Denk aan de buren

Ingezonden door Twan

Maandagmiddag 13.00 uur. De grijs/witte Rolls-Royce stopte punctueel op het afgesproken tijdstip voor de deur. Ik had B. natuurlijk verteld dat er wat bijzonders zou gaan gebeuren, maar ook even natuurlijk had ik mij niet in details uitgesproken. Als een klein kind dat haar eerste schooldag gaat beleven, trippelde B. al vanaf een uur of elf door het huis heen en weer. Vanuit de slaapkamer naar de keuken om een ontbijtje in elkaar te flansen. Van de keuken naar het balkon aan de voorkant.

Dan weer naar de slaapkamer om vervolgens naar het toilet te rennen, omdat B. opeens zo vreselijk moest plassen. Het grappige, maar voor mij toch ook licht opwindende, was dat B. alleen maar een vaalgroen, bijna verwassen lang T-shirt droeg. Omdat ondergoed ontbrak deinden niet alleen haar al wat slappere tietjes op en neer en heen en weer, maar wipten haar blanke kadetjes bij elke stap ook nog eens speels en uitdagend op en neer. Zelfs als B. er helemaal geen moeite voor deed, had zij voor mij een bijna dierlijke aantrekkingskracht.

Ik hoefde er geen enkele moeite voor te doen om dwars door het vale T-shirt haar kleine lichaampje te zien waarmee B. soms over mij heen kronkelde, mij tot seksuele waanzin kon drijven en dat al zo vaak verkrampt was geraakt onder het uitroepen van een hartgrondig ‘Godverdegodver’. De wieltjes van onze koffers ratelden over de jaren zestig tegeltjes in de centrale hal. Onze chauffeur, compleet met pet, nam de koffers over, plaatste die in de kofferruimte en haastte zich vervolgens om B’s deur voor haar te openen.

Geluidloos trok de Rolls op. Naarmate het centrum van Amsterdam dichterbij kwam, werd het steeds drukker. De chauffeur beschikte kennelijk over een taxivergunning, want via diverse busbanen stonden we binnen een half uur op het Damrak bij de steigers van de rondvaartboten. Een dame en een heer, die zich als Ellen en Frank voorstelden, stonden in een smetteloos wit uniform ons al op te wachten. Kennelijk was mijn fooi aan onze chauffeur onverwacht hoog, want in plaats van de koffers naast de Rolls gewoon op het trottoir te zetten, bracht hij B’s koffer zelfs helemaal naar het einde van de steiger.

Frank nam mijn koffer voor zijn rekening. Via de loopplank stapten wij aan boord van een witte salonboot met de weinig verrassende naam ‘Amsterdam’. In het scheepje was het aangenaam warm. B. en ik werden uitgenodigd om plaats te nemen op de halfronde bank bij de achtersteven. De van tevoren bestelde Veuve Cliquot werd met een ‘zucht’ ontkurkt. De belletjes koolzuurgas fonkelden net als B’s ogen. Mooie borden, perfect gedresseerd met heerlijke hapjes en luxe visdelicatessen werden ons voorgeschoteld.

Een geluk bij een ongeluk was dat het deze maandag eigenlijk heel somber weer was. Met als gevolg dat onze privé rondvaart door de Amsterdamse grachten vanwege de al vroeg brandende straatverlichting in decemberstijl iets idyllisch kreeg. De ‘Amsterdam’ voerde ons ruim twee uur door alle bekende grachten en langs alle bekende bezienswaardigheden. Frank, onze gids, putte zich uit in het noemen van alle details van bepaalde panden en bruggen. Bij het Anne Frankhuis stond, ondanks het sombere, koude weer een flinke rij toeristen met mondkapjes op hun beurt te wachten om naar binnen te gaan.

Halverwege de Prinsengracht ‘zuchtte’ een tweede fles van de Franse weduwe. B. leek als betoverd. Bijna in trance. Ik kreeg de indruk dat zij maar de helft van Frank’s informatie meekreeg. ’s Avonds op bed wist B. echter details te noemen die ik zelfs niet had opgevangen. De ‘Amsterdam’ meerde aan bij het Amstelhotel. Het telefoontje van Ellen had ervoor gezorgd dat twee portiers in vol ornaat ons al op stonden te wachten. Alsof B. en ik leden van de Koninklijke familie waren, zagen wij onze bagage pas weer in onze suite. Ook zij kregen een ruime fooi.

De entree had iets overweldigends. Spierwit en met een gigantische, stervormige, goudkleurige klok. De bellboy begeleide ons naar onze suite op de eerste etage. Aan de Amstelzijde van het hotel gelegen en met een groot balkon dat een onbeperkt uitzicht over de Amstel en de skyline van de Amsterdamse binnenstad bood. Nauwelijks had de bellboy (met fooi) de deur achter zich dichtgetrokken of B. nam een aanloopje en belandde met een snoekduik op het bed met geelgouden textiel en dito baldakijn. ‘Kom’, nodigde B. mij bijna kinderlijk enthousiast uit.

B. nestelde zich tegen mij aan met haar hoofd onder mijn oksel. Haar hand streelde mijn borst. Duidelijk onder de indruk van alles wat tot nu toe al gebeurd was, lagen B. en ik gewoon heerlijk tegen elkaar aan te genieten. Na een tijdje zo tegen elkaar aan te hebben gelegen, kreeg ik min of meer het verzoek om beneden maar even wat te gaan drinken. B. wilde zich in alle rust voorbereiden op het diner. Wauw, wauw, wauw! B. kwam de marmeren trap af. In niets leek zij meer op het kleine vrouwtje in het vale T-shirt van vanmorgen. B. zag eruit als een diva.

Bij elke trede omlaag wiegden B’s heupen heen en weer. Het blauw fluwelen jurkje leek niet alleen in het licht te flonkeren, het accentueerde de sensuele vormen van B’s kleine lijfje ook nog eens extra. B’s heupen, de rondingen aan de zijkanten van haar bovenbenen… maar ook B’s borsten die voor de verandering eens door een beha werden ondersteund. Die kon niet verbergen dat B. duidelijk opgewonden was. Haar tepels keken brutaal en uitdagend, bijna provocerend de hal en vestibule in. B. had haar haar opgestoken. Een grote klem hield de rol haar op B’s achterhoofd onder controle.

Het jurkje was kort. Bijna te kort voor de gelegenheid en voor het Amstelhotel. De parelketting om haar hals kwam duidelijk uit dezelfde serie als haar armband. Beide bestonden uit drie snoeren. De armband viel losjes rond B’s pols. Satijnen, blauwe handschoenen tot over B’s ellebogen bedekten haar onderarmen. B. had haar benen in zwarte kousen gestoken. Aan haar voetjes droeg zij schoentjes die mijn adamsappel op en neer lieten gaan. Zwart, met stilettohakken en open tenen. Boven B’s wreven liep een subtiel zwartleren riempje net onder haar enkels.

Een tasje van blauw struisvogelleer hing aan een dun riempje nonchalant over haar schouder. Ik wist dat B. op dat moment alles behalve nonchalant was. Heel ongewoon voor B. was dat zij make-up droeg. Haar anders nauwelijks opvallende lichtblauwe ogen leken door de eyeliner, mascara en oogschaduw bijna uit B’s gezicht te knallen. B. had het weer voor elkaar gekregen. Weer precies op het randje van sophisticated en sleezy. Haar tepels en de blik in haar ogen lieten niets te raden over over B’s gemoedstoestand.

B. was nu al bloedgeil. Daarom verbaasde haar onthulling op weg naar onze tafel ook niet. ‘Ik heb een buttplug in.' Tussen mijn benen kwam iets tot leven. Het hotel, de suite, sfeer in het restaurant, het eten en drinken, het had allemaal iets zinderends. Het was dus ook niet zo wonderlijk dat ons gesprek dat ook had. Ik besloot een nieuw element in te brengen. Ik vroeg aan B. hoe zij zich de rest van de avond en de nacht voorstelde. ‘Geil en een beetje grof’, luidde haar eerlijke antwoord. ‘Zou jij er vanavond iemand bij willen hebben?’ B. keek mij niet alleen aan. B. observeerde mij zelfs.

‘Iemand als in…..?’ ‘Zeg jij het maar’, liet ik ter invulling over. B’s ogen verkleurden. Van lichtblauw naar bijna turquoise. Niet alleen haar ogen verraadden haar gedachten. B’s tepels, toch al prominent aanwezig, prikten als harde knoppen bijna gaten in haar jurkje. ‘Nat?’ vroeg ik. Ik hoorde een onderdrukt ‘Godver…’. ‘Mannetje of vrouwtje?’ ‘Vrouwtje?' vroeg B. Haar verbazing leek oprecht. Ik had intussen meerdere situaties met B. meegemaakt waarin sensuele blikken met dames waren uitgewisseld. Zoals met de verkoopster van onze vaste seksshop.

B. had tot nu toe niet alleen de grenzen van haar seksualiteit opgezocht, zij was daar regelmatig overheen gegaan. Dus waarom die grenzen nu ook niet een beetje oprekken in de richting een vrouwenlichaam? ‘Nou Twan, dat weet ik nog niet hoor.' Toen ik B. attendeerde op een van de gastvrouwen met een heerlijk figuur en een zwarte paardenstaart meende ik toch een veranderende interesse bij B. waar te nemen. B. moest even naar het toilet. Bij terugkeer hoorde ik dat B’s stem bijna een octaaf lager klonk. Bijna hees, maar zeer sensueel. ‘Ik heb mezelf klaar gevingerd.'

Waarom verbaasde mij dat niet? Wat mij wel verbaasde was de buttplug die in een tissue gewikkeld in het blauwe tasje verdween. Na het voortreffelijke diner besloten wij om op het terras in de serre aan de Amstel nog een afzakkertje te nemen. Ook ik raakte helemaal in de sfeer van het moment. Ik was eerder die dag toch al van mijn gewoonte om geen alcohol te drinken afgestapt. Met een glas Amaretto on the rocks tot gevolg. B. ging over op Drambuie. Haar Great Gatsby-look veranderde naarmate het aantal likeurtjes toenam.

Soms onnadenkend, maar soms ook zeker en doelbewust tilde B. een been op of opende zij haar benen. Mij daarmee een blik op haar slipje gunnend. Achter het flinterdunne niemendalletje wist ik een zeiknat kutje dat erom schreeuwde om gebeft en geneukt te worden. Mijn opmerking of dat beffen door de gastvrouw met de zwarte paardenstaart moest gebeuren leverde twee woorden op: ‘Misschien’ en ‘Interessant’. Het bi-seksuele zaadje was geplant. Een paar glazen alcohol en wat seksuele zinspelingen verder besloten B. en ik vanaf ons balkon nog een blik over de Amsterdamse binnenstad te werpen.

Met een glas wijn in haar hand leunde B. iets over het balkon. Haar toch al korte jurkje onthulde nu de zoom van haar kousen, de onderste helft van haar witte kadetjes en het donkerblauwe slipje die haar heerlijke billen alleen maar nog eens accentueerde. Hoeveel kan een man verdragen? Ik ging op mijn hurken achter B. zitten. Ik hoefde haar jurkje niet eens omhoog te schuiven. Ik drukte mijn neus in B’s bilnaad en rook de mij bekende, de mij zo vreselijk opwindende geur. Met een vinger schoof ik het slipje opzij en liet ik het puntje van mijn tong door B’s bilnaad gaan.

Even stopte ik op haar sterretje. Een beetje druk werd door B. met tegendruk beantwoord. Twee vingers verdwenen in B’s kutje. Zij verdronken bijna in haar vocht. B. was niet gewoon nat. B. dreef. Ik vingerde B. met mijn duim. Mijn wijs- en middelvinger teisterden B’s clit. Ik voelde het aankomen: ‘Godverdegodver…!' De beer was los. Kou of niet; ik trok B’s jurkje tot halverwege haar lichaam omhoog. In de daarop volgende strijd deed een scheurend geluid het ergste vrezen voor B’s slipje. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit eerder zo snel mijn snoeiharde pik in B. heb geramd.

Nog geen vijf stoten in haar vloekte B. alweer. Of het anatomisch mogelijk is weet ik niet, maar ik meende toch echt het zaad in mijn ballen te voelen klotsen. Als ik straks mijn volle lading in B. zou spuiten dan zou zij met geen mogelijkheid alles binnen kunnen houden. Ik denk altijd heel sterk in beelden. Het kostte mij dan ook geen enkele moeite om voor mij te zien hoe mijn sperma over mijn pik uit B. druppelde, terwijl ik nog keihard in haar zat. Ik beet in een oorlelletjes en hijgde in B’s oor wat ik voor mij zag. B. neukte mij als een razende. ‘Godverdegodver… Godverdegodver … Godverdegodver…!!!’

Ik tilde B. van achteren op. Ik had totaal geen moeite met haar amper zestig kilo. Tijdens de tocht van het balkon naar het bed deden B. en ik alle moeite om mijn paal in B. te laten. Pas toen ik B. van mij af duwde en haar ruggelings op het bed kwakte, veerde mijn pik verder terug dan normaal. ‘Neuk me godverdomme!' Ik dacht daar anders over. Als een veertje tilde ik B. weer op om haar vervolgens iets hoger op het bed weer neer te smijten. ‘Open je benen!' B. ging nog een stapje verder. Met beide wijsvingers trok zij haar schaamlipjes uit elkaar. Haar genotsgrotje glom mij tegemoet.

Mij viel meteen iets op. Waar B. haar kutje eerder altijd spiegelglad had geschoren, zag ik nu een dun, kort donkerblond streepje over haar schaamheuvel lopen. Ik vond het iets aparts, iets geils hebben. Vanaf een meter afstand rook B’s kutje zo zoet dat mijn mond er als het ware vanzelf naartoe getrokken werd. Met gespreide, opgetrokken benen gaf B. mij vrije toegang tot haar heerlijkheid. Terwijl ik met mijn tong cirkeltjes rond haar clitje trok, sopten weer twee vingers in B’s kutje. Iedere keer als ik in B’s knopje beet, golfde er vocht uit haar.

Om via haar bilnaad en B’s sterretje op het goudkleurige dekbed te belanden. Ik duwde B’s benen nog verder achterover. Met mijn mond om B’s kontgaatje kon ik de sapstroom onderscheppen. Ik proefde B. Zij smaakte zouter dan anders. Met een volle mond mompelde ik dat ik zo roomservice zou bellen met het verzoek om het zwarte paardenstaartje naar boven te sturen. Op het moment dat ik alleen al uitsprak dat ik haar B. wilde laten beffen klonk een ongeremd ‘Godverdegotver…’. Bingo! Ik liet B. haar ogen sluiten en aan de gastvrouw denken.

Ik vertelde B. dat de duim die nu haar kutje inging en de twee vingers in haar kontgaatje van het paardenstaartje waren. Binnen drie minuten: ‘Godverdegotver…!' Mijn duim en vingers toonden geen genade met B. ‘Neuk me verdomme!' ‘Pas nadat jij het paardenstaartje gebeft hebt.' ‘Godverdegotver…’. B. was ontketend. Haar waanzin was compleet toen ik haar vertelde dat ik een dubbele dildo zowel bij het paardenstaartje als bij B. in zou brengen. Om de dames daarna tegen elkaar op te laten rijden. ‘In mijn kont, in mijn kont! Godverdegotver… Godverdegotver…!’ ‘En mijn pik dan?’ ‘Ook in mijn kont!

Godverdegotver…’. Precies op het moment dat ik mijn paal ook echt in B’s darm wilde duwen werd er op de deur geklopt. ‘Goedenavond.’ Het was een keurig in het pak gestoken meneer van het hotel die kwam informeren of alles wel in orde was. De gasten in de aangrenzende suite hadden de receptie gebeld en hun zorg over het lawaai en gevloek uit de naastgelegen suite uitgesproken. Zowel B. als ik, duidelijk allebei met een verhitte uitstraling verzekerden de hotelmeneer dat alles pico bello in orde was.

Met een bankbiljet in zijn hand gedrukt, verontschuldigde hij zich voor de storing en wenste hij ons nog een fijne avond verder. Met een militaire rechtsomkeert liep hij richting de trap. Zodra de deur dicht was, proestten B. en ik het uit. De buren! Samen kwamen wij tot de conclusie dat het maar beter was dat wij dit niet op het balkon hadden gedaan, want dan had de ME mogelijk voor de deur gestaan. Het voorval had onze vrijpartij dan wel verstoord, maar zeker niet verpest. B. landde na een aanloopje op haar buik op het bed. Het baldakijn schoof heen en weer.

Ik liep langzaam en met mijn pik in mijn hand naar B. toe. Die zag mij aankomen en wist welk lot haar te wachten stond. In plaats van een quasi poging om te vluchten trok B. alleen maar haar billen uit elkaar. ‘Kut of kont?’ ‘Beide.' Hard, dik en blauw maakte mijn eikel korte metten met B’s kringspier. Ik trok B’s hoofd aan haar haren achterover. ‘Kom op, neem me!’ Mijn balzak kletste tegen de achterkant van B’s dijen. B. schoof haar eigen hand onder haar bekken door en begon met haar clitje te spelen. Ik stootte telkens tot aan de wortel van mijn pik hard in B. ‘Goooooooo…..’

Er was voor mij geen houden meer aan. Alle zelfbeheersing voorbij voelde ik mijn sperma een uitweg zoeken. Niet alleen mijn prostaat verkrampte. Mijn hele onderlichaam schokte in spasmes. Miljoenen zaadcellen wisselden van eigenaar. Ik voelde mijzelf in B. leeglopen. B’s vuisten hadden zich in het dekbed vastgegrepen. B’s tanden beten in het kussen. Na wat gevoelsmatig een minuut leek te duren, maar in werkelijkheid waarschijnlijk hooguit vijf seconden moet zijn geweest, leek B. in een soort van huilbui uit te barsten.

B. veranderde eerst in een plank om daarna als een uitgewrongen vaatdoek uitgeteld en roerloos te blijven liggen. De stortdouche bood verfrissing en bracht ons weer in de realiteit terug. Naakt schoven wij onder het dekbed en barsten weerzin lachen uit over onze buren. Ach, de lieverds…. B. heeft nog verwoede pogingen ondernomen om mijn hopeloos hoopje vellen tot een lul te boetseren. Ondanks haar vaardigheden en inzet bleek dat een Mision Impossible. ‘Morgen is er weer een dag lieverd.'

‘Als je dat maar weet, want anders regel ik wat anders.' Ik wist dat het niet ‘wat’ anders zou zijn, maar ‘iemand’ anders. Het zwarte paardenstaartje misschien? Er bewoog toch weer iets tussen mijn benen.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem