De ontmoeting met mijn ex

Ingezonden door Anoniem

Ik ontmoette mijn ex op mijn zeventiende. Haar mooie, slanke lijf en mooie billen, maar vooral haar verlegenheid spraken me aan. Na een aantal dagen samen vakantiewerk te hebben gedaan, fietste ik de laatste dag met haar mee naar haar ouderlijk huis. We stopten een straat eerder. Ik keek haar in haar ogen en we begonnen elkaar te zoenen. Wauw, wat een heerlijk gevoel. De vlinders in mijn buik en iedere spier in mijn lichaam was voelbaar. Als jongeman kreeg ik natuurlijk meteen een stijve, maar hé dat is gezond toch? 

Dat eerste jaar samen hielden haar ouders het tegen om bij elkaar te slapen. Dat werd dus zoenen op de gang, in de tuin en in de woonkamer als er even niemand was. Vooral heel spannend. Natuurlijk wilden we meer, dus al snel glipte er een hand in haar broek naar haar brillen en soms naar haar borsten. Verder gaan mocht ik niet. Wat vond ik het spannend. Een echte ontdekkingsreis naar haar lichaam. Ik was heel benieuwd naar wat ze toch onder haar mooie kleren verstopte. Na een jaar fluisterde ze in mijn oor dat ik eindelijk bij haar mocht slapen.

Ik wist niet wat me overkwam. En wat gaan we doen? Wil ze alleen slapen of zou ze nu ook echt sex willen? Eindelijk was het zover. Ik ging ervoor en zou wel zien  hoe ver ik zou komen. We gingen naar boven, eerst onze tanden poetsen. Zij was snel klaar en vertrok al snel naar boven. Ik had geen idee waarom. Toen ik op haar kamer kwam, lag ze al in bed. Ik dacht; dat wordt zeker niks meer. Ze tilde de dekens op en tot mijn verbazing lag ze geheel naakt in bed. Wauw! Weer liepen de rillingen over mijn lijf. Ieder haartje op mijn lijf overeind zettend. 

Ik ging bij haar in bed liggen en pakte haar stevig vast bij haar billen. Haar vagina drukte ik zachtjes tegen mijn penis. We zoenden en voelden. Toen kwam het condoom tevoorschijn. Yes! Eindelijk! Mmm! Ik deed het condoom om en wilde bij haar naar binnen gaan. Toen kwam ik er voor het eerst achter groot geschapen te zijn. Hij paste niet. Nee! Zonder aarzeling pakte ze mijn penis vast en duwde hem in haar vagina. We keken elkaar glimlachend aan. Rustig bewoog ik op en neer en het ging steeds wat makkelijker. Ze voelde ineens enorm nat aan en begon te kreunen.

Ze pakte een kussen en duwde dat op haar gezicht. Ze gaf een enorme kreun en spande heel haar lichaam aan. Ze zei dat ze klaargekomen was. Ze vroeg me of ik ook klaargekomen was. Ik antwoordde dat we net pas één minuut bezig waren. We gingen door en na een minuut vroeg ze me weer hetzelfde. Ik had toen geen idee dat er niet zoveel vrouwen zijn met multi-orgasmes. Aangezien dit voor mij het eerste meisje waar ik sex mee had, dacht ik dus dat dat normaal was. Na een minuut of tien ging het er wat harder aan toe en ze beek dat wel lekker te vinden.

Ze bleef maar klaarkomen, kreunen en nat worden. Na een half uur fluisterde ik in haar oor dat ik ook zo klaar ging komen. We gingen nog iets harder en nog harder. Niet veel later kwam ook ik heerlijk klaar, terwijl zij tegelijkertijd zo hard in dat kussen schreeuwde; 'Wauw! Dus dit is sex!'

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 1.3333333333333 ster
3 stemmen