Het cont(r)act

Ingezonden door Kees

Na onze eerste ontmoeting in het restaurant bleef de Meesteres door mijn hoofd spoken. Zij zou waarschijnlijk al mijn wensen en dromen op seksueel gebied kunnen verwezenlijken. Een vrouw die er verdraaid lekker uitzag, geen taboes had, open en eerlijk was en er geen doekjes om wond van wat ze wilde en verlangde van haar subjes. Natuurlijk wist ik ook wel dat ik niet alleen was. Wellicht had ze meerdere onderdanige slaven. Of misschien zelf wel slavinnen. Ik fantaseerde er lekker lustig op los wat voor leuke momenten ik wel niet met haar zou kunnen beleven.

Natuurlijk liet me dit niet onberoerd. Misschien kon ik haar deze week nog wel ontmoeten. Op een maandagochtend was ik alleen thuis. Ik besloot om contact te zoeken met de Meesteres. Graag wilde ik dit in stijl doen. Ik besloot me helemaal uit te kleden en naakt het verzoek te doen om een vervolg op onze eerste ontmoeting. Ik stuurde haar het volgende bericht. 

 

Beste Meesteres Juliette,

Na onze eerste ontmoeting in het restaurant waar u mij de vraag stelde of ik uw slaaf wilde worden, wil ik u graag mededelen dat ik hierop positief kan antwoorden. Graag wil ik mezelf aanbieden om door u gedomineerd, gebruikt, vernederd en opgeleid te worden tot een volwaardig geile lustslaaf. U heeft de vrije hand en ik zal uw opdrachten gewetensvol respecteren en uitvoeren zoals u dat wenst. Ik hoop snel van u te horen.

gr uw slaaf

 

In de avond ontving een bericht van haar terug.

 

Hoi slaaf

Ik verwacht je volgende week maandag om 12.00 uur bij mij thuis. Zorg dat je goed gespoeld bent en geschoren op de juiste plekken. Verder wil ik dat jij lingerie van je vrouw aan hebt. Mijn adres stuur ik je maandag om 11.00 uur.

Je Meesteres.

ps vanaf nu geen seks meer!

 

De week ging tergend langzaam voorbij, maar het was nu dan eindelijk maandagochtend. Ik was knettergeil geworden. Ik had me verdiept in het spoelen en had in de kledingkast van mijn vrouw al wat uitgezocht wat ik aan zou kunnen doen. Om half elf was ik er klaar voor. Ik ontving haar adres toen ik in de auto zat. Nog snel even langs de bloemenzaak voor een bosje bloemen en hop richting mijn Meesteres. Onderweg ontving ik een appje waarin stond dat de deur op een kier zou staan en ik na binnenkomst de deur achter me dicht moest trekken.

Mijn bovenkleding moest ik uittrekken en verder moest ik afwachten. Ik deed wat er in de app stond en stond op haar te wachten in een te kleine slip en een beha die mij niet paste. Ook de panty die ik had aangedaan, was niet comfortabel. De deur van de woonkamer ging open en ze riep dat ik binnen mocht komen. Ik zag haar staan en dacht: wow, wat een outfit en wat een vrouw! Haar borsten sprongen bijna haar leren korset uit. Haar half doorschijnende string liet haar kutlipjes goed zien en haar benen waren gehuld in mooie zwarte kousen.

Haar lange, sexy, geile laarzen maakte het plaatje compleet. Haar lange zwarte haren zaten in een lange vlecht en ze had mooie, maar niet te overdadige make-up op. Ik knielde en overhandigde het bosje bloemen. Lachend nam ze het in ontvangst en zei: 'Aardig van je, slaafje. Wat zie je er lullig uit', lachte ze toen ze om mij heen liep. 'Kom mee naar mijn speelzolder. Jij mag mij gaan entertainen.' Ze ging me voor richting de trap. Ik gaf mijn ogen goed de kost toen ze heupwiegend de trap op liep. 

Ik zag haar kontje, welke voorzien was van een kleine, glimmende buttplug met een mooi glinsterend diamantje. Nu ik haar kutje bijna voor me had, dacht ik dat ik haar geil kon ruiken. Zo dichtbij was ik. Maar oh ook nog zo ver weg, want zij is natuurlijk wel mijn Meesteres. De speelkamer was van alle (on)gemakken voorzien. Voordat ik besefte waar ik was, waren mijn polsen al voorzien van boeien en stond ik vastgeketend aan een spreidstang die door een takel werd opgehesen. Ik kon nog net met mijn voeten de grond aanraken. Mijn enkels werden ook voorzien van boeien en een spreidstang. 

Daar stond ik dan in het midden van de kamer. Ze pakte een schaar en knipte de beha van mijn vrouw aan flarden. De schaar ging aan de voorzijde de panty in en ze knipte, mij aankijkend, verder naar beneden. 'Let op!' riep ze. 'Wat is er? Vertrouw je me niet?' 'Jawel Meesteres, maar de schaar is wel heel dichtbij mijn pik en u wilt toch niet dat ik bij mijn eerste sessie alles kwijt raak daar?' stamelde ik. De Meesteres bleef mij doordringend aankijken en klikte wat met haar tong. 'Slaafje, slaafje toch', fluisterde ze, 'vertrouw me maar.'

Ik voelde de koude schaar naast mijn pik glijden, sloot mijn ogen en bleef doodstil staan. De punt van de schaar raakte mijn balzak. Ik kromp zover als mogelijk ineen. De panty en slip sprongen van mijn lichaam toen ze doorgeknipt waren. Het klamme zweet, wat inmiddels op mijn rug stond, voelde koud aan. Ze streelde mijn pik en ballen. 'Zie je wel niks aan de hand. Les één voor je slaaf: vertrouw altijd je Meesteres, begrepen! Omdat je twijfelde, zal ik je moeten straffen.' Ze pakte een zweep. 'Dertig slagen en jij telt. Als je fout telt, begin ik opnieuw.'

De zweep suisde door de lucht en belande op mijn billen. 'Au! Eén!' riep ik en ik hoorde: Opnieuw en opnieuw.' Na tien slagen streelde ze mijn rode billen en rug. Hmm, dit was zo heerlijk: de liefde die ze me nu gaf. Helaas was het maar van korte duur. De zweep knalde weer op mijn billen. Hierna werden mijn ballen en tepels voorzien van klemmetjes. Ook werd er een buttplug ingebracht. Nadat er rijkelijk kaarsvet over mijn rode billen en pijnlijke tepel had gevloeid, werd ik losgemaakt. 'Volg me', sprak ze waarna we de trap afliepen richting de badkamer.

Onder de warme douche verwijderde ze het kaarsvet. Het was een ruime badkamer met een heerlijke regendouche. 'Ga liggen', zei ze en ze wees me de richting aan waar ik met mijn hoofd moest gaan liggen. 'Mond open.' Ze hurkte boven mijn gezicht. Met haar vingers schoof ze haar string wat opzij en haar champagne kletterde op mijn gezicht en in mijn mond. 'Slikken, slet. Je mag niks morsen, hoor je me?' kreunde ze. Toen ze klaar was, zette ze een been op een krukje. 'Lik me droog, slaaf.' Wow dit was boven mijn verwachting. Ik mocht mijn Meesteres likken.

Vol overgave stortte ik me op haar kutje. Mijn tong gleed soepel door haar gleufje. Plagend gleed ik met mijn tong langs haar clitje en weer terug, haar licht neukend met mijn tong. Ik liet haar clit tussen mijn boventanden en tong glijden. Zuigend en melkend nam ik haar clit in mijn mond. Ik hoorde haar kreunen: smachtend, verlangend naar een orgasme. Haar ademhaling werd intenser. Ze kreunde: 'Oh, wat ben je een geil slaafje. Je beft heerlijk. Ja, lik mijn clitje. Oh.' Haar adem ging sneller en haar kutje ontplofte. Ze squirtte. Ze spoot me vol in mijn mond en mijn gezicht.

Ik likte als een malle om niks van deze kostbare nectar verloren te laten gaan. Toen ze weer terug op aarde was, ontdeed ze zich van haar string. 'Kom mee', zei ze. Ze liep voor me trap op. Haar kutje glinsterde nog van haar geil. 'Op je knieën op het bed en je gezicht naar de muur.' Vanuit mijn ooghoek zag ik haar een voorbinder om doen. Ze spreidde mijn benen. Ik voelde een lik glijmiddel in en op mijn anus. Zonder enige voorbereiding drukte ze de dildo tegen mijn mannenkut aan. 'Ontspan, ontspan!' beet ze me toe. De druk en pijn namen toe en mijn angst ook. 

Toen uit het niets duwde ze met volle kracht door. Ik sprong naar voren, maar kon niet verder dan de muur. Het voelde alsof ik opengereten werd. 'Mooi slet, hij zit er helemaal in. Geil hoertje dat je bent.' Voorzichtig begon ze me nu te neuken. Langzaam en met gevoel zelfs. Met liefde werd ik door haar geneukt. De pijn ebde weg en er kwam een gevoel voor terug dat ik nog niet kende. Ik voelde een tinteling in mijn ballen, mijn onderbuik, mijn lul en eikel. Alles voelde anders aan, maar wel lekker. Heerlijk zelfs! Ik merkte dat mijn ademhaling anders werd. Het gevoel werd intenser.

Die vrouw die mijn kont neukte, wist wat ze aan het doen was, dacht ik. Die gaat mij hier een anaal orgasme bezorgen. Ik wilde er tegen vechten om langer van dit heerlijke gevoel te kunnen genieten. Toen ontplofte ik van binnen. Het voelde heerlijk hoe mijn spieren verslapte. Mijn pik, ballen, prostaat, mijn hele G-spot ontplofte! Uitgeteld lag ik op mijn rug op bed. Ik voelde haar lippen om mijn pik. Ze begon me te pijpen. Rustig gleed mijn pik in en uit haar mond. Het was hemels.  Ze likte mijn ballen en mijn eikel verdween achterin haar keel. Heerlijk om zo diep gepijpt te worden.

Mijn pik was snel weer op oorlogssterkte. Mijn Meesteres stapte op het bed en liet haar kutje boven mijn pik zweven. Ze zakte langzaam door en mijn pik gleed haar geile, natte kutje in. Ritmisch gleed ze op en neer. Ik voelde haar buttplug tegen mijn eikel aan, wat het nog geiler maakte. Heerlijk zo'n dominante vrouw. Toen ik bijna mijn hoogtepunt naderde, trok ze zich op en mijn pik ontglipte haar heerlijk geile kutje. Wat er toen gebeurde, is denk ik wel mijn ultieme droom. Ze smeerde glijmiddel op mijn pik en haalde de plug uit haar kontje.

Ze smeerde een lik glijmiddel op en in haar anus waarna ze met haar kontje op mijn pik plaatsnam. Met gemak en haar ervaring liet ze zich verder zakken, totdat mijn pik helemaal in haar verdwenen was. Ik begon haar te neuken en al neukend rolden we om. Ze lag nu onderop. Eigenlijk best ruw en hard nam ik haar nu in haar kontje. Door de geilheid van de afgelopen uren naderde mijn hoogtepunt veel te snel en ik was ook niet meer te stoppen. Samen voelden we mijn pik in haar ontploffen. We douchten samen lekker en zaten nagenietend op de bank.

Ze zei: 'Ik ben tevreden over je en ik wil je als slaaf inlijven, maar ga grote offers van je vragen. Ik wil dat je een slavencontract tekent dat je exclusief voor mij bent. Ik bepaal met wie en wanneer je seks mag hebben. Ik ga je trainen en opleiden tot sekslustslaaf voor mannen en vrouwen. Jij gaat voor mij werken en de verdiensten die daaruit ontstaan, komen mij toe. Als jij tussentijds stopt, ben je mij de opleidingsvergoeding verschuldigd. Verder ben jij verplicht mij ten alle tijden te gehoorzamen, zoals een goede slaaf betaamd. 

Na deze geile middag dacht ik niet na over de consequenties die er eventueel aan vastzaten en tekende gewoon bij het kruisje. Hierna pakte ze haar telefoon en belde iemand. Wat ik van het gesprek hoorde, was dat ze een afspraak maakte bij een arts voor een seksueel medische keuring!

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3 sterren
4 stemmen