Leiden in last

Ingezonden door Othello

De band Genesis heeft het nummer ‘Invisible Touch’geschreven. Dat gaat over vrouwen die het vermogen hebben om onder jouw huid te kruipen. Ergens in het nummer zingt Phil Collins: ‘You know she will fuck up your life, you want her just the same’. Of ik Sandra uit Leiden daarmee recht doe, weet ik nog niet, maar dat zij iets blijvends bij mij heeft losgemaakt, is onmiskenbaar. Sandra geeft mij het gevoel dat ik aan de vooravond van een ontdekkingsreis door de wereld van de kinky seks sta. Met mogelijk hier en daar mogelijk zelfs een afslagje naar het universum der BDSM.

Dat wordt mogelijk nog een dingetje, omdat in onze zoektocht naar elkaar nog niet helemaal duidelijk is wie nu precies wanneer dom of sub is. Misschien moeten wij dat van tevoren ook helemaal niet willen weten en zal dat gaandeweg onze reis en afhankelijk van de situatie en per geval wel duidelijk worden. Dat die aftastfase al in volle omvang is begonnen, lijdt geen twijfel. Ik kon het gewoon niet laten. Nadat wij de avond ervoor met een teder ‘welterusten’ telefonisch afscheid van elkaar hadden genomen, stuurde ik San nog even drie foto’s.

Op foto een stond mijn harde pik trots omhoog. Mijn onderschrift luidde: ‘Pijp me’. Foto twee vertoonde mijn eikel in volle glorie. Uit mijn plasgaatje borrelde voorvocht met luchtbelletjes omhoog dat in druppels over mijn eikel naar beneden droop. Hier luidde mijn onderschrift: ‘Proef me’. Foto drie liet zien hoe ik net op een filmpje van San op een site voor exhibitionisten was klaargekomen. Sperma komt uit mijn pik en daalt in een dikke, trage stroom af over mijn eikel. Opdracht: ‘Drink me’. Moest ik nog duidelijker worden of meer zeggen?

San’s reactie?‘ Van het weekend wil ik je graag proeven. Heel graag….' Proeven? Oké, maar hoe zat dat dan met het drinken? San 'crawls', zoals Collins ergens in het nummer ook zingt, 'under my skin'. Sinds ik haar nog geen twee weken geleden op het naaktstrand ontmoet heb, heb ik het gevoel dat ik vrijwel permanent met een halve erectie rondloop. Meerdere malen heeft dat tot een heftig orgasme bij mij geleid. Sandra maakt mij bloedgeil. Die afspraak voor het komende weekend staat eraan te komen. Tijd, plaats en exacte invulling volgen nog.

Dat dom/sub-gedoe wordt mogelijk nog een issue, maar ik wil Sandra graag begeleiden op haar reis door de Melkweg. Ik hoop dat San mij het mooiste vuurwerk van mijn seksleven laat beleven. Het was toch nog even zoeken. Sandra heeft er geen enkele twijfel over laten bestaan dat zij nauwelijks seksuele grenzen kent. Nu heb ik die ook vrijwel niet. Sterker nog, mijn laatste grenzen dreigen ernstig overschreden te worden. San probeert mij uit. Ik op mijn beurt wil weten hoever ik bij haar kan gaan.

Als ik San app dat ik bloedgeil van haar word dan krijg ik een filmpje toegestuurd waarin San in bad tussen de bubbels heerlijk met zichzelf aan het spelen is. Schrijf ik dat ik aan mijn pik lig te trekken met haar filmpje voor mij dan reageert Sandra met een filmpje waarin zij zichzelf met een paarse vibrator naar een hoogtepunt brengt. Ik kan in mijn opwinding soms maar moeilijk de neiging onderdrukken om niet erg grof te worden. Hoe zou Sandra reageren als ik haar een 'zaadsletje' noem?

Ik weet dat San wegdrijft als ik zeg dat ik haar over mijn pik wil trekken, maar wordt zij pislink als ik haar mijn 'cumbucket' noem? Of is haar reactie dan dat ik een foto van haar heerlijke kutje met piercing krijg? Onze eerste date staat vast! Weer is het San die met voorstellen komt. Uit elk voorstel blijkt maar een ding: San wil er iets speciaals van maken. Wat mij opvalt is dat parenclub Party Players in haar voorstellen een paar keer terugkomt. Met San naar een club, hmmm. Na wat voorbereidingen voor de gangbang van B. van volgende week, kon ik in de auto op de terugweg uit het Gooi een erectie niet voorkomen.

B. die naast mij zat, moet de bult in mijn strakke Nightflight jeans wel gezien hebben. Ik merkte dat Sandra van dit spel, dit teasen geniet. Zij weet wat ik vandaag aan het doen was. Daar komt ook nog een apart verhaal over. San blijft mij opwinden. Of is het uitdagen? Voor mij is het beide. De foto waarop San een transparant bloesje draagt dat haar gepiercete tepels gerafineerd bedekt en daarmee juist uitdagender uit laten komen, laat mij bijna klaarkomen zonder dat ik mijn knoertharde erectie zelfs ook maar met een vinger aangeraakt heb.

Ik kan niet wachten tot ik thuis ben. San en ik gaan samen onze eerste date invullen. Het wordt een date voor het hele weekend. San zal mij op het station oppikken. Daarna wil zij mij trots haar prachtige huis laten zien. Uit alles wat ik tot nu toe van haar heb gehoord en gezien, zal het met de styling wel goed zitten. De verleiding is groot om nu te schrijven dat vooral de inrichting van Sans slaapkamer mij het meest zal interesseren, maar San en ik lopen lang genoeg mee om te weten dat onze lusten niet alleen op die paar vierkante meters botgevierd zullen worden.

Ik heb zelfs fantasieën over de tuin. Als het weer het toelaat, is een gezonde portie buitenseks wat mij betreft zeker een optie. Het zal van de privacy afhangen. Vol verwachting klopt mijn pik. Onder de douche verricht al ik het gebruikelijke onderhoudswerk. Iedere stoppel in mijn schaamstreek, oksels en borst wordt zorgvuldig verwijderd. Niet alleen vanwege de hygiëne, maar ook omdat mijn pik en ballen straks bij San thuis straks beter uit zullen komen. In Sans handen en haar mond, maar ook op de foto’s en filmpjes die zeker gemaakt zullen worden.

In gedachten glijdt mijn pik met een veel te dikke, blauwpaarse eikel in een vloeiende beweging in Sans kutje. Ik heb San in filmpjes al spuitend klaar zien komen. Ik zie in gedachten beelden voor me waarin San haar straal vocht tegen mijn onderbuik en over mijn pik en ballen sproeit. In een reactie daarop trek ik mij uit haar terug. Ik druk mijn eikel hard op Sans clit en trek mijzelf af. De eerste stralen sperma landen op Sans buik. Met de klodders roomwit zaad die volgen, bedek ik haar brutale clit. Het glimmende bolletje van haar piercing rijst als een klein eilandje op uit een zee van zaad.

De laatste dikke druppel sperma wil geen afscheid nemen van mijn plasgaatje. Ik besluit om waardig afstand van hem te doen. Met een goed gerichte stoot wens ik de laatste tienduizenden zaadcellen een mooie reis in Sans kutje. Een creampie. Ik vertel het aan Sandra. Haar enige reactie is dat haar benen zich om mijn heupen sluiten. Met de laatste stoten neemt mijn erectie af. Terwijl ik langzaam slap word, blijft mijn lul in San.

En nu de werkelijkheid. Ik had na het douchen geen boxershort meer aangetrokken. Ik zat in de trein naar Leiden. San stuurde mij een foto die zij zojuist in de autowasserette heeft genomen. Een heerlijke, zongebruinde tiet keek mij recht aan. Het schildje rond Sans tepel daagde mij uit en wond mij op, dus binnen de kortste keren zat ik met een goedgevuld kruis in een nu toch echt iets te strakke jeans. Met mijn eindstation in aantocht, vroeg ik mij af hoe het zou voelen om over vijf minuten met een flinke erectie door de stationshal te lopen?

Die gedachte vond ik best wel opwindend, want ja, ik ben natuurlijk ook behoorlijk exhibitionistisch ingesteld. Aan de andere kant wilde ik mensen ook niet overrompelen met mijn opwinding. Niet iedereen is op zaterdagmiddag al bloedgeil. San stond mij op de taxistandplaats op te wachten. Voor het eerst zag ik haar in een jurkje en met make-up waar niets aan mankeerde. Dit zou immers onze eerste niet-stranddag worden. Ik moest mijzelf bedwingen om San niet ter plaatse te grijpen. Want oh, wat is San een heerlijk gerafineerd boefje.

Haar borsten waren netjes bedekt, maar twee duidelijk zichtbare zwarte bandjes wezen bijna provocerend duidelijk de weg naar Sans perfecte borsten. Bij het rode verkeerslicht moesten die eraan geloven. Duidelijk nog op zoek naar hoe stevig San het liefste aangeraakt wilde worden, verkende ik beide genotsheuvels. De schildjes door haar tepels waren zelfs door Sans kleding heel goed voelbaar. San zei niets en sloot alleen maar even haar ogen. Thuis aangekomen kreeg ik een veelbelovende rondleiding. San had duidelijk niet alleen haar seksleven goed op orde.

San had een paleisje voor zichzelf weten te creëren. Een van de dingen die mij in haar blijven fascineren is dat onvermoede. Wie haar zo op straat ziet lopen heeft totaal geen vermoeden van haar spannende alter ego. Onder dat keurige jurkje of in die nette spijkerbroek gaat een vrouw met een seksuele honger schuil die bij mij tot nu toe haar evenknie nog niet kende. Datzelfde onvermoede zie ik terug op Sans zolderkamer. Wat op het eerste gezicht oogde als een normale logeerkamer, werd door San al waarschuwend haar speelzolder genoemd.

Geloof mij; een eufemisme. Bovendien had het plastic zeiltje onder het hoeslaken al een indicatie moeten zijn. Na twee drankjes beneden en wat wederzijdse complimenten was het over en weer naar elkaar gewoon uitspreken van de drang om naar de zolder te verhuizen niet meer dan normaal. Maar niet dan nadat ik het niet kon laten om San op de bank alvast te vingeren. Voor het eerst voelde ik het bewijs dat San echt kletsnat kon worden. Met haar benen geopend gaf zij mijn vingers onbeperkte toegang tot haar genotsgrotje.

Met de gordijnen nog helemaal geopend. San was ook niet vies van zichzelf te laten zien en zich te laten bewonderen. Op zolder verloren kleren hun eigenlijke functie. Mijn penis, die hooguit drie seconden in het lul stadium verbleef, groeide kloppend door naar bikkelharde pik. San keek er gebiologeerd naar. Mijn ogen genoten van Sans prachtige lichaam. Waar begin je met zoveel moois en heerlijks onder handbereik? Het ging allemaal heel organisch. Handen, monden, tongen, alles klopte gewoon.

Het issue van dom en sub bleek tijdens de seks eigenlijk niets meer dan alleen maar een lustverhogend spelletje. San lag met hoog opgetrokken knieën. Haar hoofd lag strak tegen het hoofdeinde geklemd. Ik pompte mijn pik onophoudelijk in haar smachtende kut. Op mijn vraag of San het lekker vond om zo met mijn pik vastgepind te worden, volgde alleen maar een langgerekt ‘Jaaaa’. Al die keren dat San als een cowboy op mijn pik zat en mij als een rodeorijdster op een wilde Mustang bereed, wilde ik op die momenten ook niets liever dan door haar gebruikt worden.

Ik vond het zelfs bloedgeil om te beseffen dat ik als man er op die momenten ook helemaal niet toe deed. Alleen mijn pik was belangrijk. De rest van mijn lichaam had in de tussentijd beneden gewoon een kopje koffie kunnen gaan drinken. San gebruikte mij en op die momenten wilde ik gewoon gebruikt worden. Terwijl mijn dominante kant dan weer naar boven kwam als ik San ronduit de opdracht gaf om squirtend over mijn pik klaar te komen. San gaf vervolgens aan mijn eikel in haar bijna twee keer zo dik te voelen worden.

Groeide mijn eikel door Sans spuiten, of spoot San omdat mijn eikel zo dik was? Een beetje -het kip en het ei- verhaal. Maar wat deed het er eigenlijk toe. Dom? Sub? Gelul. Dit was puur genieten in de overtreffende trap. Wat hebben San en ik niet gedaan? San heeft mij meermalen hemels gepijpt. Mijn loeiharde knots verdween tot mijn gladde zak helemaal in haar keel. San hield ervan om met mijn zak en ballen te spelen. Zij kon daar geen genoeg van krijgen. Ik heb San gevingerd. Twee vingers, drie vingers, vier vingers tot uiteindelijk mijn hele vuist in Sans druipende kut verdween.

Pompend met mijn vuist mishandelde ik Sans clit. San verkrampte en kronkelde. Haar hoofd draaide ongecontroleerd van links naar rechts en terug. Kort, intens gekreun gaf de diepte van Sans genot aan. Haar blauwe ogen staarden, maar zagen niets. Sans genot werd zo heftig dat zij mijn vuist soms uit haar kut perste. Meteen gevolgd door een straal vocht. Soms voelde ik druppels in mijn gezicht terechtkomen en dat vond ik heerlijk! San sopte van orgasme naar orgasme. Aantallen? Bijna ontelbaar, maar tientallen was echt niet overdreven. San bleef maar klaarkomen.

‘Onverzadigbaar’ noemde San zichzelf. San nam de leiding weer over. Terwijl ik op mijn buik lag, smeerde San een buttplug in met glijmiddel. Heel zachtjes en bijna liefdevol liet zij die in mijn kontgaatje verdwijnen. Dat bleek alleen een stilte voor de storm. San begon mij in een toenemend tempo met de golvende buttplug te neuken. Ik genoot alleen maar. Iedere kromming en verdikking in de plug mishandelde mijn kringspier. Ik stootte alleen maar terug. Op dat moment wensend dat de plug drie keer zo lang en minstens twee keer zo dik was.

Met een holle rug liet ik mij door San neuken. Gebruiken en zelfs misbruiken. Ik wilde niets liever. San had op dat moment een vrachtwagen in mijn kont mogen rijden. Compleet met oplegger. Ik had totaal geen grenzen meer. Op het ene moment regeerde San als een dictator over mij, terwijl ik op andere momenten de regie in handen leek te hebben. Ook San genoot van die wisselwerking. Welke puur dominante vrouw geniet ervan om 'zaadsletje' en 'privé hoer' genoemd te worden? San kwam er bijna op klaar. Op mijn kreet ‘geile zaadbak’ reeg San zich alleen maar dieper aan mijn pik.

In haar dominante rol liet San geen spaan van mij over. San heeft mij totaal gek gemaakt. En, ik zal het maar gewoon toegeven: San heeft mij uitgewoond. Plat- en sufgeneukt. Ik kon niet meer. Na bijna vijf uur non-stop seks heb ik in Sandra mijn Waterloo gevonden en ik schaam me er niet eens voor. Als mijn hart het op dat moment had begeven, dan had ik mij geen mooier einde voor kunnen stellen.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen