg die op de keukentafel. Zonder slip ga ik op weg naar mijn eerste klant. Best spannend dat de klant geen idee heeft dat ik vandaag geen slip aan heb. Ik voel me hierdoor extra sexy. Als ik bij de klant ben aangekomen en wacht op mijn contactpersoon ontvang ik een nieuwe app.

Hij vraagt of ik mijn slip inderdaad heb uitgedaan. Ik zeg hem dat dat inderdaad het geval is, maar hij neemt het niet zonder meer aan. Hij wil bewijs zien dat het zo is. Ik ga snel nog even naar het toilet en maak een foto van mijn naakte billen en stuur die naar hem. Direct krijg ik een reactie terug van hem. Hij laat weten dat hij zeer tevreden is over hetgeen hij op de foto heeft gezien. Nu is het mijn beurt om hem een opdracht te geven. Ik denk even na over wat ik hem wil laten doen. Hij is vandaag op kantoor en ik vraag hem om een filmpje te maken van hoe hij zichzelf op zijn werkplek aftrekt. 

Dat mag hij vervolgens naar mij sturen. Ietwat gewaagd misschien, maar ik wil dat hij mij laat zien hoe graag hij mij vanmiddag wil. Ik ga terug naar de wachtruimte en mijn contactpersoon komt aanlopen. Na de afspraak neem ik afscheid van mijn contactpersoon en eenmaal buiten kijk ik op mijn telefoon. Als ik mijn telefoon open, zie ik een bericht van Olivier. Zo te zien is het inderdaad een filmpje. Ik loop naar mijn auto en zodra ik ben ingestapt, open ik het filmpje. Hij heeft zich aan zijn woord gehouden. Op het filmpje is te zien hoe hij zich voor de camera aftrekt op zijn werkplek.

Ik stop de telefoon in mijn jurkje en stuur hem een foto van mijn borsten. Daarna rijd ik door naar mijn tweede klantafspraak van die dag. Het is een leuk en ontspannen gesprek. Na de afspraak besluit ik om alvast naar het hotel te rijden. Ik ben wat vroeg, maar dat vind ik juist prettig. Ik check alvast in en app het kamernummer naar Olivier. Hij appt terug dat hij onderweg is en er over ongeveer tien minuten zal zijn. Ik kleed mezelf uit en ga op het bed zitten. Het bed is lekker zacht. ik draag de lingerie en bijbehorende kousen waarvan ik weet dat hij die mooi zal vinden.

Olivier appt me dat hij in het hotel is aangekomen en dat hij naar de kamer komt. Ik zet de deur op een kier en ga terug op het bed zitten met mijn benen iets uit elkaar. Als hij binnenkomt heeft hij meteen goed uitzicht op mijn strakke vagina. De deur gaat open en Olivier komt de kamer binnen. Hij is nog steeds net zo lekker als ik mezelf herinner. Hij doet zijn jas uit en hangt die over de stoel. Hij komt voor het bed staan en geeft me een uitgebreide welkomstzoen. Ook die is even lekker als ik mezelf herinner. Wat kan hij gruwelijk lekker zoenen. Ik voel hoe ik nat word tussen mijn benen.

Dat effect heeft hij altijd al op mij gehad. Zelfs als we alleen appen, weet hij mij direct in de stemming te brengen. Dit effect hebben slechts heel weinig mannen op mij. Hij stopt met zoenen en gaat een stukje naar achteren staan. Hij vraagt me om te gaan staan, zodat hij mij goed kan bekijken. Goedkeurend verschijnt er een glimlach op zijn gezicht. Hij fluistert me in mijn oor dat ik mezelf moet gaan vingeren. Hij pakt de stoel en zet deze tegenover het bed. Ik ga op het bed zitten en begin mijn handen over mijn lichaam te laten glijden.

Ik weet dat hij groot fan is van mijn grote borsten en neem uitgebreid de tijd om ze te strelen. Ik laat mijn beha aan en ga verder met mijn handen naar beneden. Mijn vingers masseren mijn buik en zakken verder af richting mijn venusheuvel. Als ik er bijna ben aangekomen, haal ik een hand van mijn lichaam en breng die naar zijn mond. Hij bevochtigt mijn vingers en ik breng mijn hand tussen mijn benen. Mijn vagina heb ik vanochtend kaal geschoren, omdat ik weet dat hij dat het allergeilst vindt. Met twee vingers ga ik langs de rand mijn vagina. Deze plekjes zijn erg gevoelig.

Ik neem de tijd en ga steeds iets dichter naar mijn vagina. Dat hij naar me kijkt, terwijl ik met mezelf speel dat wind me enorm op. Vol overgave geef ik hem een mooie show. Terwijl hij naar me kijkt, kleedt hij zichzelf langzaam voor me uit. Eerst zijn schoenen en sokken. Daarna zijn blouse en broek. Als laatste doet hij zijn boxershort uit en legt die bij zijn voeten op de grond. Helemaal naakt zit hij tegenover me. Ik laat mijn ogen over zijn lichaam glijden. Ik zie dat het hem eveneens opwindt. Zijn pik staat fier vooruit.

Hij brengt zijn rechterhand naar zijn pik en begint deze langzaam te strelen, terwijl hij me aan blijft kijken. Ik breng nogmaals mijn vingers naar zijn mond en hij likt deze een voor een af. Als mijn vingers goed vochtig, zijn breng ik twee vingers bij me naar binnen en vinger mezelf. Met mijn duim draai ik rondjes over mijn clit. Zijn pik wordt steeds harder onder zijn handen. Het liefste wil ik mijn mond over zijn pik schuiven, maar ik weet dat dat nog niet mag. Regelmatig breng ik mijn vingers naar zijn mond en likt hij deze gewillig af. Hij vindt het heerlijk om mij te proeven.

Hij beveelt me te stoppen mezelf te vingeren en komt voor me staan. Hij duwt mijn benen uit elkaar en gaat op zijn knieën voor me op de grond zitten. Ik verlang de hele dag al naar wat er nu gaat komen. Hij kan ontzettend goed beffen. Hij is een van de beste beffers die ik ken. Hij zoent eerst het hele gebied rondom mijn vagina. Hij weet dat hij me hierdoor helemaal gek maakt en ik nog meer naar hem verlang. Met zijn tong beweegt hij langzaam over mijn clit. Vol overgave beft hij me zoals ik dat het lekkerst vind en brengt hij mij naar mijn hoogtepunt. Ik kom echt heerlijk klaar.

Wat heb ik dat gemist. Dit zouden we veel vaker moeten doen. Jammer dat hij niet meer in Nederland woont. Ik blijf even op het bed liggen en geniet na van mijn orgasme. Hij komt op me liggen en zoent me. Als ik weer een beetje bij ben gekomen, draai ik hem op zijn rug en ga bovenop hem liggen. We zoenen eerst nog uitgebreid voordat ik hem met mijn mond helemaal gek ga maken. Ik weet dat hij het heerlijk vindt als ik hem pijp. Hij heeft eerder gezegd dat niemand zo lekker kan pijpen als ik.

Het blijft leuk om een man helemaal gek te maken met mijn mond en dan net te stoppen voordat hij klaarkomt. Ik kus zijn  hals en zijn schouders. Mijn mond glijdt over zijn hele lichaam en slaat daarbij geen plekje over. Voor zijn tepels neem ik ook de tijd. Deze zijn erg gevoelig. Ik kus de zijkant van zijn bovenlichaam en ga steeds iets verder naar beneden. Daarna ga ik weer naar boven en begin weer langzaam zijn hele lichaam van boven naar beneden te zoenen. Zijn liezen zijn net zo gevoelig als zijn tepels. Ook daar zoen ik hem uitgebreid.

Langzaam ga ik verder richting zijn pik. Ik lik zijn ballen en gebruik mijn hand om het gebied tussen zijn ballen en anus te masseren. Alle mannen vinden het stiekem heerlijk om hier aangeraakt te worden als ze opgewonden zijn. Ik verplaats mijn hand steeds iets dichter richting zijn anus en masseer steeds iets steviger. Ik voel hoe zijn lichaam hierop reageert en hij zijn benen iets verder spreidt. Dit zorgt ervoor dat mijn vinger iets verder naar binnen kan glijden. Met mijn middelvinger masseer ik zachtjes zijn prostaat.

Ik voel hoe zijn anus steeds iets verder open gaat staan en mijn vinger meer bewegingsvrijheid geeft. Mijn vinger glijdt nog dieper bij hem naar binnen. Inmiddels bevindt mijn gehele vinger zich in zijn achterste. Ik vinger zijn anus, terwijl ik met mijn vochtige mond over zijn keiharde pik glijd. Terwijl ik met mijn tong zijn pik masseer, masseert mijn vinger zijn anus. Hij fluistert in mijn oor dat hij het heerlijk vindt en vraagt me om hier nog even mee door te gaan. Als hij het bijna niet meer houdt, vraagt hij me te stoppen en op mijn knieën voor hem op het bed te gaan zitten.

Ik doe wat hij van me vraagt en ga op mijn knieën op de rand van het bed zitten. Hij staat op van het bed en loopt naar de stoel. Naast de stoel staat een rugzak. Hij opent de rits en haalt er iets uit. Ik kan niet zien wat het is. Hij vraagt me om mijn ogen te sluiten. Ik voel hoe hij weer achter me op het bed komt zitten. Zijn handen legt hij op mijn heupen en pakt deze stevig vast. Hij zoent mijn billen en komt met zijn lichaam dicht tegen dat van mij aan zitten. Ik voel hoe zijn pik tegen mijn billen duwt. Het voelt heerlijk hoe zijn pik plagerig langs mijn clit beweegt. Ik voel dat ik weer heel nat word.

Ik weet dat hij het heel geil vindt dat ik super nat kan worden van hem. Dat windt hem enorm op. Na een paar bewegingen voel ik hoe zijn harde pik moeiteloos bij me naar binnen glijdt. Het blijft heerlijk om hem in me te voelen. Met zijn handen op mijn heupen bewegen we samen op het juiste ritme. Bij dit standje kan hij lekker diep bij me naar binnen stoten. Hij laat een hand los van mijn heupen, terwijl hij bij me naar binnen blijft stoten. Hij brengt zijn andere hand naar zijn mond en duwt zijn duim in zijn mond. Als die lekker vochtig is, voel ik hoe hij die tegen mijn anus aan zet.

Voorzichtig brengt hij een stukje van zijn duim bij me naar binnen. Als ik mezelf iets meer ontspan, schuift zijn duim iets dieper bij me naar binnen. Na een tijdje brengt hij een tweede vinger bij me naar binnen. Zachtjes beweegt hij deze op en neer. Hij haalt zijn vingers uit mijn anus en pakt iets van het bed. Hij opent een flesje en gebruikt zijn andere hand om het goedje uit het flesje ergens op te doen. Niet veel later voel ik een koud voorwerp tegen mijn billen drukken. Hij glijdt hiermee over mijn billen en ik voel hoe het koude voorwerp mijn anus binnen glijdt.

Terwijl hij zijn pik in mijn vagina stoot, brengt hij de buttplug in mijn anus aan. Beide gaten zijn nu goed gevuld. Dit geeft altijd een lekker gevoel als je bijna klaarkomt. Vanmiddag heeft hij me gevraagd of ik wil dat hij met zijn pik in mijn vagina klaarkomt met een buttplug in mijn anus of andersom. Ik heb gekozen voor het eerste. Zoals hij me teder aanraakt en passievol zoent, voelt het eerder alsof we de liefde bedrijven dan simpelweg seks hebben. Ik voel hoe de spieren in mijn vagina zich aanspannen. Hierdoor voelt mijn vagina nog strakker aan dan dat zij normaal gesproken al doet.

Dit zorgt ervoor dat we niet veel later tegelijkertijd heerlijk klaarkomen. Door de buttplug voelt dit nog heftiger dan anders. Voorzichtig haalt hij de buttplug uit mijn anus en draait me op mijn rug. Hij komt naast me liggen en neemt me lekker in zijn armen. We zoenen nog wat. Dit vinden we beiden heerlijk om te doen na de seks. We blijven nog even zo liggen en genieten nog wat van elkaar. Na een heerlijke tweede ronde onder de douche is het tijd om onszelf aan te kleden en afscheid te nemen.

Hij zoent me en belooft me weer te appen als hij weer in Nederland is. Ik kijk nu al weer uit naar onze volgende ontmoeting. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.3333333333333 sterren
3 stemmen