De taxichauffeur

Ingezonden door Anoniem

Het begon met het liken van mijn foto op Facebook. Ik was natuurlijk nieuwsgierig naar degene die mijn foto had geliked en ging naar zijn Facebook-profiel. Ik dacht meteen dat is een  leuke vent! Die avond kreeg ik een vriendschapsverzoek van hem dat ik accepteerde. Meteen volgde een bericht over mijn foto. Hij gaf aan dat hij het een leuke foto vond. Ik bedankte hem voor zijn bericht. Het viel me op dat het niet over mijn uiterlijk ging en dat hij niet, zoals de meeste mannen zou doen, dubbelzinnig werd. Dat sprak mij wel aan, maar ik was natuurlijk wel getrouwd.

Hij zei dat hij aan de foto's zag dat ik regelmatig ging stappen en vroeg me hoe ik dan thuis kwam. Ik vroeg waarom hij dit wilde weten en hij gaf aan dat hij een taxibedrijf had. Hij vroeg me hem de volgende keer te bellen als ik na het stappen een taxi nodig had. Aangezien ik er geen kwaad in zag zei ik dat ik hem de volgende keer inderdaad zou bellen. Hij gaf me zijn nummer dat ik vervolgens opsloeg in mijn telefoon. Hij gaf aan dat hij er vandoor moest, omdat hij moest sporten. Ik vond het jammer dat we niet nog langer konden kletsen.

Hij stelde voor dat we elkaar eventueel konden ontmoeten als hij klaar was met sporten. Dan hadden we wat langer de tijd om met elkaar te kletsen. Hij had me zo nieuwsgierig gemaakt dat ik er op in ging. We spraken af dat we elkaar na het sporten op een parking zouden zien. Ongeveer een uurtje later appte hij me dat hij klaar was met sporten en dat hij richting de afgesproken plek reed. Ik stapte ook in mijn auto om richting de parking te rijden. Daar aangekomen stapte ik bij hem in zijn auto. In het begin voelde het wat ongemakkelijk en was ik een beetje nerveus.

Na een kort gesprek voelde ik mezelf wat meer op mijn gemak en voelde een hele sterke klik met hem. Net alsof ik hem al jaren kende. Het was inmiddels al laat en het was tijd om naar huis te gaan. Morgen moest ik weer vroeg op om te gaan werken. Hij vroeg of hij me morgen mocht bellen. Dat vond ik prima. De volgende dag hebben we veel geappt en gebeld. Hij trok de stoute schoenen aan en vroeg of ik morgen bij hem thuis een kopje koffie wilde komen drinken. Aangezien ik de volgende dag vrij was, zei ik dat dat prima was.

We spraken een tijd af waarop ik morgen bij hem zou zijn en hij gaf me zijn adres. Toen ik de volgende dag voor zijn huis stond voelde ik de spanning in mijn lijf. Ik kreeg tintelingen door mijn hele lijf. Hij maakte zoals afgesproken koffie voor ons. We zaten op de bank en uit het niks kuste hij mij. Dat was een heerlijke kus. Kort daarna pakte hij mijn hand en leidde me naar boven naar de slaapkamer. Zonder na te denken volgde ik hem. Eenmaal boven konden we niet van elkaar afblijven. Hij deed mijn truitje uit en pakte meteen mijn tepels vast.

Hij kneep er in en met zijn andere hand maakte hij mijn broek los. Die viel op de grond en ik stapte er uit. Zijn hand ging naar mijn kutje. Mijn slip was inmiddels kletsnat van geilheid. Hij kuste me en begon mijn clit te strelen. Ik was zo geil dat ik bijna meteen klaar kwam. Hierna duwde ik hem op het bed en deed zijn broek uit. Ik pakte zijn pik stevig beet en hij keek me zo geil aan dat ik hem begon te pijpen. Hij kreunde en gromde en zei dat ik mezelf om moest draaien, zodat we in standje 69 belandde. Hij likte me zo intens dat ik schokkend klaarkwam.

Ik draaide mezelf om en ging bovenop zijn pik zitten. Hij zoog aan mijn tepels en spankte mijn kont. Dit was ik niet gewend, maar ik vond het heerlijk! Ik reed steeds harder op zijn pik en ik zei dat ik wilde dat hij klaar kwam. Hij stootte nog een paar keer ferm in mij, terwijl we passievol tongden. Al snel spoot hij mijn kutje vol. We lagen naast elkaar en bleven geil. Na ongeveer twee minuten had hij weer een stijve. Dat wond mij zo enorm op dat ik hem begon te pijpen. Dit deed ik normaal gesproken nooit bij mijn vriend, maar ik was zo geil dat ik het niet kon weerstaan. Ik was nu een slet die zo geil was. 

Hij trok me na een tijdje omhoog en stond op. Hij ging naast het bed staan en zei: 'Ik wil je hard neuken.' Hij zette me op handen en knieën en hij stootte zijn pik keihard in me. Dat was een heerlijk gevoel. In de spiegel zag ik dat hij naar me keek terwijl hij me stevig neukte. Hij keek me zo geil aan en bleef me neuken. Hij pakte mijn tieten en kneep er in. Hij vroeg of ik dat lekker vond. Ik kreunde dat dat inderdaad zo was en zei dat hij door moest gaan. Hij trok me aan mijn haren naar achteren en stootte steeds harder. Niet veel later kwam ik wederom ontzettend lekker klaar.

Hij pakte mijn heupen stevig vast en bleef nog een tijdje stoten. Niet veel later ramde ook hij zich klaar. Mijn kutje vulde zich met zijn warme en vochtige zaad. Nog nooit eerder had ik zo'n lekker en geile seks gehad. Dit was onze eerste keer samen, maar zeker niet de laatste...  

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
3 stemmen