SM paydate

Wilco gaat online op zoek naar een leuk sekscontact. Hij reageert op een oproep op Sexjobs die hem aanspreekt. In de advertentie staat dat een Meester op zoek is naar een man die tegen betaling tijd door wil brengen met zijn subje. Dat lijkt Wilco wel wat. Al eerder heeft hij via de site afgesproken met diverse onderdanige vrouwen. Wilco vindt het heerlijk om zo nu en dan - letterlijk - de touwtjes in handen te nemen. Alle communicatie gaat via haar Meester. De vrouw vindt het geil om door haar Meester 'verhuurt' te worden aan ander mannen.

Na wat heen en weer appen, spreken ze af dat Wilco haar zal ontmoeten op het vakantiepark waar hij op dat moment verblijft. Aangezien hij met haar Meester heeft afgesproken, heeft hij geen idee hoe de vrouw er precies uitziet. Dat vindt hij juist wel spannend. Hij zorgt ervoor dat zijn huis netjes opgeruimd is en de spullen binnen handbereik liggen. Voorpret is het halve werk. Hij fantaseert over wat hij met haar zal doen en voelt dat zijn broek strak gespannen komt te staan. De vrouw belt als ze haar auto op de parkeerplaats heeft geparkeerd.

Wilco verlaat de vakantiewoning en vertrekt richting de parkeerplaats. Hij hoopt maar dat niemand hem ziet. Dat hij niet straks aan zijn vrouw uit hoeft te leggen wie die dame was met wie hij over het vakantiepark liep. Hij ziet haar bij de ingang staan. Ze heeft prachtig lang, rood haar, grote borsten, een normaal postuur en een kleine kont. Samen lopen ze terug naar het vakantiehuisje. Hij laat haar voorgaan, zodat hij nog een blik op haar lichaam kan werpen. Zodra ze binnen zijn, vraagt Wilco haar haar jas uit te doen.

Hij pakt de jas van haar aan en hangt die op de kapstok. Terwijl hij dat doet, bekijkt hij haar nog eens goed. Onder haar jas komt een paarse jurk tevoorschijn. Aan haar voeten draagt ze schoenen met een klein hakje. Hij geeft haar het geld. Dan is dat ook maar meteen achter de rug. Als ze haar jurk uitdoet, ziet Wilco dat ze eronder geheel naakt is. Ze heeft prachtige grote borsten. Dat vermoeden had hij al, maar het wordt nu bevestigd. Hij gaat achter haar staan en inspecteert haar lichaam. Zijn handen glijden over haar lichaam en laten geen plekje onaangeroerd. 

Wanneer hij voor haar gaat staan, knijpt hij stevig in haar tepels om te kijken wat ze aankan. Vooraf heeft ze aangegeven dat ze veel kan hebben, maar dat moet altijd nog maar blijken. Ze blijkt inderdaad veel te kunnen hebben. Als Wilco haar tepels stevig onder handen neemt, kreunt ze van genot. Ze geniet zo van de stevige aanraking dat ze al bijna klaarkomt. Als hij haar lichaam heeft geïnspecteerd, gaan ze naar de woonkamer. In de woonkamer staat een tweepersoonsbank. Hij neemt plaats op de bank en geeft haar opdracht om op zijn knie te komen liggen.

Als ze op zijn knie ligt, warmt hij haar billen op met zijn handen. Haar billen voelen heerlijk aan onder zijn handen. Afwisselend geeft hij een ferme tik op haar billen en dan streelt hij ze weer. Na een paar flinke tikken gebiedt hij haar op haar buik op de eettafel plaats te nemen. Gewillig doet ze wat hij van haar vraagt. Als ze op de tafel ligt, pakt hij het touw dat hij al had klaargelegd en bindt haar polsen en enkels een voor een vast aan de tafelpoten. Hij bewerkt haar billen met een zweep om deze nog wat verder op te warmen.

Als haar billen een mooie rode kleur hebben, pakt hij een buttplug en brengt die in haar anus in. Een grote dildo schuift hij in haar vagina. Hij gaat op een afstandje staan kijken en is tevreden met de aanblik. Als haar vagina is opgewarmd, verruilt hij de dildo voor zijn vuist. Het is de eerste keer dat hij een vrouw fist. Dat stond al langere tijd op zijn bucketlist, maar hij had nog niet de juiste vrouw ervoor gevonden. Aangezien ze super nat is, glijdt zijn vuist gemakkelijk bij haar naar binnen. Eerst fist hij haar heel voorzichtig, maar later beweegt hij steviger zijn vuist in en uit haar.

Het voelt heerlijk warm en nat aan. Dit is zo te voelen niet de eerste keer dat ze flink wordt opgerekt. Ze vindt het opgevulde gevoel in haar vagina heerlijk. Hij brengt zijn vuist en zelfs een gedeelte van zijn onderarm in haar vagina. Het duurt niet lang of ze komt heerlijk klaar. Wilco maakt het touw van haar polsen en enkels los en ze staat op van de tafel. Ze gaat op haar knieën op de grond zitten en brengt haar mond naar zijn keiharde pik. Ze pijpt hem als beloning voor het heerlijke orgasme van zojuist.

Het hele gebeuren van zojuist heeft hem stevig opgewonden. Hij sluit zijn ogen en geniet van de warme, vochtige mond van de onbekende vrouw om zijn pik. Ze pijpt hem lekker stevig, precies zoals hij dat het lekkerst vindt. Een kreun ontsnapt uit zijn mond. Dan is er geen houden meer aan en komt hij klaar. Hij spuit haar mond vol met zaad en dat slikt ze netjes door. Als hij bijgekomen is, pakt hij opnieuw het touw en bindt dit keer haar borsten stevig af. Hij vindt het een prachtig  gezicht als de borsten van een vrouw stevig omwonden zijn met touw.

Dan pakt hij de wasknijpers. Een voor een zet hij de wasknijpers op haar tepels. Op elke schaamlip brengt hij zes wasknijpers aan. Hij pakt een kleine roze vibrator en zet die op haar clit. Eerst langzaam, maar al snel voert hij het tempo op. Aangezien ze wederom super opgewonden is, laat een orgasme niet lang op zich wachten. Terwijl ze klaarkomt en geniet van haar orgasme, trekt Wilco een voor een de wasknijpers van haar schaamlippen en haar tepels. Na een tijdje voel je de knijpers niet meer zitten, totdat je ze eraf haalt. Pas dan doet het zeer.

Ze gaat wederom door haar knieën en pijpt Wilco voor de tweede maal. Ook dit keer slikt ze netjes zijn zaad door. Dan zit de tijd er alweer op. Ze kleden zich aan en Wilco brengt haar terug naar de ingang van het park. Ze hebben beiden erg genoten van de middag. Wilco fantaseert alvast over de volgende keer dat hij een middag met haar door zal brengen...

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 2.2 sterren
5 stemmen