Cuckold

Ingezonden door Twan

Mijn ontmoeting met het stel in het café had al een date voor over twee weken opgeleverd. Maar als er al telefoonnummers zijn uitgewisseld dan kun je er natuurlijk op wachten dat er tussentijds wat berichtjes over en weer gaan. Je kunt er ook op wachten dat zulke berichtjes steeds directer en erotischer worden. Voeg daarbij dat zowel hij als zij niets verhullende foto’s van haar stuurde en dan zal het niemand verbazen dat niemand van ons drieën het geduld kon opbrengen om elkaar pas over twee weken te zien.

Zaterdagavond half 8

Terwijl ik op het station de trap afloop, zie ik haar in de stationshal staan. Ik moet even goed kijken of zij het echt wel is. Er zit wel een verschil tussen iemand in aangepast licht van het café of in de felle LED-lampen van een stationshal zien. En er zit ook een behoorlijk verschil tussen iemand in lingerie -en even later in haar blote kont- of, zoals nu, in keurige kleding te zien staan. Keurige kleding die totaal niet deed vermoeden dat deze rijpe dame in werkelijkheid een vreselijk sensuele vrouw is. Zoals wel vaker bedriegt ook hier de schijn.

Ik weet dat, zodra ik alleen haar tepels al op een bepaalde, softe manier aanraak, zij al snel in extase raakt. Neem ik een tepel zachtjes tussen mijn lippen en beweeg ik het puntje van mijn tong heel zachtjes over haar roze knoopje dan hoor ik een intens genot. Als ik dan ook nog een hand in haar slipje laat verdwijnen, op zoek naar haar nu al vochtige grotje, dan hoef ik maar een seconde haar clit aan te raken om haar haar eerste orgasme te laten beleven. Met die wetenschap begroetten wij elkaar. Heel netjes met slechts drie zoenen op elkaars wang.

Je weet tenslotte maar nooit wie ook toevallig op het station moest zijn. Bij haar thuis aangekomen, word ik niet alleen door hem begroet, maar ook door twee vrolijk kwispelende honden. Met mijn dirty mind grap ik meteen dat ik hoop dat het vanavond niet alleen bij dat gekwispel zou blijven. Met een ondeugende blik in haar ogen herinnert zij mij eraan dat het met een erectie lastig kwispelen is. Touche. Ik weet niet hoe het met jou als lezer is gesteld, maar ik ben echt niet zo’n 'Die Hard' of 'Don Juan' die meteen weet hoe je bij een eerste ontmoeting bij een nog onbekend stel thuis het spreekwoordelijke ijs moet breken.

Enige tijd nadat ik die onwetendheid gewoon maar eerlijk heb uitgesproken, is het -niet verrassend- de vrouw, die het initiatief neemt. Door haar doorzichtige blouse over haar hoofd uit te trekken, waarmee zij een zwarte, deels doorzichtige beha met een duidelijke Marlies Dekkers signatuur onthult. Lachend en met een ondeugende blik in haar ogen benadrukt zij nog iets wat totaal niet benadrukt hoeft te worden: de beha was eigenlijk gewoon te klein om haar prachtige borsten helemaal te omsluiten. Wat volgens mij ook precies haar bedoeling is geweest. Ik ken haar inmiddels een beetje.

Het doorzichtige textiel, waarin dat van Marlies Dekkers kenmerkende lijnenspel de perfecte mix tussen veel laten zien, maar toch nog iets aan de fantasie overlaat, mist zijn uitwerking op mij niet. Terwijl hij in de keuken wat te drinken inschenkt, lepel ik twee majestueuze borsten uit het niemendalletje. Hangend en met de kleine, roze – maar oh zo gevoelige knopjes erop. Net als in mijn herinnering hoef ik het dichtstbijzijnde tepeltje maar licht aan te raken om de eerste siddering door haar bovenlichaam te zien gaan.

Wanneer ik haar tweede tepeltje, bijna haar derde clitje (want daar leek het qua gevoeligheid echt op) met speeksel vochtig maak, volgt een tweede siddering waarbij zij haar adem tussen haar tanden door naar binnen zuigt. Met tepeltje twee onder mijn natte vingertop en tepeltje een tussen mijn lippen schok zij tot halverwege de plafondplaten. Wat ook het moment is, waarop hij terug komt uit de keuken. Goedkeurend kijkt hij naar het schouwspel. Zij staat op en trekt haar keurig nette broek uit. Haar slip is duidelijk van hetzelfde merk.

Dat is voor hem en mij het teken om ons dan ook maar uit te kleden. Nog alleen in lingerie gehuld, zit zij als een vorstin tussen twee naakte, geile mannen in. Zij voelt zich duidelijk de koning(in) te rijk. Twee mannen spelen met haar borsten en laten haar tepelvlekken verschrompelen. Twee handen zoeken –en vinden– een kletsnatte poes. Nat, open en gewillig. Twee vrouwenhanden zoeken de piemels van haar bewonderaars. De mijne is al in de hoogste staat van paraatheid. Die van hem heeft daar duidelijk meer moeite mee, maar zij zal dat varkentje handmatig en oraal wel even wassen.

Dan wel op het matras dat nog op zijn zijkant tegen de eethoek staat. Een uitgespreide deken maakt van het matras het ideale platform voor een geile vertoning. Net als in het café laat hij het initiatief volledig aan mij en haar. Naast haar liggend neem ik weer een klein tepeltje tussen mijn lippen. Haar bovenlichaam kromt zich alweer. Amper heb ik haar clit gevonden of zij knijpt met haar dijen mijn hand er bijna af. Een vinger in haar laat haar alleen door door die simpele penetratie alweer klaarkomen.

Wanneer ik met mijn vingertopje licht masserende bewegingen in haar kutje maak, is het niet meer te onderscheiden of zij een langgerekt orgasme beleeft of dat zij aan een reeks van ontelbare hoogtepunten is begonnen. Als een razende worden hij en ik afgetrokken. Hij heeft duidelijk moeite met zijn erectie, maar bij mij gutst het voorvocht over haar vingers die zij zo nu en dan kreunend en met half gesloten, nietsziende ogen aflikt. Wat bij mij de volgende golf glijmiddel losmaakt. ‘Neuk me’, roept zij. ’Neuk haar’, fluistert hij. Ik ga tussen haar benen zitten. Met mijn eikel tikt ik haar schaamheuvel aan.

Zij wipt haar bekken omhoog. Ik trek mijn eikel tussen haar schaamlippen op en neer. Zij opent ze met haar handen. Ik duw het gaatje in mijn eikel over haar clit. Een kreet waarbij zij in haar hand bij. De blauwe kernkop verdwijnt langzaam maar zeker in één vloeiende beweging tussen twee gezwollen schaamlippen. Ik buig me voorover en begin haar met langzame bewegingen te neuken. Elke beweging naar binnen laat haar zwaar uitademen. Terwijl zij bij elke terugtrekkende beweging haar adem tussen haar tanden door naar binnen zuigt.

Terwijl ik haar neuk, ontfermt hij zich over haar borsten en tepels. Terwijl zij zich om mijn pik kronkelt, tongen zij elkaar. Hij speelt met haar en zij met hem. Eindelijk heeft hij een erectie. Ik gun hem haar kutje en maak plaats. Hij neukt haar anders. Sneller en minder diep. Zij geniet zichtbaar en hoorbaar. Ik ga naast haar hoofd zitten en bied mijn pik aan. Zij heeft duidelijk moeite om haar mond om mijn eikel te krijgen. Veel verder dan halverwege lukt haar gewoon niet, maar dat mag de pret en het genot niet drukken. Hij trekt zich uit haar terug. Of hij is klaargekomen, is voor mij niet duidelijk.

Hij is in elk geval niet meer hard. Met een ruk draai ik haar kut weer voor mijn paal. Ik rijg haar er overheen wat haar volgende hoogtepunt(en) oplevert. Soppende geluiden onderstrepen onze paring. ‘Hij kan het niet zo goed zien’ 'Ik begrijp haar hint. Zijdelings schaar ik van onderen tussen haar benen. Ik moet mijn pik bijna overstrekken om weer in haar te gaan. Niet meer zo diep, maar voor hem heel goed te zien. Hij rukt zich af en zij helpt hem daar maar al te graag bij. In de trein terug stuur ik een appje. Het stel meldt dat zij het na mijn vertrek samen nog even afgemaakt hebben. We appen wederzijdse waardering en dank. Wordt vast vervolgd.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem