My first Trample Time

Ingezonden door Onderdaantje

Ik was al even uit de scene, maar mijn verlangen was weer groot, anders gezegd enorm. In het verleden ben ik wel eens naar het Fetish Café in Antwerpen geweest om de voeten van vreemde vrouwen te beminnen en door die zelfde voeten vertrapt te worden. Een ongeval heeft ervoor gezorgd dat ik er een tijdje tussenuit ben geweest. Vandaag dus de stoute schoenen aangedaan en mij begeven naar Beek en Donk alwaar het evenement TrampleTime werd georganiseerd. De binnenkomst voelde gelijk als een warm welkom. Heerlijk en de ergste spanningen vloeiden gelijk weg.

Verschillende mooie ruimtes met een onder andere een trample brug (zie het als twee evenredige rekstokken die laag gemonteerd zijn) waar je tussen kan liggen waarbij de vrouw (de tramplee) kan steunen en haar evenwicht kan bewaren. Maar ook zoiets gelijks, maar dan is de vloer gevormd naar een lichaam, waar je lichaam dan in vast komt te liggen. Grote bedden met een stellage er overheen waaraan de tramplees zich vast kunnen houden om zonder evenwichtsverlies intensief te kunnen trampelen. 

Bij die laatste ben ik eerst gaan kijken. Er lagen al twee mannen op het grote bed en er was dus nog ruimte. Ik ben gaan liggen en Josefine ging gelijk uitproberen wat ze met mij kon doen. Ik heb aangegeven voorzichtig te zijn met mijn onderste ribben gezien mijn medisch verleden. Ook wegens het feit dat Josefine er niet uitzag als vederlicht. Josefine was meer een lange, mooie dame die op de juiste plaatsen was gevuld, oftewel op een mooie manier ietsje voller. Dus zag ik hier een uitdaging en gaf aan dat ze ook op mijn gezicht mocht staan.

Zo gezegd zo gedaan. Josefine ging aan de gang en duwde met haar heerlijke voetje mijn hoofd zijwaarts om er vervolgens vol op te gaan staan. Ik dacht dat mijn hoofd door het matras werd geperst. Heerlijk! Echter moet ik haar nog weleens uitleggen dat de bovenzijde van het hoofd veel meer kan hebben dan de kaken, maar ik wou haar absoluut niet onderbreken. Ze heeft meerdere keren bijna het licht bij mij uit laten gaan… Verrukkelijk! Nadat zij even wou rusten van het intensieve trampelen, hebben we ons naar de bar begeven.

Zij ging aan de bar zitten en ik vlakbij de bar aan een losse tafel. Gelijk kwam er een onderdanige op de grond zitten om de voeten van Josefine te verwennen (zoals het hoort!). Naast Josefine zat Jewel en daarnaast Lady Gina. Lady Gina zei tegen mij: 'Zit jij daar nou werkeloos te zijn', waarop ik antwoordde dat ik even aan het bijkomen ben van hetgeen Josefine mij zojuist had aangedaan, maar met liefde en plezier wel Jewel haar voetjes wilde verwennen. Echter kan ik niet in zo’n positie op de grond gaan zitten wegens mijn medische situatie.

Jewel ging dus op een kruk tegenover mij zitten en legde haar lekkere poezelige voetjes op mijn schoot. Ik begon ze te masseren en te strelen, maar voor haar was de houding niet echt comfortabel. We zijn naar de sofa verhuisd waar ik mijn stinkende best heb gedaan om haar heerlijke voetjes verder te verwennen. Ze had nylons aan, waardoor het likken wel wat werd bemoeilijkt en het masseren ook wat stroever ging, maar ik hoop dat ze ervan heeft genoten. Het was inmiddels haar beurt om van het buffet gebruik te mogen maken en ze vroeg of ik ook ging eten.

Ik gaf aan dat ik hier was om voetjes te eten en getrampled te worden en hier niet was gekomen voor een buffet. Als dank voor de massage beloofde ze mij later onder handen… eh voeten, te nemen. De zenuwen waren weer terug. Josefine had ik doorstaan, maar ik had het zwaar en Jewel was toch wel ietwat langer… Na wat rondstruinen en kijken naar andere metgezellen kwam Jewel weer op mijn netvlies. Echter lag het bed al vol en keek ik met bewondering vanaf de zijlijn hoe Jewel en Josefine met hun rampage bezig waren.

Josefine was als eerste klaar en kwam van de bed-stellage af. Ze ging op een bank naast mij bovenop een liggende man zitten. Ze vertelde mij dat ze het knap vond dat ik haar schone tachtig kilo aan de haak op mijn hoofd had doorstaan… Tachtig kilo dacht ik, dat had ik haar niet gegeven. Wow… en Jewel is langer en groter… Jewel was inmiddels ook klaar. Ze kwam van het bed af en kwam naast mij zitten. Ik aarzelde geen moment en vroeg: 'Lieve Jewel, wil jij ook op mij komen zitten?' Echter zat ik niet op gewone bank, maar iets wat meer leek op een gymtoestel en veel hoger was dan een bank.

Ze merkte gelijk op: 'Maar dan kan ik niet met mijn voetjes bij de grond', waarop ik antwoordde: 'Zo te zien nu ook niet.' Enfin ze klom op mij en ging op mijn buik en half op mijn borst zitten. Dit ging even goed, maar toen schoten er steken door mijn onderste ribben. Ze verloste mij van de pijn door simpelweg van mij af te gaan. Wederom ben ik weer wat rond gaan struinen en zat uiteindelijk een wijntje te nuttigen aan een bartafel waar Jewel opeens aan mij vroeg: 'Ben je er klaar voor?'

In een flits van een seconde schoot de angst in mijn keel en antwoordde ik ondoordacht door enorme opwinding: 'JA'. We verplaatsten ons naar de gemaakte vloer waarin een uitsparing van een lichaam is. Aldaar gaf ik haar aan mijn onderste ribben te sparen, maar wel mijn hoofd mee te nemen. Gezien deze vloer kon mijn hoofd dus niet gedraaid worden. Ze was niet comfortabel met het idee op mijn gezicht te gaan staan. Dat merkte ik doordat ik er meer van had verwacht. Ze had zich namelijk aan de liggers omhoog gedrukt. Ik merkte op dat ik foto’s wil met vol gewicht.

Na wat aarzeling deed ze wat ik verlangde. Ze zag aan mij dat mijn uitstraling duidelijk positief was veranderd en vroeg opheldering. Ik beloofde Jewel het later uit te leggen. Dat voor lief nemende, ging ze door. De intensiteit van haar volle gewicht op mijn gezicht was echt buitenaards! Dit voelde intenser dan klaarkomen. Ik vroeg haar ook om zijwaarts op mijn gezicht te gaan staan, zodat ik kon blijven ademen. Dat deed ze gelukkig en derhalve stond ze ook langer op mijn gezicht. Vervolgens ging ze op de geconstrueerde vloer staan en ik trok een voet op mijn gezicht.

Heerlijke druk onder haar voetje en toch kunnen sabbelen en haar been lekker kunnen strelen. Ik weet niet hoelang ik dit gedaan heb en heb genoten, maar ja ze heeft twee voetjes, dus tussendoor uiteraard even gewisseld. Wie niet waagt wie niet wint, dat geldt ook voor vragen en dat deed ik dan ook. Ik legde mijn handen naast mijn hoofd met mijn handpalmen naar boven en vroeg: 'Wil je mijn handen trampelen?' 'Ow nee, dat is toch heel pijnlijk', was het antwoord. Na het magische 'alsjeblieft' werd het gedaan. Ze ging op mijn handen staan. Ik vroeg haar te marcheren van links naar rechts. GODDELIJK!

Ze keek naar beneden om te kijken hoe het mij verging. Ik keek omhoog een zag Jewel die mij volledig in haar macht had. Ik voelde mij nietig, klein en voldaan… Na enige tijd moest de plek vrij gemaakt worden voor andere metgezellen, maar ik had dit nog uren kunnen volhouden. Ik heb op de bank plaats genomen en Jewel naast mij. Die wou nog uiteraard tekst en uitleg. Mijn uitleg was een kortere versie dan wat er allemaal in die bol van mij rondgaat. De avond was namelijk al redelijk ten einde en het kost mij uren om alles volledig uit te leggen, dus heb ik het bij een korte versie gehouden.

Allereerst heb ik haar uitgelegd dat een hoofd heel veel kan hebben. Veel meer dan een buik bijvoorbeeld, althans in mijn geval wel. Vervolgens heb ik de verboden vraag gesteld: 'Je mag een dame namelijk niet vragen naar haar gewicht, maar hoeveel weeg jij, lieverd?' Ze werd niet boos aldaar ze snapte dat dit over mijn limits ging: 'Het was laatst x kilo.. Aangezien ze vrij lang weg bleef tijdens het bezoek aan het buffet, tel ik er een slordige twee kilo bij :-). Ik zei: 'Ga maar eens op mijn hoofd zitten.' Ze stond op, ik liet mij op mijn zij vallen en ze ging vol op mijn hoofd zitten.

Na enige minuten moest ik afkloppen, want de houding op mijn zij was niet echt comfortabel. Ze had dit blijkbaar nog niet eerder gedaan, maar volgens mij smaakte het haar naar meer. Vervolgens heb ik de rest van de uitleg aan haar gegeven: 'In mijn professionele leven heb ik vaak een natuurlijk overwicht op mensen. Ik weet vaak meer, snap meer en handel meer accuraat. Zeker tref ik ook mensen die meer weten dan ik, maar daar werk ik helaas niet mee. Derhalve schuiven mensen alles naar mij door omdat ze het zelf niet meer weten.

Op mijn vierentwintigste had ik derhalve al de leiding over een afdeling met veertien computer techneuten, terwijl ik de jongste was. Enfin op mijn zevenentwintigste had ik mijn eigen automatiseringsbedrijf. In de IT is het slecht geweest en derhalve werk ik nu als verkoper in loondienst, maar ook hier lijk ik de Dirk, want iedereen komt naar mij als ze iets hebben. Dit is niet relaxed, want ik wil niet boven mensen staan. Het gevoel derhalve wat ik krijg als een vrouw boven op mijn hoofd staat, is dat ik juist niets ben, een worm. Niets te vertellen en compleet weerloos.

Door de druk (oftewel onderdrukking) vloeit de stress er volledig uit, want geloof me als iedereen alles bij jou neerlegt bouw je enorm veel stress op. Vervolgens is er nog een ander punt. In de voeten eindigen de zenuwen. Het op blote voeten lopen, ervaart iedereen als aangenaam. Je komt zo van je stress af en het geeft positieve energie. Je bent namelijk een met de aarde.' Jewel: 'Maar die hand trampling dan?' 'Goddelijk, Jewel. Jij marcheert op mijn handen alsof ik de aarde ben. Jij kijkt naar beneden of het mij goed vergaat en jij ziet een verheerlijking in mijn ogen.

Dat komt mede omdat je op mij neerkijkt. Dit geeft jou het gevoel dat je door moet gaan, terwijl dit mogelijk sadistisch is, maar je ziet dat wat het mij doet nog groter is. Terwijl jij op mijn handen marcheert, voel ik eerst de zachtheid van jouw voetzolen en daarna de heerlijke druk en energie. Niet in woorden goed genoeg te omschrijven, maar ik ben op dat moment de aarde waarover jij loopt en waardoor jouw negatieve energie afvloeit en jij jouw positieve energie van krijgt. Een deel van jouw positieve energie hou ik lekker vast, voor mezelf…' 

Ook wat ik nog steeds op mijn netvlies heb… Zo’n mooie verschijning die met plezier en zulke lekkere pretoogjes mij pijn dacht te doen, maar in tegenstelling zag genieten. Anyplace, Anywhere, Anytime…I’ll be the floor you can walk on. Next time with your stockingless sweaty sweet nice bare feet… please mistress… 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
3 stemmen