Voor een dag in zijn macht

Ingezonden door Anoniem

De eerste dag dat de man (ik noem hem voor het gemak Erik) alles met me mocht doen en laten doen was heel erg spannend. We kenden elkaar al een paar jaar en spraken regelmatig met hem af voor een seksdate. Daarom vertrouwden Mark en ik hem volledig. Mijn fantasie kwam ooit ter sprake en hij vond het wel spannend en een eer om dat voor mij te mogen regelen. Voor alle duidelijkheid: mijn fantasie is om een dag alles met me te laten doen. Uiteraard binnen bepaalde grenzen: geen pijn, geen P&P, geen pilletjes/poeders, geen andere bekende extremen en alles vrouwvriendelijk, erotisch en teder en zeker geen harde pornosfeer.

We spraken af dat ik om elf uur ‘s ochtends ergens moest zijn. Hj zou aangeven waar. Ik zou om elf uur ‘s avonds weer op diezelfde plek teruggebracht worden. In die twaalf uur mocht Erik zijn fantasie verwezenlijken, alles met me doen en laten doen en daardoor ook mijn fantasie vervullen. Ik moest om elf uur op het station van Almelo zijn. Daar zou ik opgehaald worden en naar de plaats van bestemming worden gebracht. Het was een mooie zomerse dag en ik droeg geen beha. Dat is voor mij al een soort van voorspel en geeft me een spannend gevoel.

Om elf uur was ik op het station in Almelo en een oudere man, ik schatte hem ruim zes jaar, sprak me aan en vroeg of ik Sophie was. Hij had de opdracht gekregen om mij naar de bestemming brengen. Ik was me ervan bewust dat hij steeds naar mijn borsten keek. Waarschijnlijk kon je heel goed zien dat ik onder mijn topje geen beha droeg. Ik ging met hem mee en zwijgend reden we Almelo uit. Na een kwartiertje rijden, sloeg hij linksaf en reden we over een bospad in een bosrijke omgeving tot we bij een huisje kwamen.

Het bleek een houten vakantiehuisje te zijn met een grasveld erachter. Het was goed verborgen en bood veel privacy. Ik was zenuwachtig en vond het spannend. Wat stond me te wachten? Erik stond me al op te wachten en we gaven elkaar een kus. De oudere man liep achter ons aan het huisje in. De oudere man (Martin) was de oude eigenaar van een fysiopraktijk die Erik van hem had overgenomen. Martin was Eriks eerste baas en werkgever geweest. Erik gaf me een rondleiding door het huisje dat hij een weekend gehuurd had voor deze dag.

Na de rondleiding dronken we met z’n drieën een kop koffie en spraken wat onwennig over koetjes en kalfjes. De spanning was voelbaar. Ik had zin in Erik, maar wat was de rol van Martin? Op een gegeven moment appte Erik naar Mark dat de dag begonnen was en hij op de hoogte gehouden zou worden. Dat was de start. Erik vroeg me of ik nog steeds zeker wist dat hij die dag alles met me mocht doen en laten doen. Ik vertelde hem dat ik daarom hier naartoe was gekomen. Hij knikte naar Martin en vroeg of ik op kon staan. Martin zat op een bank.

Erik zei dat ik voor Martin moest gaan staan en mijn topje uit moest doen. Dat Martin, die ik nog nooit had gezien, hier ook zou blijven, had ik niet zien aankomen. Maar ja, ik zou alles doen wat Erik met me wilde doen. Ik ging dus voor Martin staan en deed mijn topje uit. Ik stond nu topless voor een voor mij onbekende man. Ik kreeg het warm en trilde van opwinding. Wat gaat er hier allemaal gebeuren? Erik vroeg of ik ook mijn broek en mijn schoenen uit wilde doen. Zo stond ik plotseling in mijn slipje voor Martin.

Martin vroeg of ik dichterbij wilde komen. Ik deed een paar stappen vooruit en stond vlak voor hem. Hij strekte zijn armen en zijn handen betasten mijn borsten. Hij streelde mijn borsten en ik stond wat onwennig bij de gedachte dat ik een onbekende man van achter in de zestig mijn borsten liet strelen. Martin streelde mijn borsten en mijn buik. Daarna stond hij op en kuste mijn borsten. Toen keek hij me in de ogen, terwijl zijn hand in mijn slipje verdween. Ik spreidde mijn benen iets en voelde zijn vingers tussen mijn schaamlippen. Een oude man die mij vingerde.

Erik filmde zijn hand in mijn slipje en appte het filmpje naar Mark. Ik was ondertussen heel erg nat geworden. Ik sloot mijn ogen en genoot van zijn ervaren vingers. Door de spanning zat ik tegen een orgasme aan, maar Martin stopte plotseling, ging weer zitten en vroeg of ik zijn broek open wilde maken en uittrekken. Ik boog me voorover en maakte zijn riem los en zijn gulp open en trok zijn broek uit. ‘Ga gerust door’, zei hij. Ik zag een enorme bult in zijn onderbroek. Ik trok zijn onderbroek over die bult en er sprong een enorme dikke en grote pik tevoorschijn.

Zijn onderbroek ging helemaal uit en ik kwam overeind. Toen zag ik pas goed wat voor enorme pik hij had. Hij trok zijn poloshirt uit en was nu naakt. Hij was gebruind en had een buikje. Overduidelijk het lichaam van een zestiger, maar op de een of andere manier was hij wel spannend en aantrekkelijk. Hij trok me naar zich toe en kuste me op mijn kutje. Toen gebaarde hij me te knielen tussen zijn benen. Ik zag vanuit mijn ooghoeken dat Erik foto’s maakte of een filmpje. Martin knikte naar me en ik begreep zijn knik.

Ik pakte zijn enorme pik vast en begon hem langzaam af te trekken. Hij ging wat meer achterover zitten en genoot van mijn handen. Ik kreeg enorme zin en bracht mijn mond naar zijn pik. Zijn dikke eikel smaakte heerlijk. Ik zoog en likte zijn pik. Hij kreunde elke keer als ik met mijn lippen langs zijn pik over zijn eikel ging. Wat een heerlijke pik om te pijpen. Na een tijdje vroeg Eric of ik die pik in me wilde. Ik knikte van ja. 'Ga je gang', zei hij. Ik stond op en ging boven Martin zitten. Ik pakte zijn keiharde pik in mijn hand en bracht die naar mijn kutje. Ik voelde zijn eikel tegen mijn schaamlippen drukken.

Ik bewoog zodanig dat zijn dikke pik tussen mijn schaamlippen langzaam in me kwam. Ik kon nog steeds niet geloven dat ik nu genomen werd door een oude man, maar ik genoot en liet zijn pik schaamteloos helemaal in me komen. Mijn kutje was kletsnat en hij gleed ondanks zijn dikte heerlijk in en uit me. Ik zette mijn handen op zijn dikke buik en begon hem te berijden. Zijn pik raakte alle lekkere plekjes en ik voelde een orgasme aankomen. Zelden heb ik zo lekker geneukt als met deze oude man. Ik was toen zevenendertig jaar.

Plotseling gebaarde Martin me te stoppen en nam me mee naar een slaapkamer. Ik moest op bed gaan liggen en hij kwam in een standje 69 naast me liggen. Ik voelde zijn tong over mijn clitje en zijn pik weer in mijn mond. Hij ging op zijn rug liggen, trok me over zich en duwde mijn kutje tegen zijn mond. Ik zat op mijn knieën over hem heen met zijn pik in mijn hand en in mijn mond. Ik voelde zijn tong in mijn kutje en over mijn clitje, terwijl ik zijn dikke pik pijpte. Ik voelde vingers in mijn kutje, terwijl hij mijn clitje bleef likken.

Plotseling voelde ik ook een vinger langzaam mijn kontje binnendringen. Hij likte heerlijk en op het moment dat hij tegelijkertijd mijn kontje neukte met zijn vinger kreeg ik een heerlijk orgasme. Zijn mond zat helemaal over mijn kutje heen en ik kwam schokkend klaar. Ondertussen had ik nog steeds zijn pik in mijn mond en hij gaf aan dat hij ook ging komen. Ik voelde zijn pik nog harder en dikker worden en hij spoot zijn warme zaad in mijn mond. Hij spoot zoveel dat het over mijn kin droop. Ik zoog en likte met zijn sperma als een soort van glijmiddel over zijn eikel tot hij helemaal klaar was gekomen.

Nadat we enigszins tot rust waren gekomen, gingen we weer de huiskamer in om wat te drinken. Erik had van alles foto’s en filmpjes gemaakt waarvan hij er een aantal naar Mark stuurde. Erik had ook voor broodjes gezorgd die we naakt in de tuin opaten. Ook Erik was nu naakt. Na deze lunch mocht ik me opfrissen. Na een verkwikkende douche kwam ik weer de tuin in en zag dat Martin er niet meer was. Erik vertelde dat hij zo terug zou zijn. Achter in de tuin stond een picknickbank en een krat met spullen er in.

Erik vroeg of ik mee wilde komen en bij de picknickbank aangekomen, pakte hij een blinddoek uit de krat en bond de blinddoek over mijn ogen. Ik zag niets. Over de picknickbank lag een kleed en een kussen en hij vroeg of ik op mijn rug op de tafel wilde gaan liggen. Ik gehoorzaamde uiteraard en ging naakt en geblinddoekt op de tafel liggen. Hij rommelde wat in de krat en bond met linten mijn armen vast aan de poten van de picknickbank. Dat deed hij ook met mijn enkels en zo lag ik naakt met mijn benen ver uit elkaar in kruisvorm op de bank.

Zoals ik daar lag in de tuin maakte hij een foto die hij naar Mark stuurde. Toen ging hij terug naar het huisje en liet me daar liggen. Ik was super opgewonden door deze situatie. Ik lag naakt met mijn benen wijd geblinddoekt en vastgebonden op een picknicktafel in de tuin. Ik hoorde na een paar minuten een auto aankomen. Die stopte bij het huis en ik hoorde meerdere mannenstemmen. Geen idee hoeveel mannen het waren: drie, vier of vijf? Ik herkende de stem van Martin die met Erik praatte. De stemmen kwamen dichterbij en ik hoorde hun voetstappen.

Zij liepen naar de picknickbank waar ik op lag. Er werd niet gesproken. Ik voelde hun aanwezigheid, maar kon niet inschatten hoeveel mannen er waren. Plotseling voelde ik handen op mijn borsten en op mijn lichaam. Overal werd ik aangeraakt door heel veel handen. Iemand kuste mijn kutje en begon me te likken. Ik wist niet wat ik meemaakte. Ik liet me schaamteloos likken door iemand waarvan ik niet wist wie het was. Vervolgens werd ik steeds om de beurt door iemand gelikt, gevingerd, gezoend. Er leek geen eind aan te komen.

Totdat iemand, ik denk Erik, mij los maakte en me staand voorovergebogen op mijn buik op de tafel legde. Vervolgens bond hij mijn polsen weer vast aan de bank. Mijn benen werden gespreid en ik voelde een pik tegen mijn billen. Een pik die al snel mijn kutje raakte en voordat ik het wist werd ik van achteren genomen door iemand. Geblinddoekt en vastgebonden liet ik me nemen door verschillende mannen. Het waren er vijf, maar dat wist ik toen nog niet. De mannen kwamen niet klaar, maar neukten me om de beurt en wisselden zo steeds af.

Toen ik uiteindelijk door een man met ook een dikke pik geneukt werd, kon ik het niet meer houden en kreeg schokkend en gillend een orgasme. Dat was geen reden voor de mannen om te stoppen, want ze gingen vrolijk door. Uiteindelijk kreeg ik rust en maakte Erik me los. Hij nam me geblinddoekt mee terug naar het huisje waar ik me weer wat kon opfrissen. In de badkamer realiseerde ik me wat ik aan het doen was. Zo ben ik normaliter niet. Integendeel, maar dat kon me nu niet schelen. Tot elf uur zou ik er van profiteren en me schaamteloos laten gaan.

Eenmaal door Erik teruggebracht naar de tuin mocht ik mijn blinddoek af doen. Ik schrok, want ik zag vijf naakte mannen met stijve pikken. Ik voelde me een beetje opgelaten, maar zag dat de mannen ook niet goed raad wisten met de situatie. Erik vroeg: 'Doe je nog steeds wat ik wil?' Ik zei: 'Ja'. Hij zei: 'Dan wil ik dat je hen een voor een pijpt.' Ik moest op een tuinstoel gaan zitten en de vijf mannen stonden naast elkaar. Ze waren allemaal stijf. De een wat harder dan de ander. Bij het vooruitzicht dat ik vijf verschillende pikken in mijn mond zou krijgen, werd ik weer nat.

De eerste man kwam voor mij staan en ik nam zijn pik in mijn mond. Zo pijpte ik ze alle vijf alsof ik er geen genoeg van kon krijgen. De een was groot, de ander dik en weer een ander was beide. Heerlijk. Ik had nooit kunnen bedenken dat ik dit ooit zou doen. Nu liet ik me schaamteloos gebruiken door verschillende mannen. Ik heb dit ook nooit gedurfd. Mark heeft dat vlammetje aangewakkerd. Erik vertrouwde ik helemaal. Ik wist dat hij geen rare types zou regelen. Dat scheelt. De vijf mannen waren ook allemaal best aantrekkelijk.

Martin en Erik kenden elkaar al heel lang en hebben in het verleden samen de toenmalige vrouw van Martin regelmatig verwend. Dit was een soort van wederdienst. Erik wist dat ik, ondanks Martins leeftijd, zijn grote dikke pik heerlijk zou vinden. Het grappige was dat ik Erik nog nooit gezien had als iemand dit zou regelen. Later vertelde hij dat zijn eerste echte vriendin hem heeft ingewijd in de SM-wereld.

Dan niet de harde SM, maar de softe. Dominantie en onderwerping. Met liefde en geen pijn. Nu hield hij alles goed in de gaten en onder controle. Hij had ook nog helemaal niets gedaan bij mij. Dat zou ook zo blijven. Ik genoot van de vijf pikken voor me en genoot van de wellustige aandacht. Ik was het prinsesje. Dat het een hele mooie, warme dag was en we tot dan naakt in de tuin waren was een dikke bonus. Nadat ik gulzig had gezogen, lastte Erik een pauze in en dronken we wijn. Ik vroeg me af waar Martin was en kreeg in de gaten dat de auto er ook niet meer stond.

Na een drankje en wat grapjes overeen weer nam Erik me mee naar de picknicktafel. Daar had hij ondertussen een matras op gelegd. Hij vertelde me dat de vijf mannen mij nog een keer met condoom tot een orgasme gingen neuken. Ik moest op het matras gaan liggen. Mijn knieën moest ik optrekken met mijn billen tot op de rand van het matras. Daar lag ik dan, het brave meisje, naakt op een picknicktafel op een grasveld in het bos. Vijf naakte mannen om me heen die me wilden neuken. Ik leek wel gek, maar het kon me allemaal niet meer schelen. Dit was mijn dag en ik zou er alles uit halen.

De eerste man kwam voor me staan en bracht zijn pik naar mijn kutje. Hij speelde een beetje met zijn pik tegen mijn clitje en duwde steeds iets verder naar onderen, totdat hij lekker diep bij me naar binnen gleed. De andere mannen stonden om me heen aan beide zijkanten van de tafel en speelden met mijn borsten. De man neukte me zalig, niet te soft en niet te hard. Totdat hij grommend klaarkwam in mijn kutje. Zo ging het verder totdat ze alle vijf al neukend een orgasme hadden gehad. Van elke pik genoot ik. Ook van het feit dat ze in me klaarkwamen. Weliswaar met condoom, maar toch.

Na deze sessie zag ik Martin weer bij het huisje staan. Blijkbaar haalde hij de mannen weer op. Zij namen afscheid en vertrokken. Erik had een warm bad voor me vol laten lopen met heerlijk geurende badolie. Dat bad was weldadig en deed me goed. Het was ondertussen zeven uur. Nog maar vier uur te gaan. Na ongeveer een uur, ik was al uit bad, kwam Martin met een doos vol lekkere tapasgerechten. Die aten we buiten op het terras op. Ik was nog steeds naakt. Martin en Erik hadden hun kleding nog aan.

Op de een of andere manier vond ik het helemaal niet vreemd om naakt tussen twee mannen te eten. Het was gezellig en ik raakte een beetje aangeschoten van de wijn. Erik ging het huisje in en kwam terug met een speeltje. Een vibrator die zowel vaginaal als anaal stimuleert. Hij haalde het matras van de picknicktafel en legde dat voor de tuinset. Het was nog steeds aangenaam warm buiten. Hij vroeg me op het matras te gaan liggen en mezelf voor hun ogen een orgasme te bezorgen. Een masturbatieshowtje. 

Ik ging op het matras liggen en spreidde mijn benen. Ik zag dat Martin opgewonden raakte en besloot hem helemaal gek te maken. Ik schakelde de vibratie aan en streelde mijn kutje en mijn clitje er mee. Ik werd weer nat. Af en toe duwde ik de vibrator ook in me, waarbij mijn clitje werd gestimuleerd en een aanhangsel mijn kontje verwende. Ik genoot van de blikken en het duurde niet lang of ik kreeg een orgasme uit de toppen van mijn tenen. Ik moest even op adem komen van deze lekkere actie.

Na de masturbatie vertrok Martin weer met zijn auto en nam Erik me mee naar de slaapkamer. Hij zei dat het nu tijd was voor het toetje. Hij deed weer een blinddoek voor en vroeg me op het bed te gaan liggen. Mijn polsen werden met linten vastgebonden aan het bed. Gelukkig mijn benen niet. Hij zei dat ik even kon uitrusten en het ‘toetje’ over een paar minuten zou komen. Ik hoorde geblinddoekt en vastgebonden weer allerlei geluiden. Een auto. Stemmen. Geen idee wat me weer stond te wachten.

Na een tijdje ging de slaapkamerdeur open en hoorde ik voetstappen en de ademhaling van minstens twee mensen. Ik hoorde allerlei gerommel en voelde me letterlijk naakt. Wie zijn dit? Ik voelde een beetje schaamte, maar dat maakte snel plaats voor opwinding. Plotseling voelde ik warme olie op mijn buik en borsten. Gevolgd door zachte handen die de olie over mijn borsten en buik uitsmeerden. De olie rook lekker en de handen voelden lekker. De handen glibberden over mijn borsten en mijn verdere lijf. Gelijkertijd voelde ik andere handen de binnenkant van mijn dijen strelen.

Deze handen waren groter dan de handen op mijn borsten. De grote handen deden mijn benen uit elkaar en bogen mijn benen, zodat mijn enkels bijna mijn billen raakten. Zo lag ik in volle glorie voor twee onbekende mensen. Plotseling voelde ik een mond op mijn kutje en een tong ging op en neer van mijn clitje tot in mijn kutje. Zalig! Ondertussen bleven de zachte handen mijn borsten masseren. Terwijl een mond en tong mijn kutje likten, werd ik door zachte handen gezoend. Het was een hele zachte tedere tongzoen en ik wist haast zeker dat dit een vrouw was.

Ik ben niet bi, maar het kon me vandaag niets schelen. De vrouw vroeg zachtjes of ik het lekker vond wat ze deden. Ik kon alleen maar met een wellustig 'ja' antwoorden. Op een gegeven moment werd er gestopt en hoorde ik wat geschuifel. De vrouw had de plaats ingenomen van de man en begon mij super lekker te likken. Ik voelde vingers in mijn kutje, die de juiste plekjes aanraakten en haar tong deed precies het juiste met mijn clitje. Terwijl zij mij likte, bracht de man een enorm grote en dikke pik naar mijn mond waarvan ik gulzig de eikel in mijn mond nam en op zoog.

Plotseling stopte de vrouw ook een vinger in mijn kontje en toen kon ik een orgasme niet meer stoppen. Ik kronkelde van verlangen en genot en kwam heel heftig klaar. Terwijl ik nog genoot van mijn orgasme deed iemand mijn blinddoek af. Tot mijn verbazing zag ik dat het Martin was en een vrouw die naar later bleek zijn veel jongere vriendin was. Ofschoon ik niet bi ben had ik wel genoten van al haar strelingen en gelik. Ik zag dat Martin weer keihard was en ik kreeg zin in zijn pik. Zijn vriendin kwam op me zitten en kneedde mijn borsten die nog glibberig waren van de olie.

Martin nam op een gegeven haar armen vast en begeleidde haar richting mijn gezicht. Ik zag haar gladgeschoren kutje steeds dichterbij komen, totdat haar kutje mijn mond raakte. Ik had tot dan toe nog nooit iets gedaan met een andere vrouw en daar ook geen enkele interesse in gehad. Nu zat een onbekende vrouw met haar kutje boven mijn gezicht. Ik lag nog steeds met mijn handen vastgebonden en kon niets doen. Ze wreef haar kutje over mijn mond en als vanzelf begon ik haar daar te zoenen en met mijn tong over haar clitje te gaan en in haar kutje.

Dat was niet eens zo heel verkeerd. Ze wreef haar kutje steeds sneller over mijn mond en tong en het duurde niet heel lang voordat ze klaarkwam. Voor het eerst in mijn leven had ik een vrouw een orgasme bezorgd. Ze kwam van me af en knikte naar Martin. Hij kwam op het bed en tussen mijn benen. Ik zag zijn enorme pik keihard klaar staan voor actie. Hij zei: 'Geniet er van. Dit is de laatste pik voor vandaag.' Hij kwam op me liggen en zijn vriendin pakte zijn pik en bracht die voor mijn kutje. Marcel begon heel zacht en langzaam zijn pik tegen mijn schaamlippen te duwen.

Ik werd heel nat van opwinding. Ondanks zijn leeftijd en zijn buikje vond ik hem fijn. Heel langzaam duwde hij zijn dikke eikel stapje voor stapje tussen mijn schaamlippen, totdat hij bijna helemaal in me zat. Mijn kutje kon hem maar net hebben en zat strak om zijn pik. Gelukkig was ik, ondanks alle seksavonturen die dag, nog steeds heel erg nat. Waardoor hij zijn dikke pik makkelijk in en uit me schoof. Hij verhoogde zijn tempo iets en ik voelde zijn ballen tegen mijn onderlichaam. Zijn vriendin was naast het bed gaan staan ter hoogte van mijn hoofd en boog voorover om me te zoenen.

Ondertussen had ze stevig mijn borsten vast. Al tongzoenend met een vrouw werd ik steeds steviger geneukt door een oude man met een enorme pik. Ik voelde hem zo ontzettend goed. Zijn dikke pik raakte ook alle fijne plekjes in mijn kutje aan. Ik voelde weer een orgasme aankomen en schudde wild met mijn onderlichaam zijn pik tegemoet. Hij had in de gaten dat ik klaarkwam en zei dat hij ook ging komen. Ik voelde zijn kloppende pik nog dikker worden en zijn sperma in golven in mijn kutje spuiten. Zo kwamen we allebei wild kreunend klaar.

Ik voelde zijn pik nog nakloppen van het klaarkomen. Uitgeput liet ik mijn hoofd op het kussen vallen. Zowel Martin als zijn vriendin gaven me een kus en verlieten de slaapkamer. Zo heb ik een tijdje vastgebonden gelegen en moest ik bijkomen van deze dag. Ik weet niet hoe lang ik zo gelegen heb en ook niet of ik in slaap ben gevallen, maar plotseling stond Erik naast me en maakte de linten los. Hij vertelde me dat ik me in de badkamer kon opfrissen en een taxi over twintig minuten me naar het station zou brengen. Ik schrok en wist niet hoe laat het was. Het bleek al half elf te zijn.

Ik was het tijdsbesef helemaal kwijt. Ik vroeg of hij niet ook wilde, maar hij gaf aan dat dit zijn wens was. Hij had genoten om mij een hele dag in zijn macht te hebben en alles te laten doen wat hij wilde. Daar hoorde voor hem geen seks bij. Dat begreep ik en nam een warme douche. Om precies elf uur stond ik, nog beduusd van deze dag, weer op het station. Daar stond Mark me op te wachten. Hij grinnikte en we keken elkaar lachend aan. Ik stapte bij hem in de auto en tot mijn verbazing reden we dezelfde weg weer terug richting huisje.

Mark vertelde dat me nog één verrassing wachtte. Het was inmiddels pikkedonker toen we bij het huisje kwamen...

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
4 stemmen