Een kijkje achter de schermen

Ingezonden door Twan

Als je ernaar kijkt dan lijkt het allemaal zo simpel. En eigenlijk is dat ook zo. In ieder geval qua script. Uit ervaring weet ik dat tekst geen enkele rol speelt bij het opnemen van Gonzo-films. Ongeacht het aantal acteurs en actrices dat aan de opnames meewerkt. Sterker nog; hoe hoger het aantal deelnemers, hoe minder het gaat om wie wat zegt. Of wanneer. Een op het juiste moment geslaakte kreet van genot (of pijn), gepaard gaande met enig prehistorisch keelgegrom is vaak al voldoende.

Weet de actrice in kwestie op het juiste moment -en als haar mondje op dat moment niet gevuld is- zo nu en dan ook nog eens ‘Oh my God!’ uit te schreeuwen dan zijn de meeste regisseuses (want het zijn opmerkelijk genoeg meestal dames) al dik tevreden. Voor de rest is het inderdaad vrij simpel. Eigenlijk is het script voor een Gonzo-film vrijwel altijd exact hetzelfde.

 

Men neme:

  • Een vrijwel lege kamer, liefst in een zo licht mogelijke kleur geschilderd
  • Zo min mogelijk meubilair (een bank of chaise longue en een groot bed in een sterk contrasterende kleur zijn ruim voldoende)
  • Een aantal anatomisch nauwelijks nog verantwoorde dildo’s
  • Een zeer bereidwillige- en vooral in alle opzichten flexibele dame of dames 
  • Minimaal vijf groot tot extreem zwaar geschapen heren met ook het nodige atletische vermogen 
  • Opnametijd van minimaal twee uur

Et voila: een weergave van menig jongens- en mannendroom kan beginnen. Alhoewel ik ook dames ken die van dit genre porno extreem opgewonden raken. Soms zelfs zo heftig dat zij na een opname zichzelf spontaan aanmelden om de volgende keer zelf het lijdend-, maar vooral genietend voorwerp te zijn. Waarbij hun hoge honorarium vaak niet eens de belangrijkste motivatie is. 

Goed, u kent nu de basis ingrediënten. En de absoluut minimale teksten. Het script is ook altijd verbazend eenvoudig: De opnames beginnen meestal met de voeten (steevast in opengewerkte enkellaarsjes of stiletto-pumps) van een appetijtelijk ogende jongedame. De camera gaat langzaam omhoog en onthult een paar benen, meestal in kousen gehuld en leidend naar een verleidelijk lichaam in zo mogelijk nog verleidelijkere lingerie. Liefst transparant om toch vooral alvast een voorproefje te geven van wat straks in meerdere- of mindere mate verhuld of juist onverhuld zal blijven. 

De camera gaat verder omhoog en toont het gezichtje van de actrice, die al met een blik in haar ogen, waarvan een mummie zelfs nog een erectie zou krijgen, nauwelijks lijkt te kunnen wachten om gebruik te gaan maken van het scala aan dildo’s. Die over het algemeen afmetingen hebben waartegen haar gynaecoloog en waarschijnlijk de meeste darmspecialisten ernstig bezwaar zouden maken. De actrice echter lijkt geen groter genot te kennen dan zonder verder commentaar een liefst zo fel mogelijk gekleurde dildo anaal in te brengen.

Waar ik, en waarschijnlijk u ook, al snel de grenzen van het dragelijke zouden hebben bereikt, lijkt de actrice zelf nog maar nauwelijks te zijn begonnen. Want, en hier bestaan er meerdere varianten op het thema, is het vervolg meestal dat er of een tweede dildo tegelijkertijd anaal wordt ingebracht of het toch al aanzienlijke enkele exemplaar wordt afgelost door een nog langer en nog dikker gevaarte. Pijn lijkt in het woordenboek van de actrice niet voor te komen. Met een van genot vertrokken gezicht kijkt ze met zaadvragende ogen intens in de lens van de camera.

En dan opeens, schijnbaar vanuit het niets verschijnen minimaal vijf, maar liever, en vaak nog meer, zwaar geschapen poedelnaakte mannen in beeld. De actrice heeft geen verdere hints of aanwijzingen nodig. Van tevoren is het script al doorgenomen. In die zin dat er niet veel meer in stond dan dat zoveel mogelijk pikken handmatig en oraal tot maximale lengte en omvang gestimuleerd moeten worden. Eikels verdwijnen zo diep achter in de keel van de actrice dat zij niet alleen moet kotsen en overmatig speeksel produceert, maar dat zelfs haar ogen uit lijken te puilen.

Zij lijkt er ook nog mateloos van te genieten dat zij met meerdere handen en pikken in haar gezicht wordt geslagen. Zonder verdere tekst of commentaar wordt zij daarna als een veertje opgetild en op het dichtstbijzijnde meubelstuk gekwakt. Gek genoeg meestal met haar billen omhoog en richting de meerdere camera’s. Op het moment dat de eerste erectie weer achter in haar keel verdwijnt en twee andere pikken haar handen vullen, gaat zonder verdere plichtplegingen de eerste snoeiharde pik haar kontgaatje in.

Er volgt een genadeloos darmonderzoek. Waarna er een carrousel ontstaat van acteurs, die om beurten hun mega piemels tot aan hun ballen in de anus van de actrice laten verdwijnen. Haar toch al grote genot lijkt alleen nog maar overtroffen te kunnen worden door een DP. Waarbij haar kutje eigenlijk alleen maar een opmaat is naar een DAP, een dubbele anale penetratie. Waar mijn kringspier allang geknapt zou zijn, lijkt de hare geen breekpunt te kennen, want haar behoeften lijken nog lang niet bevredigd.

Een derde pik is meer dan welkom. Mocht deze qua anatomisch vermogen van de acteurs niet ook in haar kontgaatje geschoven kunnen worden, dan is gelukkig altijd het tot dat moment vrijwel overbodige kutje nog beschikbaar. De actrice (en vaak ook de regisseuse) lijkt zelfs dan nog niet te- en bevredigd. Waar de anatomie van de acteurs faalt, biedt een flexibele dildo dan nog uitkomst. Anaal of vaginaal. En soms zelfs beide. En tegelijkertijd. De carrousel blijft doordraaien waarbij met uitzondering van neusgaten en oren iedere lichaamsopening van de actrice niet alleen geneukt, maar zelfs compleet uitgewoond wordt.

Ik heb opnames meegemaakt waarbij de carrousel zonder pauzes of onderbreking meer dan een uur doorgingen. Tegen de tijd dat de acteurs tegen hun orgasmes aanlopen, of -en dat is meestal de echte reden- wanneer de regisseuse voldoende beeldmateriaal van de gangbang heeft verzameld, naderen de opnames (en de acteurs) hun climax. Maar voordat stralen sperma in het kontgaatje, het kutje en het gezicht van de actrice verdwijnen, volgen er vaak ook nog een paar plasscenes. De actrice schijnt geen groter genot te kennen dan haar in mond, in haar gezicht en over haar hele lichaam te laten plassen.

Meestal krijgen twee of drie acteurs opdracht om met plassen te wachten totdat het gezicht van de actrice vrijwel geheel met sperma is bedekt. Aan hen dan de eer en taak om het roomwitte zaad weg te plassen. De opnames worden daarna afgesloten met een close-up van de actrice die steevast zegt waanzinnig te hebben genoten. Over smaak valt niet te twisten en het meewerken aan dit soort films is absoluut een ervaring op zich. De enige reden waarom ik er wel eens aan meegewerkt heb is dat de actrice heel duidelijk alles vrijwillig deed en haar -schijnbaar nauwelijks bestaande- grenzen te allen tijde werden gerespecteerd.

Gek genoeg vond ik het ook belangrijk dat de letterlijke regie in handen van een vrouw lag. Zoals ik aan het begin van dit verhaal al schreef, heb ik meermaals meegemaakt dat andere vrouwelijke aanwezigen, actrices of dames van de visagie of catering, zich spontaan aanmeldden voor volgende opnames.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen