Kerstmis 2023

Ingezonden door Twan

D en ik waren al weken bezig met het treffen van de voorbereidingen voor het kerstdiner dat wij op eerste kerstdag wilden geven. Anna en André, oude buren van D, zouden het enige koppel zijn dat zou komen. Een ander ex-buurvrouwtje, Yvonne, zou een intussen ook tot onze vriendenkring behorende vriendin met de naam Martha meenemen. Omdat Anna en André helemaal uit Friesland moesten komen, zouden zij die nacht in het appartement van D blijven slapen. Wat inhield dat D na het kerstdiner met mij mee naar beneden zou gaan.

Martha zou na afloop terugkeren naar Schalkwijk, het Manhattan van Haarlem. Wat Yvonne zou gaan doen, was nog een beetje onduidelijk. Of zij zou met Martha meegaan, of gewoon naar haar huis in Hoofddorp rijden. Om 16.00 uur was het ‘Alle ballen verzamelen’. Omdat Martha en Yvonne nog met hun auto zouden moeten rijden, waren D en ik voorzichtig met de alcohol. André drinkt sowieso niet en Anna zal ook nooit een slijterij rijk maken. Martha hield het na twee glazen glühwein en een rosé qua alcohol ook voor gezien. D en ik gedroegen ons als gastvrouw en gastheer ook keurig.

Aan Yvonne viel te merken dat zij op deze kerstavond een warme band met Bachus had. Nu wilden D noch ik haar hoeder zijn, maar ik kon het toch niet laten om Yvonne eraan te herinneren dat zij later nog naar huis zou moeten rijden. Wat door Yvonne werd afgedaan met een: ‘Joh, anders blijf ik toch gewoon slapen’. Waarvan akte. Tijdens het natafelen was tijdens het gesprek duidelijk te merken dat Yvonne iets teveel van het goede tot zich had genomen. Wat nog tot een enigszins gênante situatie leidde omdat zij het nodig vond om te melden dat zij bij de ‘Tupperware party’, die Martha had georganiseerd, twee goede vibrators had gekocht.

Met een flinke dubbele tong vroeg Yvonne aan Martha of zij al van haar aankopen had genoten? Welke vraag Martha’s gezicht vrijwel dezelfde kleur als haar haar gaf. Zo volgden er nog wel een aantal uitspraken die duidelijk maakten dat het niet verantwoord zou zijn om Yvonne nog achter het stuur te laten kruipen. Omdat Anna en André in het bed van D zouden slapen, was het meest reële alternatief dat Martha Yvonne even thuis zou brengen. Die wilde daar echter niets van weten, want Yvonne had de volgende morgen haar auto nodig.

Dus meegaan met Martha en in Schalkwijk blijven slapen, was ook geen optie. Wat D de uitnodiging liet uitspreken dat Yvonne dan maar met ons mee naar beneden moest gaan. Ik bood spontaan aan om mijn bed aan beide dames te gunnen en zelf op de bank te gaan slapen. Wat zowel D als Yvonne grote onzin vonden. ‘We gaan gewoon met z’n drieën naast elkaar liggen,’ besliste D. Tja… Beneden kwam ik in mijn pyjama (er zou tenslotte een vreemde vrouw blijven slapen) de badkamer uit. D had haar nachthemd aangetrokken en schoof naast mij in bed.

Yvonne deed het licht in de badkamer uit en liep de slaapkamer in, wat zowel bij D als bij mij een lachsalvo veroorzaakte. Yvonne had niet alleen het van D geleende nachthemd achterstevoren, maar ook nog eens binnenstebuiten aangetrokken! Toen D haar daar gierend van het lachen op wees, trok Yvonne zonder blikken of blozen het nachthemd over haar schouders omhoog, daarbij een blauwe slip en een paar behoorlijke borsten onthullend. ‘Yvonne!’ gierde D. ‘Joh, maak je niet zo druk. Je hebt mij toch wel eerder naakt gezien?' Reageerde Yvonne. ‘Ja, maar Twan niet!’

‘Oh nee, dat klopt. Maar eens moet toch de eerste keer zijn.' De alcohol had duidelijk invloed op Yvonne. Met het nachthemd eindelijk goed aangetrokken, wilde Yvonne ook in bed kruipen. D schoof door om plaats voor haar te maken. ‘Nee hoor, ik slaap niet naast mijn oude buurvrouw.’ Yvonne liep om het bed heen en kroop naast mij onder het dekbed. Ik keek D aan om te polsen wat zij van de situatie vond. Met dichtgeknepen ogen en getuite lippen wilde D uitdrukken dat zij geen probleem met de situatie had.

Met een nachtzoen en een arm om mij heen probeerde D in slaap te vallen. Aan de ademhaling van Yvonne was te merken dat zij inmiddels in dromenland was aangekomen. 

Half drie

D’s arm was allang teruggetrokken. Ik had me op mijn rechterzijde gedraaid toen ik een arm van achteren om mij heen voelde slaan. Ik probeerde die zo discreet mogelijk terug te duwen. Tenslotte lag ik naast D, die de slaap der onschuldigen sliep. Amper had ik mijn hand teruggetrokken of Yvonne sloeg weer haar arm om mij heen. Weer geleidde ik haar arm terug. Wat totaal zinloos bleek. Sterker nog; niet alleen keerde Yvonne’s arm meteen weer terug, maar schoof zij van achteren ook nog eens tegen mij aan.

De warmte van haar lichaam straalde dwars door haar nachthemd en mijn pyjama heen. Ik voelde haar borsten tegen mijn rug. Het kon mijn verbeelding zijn, maar ik dacht toch werkelijk dat ik twee harde punten in mijn rug voelde prikken. Yvonne’s hand streelde mijn borst. Haar linkerbeen werd over het mijne geslagen. Haar bekken duwde tegen mijn billen. Yvonne’s hand zakte omlaag… Ik deed een nutteloze en kansloze poging om te voorkomen wat stond te gebeuren. Yvonne tastte in mijn kruis. Haar hand vond wat Yvonne zocht: een halve erectie die door haar keihard werd gemasseerd.

Yvonne’s hand schoof onder het elastiek van mijn pyamabroek door. Ook het elastiek van mijn boxer moest eraan geloven. Yvonne reageerde met een kreun toen zij de omvang van mijn stijve lul aftastte. Niet alleen mijn erectie werd verkend. Ook de maat van mijn ballen werd genomen. Godallemachtig! Voor mij lag D te slapen, terwijl achter mij haar ex-buurvrouw en vriendin mij aan het aftrekken was! Niet alleen dat, maar Yvonne perste haar bekken tegen mijn billen. Ik had het tij misschien nog kunnen keren.

De absurditeit van de situatie en vooral het unieke ervan maakten dat ik besloot om een nieuwe, bizarre herinnering te maken. Ik draaide me op mijn rug en schoof mijn onderkleding omlaag. Hoe donker het in de slaapkamer ook was mijn pik stond onder een hoek van vijfenveertig graden druipend omhoog. Vol bewondering (of was het verlangen?) betastte Yvonne mijn genotsknots. Iedere ader en slagader werd gestreeld. Mijn piercings werden betast en goedgekeurd. Mijn plasgaatje kreeg bezoek van Yvonne’s vingertoppen en van haar warme, vochtige lippen.

Half in haar mond nam Yvonne’s tong het onderzoek van mijn plasgaatje over. Een hand masseerde mijn ballen en bilnaad. Mijn linkerhand verdween onder het nachthemd en in de blauwe slip. Slipgevaar! Letterlijk en figuurlijk. Yvonne was dit duidelijk niet van plan geweest, want anders zou zij haar schaamstreek vast netjes geschoren hebben. Nu voelde ik stoppeltjes van een paar dagen oud. Het ruwe van Yvonne’s schaamheuvel werd ruimschoots gecompenseerd door het natte van haar schaamlippen.

Mijn wijsvinger liet Yvonne niet alleen zwaarder ademen. Zij opende haar benen om mij onbeperkte toegang tot haar kletsnatte kut te geven. Yvonne sopte werkelijk. Ik vingerde haar naar een duidelijk gesmoord orgasme. waarbij Yvonne mijn eikel er bijna af leek te willen bijten. Yvonne draaide haar rug naar mij toe. Op haar linkerzijde trok zij haar nachthemd omhoog en haar slip omlaag. De uitnodiging was overduidelijk. Met mijn pyamabroek en boxer op mijn knieën schoof ik iedere centimeter van mijn neukstaaf in Yvonne.

Mijn hand vond haar borsten die Yvonne zelf al aan het melken was. Zij holde haar rug om mij nog dieper in zich te kunnen opnemen. Ik voelde het voorvocht in Yvonne sijpelen. De situatie was krankzinnig. D lag diep te slapen en ik zat diep in Yvonne die op haar beurt diep in genot was verzonken. Ik voelde het aankomen. Mijn prostaat verkrampte en joeg de eerste zaadstroom in mijn zaadleider. Ik trok Yvonne aan haar heupen nog dichter tegen mij aan. Zaadstraal na zaadstraal vulde Yvonne’s wachtende kutje. Ik moest voorkomen dat ik geluid maakte. Noch oraal, noch vleselijk.

D schoof met haar rug naar mij toe. De situatie was echt absurd! Als ik vooruit stootte dan kletsten mijn heupen tegen de billen van Yvonne. Als ik mij uit haar terugtrok dan stootte ik mijn billen tegen die van D. The best of two worlds. Kom dan maar eens niet gierend klaar! Druipend trok ik mij uit Yvonne terug. Een golfje zaad liep over haar linkerbil en werd door het hoeslaken opgenomen. Een gele vlek was de stille getuige.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
2 stemmen