Hans betaalt de schade

Ingezonden door Evelien

Afgelopen zomer heb ik via Sexjobs gereageerd op een advertentie. De man in kwestie zocht een schoonmaakster welke spannend gekleed een uur per week wilde schoonmaken in zijn huis. Ik was toen nog achttien en de man was al zesenzestig. Na een paar mailtjes en later via Kik bleven we in gesprek. Het leek mij heel spannend zoiets te gaan doen, maar helemaal naakt ging me nog te ver. De man, zijn naam is Hans, bood mij toen een flexibel tarief aan. Als standaard tarief gold vijftig euro per uur.

Hiervoor mocht ik mijn dagelijkse kleding gewoon aanhouden en ging het dus vooral om de schoonmaak en mijn aanwezigheid. Als ik me dan op locatie goed voelde en besloot in ondergoed te gaan schoonmaken, kwam er vijfentwintig euro bij. Ging ik net dat stapje verder was het tien euro extra voor topless en vijftien extra voor bottomless. Ik besloot erop in te gaan en we spraken af. Ik zou die zomerse maandag in augustus komen schoonmaken. Voordat ik die kant op ging, gaf ik mijn eigen lichaam wat extra aandacht, zodat ik zo verzorgd mogelijk was.

Ik was dood nerveus, maar ben op de fiets gestapt in een leuk jurkje en nog geen tien minuten later was ik bij hem. Tijd om buiten te wachten is er niet. Terwijl ik mijn fiets op slot zet, gaat de deur al open. 'Hoi Evelien, welkom.' Met mijn hart in mijn keel zeg ik: 'Goedemiddag.'  Hij stapt opzij. Ik kom zijn woonkamer binnen welke klein maar gezellig is. Ik was bang voor het gebrek aan privacy, maar de gordijnen aan de voorzijde zitten dicht. Aan de achterzijde is vrij uitzicht en kijkt dus niemand naar binnen.

'Wil je meteen beginnen of eerst wat drinken?' vraagt Hans. Hans is een hele normale en rustige man. De vibe voelt eigenlijk best relaxed en komt overeen met de gesprekken die we eerder hebben gehad. Ik besluit even wat te drinken voordat ik aan de slag ga. In mijn hoofd spookt de gedachte al of ik mijn jurkje wel of niet uit doe. Ik had bedacht de eerste date alleen schoon te maken om elkaar te leren kennen. Met een glas water raken we nog even in gesprek over het weer en zijn huisje. Dan pakt hij zijn portemonnee en pakt alvast vijftig euro. Ik pak het aan en leg het bij mijn telefoon op tafel.

'Jouw tempo, lieverd', zegt hij zachtjes. Ik weet niet wat er precies gebeurt in mijn hoofd, maar ik voel vlinders in mijn buik. Vlinders van de spanning, maar ook van een ontzettend vertrouwd en misschien wel vaderlijk gevoel. Dat is het moment dat ik besluit dat in ondergoed ook best kan. 'Waar staan de schoonmaak spullen?' vraag ik en hij staat op om ze te pakken. Als hij de keuken in loopt, sta ik op. Ik laat mijn jurkje snel van mijn schouders afglijden en sta volledig in ondergoed. Als Hans binnenloopt met een wat doekjes staat hij ineens stil.

Helemaal verbaasd van mijn vertoning gaan zijn ogen van boven naar beneden en weer terug. Ze ogen trekken steeds naar mijn borsten en mijn heuvel in mijn string. Ik voel me zo begeerd. Nog geen enkele jongen van mijn leeftijd heeft me zo laten voelen. Ik loop zachtjes naar hem toe en pak de doekjes aan. In zijn broek zie ik de bevestiging dat mijn lichaam hem aanspreekt. Hans gaat op de bank zitten en ik begin met schoonmaken. Het huis is eigenlijk al hartstikke schoon en opgeruimd. Waarschijnlijk heeft hij het zelf nog gedaan voor ik kwam.

Ik haal een stofdoek over bijna alles in zijn woonkamer. Zijn ogen volgen mijn benen en billen overal heen. Ik probeer zo uitdagend mogelijk mijn werk te doen. Als ik moet bukken doe ik dat vanuit mijn rug, maar probeer mijn benen gestrekt te houden. Ik maak een klein sopje in een emmer en haal een doekje over de tafels. 'Dankjewel, lieverd', zegt Hans die zijn stem weer gevonden heeft. Ik kan het bijna niet geloven, maar het uur zit er al op. Ik ruim de spulletjes op en hij biedt nog wat te drinken aan. 'Zullen we even op het terras zitten?' vraagt hij.

Ik pak mijn jurkje van de bank en begin deze aan te trekken. 'Mag die nog even uit blijven?' Ik kijk Hans aan en moet eigenlijk een beetje lachen om hoe lief hij het vraagt. Mijn jurkje ligt weer op de bank en ik loop mee naar buiten. 'Evelien, je bent zo mooi. Je lichaam is zo glad en je hebt hele mooie vormen.' Verlegen lach ik naar hem en zeg: 'Dankjewel.' We drinken ons drankje op en ik kleed me weer aan.

Hij pakt nogmaals zijn portemonnee en geeft me nog een keer vijftig euro. Ik kijk hem verbaasd aan en zeg: 'Dat was voor meer dan dit hoor.' Nu is het zijn beurt om te lachen. 'Nee lieverd, dit heb je verdiend hoor. Ik hoop dat je volgende week weer wilt.' We spreken af om volgende week om dezelfde tijd af te spreken. Die week voel ik me fantastisch. Ik heb er geen spijt van en voel mezelf zoveel zekerder over mijn lichaam. De maandag komt er weer aan en voordat ik het weet, sta ik voor zijn deur. Ik krijg wat te drinken en na even praten gaat hij weer spulletjes pakken.

Ik sta op, maar wacht met iets uit te trekken. Als hij de woonkamer weer in loopt, lach ik lief naar hem. Zonder iets te zeggen en zonder het oogcontact te verbreken, laat ik voorzichtig mijn jurkje uit glijden. Ik was niet van plan vandaag in ondergoed schoon te maken en ben dat gemakshalve ook maar vergeten aan te trekken. Poedelnaakt sta ik voor zijn neus. Zijn ogen blijven maar hangen op mijn gladde, kale poesje. Ik pak de schoonmaak spullen aan en de vorige week herhaalt zich.

Tijdens het werk voel ik hoe mijn lichaam reageert op zijn ogen. Hij zit over zijn korte broek te wrijven op de bank en ik zie dat hij keihard is. 'Als je wilt mag jij ook wat uit doen hoor', zeg ik zachtjes. Dat laat hij geen twee keer zeggen en een minuut later zit Hans met een harde pik naakt op de bank. Als ik klaar ben met schoonmaken, ligt er al honderd euro op tafel. 'Lieverd, ik wil je eigenlijk een voorstel doen. Ken je de term "sugardaddy"?' Ik knik voorzichtig ja. Ik ken de term, maar weet niet echt wat me te wachten staat.

Hij legt uit dat het niet om seks alleen gaat. Mijn aanwezigheid is soms al genoeg. Gewoon lekker babbelen zoals nu, maar dan zonder het schoonmaken. 'Uhm, oké', zeg ik voorzichtig. 'Maar wat verwacht je dan?' 'Zullen we het gewoon proberen?' vraagt hij. 'Gewoon kijken wat we beiden willen.' Ik stem hiermee in zonder echt te weten hoe nu verder. Zijn portemonnee gaat echter alweer open en met verbazing zie ik er tweehonderd euro uitkomen. Ik pak het aan en hij neemt me mee naar buiten voor een drankje.

Naakt zitten we op zijn terras en we blijven nog een uur praten. Heel gezellig en ongedwongen en lang niet alleen over seks. Het wordt helaas wel tijd dat ik naar huis ga en ik breng de glazen naar de keuken. Hij loopt achter me aan en vraagt of hij me een knuffel mag geven. Het voelt goed en ik knik weer ja. Zijn armen openen en we houden elkaar vast. Mijn borsten tegen de zijne en mijn buik tegen iets harders. Hij zoent mijn nek zachtjes en zijn handen vinden mijn billen. Ik geniet van de warmte en liefde in de aanraking.

Hij laat me los en zegt:'Nu lekker naar huis.' Totaal niet opdringerig, totaal niet streven naar steeds maar meer. Wat een bijzondere man. 'Wanneer kan je weer?' vraagt hij. We spreken af voor woensdag en dan blijf ik ook eten. Die woensdag koken we samen en praten we gezellig over van alles. Na het eten krijg ik een envelop. Thuis pas openmaken was het verzoek. Hij ruimt de borden af en zet een pot thee. Op zijn terras ploffen we naast elkaar neer op een bankje en drinken we onze thee. Al de hele tijd is er niet echt een aanraking en ik merk dat we het beiden ongemakkelijk vinden.

Door het schoonmaken was er een vast moment dat mijn kleding uit ging. Ik besluit dit moment te creëeren. Ik sta op en trek mijn shirt uit. Ik laat deze vallen op een stoel. Dan volgt mijn rokje en ook die gaat op de stoel. Mijn beha volgt ook snel en hij begint zich ook uit te kleden. Als hij helemaal naakt is, trek ik mijn string uit en die gooi ik naar hem. Hij vangt hem op en ruikt er aan. 'Fuck it' zijn de woorden ik mijn hoofd. Ik ga op mijn knieën voor hem zitten. Ik pak zijn harde pik in mijn hand en breng mijn mond erheen.

Bijna vijftig jaar leeftijdsverschil, maar dat maakt op dit moment niks uit. Minutenlang bevredig ik hem oraal en we vinden het beiden heerlijk. Als hij bijna komt, stopt hij me. Hij neemt me mee naar binnen en legt me op zijn bank. Mijn benen gaan al vanzelf wijd open en zijn hoofd verdwijnt er tussen. Binnen een minuut begin ik al te schokken en kom al heerlijk klaar. Ik pak zijn arm en trek hem bovenop me. Met mijn andere hand pak ik zijn pik en stuur hem zo naar binnen. 'Wil je geen condoom, lieverd?' vraagt hij zorgzaam.

Ik schud nee en wil hem in me. We hebben nog een paar minuten seks en dan trekt hij zijn pik snel uit me. Dikke stralen spuiten uit hem op mijn buik en over mijn kutje. We liggen nog even naast elkaar waarna ik mezelf schoonmaak en weer aankleed. Mijn string is nergens meer te bekennen en besluit die als souvenir achter te laten. Ik geef hem een knuffel, stap op de fiets en rijd de straat uit. Als ik zeker ben dat ik uit zicht ben, stop ik. Zo benieuwd wat er in de envelop zit. Ik maak hem open.

Ik val bijna van mijn fiets af als ik zie dat er vijfhonderd euro aan briefjes van vijtig in zit. Ergens voelt het heel erg fout om zoveel te krijgen voor iets waar ik heel erg van genoten heb. Als ik thuis ben, stuur ik Hans een berichtje om hem te bedanken. We spreken bijna dagelijks wel af in de twee weken erna. Soms gewoon alleen om gezellig wat te drinken, soms om te shoppen en met regelmaat ook erg leuke seks. Hans verlegt mijn grenzen en samen proberen we van alles uit. Nu ben ik groot fan van anaal en heb ik verschillende speeltjes van hem gehad.

Elke date word ik wel beloond met iets. Soms geld en soms cadeautjes. Ik voel me ontzettend op mijn gemak als ik bij hem ben en vind het heerlijk hoe hij mijn gaatjes verwend. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
3 stemmen