Een hete zondag in februari

Ingezonden door Twan

Erotic Chill Out Party. Een keer per maand is dat het thema in mijn stamcafé. Wat niets meer of minder inhoud dat alles wat Onze Lieve Heer heeft verboden vanmiddag niet alleen toegestaan is, maar wat meestal ook nog in werkelijkheid gebeurt. Voeg daarbij dat ik zo’n ontzettende geluksvogel ben die vrijwel alles wat je in de wereld van de erotiek en porno heb meegemaakt wat je kunt meemaken. Maar ik laat me nog steeds maar al te graag verrassen. Deze verrassing liet niet lang op zich wachten.

Een dame van gevorderde leeftijd legde haar hand op mijn schouder en vroeg of ik Twan was. Spontaan, maar zeker ook om haar reactie te testen, ontkende ik niet alleen Twan te zijn, maar ik zei zelfs dat ik nog nooit van ene Twan had gehoord. Wat de dame jammer zei te vinden, omdat zij ‘goede dingen’ over hem had gehoord. Voor het eerst draaide ik me om om deze dame wat beter te bekijken. Op zwarte kousen en dito pumps na, volledig in Eva-kostuum. Waarschijnlijk ver in de zestig, maar mogelijk zelfs al in de zeventig, maar met een opvallend strak buikje en kleine borstjes.

Een goed figuur met wel iets van ‘zadeltassen’ op haar heupen. En -zo grappig- een perfect geschoren schaamstreek. Kortom -en zeker voor haar leeftijd- een dame die de zonde absoluut nog waard was. Ik vroeg of de dame, die Els zei te heten, enig idee had hoe deze Twan eruit zou zien? ‘Ja’, zei Els en voegde daaraan toe dat zij daarom juist mij had aangesproken. Ik voldeed namelijk aan het opgegeven signalement. Een lang verhaal kort. Els had gehoord van de twee live-shows waaraan ik een paar weken geleden in het café had meegewerkt.

Els wilde zelf ook zo’n showtje geven en vroeg of ik haar assistent wilde zijn. Haar fantasie: wijdbeens op het podium gevingerd worden. Vaginaal en anaal. Haar kut zo wijd mogelijk opengetrokken, zodat iedereen ‘naar binnen’ zou kunnen kijken. Liefst met een vogelbek. Als Els haar ogen sloot dan zag zij voor zich hoe een hele schare fans en geile mannen zichzelf zou staan aftrekken. Misschien zou Els ooit nog eens een gangbang mee willen maken, maar voor nu zou het voldoende zijn als de ene na de andere man zo dichtbij zou komen dat hij zijn zaad overvloedig over Els’ buikje, haar schaamheuvel, tegen haar clit en over haar schaamlippen zou spuiten.

Tja, bied maar eens weerstand aan zo’n verzoek. Voor de vorm vroeg ik Els nog eens naar haar naam. Toen zij zich nogmaals als ‘Els’ voorstelde, zei ik: ‘Goedemiddag, Twan, aangenaam.’ Wat mij op een por kwam te staan. Hand in hand en Els duidelijk nog wat onwennig, liepen we naar het podium in de danszaal. Het podium waarop ik menig genoegzaam samenzijn had mogen meemaken. En wat nu ook weer het toneel van mijn nieuwste avontuur zou worden. Zoals altijd gebeurt als vrouwen of stelletjes zich naar een ‘plaats des onheils’ begeven volgde een schare van belangstellenden.

In alle soorten en maten en van beide geslachten. Ik hield alleen mijn doorzichtige slip aan. Els behield haar kousen en hakken. Het verbaast mij iedere keer weer. Ik heb het menig dame naar de zin mogen maken. Vanaf een bepaald moment is het voor hen meestal geen enkel probleem om nagenoeg elke lichaamsopening aan te bieden om een tong, vinger(s) of keiharde erectie onbeperkt toegang te verlenen. Maar tongzoenen…. Gek genoeg vinden de meeste vrouwen dat dan toch weer te intiem. Els was geen uitzondering op deze ongeschreven regel.

Geen probleem, want haar kleine borstjes met heel kleine tepeltjes schreeuwden om mijn aandacht. De minuscule tepeltjes kwamen hooguit twee millimeter omhoog onder mijn liefkozingen. Mijn hand tussen Els’ benen had twee effecten. Ten eerste spreidde Els ze tot standje spagaat. Ten tweede trok zij haar benen bijna recht omhoog. Els was nat. Kletsnat. En hoe klein haar borstjes en tepeltjes ook waren, zo groot, dik en hard was haar clitoris. Als rots in de branding van haar grote schaamlippen stak de clit onmiskenbaar omhoog. Naast Els liggend, boog ik me omlaag.

Van dichtbij leek haar knop nog groter. Een beet in de knop liet Els mijn hoofd tussen haar benen duwen. Ik besloot om er een echte show van te maken. Volstrekt niet met mijzelf, maar met Els, en vooral het talrijke publiek bezig, speelde ik met de grote clit en de zware, glimmende schaamlippen. Els spreidde ze zelf en was zich maar al te bewust van haar publiek. Hier en daar zag ik erecties tevoorschijn gehaald worden. Niet alleen Els, maar ook ik wierp daar een keurende blik op. Sommige erecties werden niet alleen maar door de eigenaar betast. Soms hielpen partners letterlijk een handje.

Ik maakte een wenkend gebaar. Sommige mannen deden een stapje voorwaarts. Anderen leken eerst nog af te wachten. Of af te haken. Ook nu weer werden sommige mannen aangespoord. De eerste die echt dichtbij durfde te komen, was een wat iel kereltje die heftig aan een buitenproportionele pik rukte. Els sloot haar ogen en spreidde haar benen. Het mannetje leek het verkeerd te begrijpen. Iets te enthousiast probeerde hij zijn niet onaanzienlijke eikel in Els te willen stoten. Ik hielp hem uit die droom en zei dat er alleen op- en tegen Els gespoten mocht worden.

Waarschijnlijk teleurgesteld, maar niet minder opgewonden, rukte het mannetje zijn voorhuid in een toenemend tempo over zijn eikel heen en weer. Ik zag zijn orgasme aankomen. Klodders zaad werden tegen Els’ kut gespoten. Zelf smeerde Els het sperma over haar kut en onderbuik. Ik wenkte een volgende liefhebber. Hij had maar drie of vier rukken nodig om Els opnieuw onder te spuiten. Els smeerde zichzelf weer in en bracht daarna drie vingers naar haar mond, waar ze met gesloten ogen werden afgelikt. En zo ging het nog een aantal malen.

Voor mij waren de twee absolute hoogtepunten de beide keren dat een man zijn zaad tegen Els ‘ kut spoten, omdat zij door hun vrouwen werden afgetrokken. Na het douchen is Els naar huis gegaan, maar niet nadat ik uitvoerig door haar was bedankt. En ook niet voordat ze had beloofd om nog eens een keer langs te zullen komen om te checken of ik mijn reputatie waar zou kunnen maken. Noblesse oblige?

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen