Irma, Klaas en ik

Ingezonden door Twan

In periodes waarin ik geen relatie had ging ik zo nu en dan weleens naar een parenclub. Dit vanwege de sfeer en duidelijkheid aldaar. Iedereen komt er maar met één doel en dat is genieten op basis van pure vrijwilligheid. Niet elk bezoek heeft tot een gedenkwaardige ervaring geleid, maar eentje is me bijgebleven. Er zijn mij bij mijn bezoeken overigens wel bijzondere overeenkomsten opgevallen. Zo waren veel van mijn vrouwelijke contacten kapster. Echt waar. En verbazend veel mannen heetten Klaas. Zo ook het stel, waar ik een jaar of wat geleden mee in contact kwam.

Het was al ‘s avonds na tienen en daarom was de dresscode van lingerie al van kracht in de parenclub. Ik zat met een frisje aan de bar toen ik een stel van eind dertig, begin veertig naar beneden zag komen. Ze gingen aan de bar zitten en namen, net als ik, de andere bezoekers in zich op. Zo nu en dan had ik oogcontact met de dame. Iets in de manier waarop zij me aankeek sprak me aan. Het was een leuke dame. Niet te groot, slank en met halflang, donkerblond haar dat zij in een staartje droeg. Op de één of andere manier doet dat iets met mij. Ik val namelijk op staartjes.

Ik zag dat het stel zo nu en dan even met elkaar praatte waarna de blikken weer door de zaal gingen. Toch bleken de ogen van de dame steeds weer mijn richting op te gaan. Interessant. Na ongeveer een kwartiertje kwam de dame, ik geloof dat zij Irma heette en geen kapster maar schoonheidsspecialiste was, op de kruk naast mij zitten. Haar partner, die dus ook weer Klaas heette, bleef op zijn eigen kruk zitten. Irma stelde zichzelf aan me voor. De manier waarop zij dat deed had iets ontwapenends. Iets heel zacht en heel bescheiden.

Ik weet nog dat mij dat verbaasde omdat zij, door naar mij toe te komen, wel het initiatief had genomen. Nu zat zij naast mij aan de bar en we knoopten een gesprek aan. In dat gesprek bleek al snel dat wij een gezamenlijke achtergrond hadden. Onze gezamenlijke roots lagen namelijk in Indonesië. Aan mij is dat wel te zien, maar dat zou ik bij haar nooit vermoed hebben. Verder vertelde Irma dat zij en haar man een weekje vakantie hadden. Zij hadden besloten om in die week op zoek te gaan naar de grenzen van hun seksuele fantasieën. Je begrijpt dat zij meteen mijn aandacht had.

Wat ik heel aandoenlijk vond, was dat Irma zei dat zij vanwege haar Aziatische achtergrond qua sexualiteit nooit tot volledige ontwikkeling van haar sexualiteit was gekomen. Net alsof zij tot voor kort op een soort van handrem had gestaan. Toen kwam het hoge woord eruit: of ik samen met Klaas haar wilde helpen haar zoektocht voort te zetten. Aangezien ik meteen het vermoeden had dat dit weleens een erg gezellige avond kon worden, stemde ik volmondig in. Toen wij samen opstonden en naar Klaas toeliepen, viel mij op dat zij iets gracieus, bijna klassieks had.

Een dame met uitstraling of noem het charisma. Kennelijk hadden Irma en Klaas al afgesproken wat er zou gaan gebeuren. Zonder zich te hebben voorgesteld, liepen wij naar de trap en gingen vanuit het souterrain naar de begane grond en meteen door naar de eerste verdieping waar de verschillende kamers waren. Er was nog niet veel loos en al de eerste kamer die wij tegenkwamen was vrij. Al snel waren Irma en ik aan het zoenen en strelen, waarbij onze handen langzaam maar zeker steeds dichter bij de interessante lichaamsdelen kwamen.

Na een poosje ontdekten onze handen dat onder het nietsverhullende textiel van onze spaarzame kleding opwinding merkbaar werd. Ik kon bij mezelf voelen dat er voorvocht uit mijn penisgaatje vloeide. Bij mij geeft dat een heel markant gevoel. Dat Irma’s kutje warm was, had ik al door haar stringetje heen gevoeld. Nu voelde ik dat zij ook erg vochtig was. Ik kon voelen dat haar lipjes een beetje opgezwollen waren. Klaas deed op dat moment eigenlijk niet veel meer dan zijn slip uittrekken en naar Irma en mij kijken.

Hij gaf geen opdrachten of aanwijzingen. Hij keek alleen maar. Ik vermoedde iets van een cuckold-relatie, maar dat zat toch even anders. Irma begon er weer over dat zij voor haar gevoel nooit helemaal tot volledige seksuele bloei was gekomen. Het bezoek aan deze club was het vierde tijdens hun vakantie. Ze waren telkens naar een andere club gegaan. Irma’s vurige wens was om haar grenzen op het gebied van de anale sex op te zoeken. Klaas vond dat prima, maar voelde er zelf niets voor om haar sterretje te ontdekken.

Irma vertelde me dat ze bij hun bezoek aan de eerste club met een man contact hadden gehad die zei wel in te zijn voor een anaal avontuur. Eenmaal 'voor de achterdeur' kon hij zijn erectie niet vasthouden. Zijn penis weigerde hardnekkig om dienst te doen. Zo was hun eerste avond in een desillusie geëindigd. Tijdens avond nummer twee was het wel tot anale sex gekomen, maar had bij Irma vooral de pijn overheerst. Omdat het allemaal nieuw en dus ook nog nauw was, had zij niet echt kunnen genieten. Wat haar wel had opgewonden was dat Klaas er bloedgeil van was geworden.

Zijn eikel was donkerrood en opgezet geweest. Toen hij zichzelf naar een orgasme had getrokken, waren zijn spermadruppels verder dan ooit gespoten. Dat had Irma erg geil gemaakt, dus hun herinnering van avond nummer twee was een positieve. Die vroeg dus om een vervolg tijdens avond nummer drie. Op avond nummer drie had Irma, nu wetende welk gevoel het binnendringen in haar sterretje op zou leveren, zich wat meer kunnen ontspannen.

Ook nu was het tot anale sex gekomen en ook nu weer had Klaas zich afzijdig gehouden. Dit tot verdriet van Irma, die Klaas’ genot als onderdeel van haar eigen genot beschouwde. Het succes van de derde avond had haar aan het denken gezet. Ze vroeg zichzelf af hoe haar anale ontdekkingsreis nog bevredigender zou kunnen zijn. Zowel zij als hij hadden in pornofilms met opwinding naar scènes met dubbele penetraties gekeken. Daar lag misschien hun sleutel tot gezamenlijk genot.

Na lang eromheen te hebben gedraaid was hun vraag aan mij of ik samen met Klaas haar beide holletjes wilde vullen. Ik moet bekennen dat dat dan ook mijn eerste keer zou zijn. Alleen de gedachte al maakte dat ik mijn penis voelde kloppen. Mijn eikel kwam zelfs al boven de band van mijn boxershort uit. Op eigen kracht nog wel. Klaas had wel als voorwaarde gesteld dat ik mij dan primair op de achteringang moest richten. Hij zou zich helemaal op het geschoren poesje van Irma richten. Toen het moment suprême daar leek te zijn, zag Irma dat ik geen condoom om had.

Hoe dom kun je zijn? Ik dus met een erg harde paal twee trappen af om in de bar om condooms te vragen. Ik kreeg er een handvol mee en was bij wijze van spreken in drie stappen weer terug in onze sekskamer. Klaas en Irma waren al begonnen met elkaar verder op te winden. Ik zag dat er inmiddels ook al wat andere gasten, mannen en vrouwen, door de kijkgaten en bij de ingang naar Klaas en Irma stonden te kijken. Twee mannen wreven tijdens het kijken over de bobbel in hun slip.

Drie mannen hadden hun lul al uit hun broek gehaald en stonden aan hun wapen te trekken en over hun eikels te strelen. Eén van de toeschouwers ging naar binnen en wilde Irma gaan strelen, maar dat werd niet op prijs gesteld en de man droop af. Ik ging naast Irma liggen, die al snel mijn penis volledig had ontbloot. Mijn eikel glom van het vocht en klopte zoals hij nog niet eerder had geklopt. Zo erg zelfs dat ik bang was veel te vroeg klaar te zullen komen. Dat wilde ik absoluut voorkomen, want ik liet mij deze anale ontdekkingsreis niet ontnemen.

Nu moet ik toch even iets dingen over mijzelf vertellen. Ik ben heel erg vrouwgericht en vind ik het genot van de vrouw misschien nog wel belangrijker dan het mijne. Al neemt mijn genot wel toe naarmate ik haar genot toe zie nemen. Om mijn pik te ontlasten ben ik Irma’s kutje gaan likken en probeerde ik met het puntje van mijn tong haar clitoris te bereiken. Ik ben echt niet zo’n seksuele geweldenaar die ik in andere verhalen soms tegenkom. Ik kan niet, zoals andere mannen, alleen al met mijn blikken een vrouw klaar laten komen.

Ik moet daar meer voor doen, maar dat doe ik graag. Erg graag. Tijdens het zoenen, strelen en likken hoorde ik Irma steeds zachtjes met Klaas praten. Ik ving woorden op als of hij zeker wist dat hij dit wilde. Waarop hij aan Irma vroeg of zij het zeker wist. Dat dat kennelijk het bij beiden het geval was, bleek toen Irma, die tijdens mijn pogingen tot verwennerij tussen haar mooie benen Klaas had gepijpt, op Klaas ging zitten en met haar hand zijn pik tussen haar lipjes liet verdwijnen. Alleen al dat aanzicht, of moet ik zeggen uitzicht, maakte mij nog geiler dan dat ik al was.

Was het mijn verbeelding of voelde ik echt mijn prostaat al samenknijpen? Nu toch nog niet klaarkomen, hoopte ik. Terwijl Irma met ritmische bewegingen op Klaas heen en weer en op en neer ging met soepele bekkenbewegingen, keek zij steeds achterom naar mij. Zij leek gefascineerd doordat ik het condoom toch met enige moeite over mijn veel te opgewonden en dus veel te gezwollen eikel probeerde te rollen. Ik ben erg exhibitionistisch aangelegd, maar voyeurisme is mij zeker ook niet vreemd.

De optelsom van mijn aanstaande eerste dp-ervaring en het feit dat anderen dit zouden zien maakte mij werkelijk bloedgeil. Ik ging achter Irma zitten met mijn billen op de bovenbenen van Klaas, maar hoe ik ook mijn best deed en hoe aantrekkelijk Irma’s poepgaatje er ook uitzag, mijn pik was niet lang genoeg om die opening binnen te gaan. Niet dat ik bij het uitdelen van de piemels destijds achteraan heb gestaan, want ik ben best tevreden. Ook nu weer hoor ik om mij heen dat een dp een peuleschil is. Nou voor mij dus niet.

Mijn eikel klopte wel tegen haar sterretje, maar kwam niet verder dan voor de helft naar binnen. Omdat mijn eikel veel dikker was dan de rest van mijn lul zag ik wel dat de sluitspier van Irma helemaal strak om die halve eikel heen trok. De hele tijd was ik me er dus ook van bewust dat er rond onze sekskamer en bij de kijkgaten ook vrouwen stonden te kijken. In mijn fantasie betastten die zichzelf ook. Door naar mij te kijken, terwijl ik zou gaan neuken. Man, geiler dan dat zou het echt niet worden.

Hoe ik mijn best ook deed, mijn pik kwam niet verder dat voor de helft van mijn eikel in Irma’s poepertje. Tot frustratie van ons alledrie. Dan maar eerst wat anders proberen. Irma zou van Klaas afstappen en op haar buik op het matras gaan liggen. Ik ging op haar bovenbenen zitten met mijn jongeheer richting mijn doelwit. Toen ik met mijn duim mijn pik naar beneden drukte om naar binnen te gaan, kwam ik alweer bijna klaar. Klaas zei niets. Ik zag ik hem naar ons kijken en tegelijkertijd met zijn lul spelen. Ik zal nooit vergeten hoe het voelde toen mijn lul bij Irma naar binnen drong.

En nee, Irma lag niet te kronkelen van genot, zoals in films meestal het geval is. Het deed Irma pijn en dat merkte ik. Ik wilde haar geen pijn doen en overwoog om me terug te trekken. Of het nu vanwege de pijn was weet ik niet maar Irma’s anus trok plotseling samen. Ik voelde haar darmwand steeds strakker om mijn lul. Zo strak dat terugtrekken zelfs voor mij bijna pijnlijk werd. Ik begon eerst kleine, voorzichtige neukbewegingen te maken. Steeds een stukje dieper, maar steeds rekening houdend met de bewegingen en geluiden van Irma.

Ik moest constant vechten tegen een zwaar dreigend klaarkomen. Ik kon echt mijn prostaat voelen. Omdat ik steeds bijna tegen het spuiten (nou ja, als ik eerlijk ben niet echt meer zoals vroeger) aanzat trok ik toch terug. Op dat moment kwam Klaas overeind en wilde dat ik op mijn rug ging liggen met mijn pik omhoog. Irma moest daar op gaan zitten met haar gezicht richting mijn voeten. Terwijl zij zich met haar poepgaatje heel langzaam over mijn lul liet zakken was die aanblik alweer voldoende om mijn zaad bijna tegen mijn amandelen te voelen klotsen. Wat was ik geil.

Echt alle grenzen voorbij. Op dat moment was ik overal voor in. Ik was zelfs bereid om mij door Klaas te laten betasten. Niet dat dat gebeurd is of dat dat een sluimerende, diepgevoelde wens van mij was, maar op dat moment had dat gekund. Nadat Irma mijn piemel, die er best mag zijn, anaal had opgenomen ging Klaas met zijn naakte pik in de richting van Irma’s kutje. Ik weet dat wij alledrie beginners waren. Tot een echte dp is het dus helaas niet gekomen. Wel ben ik nog vreselijk klaargekomen nadat ik Irma toch nog in haar kutje mocht neuken.

Ik heb nog nooit een spermapuntje van een condoom van mij zo vol sperma zien zitten. Ook omdat ik/wij constant bekeken werd(en). Zelfs nu nog zoek ik soms situaties op waarin ik bekeken kan worden. De avond van ons drieën werd afgesloten met een gezamenlijke douche waarbij er over en weer toch weer bepaalde lichaamsdelen werden aangeraakt. Weer raakte ik opgewonden, maar tot seks is het die avond verder niet gekomen. Irma en Klaas vroegen nog wel of ik het de week erna weer met hen wilde proberen.

Ik stemde gretig toe. Niet wetende dat ik de week erna onverwachts opeens naar Canada moest. Die avond dat we eigenlijk zouden afspreken, heb ik mezelf in Canada heel heftig afgetrokken met de beelden van de week daarvoor nog op mijn netvlies. Ook nu kwam ik op mijn herinneringen weer heftig klaar. Ik heb Klaas en Irma nooit meer gezien. Ik weet ook niet of zij de week daarna nog teruggekomen zijn, maar deze ervaring en herinnering neemt niemand mij meer af.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.5 sterren
2 stemmen