Om je vingers bij af te likken

Ingezonden door Rob

Ik ben net terug van een heerlijke date met Steffi. Ik had haar benaderd via Sexjobs, omdat ze niet alleen een hele lekkere, jonge meid is, maar ook omdat zij ook van aparte dingen houdt. Zo had ik al lang een fantasie om iets met eten in combinatie met een lekker meisjeslijf te proberen. Ging ik eerst voor zaken zoals vleeswaren, worst etcetera, stelde Steffi voor dat zoetigheid ook lekker was. Zij liet de keuze aan mij. We spraken af wanneer ik bij haar langs zou komen. Toen ik bij haar aan kwam, had ik het volgende bij me: lange vingers, chocopasta, hagelslag en slagroom.

Zij deed de deur open in een kort kimonootje met, zo bleek later, een heel minuscuul stringetje. Zij wist wat de bedoeling was, dus we gingen meteen door naar haar slaapkamer. Haar kimono ging uit en daarna heb ik haar stringetje uitgetrokken. Ik vroeg haar op haar rug op bed te gaan liggen met haar benen een beetje uit elkaar. Ik deed haar een blinddoek voor en liet haar even wennen. Ze was lekker ontspannen. Ik pakte als eerste de slagroom. Ik spoot een beetje op haar harde tepels en daar bovenop strooide ik een beetje hagelslag.

Ik kleedde mezelf uit en had een mooie, stijve pik dankzij haar. Ik begon de slagroom met hagelslag van haar tepels te eten, wat zij heerlijk vond. Ze kreunde er van. Daarna spoot ik wat slagroom op die strakke, gladgeschoren kut van haar. Dat likte ik ook op. De slagroom was dit keer vermengd met haar heerlijke kutsapjes. We herhaalden dit een paar keer en toen spoot ik slagroom op mijn pik. Die liet ik vervolgens in haar mond glijden. Dit herhaalden we nog een paar keer. Daarna heb ik wat chocopasta op haar kutje gedaan. Dat was een grotere uitdaging om dat eruit te likken. Ze genoot ervan.

Ik liet haar op haar buik liggen en smeerde haar bilnaad in met chocopasta. Vervolgens likte ik het eruit, waarbij ik ook haar strakke, roze poepgaatje likte. Ik vroeg haar of het goed was dat ik wat slagroom in haar kontje zou spuiten. Zij stemde hiermee in. Het tuitje van de spuit deed ik in haar kontje en ik liet een berg slagroom in haar achterste verdwijnen. Op een bepaald moment zat ze vol. Ze schoot naar voren, zodat het tuitje eruit kwam. Ik stopte er een lange vinger in en begon deze op te eten, terwijl zij de slagroom uit haar kontgaatje perste.

Dit was zo geil. Er kwam mega veel slagroom uit. Bij de derde lange vinger was ze bijna leeg, dacht ik. Ik heb nog twee lange vingers uit haar kutje gegeten en ben daarna met mijn pik haar kontje gaan vullen. Na een paar minuten kwam ik daar heerlijk in klaar. Het was voor ons beiden een leuke en lekkere ervaring. Over een paar weken gaan we het nog een keer doen. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen