Happy Birthday

Ingezonden door Twan

Het was nog erg rustig aan de bar. Behalve ik zat er alleen een man met een duidelijk Vlaams accent aan de bar. Zo nu en dan ging de bel, maar de portier was vandaag erg selectief in wie – en voornamelijk welke alleengaande mannen – hij toeliet. Na de vijfde of de zesde bel ging de schuifdeur open. Een koppel waarvan de vrouw druk Engels aan het praten was, kwam binnen. Zoals ik dat wel vaker had gezien, was dit koppel qua uiterlijk een stel dat ik niet zo snel aan elkaar gekoppeld zou hebben.

Hij, een midden veertig met een lange, grijs blonde paardenstaart met enigszins verfomfaaide kleding. Terwijl zij best wel een opvallende verschijning mocht worden genoemd. Ongeveer 1.65m, slank en met lang blond haar. Zij droeg een leuk, kort kleurig jurkje met bruine laarzen tot net onder haar knieën. Ik moest meteen denken aan een uitspraak die ik Linda de Mol ooit over John de Wolf had horen doen: ‘Een beetje ordinair, maar wel lekker.’ Het stel ging aan de bar zitten en bestelde twee glazen witte wijn. Ze hadden duidelijk alleen oog voor elkaar. Ik noch de Vlaamse meneer leken interessant.

Na hun tweede glas wijn achterover te hebben geslagen, daalde het stel de trap naar het souterrain af. ‘Voor een verkenning’ dacht ik, maar dan wel een uitgebreide en langdurige verkenning. Toen zij na een paar minuten nog steeds beneden waren, was het tijd voor mijn verkenning. Ik liep de trap af. De dame lag met opgetrokken jurkje en gespreide benen op de tafel met de stijgbeugels. Hij stond naast haar en was haar aan het strelen en vingeren. Zij genoot hoorbaar. Nieuwsgierig (en geil) als ik was, vroeg ik of ik erbij mocht komen staan. ‘Please do.’

De vrouw vond het kennelijk tijd om zich van haar kleding te ontdoen. Toen zij haar jurkje, string en beha had uitgetrokken, lag er een prachtige vrouw met een klein landingsstreepje schaamhaar op haar venusheuvel. Een strak buikje en prachtige, niet te stevige borsten. Niet dat ik zo’n kenner ben, maar zelfs ik kon zien dat het om een prachtige C-cup ging. Met tepels die na aanraking het formaat van het bovenste kootje van mijn pink aannamen, hard en trots uit gerimpelde tepelvlekken stekend. ‘Enjoy’, zei de man lachend en bood mij volledige toegang tot zijn partner.

Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Ik wist niet waar ik met al dat moois moest beginnen. Ik ging voor de borsten en tepels. Heerlijke handjes vol en het zachtjes in de knoppen bijten, werd erg gewaardeerd. Mijn linkerhand daalde af naar het landingsstreepje. Zij, ze zou zich later als Sophie voorstellen, bood haar heerlijkheid maximaal aan. Warm, vochtig en opvallend nauw. Terwijl ik met Sophie aan het spelen was, draaide zij haar gezicht naar haar partner die later Gavin bleek te heten. Hij had zijn lul uit zijn broek gehaald en liet zich door haar aftrekken en pijpen.

Haar andere hand zocht – en vond – de flinke bult in mijn jeans. In een soepel verlopend samenwerkingsverband werd mijn halfharde penis bevrijd. Hij oogstte goedkeurende blikken. Sophie gaf aan mij te willen pijpen, maar alleen maar als ik eerst een condoom zou omdoen. Ik stelde voor om er boven snel eentje te gaan halen, maar Gavin had een doosje bij zich. Ik ben echt niet zo zwaargeschapen, maar ik had weer grote moeite om het condoom over mijn eikel te krijgen. Sophie leek een beetje ongeduldig te worden.

Uiteindelijk verdween mijn in een regenjasje gehulde stijve in een warme, uitnodigende mond. Sophie kon er wat van! Twee vingers verdwenen tussen haar schaamlippen. Sophie’s bekken ging in krampachtige, ongecontroleerde bewegingen alle kanten op. Gavin zei dat dat betekende dat zij een orgasme kreeg. Gavin stond zijn plaats af aan een jongeman die waarschijnlijk net binnen was gekomen. Ik had hem boven nog niet aan de bar zien zitten. Hij werd door Sophie uitgenodigd om zijn geweer te presenteren. Ook hij kreeg van Gavin een condoom aangereikt.

Om beurten werden hij en ik gepijpt. Ik masseerde Sophie’s borsten en kneedde haar knoppen. Met twee vingers diep in haar vloog Sophie’s bekken weer alle kanten op. Orgasme twee diende zich waarschijnlijk aan. We besloten om naar het grote bed tegenover de sling te verhuizen. Terwijl Sophie op handen en knieën de jongeman afzoog, richtte ik mij volledig op haar poes. Gezwollen en kletsnat. Ook mijn pik moest eraan geloven. Allemachtig, Sophie kon er wat van. Ik voelde mijn prostaat golfjes voorvocht aanmaken. Het reservoirtje van het condoom moest er al helemaal mee gevuld zijn.

Ik moest mijzelf uit Sophie’s mond bevrijden anders zou ik het condoom in haar mond nog verder met mijn zaad hebben gevuld. Ik kroop op mijn knieën achter Sophie. Een goed gerichte heupbeweging en ik was binnen. Weet viel het mij op dat Sophie opvallend nauw was. Wat het voor mij alleen maar prettiger maakte. ‘Spitroast’, zei Gavin, terwijl hij aan zijn pik stond te rukken. Mijn neuken, het afzuigen van de jongeman door Sophie en het aftrekken van Gavin: het was allemaal zo geil dat ik veel eerder dan normaal en dan gepland fors in Sophie klaarkwam.

De jongeman deed hetzelfde in haar mond. Gavin verslapte. Terwijl de afgezogen jongeman afdroop, zonder ook maar iets van een bedankje, zei Gavin dat het bezoek aan deze bar Sophie’s verjaardagscadeau was. Sophie bleek vandaag vijfenveertig jaar te zijn geworden. Ik feliciteerde haar met een kus op haar mond. Haar tong schoot bij mij naar binnen. Niet helemaal serieus bedoeld, vroeg ik aan Sophie of ik haar op haar verjaardag misschien ergens blij mee kon maken? In het Engels luidde haar antwoord dat ik dan drie vingers in haar moest stoppen. 

Daarmee moest ik haar hard vingeren, maar dan ook echt hard! Ik voldeed maar al te graag aan haar verzoek. Sophie kwam zeker nog twee keer klaar. Maar -zo verklaarde zij achteraf- dat kon ook nog vaker geweest zijn. Om het in haar eigen woorden te zeggen: ‘I came, came came and conquered.' Een variant op een uitspraak van Julius Caesar die ooit sprak: ‘Ik kwam, ik zag en ik overwon.’ Happy birthday, Sophie!

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem