Classy Jolanda

Ingezonden door Twan

Jolanda werkte als verkoopster in een kleine kledingwinkel in het winkelcentrum. Mijn vrouw en ik hadden ooit een waxcoat voor onze oudste zoon bij haar gekocht. Wanneer ik langs die winkel liep, ving ik soms een glimp van haar op. Met haar blonde haar in een page-kapsel en een in mijn ogen klassieke, bijna elitaire uitstraling die iets arrogants had, wist zij telkens mijn aandacht te trekken. Ik had in die fase van mijn leven echter andere zaken aan mijn hoofd, dus bleef het bij niet meer dan af en toe een steelse blik.

Toen ik eigenlijk al helemaal niet meer aan Jolanda dacht, gebeurde er iets onverwachts. Ik liep door het winkelcentrum toen er een collega van Jolanda als een pijl uit een boog naar mij toe kwam en aan mij vroeg of zij mij een gekke vraag mocht stellen. Dat mocht natuurlijk. Haar vraag was of zij mijn telefoonnummer mocht hebben. Niet voor haar zelf, maar voor Jolanda. Die scheen het in de winkel regelmatig over mij te hebben gehad als ik weer eens langsgelopen was. Zo’n vraag had ik nog niet eerder gehad, maar ik hoefde niet lang over het antwoord na te denken.

Als Jolanda mij wilde spreken dan moest zij mij maar eens bellen. Dat deed ze ook. Dezelfde avond al. Eerst wat onzeker en giechelend, maar gaandeweg ons gesprek met steeds meer zelfvertrouwen merkte ik. Ze vertelde me dat zij alweer een tijdje gescheiden was en dat zij mij al vanaf het moment dat we de waxcoat hadden gekocht leuk had gevonden. Omdat zij mij al een tijdje alleen langs de winkel had zien lopen, had zij besloten om de stoute schoenen maar eens aan te trekken.

Bang om uitgelachen te worden, had zij haar collega gevraagd om mij in het voorbijgaan aan te schieten met die bewuste vraag. Ze vroeg me of ik het leuk zou vinden om samen eens wat te gaan drinken. Dat leek mij best wel een prettig idee. Tenslotte zag Jolanda er leuk uit en het was mogelijk wel juist haar elitaire, bijna arrogante uitstraling die mij intrigeerde. De eerste afspraak was snel gemaakt en al een dag of drie later zaten wij in Naarden in de vesting bij Jan des Bouvrie samen aan een tafeltje een drankje te drinken. Jolanda met een glas rosé en ik met een Leffe dubbel.

Jolanda zag er werkelijk uit om door een ringetje te halen. Ze droeg een leuk rood truitje met een V-hals die de aanzet van haar borsten liet zien. Daaronder droeg ze een rood leren rokje tot boven haar knie. Haar verschijning werd afgemaakt met een paar donkerbruine laarzen die net onder haar knieën eindigden. Er was geen plooi in haar kleding zichtbaar. Ook zat haar blonde haar perfect. Jo, zo noemde ik haar al snel, vertelde begin veertig te zijn en de trotse moeder van een dochter en een zoon te zijn.

Drie jaar geleden had zij ervoor gekozen om haar huwelijk te beëindigen, omdat zij een andere man had leren kennen waarmee zij al snel op een hotelkamer terecht was gekomen. In de paar keer dat zij seks met die man had gehad, had zij ontdekt dat zij qua seksualiteit in een ontwikkelingsland had geleefd. Veel meer dan 'recht op en neer' was het met haar man eigenlijk nooit geweest. Het was al bijzonder als haar man haar eens in de zoveel tijd op haar buik op bed had gelegd en dan van achteren vaginaal had geneukt.

Volgens haar bijna mechanisch en zonder enig gevoel of interesse of zij wel of niet klaar was gekomen. Meestal niet dus. Haar man was Jo’s eerste en enige liefde geweest, dus meer dan dat kende zij niet. Totdat zij die andere man had leren kennen, wist zij ook niet beter. De seks met haar minnaar had altijd iets puurs, bijna dierlijks. Sommige keren was het lief en teder, maar soms ook zo heftig en ruig dat het bijna op een verkrachting had geleken. Haar lover had haar soms alle hoeken van de hotelkamer laten zien. Van de badkamer tot het balkon en terug.

Daar was bij Jo het knopje omgegaan. Dit was wat zij wilde. Met minder zou zij geen genoegen meer nemen. Manlief had heel verbaasd en afwijzend gereageerd toen zij had aangegeven vaker en hardere seks te willen. Ze was de 'wekelijkse dekking', want zo was zij de neukbeurten van haar man gaan noemen, meer gaan ondergaan dan beleven. Laat staan dat ze ervan kon genieten. Dat wilde zij niet meer. Jo vond dat zij meer verdiende. Haar hoop en verwachting dat haar nieuwe lover wel met haar verder zou willen, bleken ijdel te zijn.

Zo nu en dan even flink tekeer gaan op een hotelkamer was prima, maar hij piekerde er niet over om voor haar zijn huis, echtgenote en kinderen in de steek te laten. Voor haar was de kogel door de kerk en dus had zij de scheidingspapieren ingevuld. Omdat zij zelf ook twee kinderen had, kreeg ze al snel een eigen woning in Bussum toegewezen. Ere wie ere toekomt, ze had er een paleisje van gemaakt. Net als bij haar zelf lag ook hier weer geen kleedje scheef of stond er geen waxinelichtje uit het gareel.

Aan alles was te merken dat ze duidelijk gewend was om over veel geld te kunnen beschikken. Later heeft zij mij het huis laten zien waar zij tot haar scheiding had gewoond. Huis? Zeg maar gerust villa. Midden in de Gooise bossen met uitzicht over de hei. Manlief had als hobby het verzamelen van Engelse sportwagens. Volgens haar had hij een paar Austin Healy’s en zelfs een paar Aston Martins. Bij haar scheiding had ze de helft van alles meegekregen, dus nu begreep ik haar elitaire uitstraling beter. Ze gedroeg zich zeker niet elitair, laat staan arrogant. Ze was wel heel duidelijk.

Ze wilde weer een man in haar leven die haar wilde geven wat zij nodig had. Dat was op dat moment vooral een ontdekkingsreis door de wereld van seks en erotiek in al zijn facetten. Haar ogen waren opengegaan, maar zij wist dat er nog meer te koop was. Wat wist zij nog niet, maar daar wilde ze persé achterkomen. Ze vroeg me of ik samen met haar die zoektocht wilde maken. Dat vond ik heel grappig. Waar ik haar elitair en arrogant had ingeschat, had ze bij mij iets van zinnelijkheid, uitdagends en dominants gevoeld. Ik scheen zelfs iets geils uit te stralen vond ze.

Ik had al veel beschrijvingen van mijzelf gehoord, maar 'iets geils' zat daar nog niet bij. Het hoge woord was eruit en bij haar thuis was het meteen raak. We hebben de slaapkamer boven niet eens gehaald. Het biertje en het glas rosé op de opiumtafel voor ons waren niet eens aangeraakt. We kronkelden al snel op de bank en even later op het hoogpolige kleed op de vloer. Handen, monden en tongen waren overal. Kledingstukken verdwenen als sneeuw voor de zon en al snel lag ze poedelnaakt onder mij. Hijgend en vol verwachting.

Omdat ze had gezegd dat zij mij een geile uitstraling vond hebben en een grote seksuele ervaring vermoedde ,voelde ik toch wel een bepaalde druk. Niet alleen die druk in mijn stijve pik, maar ook een prestatiedruk. Ik was vastbesloten om haar een heerlijke avond te geven. Druk of geen druk. Het eerste wat mij opviel toen ze naakt was, was dat haar kutje niet geschoren was. Ik zag dat ze gefascineerd naar mijn kale lul en balzak keek. Dat was voor haar waarschijnlijk ook nieuw. Toen ik voorstelde om haar poes glad te maken stemde ze daar meteen mee in.

Ze schoot meteen naar de badkamer om haar scheerspulletjes te halen. Ik keek eens goed om me heen en zag dat de gordijnen nog open waren. Hm, eigenlijk best wel opwindend. Je wist maar nooit wie er meekeek. Ze kwam terug en ik vroeg haar om met gespreide benen op de bank te gaan zitten. Zelfs toen al keek ze geil. Haar ogen bleven op mijn geschoren pik gericht. Toen ik eerst met de schaar het meeste schaamhaar had weggeknipt, zag ik haar kutlipjes glimmen van haar sapjes. Ik rook het ook en dat had iets vreselijk opwindends.

Ik was al hard, maar werd er zo mogelijk nog harder door. Toen was het moment aangebroken om het scheerschuim aan te brengen. Ik spoot een handvol schuim uit de spuitbus en wreef dat over en om haar kutje. Ze reageerde meteen met heupbewegingen. Waar mijn vingers ook naartoe gingen, haar kutje deed haar best om ze te volgen. Ging mijn hand naar links dan deed haar kutje hetzelfde. De uitdaging werd alleen maar groter wanneer ik mijn hand terugtrok. Dan duwde ze haar heupen over de zitting heen in een poging die hand weer te voelen.

Daar speelde ik wat mee wat bij haar wat irritatie, maar wat ook lust opwekte. Noem het gematigde seksuele agressie of gewoon 'zo geil als een beer'. Tijdens het scheren, verdwaalde weleens één van mijn vingers. Die gleed dan over de binnenkant van één van haar duidelijk gezwollen schaamlipjes of raakte verdwaald in een glad gaatje. Ze ontplofte zowat wanneer mijn vingertop haar clitje aanraakte. Dan schreeuwde ze bijna. Toen haar kutje helemaal glad geschoren was, veegde ik de restanten van het scheerschuim met een washandje weg.

Ik zag dat het daardoor ook weggeveegde vocht binnen no-time haar kutje weer liet glimmen en glanzen. Met de wijs- en middelvinger van mijn linkerhand ging ik haar kutje binnen. Langzaam en bijna provocerend. Haar hand omklemde mijn pols in een poging om het binnendringen te verdiepen en te bespoedigen. Dat liet ik niet gebeuren. Ik had de regie en wilde die graag behouden. Toen mijn twee vingers tot het tweede kootje haar schaamlipjes treiterden, zocht het puntje van mijn tong het harde knopje op dat mij smekend aan leek te kijken.

Zonder omhaal stortte ik mijn tong en mond op haar clitoris. Tegelijkertijd stuurde ik mijn vingers zo diep mogelijk in haar kutje. Ze gilde en duwde haar heupen en bekken zo hard terug dat het erop leek dat zij mijn hele hoofd in haar doos wilde proppen. Toen ik haar met die twee vingers bleef vingeren, maakte haar kutje smakkende geluiden. Terwijl ik het tempo van het vingeren verhoogde en mijn vingers als een mitrailleur in en uit gingen, voelde ik een golf van vocht over mijn handen en pols lopen. Had ik nou net mijn eerste squirt meegemaakt? Man, dat was geil!

Ik heb mijn handen onder haar billen gestoken en haar zo naar beneden getrokken. Heel anders dan voor mij normaal is. Heel dwingend, bijna agressief. Met mijn rechterhand pakte ik mijn knoertharde lul en wreef ik eerst met mijn eikel over haar kietelaar. Ze werd er gek van en ik ook. Toen ik haar mij hoorde bevelen met de woorden 'neuk me', volgde ik dat bevel maar al te graag op. Ik duwde mijn glimmende eikel tussen haar openstaande lipjes en ik begon te stoten met lange, diepe halen.

Het ene moment zweefde mijn eikel een centimeter voor haar kutje en het volgende zat ik tot mijn balzak in haar. Ik herinnerde mij de open gordijnen en fantaseerde dat iemand ons kon zien. Misschien wel aan zichzelf friemelend om ook klaar te komen. Op een gegeven moment lagen we op de grond. Omdat ik de leiding wilde behouden, zei ik tegen haar dat zij mij moest bereiden. Door op mijn rug te gaan liggen, moest ze wel met gespreide benen haar kutje over mijn pik laten zakken.

Tijdens de eerste neergaande beweging blies ze met een lange haal haar adem tussen haar tanden en lippen naar buiten totdat haar longen helemaal leeg waren. Haar ogen waren gesloten en zij bewoog langzaam op en neer. Als ik tijdens het neuken probeerde haar clitje te masseren, probeerde zij steeds om mijn hand weg te duwen. Dat ging niet gebeuren, dus koos ze ervoor om mijn hand bij mijn pols vast te pakken en te proberen hem te sturen. Voor zover ik dat toeliet. Ik zag hoe haar borsten op en neer deinsden in het tempo van haar heupbewegingen.

Met beide handen masseerde ik haar borsten. Met mijn duimen en wijsvingers speelde ik met haar tepels die hard waren. Haar tepels leken ook samen te trekken. Ze waren helemaal gerimpeld en leken op mijn vingers rond de tepels te reageren. Ze ademde zwaar en maakte woeste bewegingen met haar heupen en bekken. Mijn pik werd in die bewegingen mee gedwongen. Telkens wanneer ze haar heupen naar achteren trok, voelde het alsof mijn pik bij de wortel af zou breken.

Het deed een klein beetje pijn, maar dat was op dat moment net wat ik nodig had om alle remmen los te gooien. Mijn handen lieten haar borsten los en omklemden haar heupen. Ik tilde haar op en liet haar weer over mijn pik zakken in een oplopend tempo. Telkens ging ik tot aan mijn ballen in haar. Dit was geen neuken meer. Dit was paren. Of dekken. Plat en bloedgeil. Lang hield ik het niet meer vol. Ik zag haar orgasme aankomen. Het begon als iets dieps en dierlijks dat uit haar keel leek te komen. Vervolgens draaide ze met haar ogen en hoofd.

Ze pakte zelf haar borsten vast en kneep daar hard in. Haar buik leek te verkrampen. Ik zag eerst de spieren samentrek-ken en later ontspannen. Daarna volgde haar bekken. Dat ging als een razende tekeer. Omhoog en omlaag, van links naar rechts en van voor naar achter. Haar kutje leek wel een kurkentrekker die in plaats van een kurk mijn sperma omhoog wilde trekken. Ik voelde mijn zaad opkomen. Niet meer in dezelfde hoeveelheid als toen ik vijfentwintig was, maar wel met datzelfde gevoel. Mijn prostaat was zwaar aan het pompen.

Hoewel ik het niet kon zien, wist ik dat mijn sperma en voorvocht in een verbazende vermenging en samenwerking mijn eikel verlieten om haar vaginawanden te bereiken. Het voelde alsof ik leegliep. Ik heb de ervaring om te weten dat als ik het orgasme van de dame voorop stel het ook juist vaak de heftigheid van haar orgasme is dat dat van mij heftiger en langer maakt. Een win-win situatie dus. Ze bleef neukbewegingen maken ondanks dat wij beiden heftig klaar waren gekomen.

Ze zei dat zij mijn zaad uit haar kutje voelde lopen. Toen ik keek, zag ik inderdaad mijn sperma langs mijn krimpende lul uit haar lopen. Dat was op zich al voldoende om weer hard te worden, maar een tweede keer zat er niet in. We hebben verder nog een heel leuke en gezellige avond gehad. Ik ben niet blijven slapen. Ik ben haar wel blijven zien en nog wel meer dan alleen zien...

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
5 stemmen